|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
10.7.2009 16:11:15   
dini
Če si nas pa posipala s cvetnim prahomuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 851
10.7.2009 16:18:31   
isabeaux
user posted image  ja seveda za večjo plodnost user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 852
10.7.2009 16:20:19   
dini
Za več alergijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 853
10.7.2009 16:23:48   
isabeaux
user posted image user posted image nič če si alergična...hmmmpol pa evo tole...

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.lekarnar.com/images/products/346/big/Claritin.jpg&imgrefurl=http://www.lekarnar.com/izdelki/claritine-s-tablete&usg=__e9hAvgs7EPh4yPXPExrYRK7aKeI=&h=164&w=270&sz=32&hl=sl&start=9&tbnid=6KINdtBoQih2lM:&tbnh=69&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dclaritine%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 854
10.7.2009 16:24:29   
dini
Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 855
10.7.2009 16:25:29   
isabeaux

user posted image user posted image nič če si alergična...hmmmpol pa evo tole...

eh...takole...user posted image

upam da bo zdaj ok...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 10.7.2009 16:27:07 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 856
10.7.2009 16:26:29   
dini
More bit ok, če ne, pa bomo mi nardili da bo. Hvala.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 857
10.7.2009 16:28:13   
isabeaux
kako si drugače? A še izcedki ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 858
10.7.2009 16:29:54   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

s* user posted image user posted image user posted image , kako že veš, da ni nič, če je ne pričakuješ 13.07, se je user posted image usula, al kaj...

jap, je prišla skozi glavna vrata, tako da... se selim v avgust oz v oktober, ker grem po vsej verjetnosti septembra na prvi ICSI.

S*user posted image user posted image vražjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kam greš na ICSI v LJ?.....se vidimo tam, pa se bomo skupaj borile, da nam uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke noviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
10.7.2009 16:30:18   
dini
Papam malouser posted image , prej sm šla na wc pa jih ni blo več, pa še zmer filing da me na wc pa mal prej sm šla.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 860
10.7.2009 16:32:31   
dini
Zvečer pa se bom sproščala in na nč misnla, čist na nobeno stvar.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 861
10.7.2009 18:10:34   
sonček85
po dolgem času se javljam in navijam za vse,tiste ki ste pa dobile user posted image ali pa zagledale - pa veliko  pozitivnih misli in srečno v avgustu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 862
10.7.2009 18:11:11   
dini
Oj sonček si nas že pozabla?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 863
10.7.2009 18:27:57   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

s* user posted image user posted image user posted image , kako že veš, da ni nič, če je ne pričakuješ 13.07, se je user posted image usula, al kaj...

jap, je prišla skozi glavna vrata, tako da... se selim v avgust oz v oktober, ker grem po vsej verjetnosti septembra na prvi ICSI.

S*user posted image user posted image vražjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kam greš na ICSI v LJ?.....se vidimo tam, pa se bomo skupaj borile, da nam uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke noviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva pri Rešu, ker bi na gk čakala do konec septembra. V avgustu imava drugi posvet in če bo vse štartava enkrat septembra.
Sicer pa, itak da nam bo uspelo, če ne tako pa drugače ane user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.7.2009 18:29:22   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

eh...takole...user posted image

upam da bo zdaj ok...user posted image

Evo jaz pa sem namreč edini človek, ki je elergičen na tablete proti alergiji in to na Claretine. Tako da če dobim kako alergijo je cela štala preden me poštimajo.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.7.2009 18:32:27   
dini
S* navijamouser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
11.7.2009 9:39:02   
S*
Jutrčka!

Evo mal za lažji vstop v nov dan
user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 867
11.7.2009 10:04:15   
isabeaux
Njamsi kavica...pašeeuser posted image

S* a res, da si na claritine alergična...no upam da sicer nimaš velik alergij...sicer ti pa tko pol dajo dexa...a ne...

Midva veselo user posted image ker je bil včeri o testek  +...da bomo meli spet upanje na koncu meseca na user posted image ...glede na to da že 16. krog...je že mal user posted image  vse skupi...hmmm...pa saj ni user posted image  enkrat pa bo ratalo....user posted image

Dini no fajn da ni več izcedkov....a boš še delala te dni kak testek?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
11.7.2009 11:21:00   
shela
Pozdarvljene  punce!

Vas že dolgo prebiram, javljam se pa ne....  tudi midva se trudiva za user posted image že kar nekaj časa, pa zaenkrat še ni kakih vidnih rezultatov.. sem pa zdaj rahlo zmedena, ker bi mogla user posted image pridt že v začetku tedna pa je še do danes ni.... v sredo sem nardila test pa je bil negativen...
obstaja edino še varianta da bi zanosila prejšnji teden konec tedna(čeprav niso bli plodni dnevi po moje..) pa da se to na testu še ne bi poznalouser posted image user posted image v kolkem času od zanositve se na testu to vidi? mate kakšne izkušnje?

Lepo vas pozdravljam in želim čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 869
11.7.2009 15:02:32   
mica77
Dober dan bejbe! user posted image

Pogledam na RR in sem pričakovala da pupsa pove, da zagledala debeeeeeli user posted image ...pa nič.. verjetno je tolk vesela, da ji še ni uspelo do računalnik prit.

Hja kar s tiče prijateljev: moja najprijateljica ve, moževa najbližja prijatelja tudi in mislim da je to zadosti. Ne nameravam nikomur razlagati in se mu smiliti ali kaj takega, ker je to najina stvar. Pač...bojo zvedeli da sem user posted image po nuhalni ali ko se nama bo zdelo primerno in .

Shela test naj bi pokazal 1. dan po izostali menstruaciji oz. 14 dni po oploditvi. Tako da počakaj še en teden.
Kar se tiče plodnih dni....najbolje da se pustiš presenetiti. Ko sem jaz zanosila sva bolj pozno v ciklu, ene punce pa pravijo da je treba takoj po menstruaciji...

Lep vikend vsem... nekatere upaj(m)o na še lepši ponedeljek user posted image !

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 870
11.7.2009 15:11:28   
limonita
Ola babe user posted image ,
se javljam po konkretni dozi jokcanja user posted image . Rdeča hudičevka sicer še ni prišla - če ne bo danes, bo pa jutri -  se najavlja z bolečinami in oranžno-prozornim izcedkom. Kot ponavadi.
Pa tako pridna sva bla ta mesec. Se mi je pa danes ponoči sanjalo, da sem naredila tri teste in da so bili vsi pozitivni. Mogoče je pa to napoved za naslednji mesec.

In ve, kako ste? Uživate v sončku?

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 871
11.7.2009 16:08:58   
barvar
Najprej iskrene čestitke novi user posted image . Vsem, ki vas je obiskala user posted image en veeeelikuser posted image . Moj dan D se tudi približuje in sem že kar malo nestrpna. Dajte punce, sporočite kakšne lepe novičke!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 872
11.7.2009 16:15:58   
limonita
Popravek - user posted image je prišla. Ugotovila sem pa, da od operacije dalje nimam več izcedkov, ki so se mi prej pojavljali 3 - 4 dni pred menstruacijo. Tudi to je nekaj. Me pa zanima kako bo z bolečinami, mogoče bo pa tudi teh manj...

Vsem nosečkam želim ČUDOVITO nosečnost, za ostale čakajoče na plusek pa držim pesti da se vam želje uresničijo že ta mesec.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 873
11.7.2009 19:25:34   
S*
[

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - BEBIII
XX.07. - barvar
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. - mica77
XX.07. - buska
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35
16.07. - misk2
16.07. - MiniMiska
16.07. - Tiki55
17.07. - barvar
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss)
23.07. - zebra ( 18.krog )
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )
28.07. - sunprincess
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 37

Modrih : 5 
Roza   :  1
Skupaj : 6

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR..............................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR....................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ.............................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ...........................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.................................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
11.7.2009 22:30:24   
isabeaux
limonita user posted image user posted image ...ni ravno tolažba, je pa res tudi to neki, da ni izcedkov prej več...držim pestke, da rata naslednji krog...user posted image

shela....če imaš test, ki je zelo občutljiv, se lahko pokažeta user posted image  že 12 dni po oploditvi...tko da držim pestiuser posted image  in ja čisto možno je, da je prišlo kasneje do o.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ime
Erin

Ime LUIS za fantka, vam je všeč?

ja (20%)

ne (80%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!