tintara
|
Oooo, še sem tukaj. Mirjam, kako ste zdaj s pikicami? Ste jih dobili? Če ne, potem si sploh varna, ker zdaj bi že mogle biti. Držim pesti, no, pa saj itak mislim, da tudi če je imela šesto, da se je ti ne boš nalezla. A veste kaj me zanima. Kako je z anonimno z ribico? Vsaj mislim, da je bila ona (imela slab izvid za NS, ap potem šla še na eno preiskavo?) Se je kaj oglasila, ali ne? V glavnem, držim pesti, da so izvidi vseeno v redu. Se dostikrat spomnim nate. Danes sem se tehtala zjutraj in zopet presenečeno in veselo ugotovila, da se nisem še nič zredila. No, imam 4,5 kg minusa od začetka nosečnosti, pa mislim, da sem enkrat vmes ujela tudi 5 kg minusa, ampak večinoma je bilo kar na 4,5. Jupi zame! Sam, da ne boste mislile, imam tudi zdaj glede na svojo velikost še ene 10 kg viška, tako da se ni za bat. Me je pa zadnjič sestra na pregledu vprašala, če mi nič za jest ne dajo, ker sem se zredila za 10dag. Fora je po moje v tem, da sem med drugo in tretjo nosečnostjo skoz neki jedla, večinoma precej sladkega in tudi količinsko kar dosti. Zdaj ko sem noseča, me je pa minil, in ker je telo navajeno na prevelik vnos od prej, se zdaj pač ne redi. Ker jem čist normalno, edin zvečer mi ponavad večerja ne paše in končam dan s kosilom (ki pa je okoli 17h). No, naj kar tako ostane, bom čist vesela. Strije: jaz sem za RD dobila kremo iz karitejevega masla in se zdaj mažem z njo. Če se namažem zvečer, še zjutraj čutim, da je koža navlažena, se pa ne popa na majce ali kaj podobnega. Tko da, mislim, da je fajn, ampak bomo videl. Drgač pa pomoje sploh ni fora v kremah ampak v koži, ker jaz se v drugi nosečnosti skoraj nisem mazala (enkrat na teden do dva tedna sem se spomnila) in ravn tko nisem fasala nobene. Čau bau, T
|