mokca
|
čav punce! Upam da se me še spomnite??? Vsak dan vas berem,spremljam forum,ampak kar nimam besed kaj napisat. vse to ker tako zvesto in polno moči pričakujete ,sem jaz dala že 3 leta nazaj skozi. tudi sem vsak mesec upala,pa mi je blo po 10 mesecih dost.ker jest sem tazga mnenja: če je vse ok,pri babnici in pri dedcu,potem ni vrag da ne rata,razen izjeme-ko je vse raziskano in vse b.p.,z operacijami vred,potem se res sprašuješ da zakaj NEPOJASNJENO ne rata! tako pač je! Prvo kot prvo je,pa saj že itak veste! HSG,oddat kri za hormone,potem pa odvisno od HSG-ja.pa zamenjat G,it v neplodnostno.tam so strokovnjaki,ki vse porihtajo,berem in berem,ene se res ful dolgo trudijo in jim svaka čast.držim z njimi.sej jest tudi ne vem kaj me čaka za drugega otročka! DINI:najprej čestitke gospa dini.nama je 1 leto od ohceti. izcedki pred M niso čist ok.res govori za hormonsko neravnovesje.za visok FSH,nočem te strašiti,itak pejt prevert,ker same tu ne bomo doktorirale,ženske z visokim FSH-jem imajo izcedke pred M,če je večji od 17,je skoraj nemogoče naravno zanositi. in meni ta tvoj izcedek iz dojk ne da miru.pomoje govori o zvišanem prolaktinu,ker res sory< nobene ne poznam v 5 tednu nos.da bi že imela izcedek iz dojk,to pride kasneje v visoki nosečnosti ali pa po porodu. nasvet: pojdi si kontrolirat hormone: -3 dan M(fsh,lh,estradiol,prolaktin,...) -22 dan:progesteron nujno,boš vsaj vedla na čem si,eno preizkavo maš manj! ADRIALAB-so čist pocen! pa še test ponovi,nikol se ne ve,ti pa povem da psiha dela čudeže,obupne.ajde cmoka ti pošiljam . in pa noroči se drugemu G,pa kaj nisem 1 mesec nazaj zasledila da si mela Drobniča???? Za vse ostale držim enako pesti,kot za dini!!!pa zase tudi.meni ni zamujala nikoli,edino ko sem zanosila.imam pa po M izcedke.pa baje ni tako hudo kot pred M. no zgleda da je res če sem z njimi brez kak.koli hormonov po lpsc zanosila! veselim se z vami +-ov! in čestitke vsem ,jaz sem si nabavla prometrium,ki ga 16 dan m.ciklusa začnem jest.klinc nimam kej zgrešit.pa še M ti porihta! septembra mam v neplodnostni že datum.upam da uspem brez da bi šla do tja!