|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
9.7.2009 8:57:44   
NATAŠA35
anonimna, mogoče pa so isti znaki kot za user posted image , pa si lahko user posted image ... ne obupaj in če do sobote ne bo user posted image , naredi test, prov?

pupsa kako se počutiš?

dini je vse ok? so še vedno izcedki in rumene kapljice?

imam v albumu moje tri sončke, pa poglejte kaj ima jaz doma

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.7.2009 10:04:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

anonimna, mogoče pa so isti znaki kot za user posted image , pa si lahko user posted image ... ne obupaj in če do sobote ne bo user posted image , naredi test, prov?

Hvala za lepe želje. Sej vem, da boleča prsa ne pomenijo zmeraj user posted image  ampak lahko tudi user posted image . Ampak to itak upam, ze leto in pol in vsakič znova sem potem spet razočarana, tako da pričakujem najslabše in upam na najboljše. user posted image

Aja....pa krasne fante imaš. Je najbrž kr pestro doma, a ne user posted image

Anonimna  user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
9.7.2009 11:06:51   
NATAŠA35
user posted image hvala pestro pa je, ja...vsak dan me z nečim prenesetijouser posted image user posted image ... so pa zlati na momente, tako da mi ni žal, da imam veliko družino, res pa da mi manjka še punčka, pa se zdej matramo narediti punčko..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.7.2009 11:16:52   
mokca
čav punce!
Upam da se me še spomnite???user posted image
Vsak dan vas berem,spremljam forum,ampak kar nimam besed kaj napisat.
vse to ker tako zvesto in polno moči pričakujete user posted image ,sem jaz dala že 3 leta nazaj skozi.
tudi sem vsak mesec upala,pa mi je blo po 10 mesecih dost.ker jest sem tazga mnenja:
če je vse ok,pri babnici in pri dedcu,potem ni vrag da ne rata,razen izjeme-ko je vse raziskano in vse b.p.,z operacijami vred,potem se res sprašuješ da zakaj NEPOJASNJENO ne rata!
tako pač je!

Prvo kot prvo je,pa saj že itak veste!
HSG,oddat kri za hormone,potem pa odvisno od HSG-ja.pa zamenjat G,it v neplodnostno.tam so strokovnjaki,ki vse porihtajo,berem in berem,ene se res ful dolgo trudijo in jim svaka čast.držim z njimi.sej jest tudi ne vem kaj me čaka za drugega otročka!

DINI:najprej čestitke gospa dini.nama je 1 leto od ohceti.
izcedki pred M niso čist ok.res govori za hormonsko neravnovesje.za visok FSH,nočem te strašiti,itak pejt prevert,ker same tu ne bomo doktorirale,ženske z visokim FSH-jem imajo izcedke pred M,če je večji od 17,je skoraj nemogoče naravno zanositi.
in meni ta tvoj izcedek iz dojk ne da miru.pomoje govori o zvišanem prolaktinu,ker res sory< nobene ne poznam v 5 tednu nos.da bi že imela izcedek iz dojk,to pride kasneje v visoki nosečnosti ali pa po porodu.

nasvet: pojdi si kontrolirat hormone:
-3 dan M(fsh,lh,estradiol,prolaktin,...)
-22 dan:progesteron
nujno,boš vsaj vedla na čem si,eno preizkavo maš manj! ADRIALAB-so čist pocen!
pa še test ponovi,nikol se ne ve,ti pa povem da psiha dela čudeže,obupne.ajde cmoka ti pošiljam .

in pa noroči se drugemu G,pa kaj nisem 1 mesec nazaj zasledila da si mela Drobniča????user posted image

Za vse ostale držim enako pesti,kot za dini!!!pa zase tudi.meni ni zamujala nikoli,edino ko sem zanosila.imam pa po M izcedke.pa baje ni tako hudo kot pred M.user posted image no zgleda da je res če sem z njimi brez kak.koli hormonov po lpsc zanosila!

veselim se z vami +-ov!
in čestitke vsem user posted image ,jaz sem si nabavla prometrium,ki ga 16 dan m.ciklusa začnem jest.klinc nimam kej zgrešit.pa še M ti porihta!
septembra mam v neplodnostni že datum.upam da uspem brez da bi šla do tja!

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.7.2009 11:23:04   
NATAŠA35
mokca držim pesti, da ti rata po naravni poti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.7.2009 12:45:10   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - BEBIII
XX.07. - barvar
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. - mica77
XX.07. - buska
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H )
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35
16.07. - misk2
16.07. - MiniMiska
16.07. - Tiki55
17.07. - barvar
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss)
23.07. - zebra ( 18.krog )
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )
28.07. - sunprincess
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 37

Modrih : 3 
Roza   :  1
Skupaj : 4

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK

user posted image

Pri nas kot ponavadi spet ni nič. Bomo videli kaj bo ata Reš povedal čez en mesec.
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.7.2009 12:51:29   
NATAŠA35
s* user posted image user posted image user posted image , kako že veš, da ni nič, če je ne pričakuješ 13.07, se je user posted image usula, al kaj...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.7.2009 13:03:09   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

s* user posted image user posted image user posted image , kako že veš, da ni nič, če je ne pričakuješ 13.07, se je user posted image usula, al kaj...

jap, je prišla skozi glavna vrata, tako da... se selim v avgust oz v oktober, ker grem po vsej verjetnosti septembra na prvi ICSI.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.7.2009 13:07:13   
*pupsa*
jooooj punce sploh mi ni ratalo gor pridit....neki nam šteka internet v službi....uglavnem jst sm dones zjutri že gledala školjko od blizu kar ni ravno uspodbujajoče ampak očitno so hormončki že začeli fajn delat čeprav je bil v krvi tok nizek...mogoče so pa mal zaj.... v laboratoriju...uglavnem v ponedeljek pokličem G da dobim datum ker so sedaj dopusti....pa da vidmo kaj smo nardiliuser posted image  clear blue je pa moj že spravil za spomin pravi da je najlepši test za spomin...hehheheh

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.7.2009 13:16:43   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: S*

jap, je prišla skozi glavna vrata, tako da... se selim v avgust oz v oktober, ker grem po vsej verjetnosti septembra na prvi ICSI.

Oh, pa ne že spet user posted image
user posted image
Važno, da se vidi ena svetloba zelo kmalu v prihodnosti ... do takrat, pa itak veš kaj in kako user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.7.2009 13:18:07   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*
uglavnem v ponedeljek pokličem G da dobim datum ker so sedaj dopusti....pa da vidmo kaj smo nardiliuser posted image  clear blue je pa moj že spravil za spomin pravi da je najlepši test za spomin...hehheheh

No, vidiš, pa si le srečka. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa čim bolj sproščeno in brez težav skozi nosečnost do konca user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.7.2009 13:31:07   
*pupsa*
ja hvala....zdej pa upajmo da je to res to.....kr tok testov ne bi pokazalo lažno....drugač mam pa res smolo, mal me mori tisti nizki hcg ampak bo že narastu če je tako usojeno

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.7.2009 13:33:31   
isabeaux
user posted image  punce....

Kako ste kaj...mene je prehlad zahaklal...polna runda...kašelj, nahod, glavobol, brez okusa, ....user posted image

Pupssa...sem ti rekla.....čestitke še enkrat user posted image

Giotti imam eno vprašanje zate....vem, da si ti tudi uporabljala o teste...pa me sedaj zanima...ko sta vsakič user posted image na dan o...koliko krogov je trajalo da se je prijelo? Si imela redne cikluse - mislim vedno na enako št. dni in redne o?

Tnx za odgovor....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.7.2009 13:34:24   
isabeaux
pupssa...saj če ti je že slabo....pol al dela psiha al pa je hcg narastu.ačeloma se pa pdvaja na dva dni...tako da ...user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.7.2009 13:37:02   
*pupsa*
mislim da ne dela psiha ker si slabosti res ne želim...niti v prvi nosečnosti je nisem imela in bila neizmerno srečna da je bilo takouser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.7.2009 13:49:00   
NATAŠA35
evo napisala sem cel roman, pa se je nekaj zašuštralo...

pupsa se je začelo objemanje školjkuser posted image user posted image , samo da si ok...

jaz bom šla danes kupit še teste za naslednji teden, samo zgleda da prihaja user posted image , dobivam mozolje in me zvija po trebuhuuser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.7.2009 14:00:25   
*pupsa*
nataša jst mam tud mazoljčke čist drobne na čelu....sam mislim da to ni zaradi prihajajoče user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.7.2009 14:11:09   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux
Giotti imam eno vprašanje zate....vem, da si ti tudi uporabljala o teste...pa me sedaj zanima...ko sta vsakič user posted image na dan o...koliko krogov je trajalo da se je prijelo? Si imela redne cikluse - mislim vedno na enako št. dni in redne o?

Tnx za odgovor....

Na začetku sva user posted image   že pred sredino cikla, v sredini in po njem... tako je bilo 7 krogov. Potem sem šele kupila O testke, torej za 8. krog, ko sva user posted image , ko je bil test pozitiven in potem še kak dan kasneje. To se je ujemalo s sredino cikla. Samo je pa bilo tisti mesec čudno, ker je bil test kar 5 dni pozitiven in sem bila zmedena. No, potem za 9. krog pa sem si kupila test še od druge firme in testirala z dvema različnima hkrati. Tako se je zgodilo, da je bil test od druge firme pozitiven točno en popoldan, drugi dan pa več ne. Tako da sva tisti večer, ko je bil test pozitiven (prej nisva cel mesec) user posted image , to pa je bil 14. dan, M pa imam zelo redne in točno na 28 dni. Skratka, zelo načrtno je tole bilo, ker pri nama itak ni šlo drugače iz že miljinkrat povedanih vzrokov user posted image

Kako je pa kaj pri tebi? Ti testi lepo pokažejo narast LH hormona in imaš tudi ti redne M?

< Sporočilo je popravil giotti -- 9.7.2009 14:12:32 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.7.2009 14:15:22   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Oh, pa ne že spet user posted image
user posted image
Važno, da se vidi ena svetloba zelo kmalu v prihodnosti ... do takrat, pa itak veš kaj in kako user posted image

giotti hvala. Ja sej bo. Sem malo bolj resno vzela tvoj nasvet še iz parih mesecev na 30+, ko si nas vedno spraševala, kaj dobrega smo naredile danes za svojo dušo in telo.
Spet sem začela športat vsak drugi dan, pa več sadja in zelenjave sem uvedla na jedilnik...
Za dušo pa, dobra knjiga, malo joge in pravilnega dihanja...
In tako bo šel tudi ta dan mimo...

Sem si pa pogledala tvoj buši v albumu user posted image   user posted image   user posted image . Sem ga virtualno pobožala in mu poslala lepe želje in misli.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.7.2009 14:48:57   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Kako je pa kaj pri tebi? Ti testi lepo pokažejo narast LH hormona in imaš tudi ti redne M?

Hmmm...midva pa sva mal user posted image  No jaz sem prvič uporabila o teste ( ovul test - dm) zadnji krog, ko nama je potem ratal sinek - zdaj bo star eno leto....user posted image  takrat mi je test pokazal lh vrh 13 dan in sva user posted image zjutraj na dan ko je potem bil test + in potem naslednji dan zjutraj...in se je sinek potem rodil user posted image user posted image

sedaj pa z o testi - najprej ovul test, zdaj s cenejšimi iz zda - poskušam...in mi vedno pokažejo lh vrh 12 ali 13 dan (ciklusi redni na 26 - 27 dni) pa potem sva več varijant poskusila....od tega da sva user posted image spet samo na dan lh vrha, pa prej ne...do tega da sva user posted image tudi prej pa na dan lh vrha in po njem, pa da sva user posted image na dan lh vrha in po njem še vsaj dva dni....sedaj user posted image  na dva dni že preden so testi +, ker sedaj še ni bil +...in nimam pojma v glavnem odkar delam teste spet ne rata že 10 krogov...user posted image  

S tem da sem imela po porodu tudi hsc - operativno, ker so mi odstranili placentarni polip (imela po porodu abrazijo, in niso vsega ven postrgali...) res pa sem imela spet 3 ss - e zgodnje v 5, 6 tednu, kar pomeni, da se je kot pri hčerki (enaka zgodba najprej 3 x ss) in pred sinkom enaka zgodba najprej 3 x ss....no sedaj bi pa že lahko ratalo ...a ne user posted image

Ne vem več kaj ne štima...čeprav glede na redne cikluse in redne o...hmmmuser posted image  res neki ni ok...a ne....

Ah pa saj enkrat pa bo...a ne user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.7.2009 15:02:18   
dini
Ojla punce, meni neki rač. šteka.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.7.2009 15:07:06   
Anonimen
S* user posted image user posted image user posted image  - upam, da vama uspe pred jesenskim postopkom user posted image user posted image

Jaz se bom pa za par dni odklopila mal od RR, vam pa javim ko dobim M, oziroma če bom slučajno ugledala + na CB-ju.

LP

Anonimna user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
9.7.2009 15:07:37   
isabeaux
ojla...mene tud kar neki dol meče...a ma še kira ta problem...da rr ne dela al pa zašteka?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.7.2009 15:14:10   
giotti
Isabeaux, kaj pa tvoj partner?? Kako veš, da je pri njemu vse okej? Nosi ohlapne hlače, tudi spodnje seveda, nosi bombaž, se ne namaka v vroči vodi, ne pije alkohola in ne kadi, je zdravo, ni pod stresom itd ...?

Drugače pa so mi tvoji splavi sumljivi user posted image Imaš dovolj progesterona? Preveri v Adrialabu. Kaj pa možnost pregrade na maternici ste izključili? Če ne veš, pojdi na UZ v drugem delu ciklusa v Leonišče ali pa v MB k Rejliču ali pa v Postojno k Merlotu, magari samoplačniško.

S*, se mi je tako milo storilo, ko si rekla, da si pobožala bušija user posted image Ko bi jaz lahko tvojega čim prej, ful si to želim! Drugače pa super za spremembo načina življenja, to je predpogoj, da se sploh lahko pogovarjamo o možnosti zanositve, če nismo ravno rojene pod tisto zvezdo, ko se ni treba nič trudit in vse rata samo po sebi ... Tudi naša zvesta borka, ki je ravnokar zanosila (saj upam, da veš katera, samo nočem tule povedat, ker hočem, da sama pove, če če), je spremenila način prehranjevanja v zadnjem mesecu, dveh ... In jaz vem, da pravilna in zdrava prehrana in gibanje delata v življenju čudeže!!!

Meni računalnik dela še predobro user posted image Bi bilo zelo zdravo, da bi kdaj kaj zaštekalo user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 9.7.2009 15:16:03 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.7.2009 15:22:50   
giotti
Isabeaux, sem ti še nekaj pozabila napisat, pa sem ti kar zasebno... da ne bom kle delala preveč zmede in odpirala novih tem...
Srečno user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......