Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 0:13:35
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sam da vas malo pozdravim. Midva pridni in pričakujeva en velik + tam nekje 21.7. midva tudi veselo pa upamo da bo o kmal...pa da potem mine še 14 dni in da bo končno
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:41:01
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jutro vsem skupaj...danes delam samo do 12-ih potem pa pakiranje, madonca bom mokra dokler vse spravim v avto , naj dežek vsak pol ure neha padat... kako ste mi ostale? pupsa sporoči mi na preko sms-ja, kako bo jutri... držim pesti za vse...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:41:57
|
|
|
|
*pupsa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1 Pupsa tudi sama sem imela M 15.6., O pa 28.6. Na koliko dni pa imaš ti M. ziva....jst imam M na 27-28 dni odvisno kok stresen je mesec...zdej je bla že 3 mesce na 27 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:42:47
|
|
|
|
NATAŠA35
|
meni tudi niha glede na mesec...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:44:40
|
|
|
|
*pupsa*
|
jutro nataša....kdaj boš delala test? seveda ti sporočim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:48:22
|
|
|
|
ziva1
|
Jaz sem danes zjutraj delala test in je seveda -------- , pa saj sem vedela, sam ko vas takle berem, sem še jaz polna upanja. Hvalabogu, da nisem več tako potrta, kot sem bila prejšnje mesece, sem se kar nekako uspela sprijazniti, da bom potrebovala pomoč. No, v glavnem, verjetno bo prišla danes ali jutri. Tiste ki (ne)pričakujete malo za srečo, ostalim pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:49:54
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jutro pupsa: ma ne vem še kdaj, po moje bi bilo najbolje v ponedeljek, kaj praviš - bo dva dni pred , pa enega v sredo15.07., če ne pride .... danes me zebe , dobro da grem ponoči na morje v tople kraje...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:51:02
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oh ziva zate....
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:52:37
|
|
|
|
*pupsa*
|
ziva nataša....ja najbolj da tko nardiš...držim pesti da bo +...pošlji mi sms da sporočim še ostalim mene pa dons full špika v jajčnikih pa me drugač nikol ne....bomo vidli jutri, dons mi hvala bogu še ni slabo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 8:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 9:01:35
|
|
|
|
NATAŠA35
|
larilu je danes še zaspana, ker je tako redkobesedna... ja ti bom sporočila, samo nimam kaj dobrega občutka...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 9:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 larilu je danes še zaspana, ker je tako redkobesedna... ja ti bom sporočila, samo nimam kaj dobrega občutka... zadela v polno pa ne vem kaj naj napišem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 9:04:10
|
|
|
|
NATAŠA35
|
, jaz sem tudi, samo jaz sem šla spat 03.30 ker sem gledala en film, pa je bil prvo 1. del potem pa še drugi , jaz sem pa filmomanijak
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 9:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
takrat mi je glih popadek popustil ampak veš če bi bila na tvojem mestu bi raj spala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 11:48:38
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jaz pa kake dneve sploh ne morem spat, druge pa padem v pojstlo še popoldan,
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 12:21:35
|
|
|
|
mica77
|
Halo da se javim na tale deževni petek! Nataša35 uživajte na morju. Jaz sem dons delala test, pa je bil - . Ah pa mogla bi pridt dons in je ni. Sicer ne vem če je psiha, ker sem ta mesec ko čakam na pregled v neplodnostni kar mirna. Ampak tale ciklus mi malo niha (pol leta kot ura na 25/26 dni potem 30 in nato spet na 26...). No tolk od mene...ponovim test v ponedeljek in upam na . Mi grejo pa prijatl, ki stalno pravocirajo že kar malo na živce... Ima katera kašen dober odgovor za take firbce (ja kaj pa vidva, kdaj pa bo kej...) lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 12:23:54
|
|
|
|
*pupsa*
|
moj je vedno reku če je kdo provociru da on najboljše spermije zdej špara in trenira da bojo super pridni otroci
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 12:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* moj je vedno reku če je kdo provociru da on najboljše spermije zdej špara in trenira da bojo super pridni otroci ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 12:30:28
|
|
|
|
mica77
|
hvala... ker grrr včasih ko se mi res ne da nasmehnit bi jim najraj zabrisala resnico v ksiht in gledala reakcijo (2 ss in 1,5 leta truda).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 13:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mica77 Mi grejo pa prijatl, ki stalno pravocirajo že kar malo na živce... Ima katera kašen dober odgovor za take firbce (ja kaj pa vidva, kdaj pa bo kej...) Jaz pa prijateljem povem po pravici, pa imam zdaj mir, me niti ne sprašujejo, mi pa ob raznih priložnostih (RD, Novo leto) želijo da se mi želja čim prej uresniči in to mi je dovolj. Znancem in kakšnim sosedom, za katere me boli K, pa niti ne razlagam. Neplodnost ni tabu tema zame in včasih sem prek "priznanja" dobila tudi kakšen odgovor, da se je tud kakšna matrala, pa kaj je vse dala skozi pa pri tem veliko vzpodbudnih besed zraven. Tak vem, da nisem edina v tej borbi in mi paše poslušat kako je drugim uspelo po daljšem pričakovanju. In jaz....boleče joškice, ki upam, da me bodo še doooooooooooooooolgo bolele . M še ni, če čez vikend ne pride, bom v ponedeljek delala test. Ji ( ) dam časa nekje do nedelje . LP Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 13:27:05
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: mica77 hvala... ker grrr včasih ko se mi res ne da nasmehnit bi jim najraj zabrisala resnico v ksiht in gledala reakcijo (2 ss in 1,5 leta truda). Ja, saj zakaj pa res ne poveš resnice? Jaz sem vsem povedala, da se trudiva in da ne rata, pa so to ful cenili. Včasih so dali tudi kak fajni nasvet, pa marsikaj so o sebi povedali, kako so se na primer tudi oni trudili. Jaz tega nikoli nisem razumela, zakaj ne povedat po resnici, pa saj zato so prijatelji, da se pogovarjamo o svojih težavah, željah, razmišljanjih ... In ne morem ti povedat, kako so potem bili veseli, ko sem zanosila. Če ne bi vedeli za "težave", tudi ne bi bili potem z mano tako zelo veseli in zdaj so tudi ful pozorni.
< Sporočilo je popravil giotti -- 10.7.2009 13:29:18 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 14:56:55
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, kako ste? Vam je kej mraz?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 16:05:50
|
|
|
|
isabeaux
|
punce... ziva1 ... Joj...jaz sem tudi vsem povedala, da so težave...ko so začeli še pred prvo...ko pa zdaj kaj rečejo...kaj še bo kaki...rečem samo...ko bota vidva mela dva po takih mukah...potem me vprašajta....in ob ičajno jim zamašim ....tko da naj se kr neki ne mešajo, če ne vedo...kolk se ene trudijo, pa ne rata.... Včasih bi klr kirga... da bi malo bil mozak brži od jezika ne pa kontra.... Drugač pa punce.... nas mal s cvetnim prahom posipam, da nam bo prej ratalo
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 10.7.2009 16:07:40 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 16:07:37
|
|
|
|
dini
|
Vsem ki vam ni ratalo Hvala za cvetni prah, že kiham
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 10.7.2009 16:08:26
|
|
|
|
isabeaux
|
joj kihat pa ne smeš...boš jajček odkihnila
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......