|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
3.7.2009 17:24:50   
robika
Pozdravčki v tem deževnem vremenu,naš fantek pridno brca,                                                                                        Nivea jaz imam že dveuser posted image ,starejsa ima 8 let,mlajsa pa bo ta mesec stara 1 letouser posted image ,tak da je res cas da ati dobi malo moske druzbe v hisouser posted image                                                                                                                                                   14 imam morfologijo tak da vidimo ce je vse tako kot mora bit,lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.7.2009 22:56:45   
lana24
Hej!
kako se da slika gor?rada bi dala sliko trebuha pa ni ne greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.7.2009 9:50:01   
Netta

evo spodaj so navodila za vse, ki želite dati slikco gor...

sicer pa je naše taborjenje odpadlo...je mala zakuhala in smo prebedeli noč...sem vsa zalimana zdaj, zaspat pa ne morem...pa sem prišla malo firbcat

slikce:

greš na spletno stran
WWW.SHRANI.SI, naložiš gor fotko...tam daj velikost ene 320 ali 400 sicer bo prevelika in nato kopiraj link za forum  (mislim da je drugi po vrsti) sem gor...tebi se bo videl le link, ko boš objavila bodo pa vsi videli tvojo fotkouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.7.2009 9:52:22   
Netta
pa še moj buši dva tedna nazaj:user posted image

user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.7.2009 10:22:20   
ammam
Ojla, punce! Tudi mene kar nekaj časa ni bilo na forumu, no, pisala nisem toliko, brala pa, hehe.user posted image Sedaj sem v 17. tednu in končno se mi je začelo dogajat, da nisem več tako utrujena in zaspana. Naš pikec ali pikica že malce brca in moj je že čisto nestrpen, kdaj bo tudi on čutil premike.
V sredo sem bila pri G in zraven sta bili tudi hčerki. Prvič sta videli ultrazvok in G je bil res tako zelo prijazen, vse jima je razložil in nazorno pokazal, potem pa sem ob vsem tistem pozabila vprašat, če se že kaj bolj očitno vidi spol. Seveda je bil moj potem malce razočaran, saj je revček med službo stalno mislil samo na to.
Zdaj že ogledujem vozičke, pa posteljice, tudi nekaj cotik sem že kupila.
Uživajte.
Uf, danes pripravljam lasagno za tasta in taščo.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.7.2009 10:45:30   
BeeBee
Jutro srečke nosečke.

Samo,da se na hitr javim.. Mi smo super, buši veselo raste, brcik še vedno ni user posted image  Ampak se ne sekiram. Bodo že user posted image

Včeraj sva bila z dragim na lentu. Sva šla gledat komedijo Čas za spremembe in sm se taaaak sremaja zraven,da me vse trebušne mišice še danes bolijo user posted image  user posted image  user posted image

Ju3 zgodaj zjutraj pa grema v London za en teden user posted image user posted image user posted image user posted image  Tak,da bom uživala.. Sem itak rekla,da bom za user posted image  kupila dooosti stvari user posted image  V GAP-u in Next-u.. Uff to bo denar kar letel vstran user posted image

***mirjam*** user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo hčerkico in user posted image user posted image user posted image  za tebe.

Me pa nekaj zanima.. A boste za user posted image  naredile svojo sobico ali boste posteljico v spalnici imeli??

Grem si stvari pripravit in zlikat pol pa pakiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.7.2009 11:43:32   
bejbibu
Super BeeBee, jaz bi tudi šlauser posted image !!

Jaz sem pa včeraj zelo močno čutila našega fantiča, se kar pridno premetava sem in tja...tako je tudi prav!!!user posted image user posted image

Midva bova imela na začetku posteljico kar v spalnici zraven naju, kasneje pa bo šel v svojo sobico!! Imava sicer sobico pripravljeno (na pol), ampak bo kar zraven nju na začetku!!

BeeBee želim ti lepo potovanje, da boš uživala in nakupila veliko stvari za malo pikico!!!!user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.7.2009 12:51:26   
Anonimen
hej punce:)
upam, da ste ok, uzivate v sončni nedelji :) moram  povedat, da je moj podvig včeraj uspel in sem prav vesela, da sm osvojila 2 tisočaka:) (2420m). Sem lepo počas hodila, skratka lepo je blo, pa še vreme naklonjeno:) z našim malčkom sva zmagala user posted image user posted image
zdej pa na vikend na kosilo

uzivejte!
N

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.7.2009 15:14:50   
*nivea

nEzY čestitke user posted image za pohod

**mirjam** lep buši user posted image

pri nas pa zdaj spet dežuje. sonce, kje si? dopoldan mamo tak lepo vreme sigdar, ko pa pride tan pol 3 ura, te se pa začne oblačit in deževat user posted image

še 2tedna do dopusta, upam, da se vreme dotačas poboljša... da bo ja sončno...

drugače sva midva okej. brcik še ne čutim, a saj bouser posted image

grem zdaj malo pred tv, se je finale Wimbledona začelo, pa da vidimo, če de Federer premagani

mejte se nosečke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.7.2009 8:31:18   
tintara
Hojla!
En podopustniški pozdrav. Brrr, danes se mi res nidalo v sluzbo, ampak ni kaj. Sem mislila, da bo bolj na izi, pa očitno temu ni tako.
Ste  kar naklepetale, tko da glih odgovarjat vam ne morem, ker nisem se brala za nazaj.
Brce cutim tudi jaz, no, v bistvu jih ze kar dolgo. Pocasi se bodo pomoje cutile ze tudi na ven.

Sicer je bilo pa na dopustu prekrasno, vreme soncno okoli 30 stopinj, edino na koncu je mal vroce ratal in smo zadnjo noc mal slabse spali (v sotoru je bilo prevroce). Guzve tudi se ni bilo pretirane, sicer je pa itak tok enih plaz, da se folk zgubi. Bomo se sli, samo drugo leto ne, kerz malim dojenckom se pa ne mislim tok cajta vozit s trajektom. Ta velika dva sta uzivala, ta mala bi najraje bla skoz v vodi, ta vceli pa pod vodo. No, prekratko, v glavnem.

Mejte se. T

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.7.2009 11:52:00   
anaj22
ojla user posted image

King ful si srčkan kuža

lepi bušiji user posted image user posted image user posted image
čestitke za vse opravljene pregledeuser posted image user posted image

jaz sem danes ful utrujena mi pritisk nagaja imam ful niskega, pol me pa čaka še slab zrak v službiuser posted image

sem vse prebrala in morm dobro pomisliti kaj sem hotla pokomentirati

špikanje je vdeno malce prisotni, da ne pozabim da sem noseča

brcik mislim da tistih tapravih še ni, so se mogoče začeli eni mehurčki vendar nisem 100%, pri Jaku sem jih mislim da začutila v 21t

shranjevanje celic- se v prvo nisem odločila za to in tudi sedaj se ne bom, me ne prepričajo v to naložbo

otrdevanje trebuha- se je že začelo predusem kadar sem utrujena, pomga pa sam počitek

kg sem zaenkart še kar v minusu in bom pazali da se sedaj ne bom zredila toliko kot pri Jaku

strije - dobila sem jih nekje v 36t, neglede na vse kremice, so pa bolj vidne na bokih kot pa na trebuhu

Neža in Luka oba sta ful srčkana

nezy čestitke za podvig user posted image

mi smo se pa včerja naplavali smo bili v Bohinju v vodnem parku, je kar margolelo malčkov, noseč pa ni bilo veliko

pa sem napisala eno klobasa

lepe dan vam želim, pri nas je ful soparno komej za dihat

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.7.2009 18:06:46   
Anuš
Bravo nezyuser posted image

Nivea: moram ti povedat (spet), da obožujem tvoj narečje. Kaj je sigdar? Ko berem tvoja sporočila, mi je kot bi gledala Petelinji zajtrkuser posted image user posted image user posted image . Moj najnaj film. Sva pa ga z mojim gledala z angleškimi podnapisiuser posted image .

Ta vikend smo bili na morju in je blo dosti sonca in topla voda. Me je pa vidla ena prjatlca in mi takoj čestitala. Men se punce res ful vidi user posted image . Pa modrci so mi premajhni in mi skos ven uhajatauser posted image . Pa moj pravi, da ga ne motuser posted image . Čudn, a ne?

Še en teden službe, potem pa za 5 tednov na morje. Hudo!

Shopgirl: na bolniški sem, ker delam v vrtcu v jaslih in ne smem dvigovat- mam od 1.user posted image trebušne mišice precej razmaknjene. To se zgodi, če maš ful močne trebušne mišice in potem se raztegne vezivno tkivo vmes, ker se močne mišice ne morejo tolk raztegnit. Pri meni ni šlo čist nazaj- sta ostala 2 prsta razmika. So mi rekli na fizioterapiji, da ni dobro bit preveč fit glede teh stvari. In sem za to nosečnost upoštevala nasvetuser posted image . Samo vidim, da letos ne bo nič s plavanjem. Se mi pri plavanju naredi tak greben nad popkom, kar pomeni, da je prevelik naporuser posted image . Za moj primer pač. In ne govorim o kakšnem kravlu ali delfinu- čist počasna žabica, pa je že preveč. Na srečo pa - kjub temu, da sem učitelj plavanja- vode ne obožujem preveč (strelci smo ognjeniuser posted image ) in mam dost, če iščem školjke, delam potičke v mivki ali pa samo ležim kot nasedli kituser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.7.2009 20:21:34   
lana24
No končno sem lahko prilepla slikcouser posted image
hvala mirjam!!!

user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.7.2009 20:51:16   
Zibka
Lana 24, kak lep buši!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta pa je že res ta pravi! Kdaj maš ti pdp?

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.7.2009 20:52:46   
Zibka
sem našla: točno takrat kot js, 8.12. :)

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.7.2009 20:58:26   
lana24
a je tvoj tud tko velik?Se mi zdi da je vsak teden večji.Samo po kilah mam pa 2,5 +...

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.7.2009 21:18:48   
Zibka
Mislim da moj ni tak velik. Morm se res slikat user posted image
Js mam +8kg, sam zgleda da sam v rit, boke in noge user posted image

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.7.2009 21:23:12   
Netta
HELP!!!

moja mala ima vsaj izgleda tako 6. bolezen...zase ne vem, če sem jo prebolela ali ne...ali lahko to kaj škoduje meni ali malčku v trebuhu??
prosim, da tiste ki imate več otrok in izkušnje s tem kaj svetujete...

hvala!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.7.2009 21:54:27   
Anonimen
Sem januarka 2010, pa odgovarjam tako na hitro. Moja sodelavka je imela primer, ko se je od otroka nalezla šeste bolezni in je morala v 5. mesecu splaviti. Nočem te strašiti, vendar ukrepaj sedaj, ko je še čas, izogibaj se hčerke, če se le lahko, jutri pa takoj do zdravnika!

Upam, da se vse dobro izteče, mogoče pa hčerka sploh nima te bolezni, ampak previdnost ni nikoli odveč.

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.7.2009 22:22:38   
ShopGirl
Anuš, ti se nasmejiš ob niveinih postih, jaz pa ob tvojih user posted image  pa ne zarad narečja ampak zato k tko smešno napišeš, da se morm prou nasmejat zravn: " Pa modrci so mi premajhni in mi skos ven uhajatauser posted image . Pa moj pravi, da ga ne motuser posted image . Čudn, a ne? " ja res je čudn tale tvoj dečko user posted image  moj je tut čist navdušen ker mi kar "kipijo"... res rabim nov modrček. Samo mi je kar malo škoda dinarčkov, čeprav vem da se v joške splača vlagat pred in po porodu user posted image
Še dobr da jst nism tok fit, sem vedla da bom enkrat hvaležna temu, hehe...čeprav opažam da mam dostikrat precej trd trebuh in da mam full trde stranske mišice - to je najbrž od smeha, ker trebušnjakov nism delala že ene 3 leta user posted image

drugač sm pa na bolniški, spet. sm šla dons v službo, pa sm šla 2x bruhat in full se mi je vrtelo. Sm klicala G, je pogledala otročka na UZ - vse OK, je pa rekla da naj grem vseen na bolniško vsaj do 15. julija. Tako da počitek, počitek...saj bo prav pasalo.

lana24 - ok ne morm vrjet svojim očem, waw kakšen buši! Rok maš 2 dni pred mano, men so ga nan uhalni premaknili na 10.12. ... mejbi bom pa čez kak mesec mela celo tut jst kej za pokazat user posted image  glih dons mi je rekla sodelavka, da bi loh komot skrila nosečnost še za kak mesec...hecno.

Kaj je 6. bolezen? mirjam...drži se, naj hčerkico crklja oči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.7.2009 7:34:47   
tintara
Mirjam! Kolkor jaz vem, naj bi za šesto zboleval le otroci do (zdaj pa ne vem natančno) 3 ali celo samo do enega leta. Pri nas jo je imela mlajša (takrat je bila stara prbl. 8 mesecev), starejši dobra tri leta, pa je ni dobil, kljub temu, da sta bila skupaj in vse. Norice na primer sta si vzajemno podelila,tako da so ziher veliko bolj nalezljive.
Sicer jo pa težko prepoznaš oz nemogoče do izbruha pikic. Tri dni ima nepojasnjeno visoko vročino (okoli 40), ko se vročina umiri, pa je ves v pikicah. Takih cist malih, neznih, pa bolj ko ne po vsem telesu. Mislim, da prevladujejo roke in zg del telesa, ali kako ze. Malo sem ze pozabila.
Vseeno poklici zdravnika, ti bo najbolje vedel povedat. Ampak, mislim, da ni prevec za skrbeti. Vseeno smo ze iz prvega trimesecja.

Drzim pesti, da bo vse OK.

T

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.7.2009 8:36:24   
anaj22
dobro jutro

lana24 kakšen lep bušu user posted image

mirjam najbolje je da pokličeš dr., no verjetno si ga že

modrci - joj nebi o tem, mam v tej nosečnosti še večje kot prejšnič
je moj zdej en dan razlagu sosedu da je prednost noseče žene veliki joški, vendar so dostikrat sam za gledat ker jo skoz neki bolijo

včerejšni dan je bil za moje počutje katastrofalen, se mi je skoz vrtelo pa čist nizek pritisk sem imela in nič ni pomagalo da bi ga zvišala

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.7.2009 8:57:08   
Netta
jutro,

spet ena katastrofalna noč...sva z možem zbijala vročino najini mali...še vedno ni pikic tak da moram počakat al bo kaj al ne...
sem pa govorila s pediatrinjo...pravi da je bolj nevarno v prvih treh mesecih nosečnosti če jo dobiš...bom šla pa vseeno preventivno k ginekologu...le pikce moramo še dobit, da bo sigurno to to...

hvala za vašo skrb in vse odgovore...kia tvoj je bil prav pretresljivuser posted image

grem še mal spatuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.7.2009 9:29:59   
ShopGirl
Dobro jutro punce!

Kakšno oblačno jutro...fajn je le, da ni vroče user posted image  
Vidm da nism edina v kateri se je že zbudila želja po nakupovanju oblačil za dojenčka - BeeBee shoppingira v Londonu, jaz pa se že tako ali tako s težavo upiram želji, da ne zapravim kar v naših trgovinah vseh svojih prihrankov user posted image  V nedeljo sem bila v CityParku, v H&M in so imeli 50% znižanje oblačil za dojenčke. Sem bla pridna in nism pretiravalauser posted image  Itak bo še full znižanj in novih oblačilc dokler rodim... Kaj če pol najdem kej lepšega? user posted image  V glavnem, ker še ne vem spola kupujem vse v beli barvi. Bo baby kot mala snežinka, ves bel user posted image

Aja - na netu sm našla sezname bodočih mamic, na katerih so si zapisovale kaj vse morajo kupit. Kr mam zdej naenkrat full časa, sem si ga nardila še sama. Ugotavljam, da večino stvari v samem štartu sploh ne bom rabila. Tko da finančni šok ne bo tok grozen kot sm računala. A mate ostale tut že kake seznamčke?

anaj22; mislm da bi se moj fant z izjavo tvojega popolnoma strinjal user posted image  
Je pa bil včeraj tak čuden dan...tut jst sm bla čist zanič. Zdej sm si kupla zeleni čaj od Teekanne - Zen Chai, da me mal "dvigne". Pa tko lepo diši...mmmm!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.7.2009 9:41:01   
anaj22
ShopGirl tud jaz sem se v prvo težko upirala da nisem kupovala cunjic za malega, pa ker nismo vedeli da bo 100% fant je bilo v večini vse rumeno. Pa veliko stvari sva dobila za darilo, cunce sem imela pa tudi sposojene. Sam ko to v nosečnosti zagrabi nakupovalna mrzlica se je kar težko ustaviti user posted image .
Meni je šlo v prvi nosečnosti ful na živce kar za novorojenčke poznaja samo tri barve belo, modro in roza, jaz bi imela v omari pa mavrico pisanih obalčil.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.