|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
11.7.2009 13:17:09   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A že vse spite??????????
A IMA KATERA IZKUŠNJE S TRAKOVI ZA NOŠENJE OTROKA????????????

Sem vidla, da so fajn zadeve in se ga da celo doma narest, če pač znaš šivat!!!! Stroj mam, mogoče mi celo uspe...............user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nč, grem nazaj čekirat kako se jih naredi....

jaz mam takle trak. ful super, ana zaspi noter v 2 minutah.
http://www.mamankangourou.com/index.php?l=en

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 13:18:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.7.2009 15:09:57   
sunny24
Dan!
Joj, naš dan je že kar pester...Gaja se je zbudila ob 5h in smo ble zbujene do 7h, pol pa spanje do 10h. Se je zbudila ob 10h in je bla full vroča-sm ji zmerla vročino in je mela 38,3C. Pol je spila full čaja, pa pol svečke sm ji dala in ji je padla dol na 37,4C in zdej jo ma stalno tko. Upam, da ne bo nič hujšega. Sklepam pa, da je to od zobkov, ker drugače ni nič prehlajena al pa zagiftana...

Učiri sm bla pol pr frizerki, pa v šopingu (Gaji sm nabavla trenirkico za jesec v HM), pa sebi ene majčke in hlače, pol sm šla pa v fitnes in se pošteno namigala. Je prov pasalo! user posted image  Zvečer smo pa z mojim gledala TV in se crkljala. Danes sm pa user posted image  dobila...

Pa še par slikic.. user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 11.7.2009 15:14:12 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.7.2009 17:55:23   
Onasiss
sunny-tih bod, tale fitnes ti kr mal zavidam.....
pa lepi slikici...

No še poročilo ogleda filma: Super, za nasmejat, samo moj Vito se je po kake pol ure odloču, da bo on gledu brez očal, ker so full velka in full štorasta....Ne razumem zakva nimajo kakšnih manjših? Se mu je na koncu na nosu od očal poznal ker so kar težka. No u glavnem je ZDRŽU na mir celo predstavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa dons smo žar kupl...bomo mal ćevapćiće pekl....JUHUHUHUUHUUUuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.7.2009 18:42:00   
Čebel@
dan!
kakšno zatišjeuser posted image
sunny........super za tok razmigan danuser posted image user posted image user posted image
mlea...........super za kinouser posted image user posted image user posted image vesta za drugič da je boljše v navadnem kinu-vsaj kar se očal tičeuser posted image ne bo žuljev na nosuuser posted image user posted image user posted image .....bi imeli pa res lahko kaj manjše-čudno da se tega ne spomnijouser posted image .......mmmmm roštiljadauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj je zbor?user posted image

jaz sem pa sama doma......Hana je šla še eno rundo odspati,moj je šel pa na eno fešticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače je bila pa naša birdy pri nas na obiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nejči je full cortekuser posted image user posted image user posted image user posted image se je žogala z našo kužouser posted image user posted image user posted image birdy:tašča navdušena nad tabo,sploh pa nad Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak a sem ti rekla da bo prišla pofirbcat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Kristi da bo viroza kmalu šla pa pa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.7.2009 18:54:44   
sunny24
Oh ja, naš dan je tak aktiven še naprej...
Gaja ma še vedno okoli 37,7C, zob ji rine full ven in bo v naslednjih dneh 100% zuni. Pol si pa revica tolko prstke not v usta daje in si jih prevč not porine in je prej pobruhala cel voziček in je že v pranju...Moja miška pa zdej pančka na veliki postli od mame in tatu...

mlea, super za film in za žar...Sam to je res smotano, da nimaj obol mičkinih očal za ta male. Bogi Vito, mu verjamem, da ni mogu več gledat...

majchy, ooo, ti pa maš firbčno taščo...user posted image   Pa lepo, da ste se dobile z birdy! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.7.2009 19:00:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Oh ja, naš dan je tak aktiven še naprej...
Gaja ma še vedno okoli 37,7C, zob ji rine full ven in bo v naslednjih dneh 100% zuni. Pol si pa revica tolko prstke not v usta daje in si jih prevč not porine in je prej pobruhala cel voziček in je že v pranju...Moja miška pa zdej pančka na veliki postli od mame in tatu...

mlea, super za film in za žar...Sam to je res smotano, da nimaj obol mičkinih očal za ta male. Bogi Vito, mu verjamem, da ni mogu več gledat...

majchy, ooo, ti pa maš firbčno taščo...user posted image   Pa lepo, da ste se dobile z birdy! user posted image
boga Gajauser posted image tile zobki so resuser posted image .......aja:full sta lepi na slikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tašča je pa itak full firbčna.....je rekla da sva z birdy klepetale kot da se že full dolgo poznavauser posted image user posted image user posted image (ne ve da tuki čvekava).......ja birdy,Neli in njen dragi so prišli pogledat kužka ki ga birdy dobi za RDuser posted image user posted image user posted image Kristi so imeli pa v varstvu,čene bi še dalj časa čvekaliuser posted image user posted image user posted image
birdy.....naslednjič kanglico in lopatko s sabo prinesiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.7.2009 19:06:58   
Čebel@
jaz sem si pa nalila malibu-kolouser posted image user posted image user posted image ...........na zdravje,punceuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.7.2009 19:16:23   
simonakr
Čer! Sej je že ane? user posted image

Majchy na zdravje
! Aja pa hvala za telefonsko! Lepo da sta se z Birdy doble!

Kolumbo če dons prideva parkirat, ti sms pošljem a prov?

Mi smo dons z dragim okrog letal pa za strešnike in kamine gledal. Je blo kr zanimiv.

Trenutno sva z malo same doma in se ful pogovarjava pa muziko poslušava pa po FBju šarva! user posted image user posted image

Sunny
- user posted image pa tele zobki. Najlepš bi blo če bi pokukal ven brez kakršnih koli problemov ane? Naša si že tud ful rokce v usta daje pa moje tud, da ne omenjamo da se slin ko polžek user posted image

A kdo kej ve kako sta Shuka pa Maj? Jest držim pesti da sta ok.

Tko zdej se grem pa še mal pogovarjat z mojo malo pol pa umit pojest pa spat, mami pa žurat! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 11.7.2009 19:21:47 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
11.7.2009 19:34:22   
piskot
majci a si dobila moj mail?

grem ven s kolegico. ana spi, martin in ati se gledata risanko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
11.7.2009 19:54:34   
Shuka
Me je kdo klical user posted image

Ojla drage moje, user posted image

no naš pikec je bil doma točno 9 dni in nato smo z visoko vročino, katero nismo mogli zbiti odšli nazaj na kirurgijo. Tudi dotakniti se ga nisem smela, joj kako je kričal. Odvzeli so mu kri, punktirali likvor iz valvule v glavi in urin, ker pri njemu se ne ve kaj je narobe, če ima vročino lahko je veliko stvari. No po 5 dneh se je izkazalo, da je bil uroinfekt, ker ima nevrogeni mehur in ga nikoli do konca ne sprazni, zato mu vedno določena količina urina ostane v mehurju in to je idealno za bakterije. No po antibiotikih je bil iz dneva v dan bolje in po 5 dneh v bolnici smo odšli še na PK, kjer bi me naučili kateterizirati ga, tako da nekajkrat dnevno spraznimo mehurček.
No, ker se to v 2 dneh v bolnici ni zgodilo, sta bili pa ti dve noči zelo mučni, saj nisem bila sama v sobi in sem se lomila na zoprnem ležalniku in vsake 2 ure bila pokonci, so nas poslali domov z antibiotiki in v torek se moramo spet prikazati na PK, da me to naučijo, to bi v veliki meri preprečilo uroinfekte ne pa dokončno.
Končno so nas tudi v ZD vzeli, ker je težak primer so se nas kar malo izogibali.
Razvojno smo morali prestaviti, ker smo bili spet v bolnici, no pa bomo vse še nadoknadili.

Zdaj vem, da nas bo ziher še kdaj kaj presenetilo a upam, da ne bo z glavo kaj narobe.

In spet je dobrovoljček in nasmejanko kot prej.

Evo toliko od nas, ki smo končno spet malo doma.

Hvala k ste mislili na nas.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
11.7.2009 19:55:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

majci a si dobila moj mail?

grem ven s kolegico. ana spi, martin in ati se gledata risanko.

sem dobila........ti ga glihkar pošiljam.......uživaj v žuranju

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
11.7.2009 19:58:08   
Čebel@
shuka!!!!!!!!!sem vesela da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana lačna,pridem pol

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
11.7.2009 19:58:42   
sonček33
Shuka kako zelo sem vesela tudi jaz. Objemček

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
11.7.2009 20:04:28   
Shuka
In spet smo imeli priložnost se tehtati vsak dan user posted image   Pri 5 mesecih merimo 61 cm in tehtamo 6530g

Hvala sonček33 in majchy user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
11.7.2009 20:31:04   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

In spet smo imeli priložnost se tehtati vsak dan user posted image   Pri 5 mesecih merimo 61 cm in tehtamo 6530g

...tudi jaz se veselim vsake novice od vas....lepo da ste doma user posted image ... lepo napredujete user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
11.7.2009 20:34:39   
Čebel@

full lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image shuka daj prilepi Majevo slikico ker katjuša do danes zvečer pobira slikice za kolaž in da bo Maj tudi gor

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
11.7.2009 20:37:10   
simonakr
No pa ne bo nič z Zbilsko nočjo! Mojmu se ne da pa tud kolegi gredo samo na kavico nč kej drugam! user posted image user posted image user posted image

Shuka - user posted image user posted image samo da sta doma!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
11.7.2009 20:39:23   
simonakr

LEPE MERE!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
11.7.2009 20:40:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

No pa ne bo nič z Zbilsko nočjo! Mojmu se ne da pa tud kolegi gredo samo na kavico nč kej drugam! user posted image user posted image user posted image

kaj pa če popokaš kakšno kolegico,tvoj naj bo pa varuška

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
11.7.2009 20:41:27   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Ja sej glih to razmišlam!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
11.7.2009 20:44:35   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Ja sej glih to razmišlam!

ja no,zakaj bi ti imela uničen večer če se tvojmu ne da itiuser posted image ......kar lepo mu lariso prepusti,ti ga pejt pa žuratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
11.7.2009 21:21:43   
Onasiss
shuha-user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere in da ste doma.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
11.7.2009 21:36:17   
Čebel@
no moj je klical da bo malo dalj časa na žurki-sej prav......pa dobila sva vabilo na eno poroko v septembru.......no jaz grem hano dati spat......

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
11.7.2009 21:54:11   
Čebel@
Hana pančka

je še katera tukaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?