tejkaz
|
Dan Nell, glasovala. Buhtlčk, eno pikapoko za Gašperja. Upam da se kmalu pozdravite. Sayuri, nerodno jutro, ja. Kaja, sem se ti zadnjič pozabila zahvaliti za info glede zavarovanja. Hvala. In res vso srečo pri iskanju službe. Gajka, jaz bi imela slikice MajaT, čestitke teta. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Zara, buhtlčk, Gašper, Tibor, Lovro, Ivan, Vid, Rok (Krysia), Mark, Filip, Eva, Rok (gajka): Hehe, ta je pa res dobra. Sandra, tvoji dve sta pa res plezalki. Bi skupaj šli z Jašijem. Včeraj sem ga n-krat dol iz mize dala. Andrejaboris, bravo. Dolga sta se dojila, pridna sta bila. IZVIRNO SPOROČILO: nell tejka - tole glede Jašijevega odstavljanja verjamem, da te boli...vem, da besede kot je, saj veš slej ali prej bi se odstavil, nič ne pomagajo, ker si ti želiš, da se še ne bi. Mogoče pa bo le še potegnil nekaj časa, vsaj toliko da se ti psihično pripraviš na to in bo morda vsaj zato malo lažje. Sicer pa punca, res sta se dolgo dojila... midva se nisva oz. zelo malo in si morda želim, da bi bila takrat bolj vztrajna, ampak zdaj me pa tudi živi bog ne prepriča, da se ne bi crtlala, ko Tibor po steklenički pije, čeprav je že več kot sposoben sam popit stekleničko in marsikdo mi je že rekel, naj ga dam v posteljico in ga navadim da bo sam popil in potem zaspal. Ampak jaz uživam v tem catkanju s Tiborjem in se hkrati zavedam, da bo še prehitro zrastel in se ne bo več želel toliko cartat. Se mi zdi, da včasih zunanji opazovalci velikokrat tako dojenje, kot spravljanje k spanju čez dan, kot hranjenje po steklenički - povezujemo z bremenom matere - pa še zdaleč ni tako - ko se enkrat navadiš na tak ritem, je to veliko zadovoljstvo - vsaj večini. Te imam tako rada zaradi tegale posta. Zdaj se je res nehal dojit. Včeraj zvečer me je spet vgriznil, se obrnil stran, danes zjutraj sem mislila da bo, ampak ni in ni hotel. Majhno upanje še imam da bo, ker sem potem zjutraj dobila menstruacijo in ga mogoče moti, tako da grem zdajle pumpat da ne bo kakšnega mastitisa in da se bo mleko še naprej delalo. Moja dva spita, jaz grem pa v cote. Sem se odločila da bom večino cotik prodala in imam že full ponudb. Moram jih pa iti poslikati. Lepo se imejte