|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
11.7.2009 9:19:43   
Erin
ZARA, LOVRO in NEŽA!!!

Vse najboljše in najlepše vam želim! CMOK***

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
11.7.2009 9:45:18   
Krysia
Dobro jutro!

ZARA, LOVRO in NEŽA vse najboljše ob prvi svečki! user posted image user posted image user posted image

KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (Pablo), čestitke za 11ko! user posted image

Sayuri, joj, ko sem tole tvojo slikco vidla, se je še men naredil en tak cmokerc v grlu ... pa sej se mi zdi, da smo glihkar rodile, so pa naši sončki že eno leto stari ...

buhtlčk, kako je Gašper? Ste šli kej k P al se kr doma rihtate? Upam, da ste boljš!

Drugač pa naša noč katastrofa - od komarjev, Rokovih zobkov in posledično sitnobe do moje M in bolečin ... mi je blo zdej par dni tko slabo pa tko čudno sem se počutila, da sem bla že skor prepričana, da sem noseča, ampak je sam user posted image zamujal, pol pa dobim dodatno porcijo bolečin zraven ... in ker Roka še vedno dojim (sicer samo 1x na dan, ampak vseen), si upam vzet sam lekadol, kar mi pa itak ne pomaga, tko da pol rajš sploh nič ne vzamem ... v glavnem, upam, da bom jutr kej boljš, da se gremo mal potepat ...

Vam pol še kej napišem, ko se bom mal boljš počutla ... pridne bodte

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
11.7.2009 10:06:13   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Ooooooooooooo, smrk, smrk..... VSE NAJBOLJŠE Zara, Lovro in seveda Neža!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
11.7.2009 10:10:36   
buhtlčk
Mali aja. Nč ni boljš, ko svečka popusti mu gre vročina do 39. ko se zbudi kličem na Metelkovo, če se moramo kaj pokazat prit. Ne kašlja, ne smrka, nima pikic...
Vprašanje: glede na to, da je, ko je buden in nima ravno 39 vročine, živahen in skače po stanovanju, ali ni vseeno, če gremo en krog ven na svež zrak? Bolj bo pri miru, svež zrak je, toplo je zadosti... Kaj pravite, ali gremo lahko malo ven? Pa lahko me zdajle napadete, kakor želite, mene vseeno zanima.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
11.7.2009 10:11:43   
buhtlčk
Krysia upam, da boš kmalu bolje.
Pa čestitam vsem za žuranje user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
11.7.2009 11:42:53   
Krysia
buhtlčk, nč te ne bomo napadale - če ne druzga, ga vsaj mal tm okol bajte pelj - men se zdi, da ni nč narobe, če je na zraku ... mislm, ok, če bi blo zuni 10 stopinj pa megla al pa če bi blo ful drugih otrok, ki bi se lahko nalezli, ampak tkole pa ... boljš, da je zuni pa na miru kot da je notr pa nori in skače, vsaj men se tko zdi ... zdej pa lahko še mene napadate ... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
11.7.2009 12:26:28   
tatly
ZARA IN LOVRO IN NEŽA VSE NAJBOLSE  ZA PRVI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
11.7.2009 15:09:44   
anita goitan
dan punce
ja, na žalost predčasno iz prečudovitega dopusta, umrl je od mojgauser posted image očiuser posted image

se beremo

vsem čestitke, juhu že 1.rojstni danuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
11.7.2009 15:26:20   
andrejaboris
Buhtlčk, če ima temperaturo zvišano ni najbolj pametno hodit z njim ven, ker ga lahko mrazi.... Ko otrok nima 2 dni povišane temperature takrat je priporočljivo it ven.  Men osebno tut ne paše it ven z vročino.

Lovro in Zara  in Neža Vse najboljše za vaš 1. rojstni dan!!! Želim vam vso srečo tega sveta! Pa predvsem da bi bili zdravi!

Anita G: sožalje ob izgubi tasta. user posted image user posted image user posted image Zdaj imate pa 1 angela varuha več!!

NIč babike lepo bodite. papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.7.2009 19:41:38   
buhtlčk
Aja andrejaboris zato, hvala za odgovor (pa tebi Krysia). Itak sem mislila ko mu pade vročina od svečke, ker takrat je neustavljiv po stanovanju. No je imel čez dan enkrat še 38, sva dala svečko in je spal, zdaj je pa od takrat brez vročine, pa smo šli vseeno potem ven user posted image Ni pa deloval da mu je kaj neugodno. Vsi mi pravijo da so zobki glede na to, da ne kašlja, nima zamašenega nosa oziroma nima razen vročine nobenih drugih bolezenskih znakov. Pa upam da je res samo to. Bo pa očitno jutri že ok.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.7.2009 19:42:28   
buhtlčk
Anita goitan sožalje. Pazi nase nosečka.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
11.7.2009 22:16:38   
andrejaboris
Oj danes pa je rodila moja fulll vredu prijatlca!!!! Punčko Elin! Joj sem vesela! Samo da je vse vredu!!!user posted image user posted image user posted image

SEm pa pogledala 1. sezono Friendsov. Pa kak je to dobra serija! Nonstop bi jih gledala!!!!

Danes ima nečakinja rojstni dan in gremo jutri k njim na piknik. Sma ji kupla punčko Roxane, veliko 65 cm. JOj upam, da bo vesela, ker meni je fullll dobra ta punčka!!

Nič grem ajčat. Lepo mi bodite!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
12.7.2009 16:15:08   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ZARA, LOVRO in NEŽA!!!

user posted image

Js seveda z zapoznelimi željami, vendar iz srca - pravljično otroštvo želim vsem

anita - sožalje ob izgubi tasta

js sem čisto prekrokana - včeraj sva ga šla "žurat" v Laško, šla spat ob 3.00 in ob 6.15 je Tibor naredu budnico - mu dam za jest in ga dam spančkat nazaj - navadno vedno zaspi bp, ampak se js navadno tudi odstranim iz spalnice, tokrat je pa vidu, da sem js tud v postli ostala in ni lepšega kot jutranje žurke - se vsa čemerna vstanem in si mislim, ok dete moje sam tolk časa še meditiraj v postli, da mami eno orng kavo spije - in kaj - moj dečko si je prisvojil spalnico in otroško in je prešerno zaspal tja do 10.30 - samo da je mami bedela - grrr mulo mali. No hb me je tašča odrešila in je za dve urci vzela Tiborja k sebi, da sem se js lahko vsaj malo spočila. Moj je pa seveda vso štorijo prespaluser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
12.7.2009 17:13:20   
kaja02
Živjo!!

sam slikco na hitro, vas berem zvečer!!

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
12.7.2009 19:20:19   
betty
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ZARA, LOVRO in NEŽA!!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
12.7.2009 19:22:23   
Zoja Miša
Zamujam za 8 strani. Bom nadoknadila!
Na morju je bilo super!!! Več kasneje, mogoče jutri.

Vse najboljše, Lovro, Zara in Neža včeraj za 1 svečko! Hudo, kam čas beži?!user posted image

Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vemuser posted image ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo.

Toliko za enkrat...
Sem vas pa pogrešala, tako da komaj čakam, da malo preberem, pokomentiram...
A drug teden se greva zopet potepatiuser posted image , tokrat v hribe (za 5 dni), gozd Martuljk, menda je tam lepo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
12.7.2009 22:12:00   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Zamujam za 8 strani. Bom nadoknadila!
Na morju je bilo super!!! Več kasneje, mogoče jutri.

Vse najboljše, Lovro, Zara in Neža včeraj za 1 svečko! Hudo, kam čas beži?!user posted image

Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vemuser posted image ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo.

Toliko za enkrat...
Sem vas pa pogrešala, tako da komaj čakam, da malo preberem, pokomentiram...
A drug teden se greva zopet potepatiuser posted image , tokrat v hribe (za 5 dni), gozd Martuljk, menda je tam lepo...

Joj k tole berem se kr sprašujem, če bi že mogla kaj druzga začet - naš mačkin namreč še vedno zgodaj zjutraj in pač zadnji obrok pred spanjem - dobi mlekec po steklenički in to nam vsem zaenkrat ugaja. Včasih kakšno urco al pa urco in pol pred spanjem poje še kakšen kruhek s sirom, al pa kakšno sadje (po novem uživa, ko je nektarine - kr sam stran grize od celega sadeža). Sicer jemo mi tudi vse, ampak ima resnično za prvi in zadnji obrok mleko. Bi mogla začet razmišljat že o čem drugemuser posted image - res mi povejte, kr js ne vem, do sedaj sem se bolj kot ne ravnala po mačkinu, če je blo njemu vredu, je blo meni tudi.

Martuljk je pa meni prekrasen in ti kar iz dna duše zaavidam tistih 5 dni tam gori - no ti jih tudi ravno tako privoščim. Si me pa krasno spomnila za kakšen izlet v prihodnjih dneh - baje da bodo sončniuser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
12.7.2009 22:34:51   
kaja02
ČESTITKE LOVRO, ZARA IN NEŽA, želim vam lepo, pestro in raziskovalno otroštvo, polno novih doživetij...

Zoja miša- WB, za hrano zvečer in zjutri ti ne morem svetovat, midve se še dojiva! čeprav zmeraj bolj razmišljam, da bi počasi začele ukinjat, ker me že pošteno vgrizne po vsakem podoju, tako da če prej nisem imela vnetih in poškodovanih bradavic, jih pa mam zdajuser posted image , včasih me je kr groza, ko čakam, kdaj bo nehala in me vgrinila! Kak nasvet????

mi pa odštevamo dneve do odhoda na dopust, v ponedeljek gremouser posted image ;

aja pa avto nam je včeri crknuuser posted image ; pred dobrim tednom, sem bila pa jst brez avta, je tud meni crknu; user posted image user posted image  sami nepotrebni izdatki, pa to ravno zdaj, po drugi strani pa HB da je to sedaj in ne kje na potiuser posted image

nič, grem spat, želim vam lepo in mirno noč!

ps. matejchi pa tudi jst pogrešam

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
13.7.2009 7:20:11   
gajka
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za lepši štart v nov dan! Ja, ja, saj boste tudi ve enkrat takle čas že pridno v službi... user posted image

Dojenje smo pri nas ukinili nekje s pričetkom moje službe. Zajtrk je zadnje čase kar namazan kruh (margarina + marmelada ali že celo med, sirčkov ne mara) in mleko. Večerja pa razne mlečne zadeve (v glavnem, vse skuhano direktno na mleku, večinoma že kar samo na domačem kravjem mleku, samo izjemoma včasih mešam z AM, če ta pravega mleka zmanjka) - mlečni riž, gres, kus kus, razne instant kašice (riževe, polnozrnate, čokolešnik)... Sadje imamo za malico in ga redkokdaj zmiksam. Večinoma ga zdaj že sam grize, če le ni preveč trdo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
13.7.2009 7:22:57   
Maja T.
ZARA, LOVRO in NEŽA

*** Vse najboljše in najlepše ter brezskrbno otroštvo vam želim ***

user posted image
TAJA & TEJA (Sandra), KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (Pablo), čestitke za 11ko!

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
13.7.2009 7:27:22   
Maja T.
Anita G. moje sožalje za tasta user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.7.2009 7:30:25   
gajka
Pa še eno moje vprašanje. Vem, da je bila tematika o uspavanju že neštetokrat obdelana, ampak takrat se naši palčki niso postavljali na noge... Kako uspavate vaše palčke? Pri nas je uspavanje živa kriza. Tamali zaspan, da komaj gleda in si intenzivno oči mane, ampak v naslednjem momentu začne kolovratit okrog, kot da dela reklamo za Duracell. user posted image Potem mi ne preostane drugega, kot da ga pustim, da se resnično skoraj do konca iztroši, pol ga pa nosim, da zaspi, ali pa moram vsaj zraven njega ležat in ga skoraj držat, da spet ne začne rovarit okrog. Šele ko mi zaspi v naročju oz. na rami ali pa poleg mene, ga lahko v njegovo posteljico odložim. Če bi ga dala pa v posteljico budnega, je pa kot bi eno divjo, steklo opico v kletko zaprl! user posted image   Tudi uspavanke in prepevanje nič ne delujejo. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.7.2009 7:31:19 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
13.7.2009 8:17:13   
tejkaz
Jutro

Midva sva sedaj na žalost čisto zaključila z dojenjem. Seveda sem kuj naslednji dan fasala mastitis. ampak zdaj je že ok, zdaj sem samo še žalostna. Moji starši pa veseli.

Gajka, uf uspavanje. Pri nas zadnjih nekaj dni poteka tako kot pri vas. Posteljica je kletka, Jaša je pa divja žival. Mah, najprej naj jaz k sebi pridem, potem se bova pa že s tem ukvarjala. Zdaj se cartava tako da ga v rokah uspavam, vem, ni ok, ampak ne vem kako naj drugače.

Anita  Goitan, moje sožalje.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

ZARA, LOVRO in NEŽA

*** Vse najboljše in najlepše ter brezskrbno otroštvo vam želim ***

user posted image
TAJA & TEJA (Sandra), KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (Pablo), čestitke za 11ko!

user posted image

Se bom kar podpisala, ker ne znam slikic kopirat. Vse najboljše

Zoja Miša, pri nas zjutraj je gres skuhan kar na KM, ali kruh in mleko. Zvečer pa kakšno kašico na mleku. In dobrodošla nazaj.

Kaja02, škoda za avto. In kako je luštna vaša princeska.

Otroka zahtevata vsak nekaj. Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.7.2009 8:39:17   
MATEJKA_

naša še vedno dobi za zajtrk flaško (mi je patronažna rekla, da ji lahko dajem dokler bo želela - je pa fajn še vsaj zdaj, ko bo komaj začela v vrtec hodit - je to najhitreje fertig zjutraj), za večerjo pa mlečno-žitne kašice. (aptamil+milupa kosmiči) za dop. malico ji dajem sadje ali sadje +skuta, sadje pa še vedno miksam, ker ga še noče jest. prvi zob smo komaj dobili pred 2 tednoma, tako, da še z njim ne grize ravbno kaj. grize pa samo stvari, ki imajo kolko tolko nevtralni vonj (ja, vsako hrano prej povoha) - kruh, meso, testenine... sadje pa nikakor, enkrat ji je uspelo celo mini košček jabolka odgriznit, drugače pa se samo namrdne, kot da je ne vem kak kislo... user posted image enako velja za vso ostalo sadje - v nobenem primeru ga noče v roko vzet in grizt. ga povoha, pol pa ga na tla vrže... al pa samo poliže, pa je to to... tako jabolke še vedno kuham - npr. za pop. malco. če noče, pač noče, nič ne morem, sem že skroaj vse sprobala...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.7.2009 8:42:14   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa še eno moje vprašanje. Vem, da je bila tematika o uspavanju že neštetokrat obdelana, ampak takrat se naši palčki niso postavljali na noge... Kako uspavate vaše palčke? Pri nas je uspavanje živa kriza. Tamali zaspan, da komaj gleda in si intenzivno oči mane, ampak v naslednjem momentu začne kolovratit okrog, kot da dela reklamo za Duracell. user posted image Potem mi ne preostane drugega, kot da ga pustim, da se resnično skoraj do konca iztroši, pol ga pa nosim, da zaspi, ali pa moram vsaj zraven njega ležat in ga skoraj držat, da spet ne začne rovarit okrog. Šele ko mi zaspi v naročju oz. na rami ali pa poleg mene, ga lahko v njegovo posteljico odložim. Če bi ga dala pa v posteljico budnega, je pa kot bi eno divjo, steklo opico v kletko zaprl! user posted image   Tudi uspavanke in prepevanje nič ne delujejo. user posted image

jaz sem jo nosla na rokha nekje do 5 .meseca, pol pa je naenkrat sama zaspala... zdaj pa je vedno pač dam v posteljo, običajno še malo nori (zadnjih par dni celo zelooooo nori in se daje v vse štiri, pol pa se vsede in razmetava posteljo). ko pač čujem, da je galama, jo grem nazaj polečt, dam dudo in pleničko oz, mojo majico in čez čas (včasih čez 10 min, včasih čez 30) sama zaspi.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?