|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
10.7.2009 0:13:35   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Sam da vas malo pozdravim. Midva pridni user posted image in pričakujeva en velik + tam nekje 21.7.

midva tudi veselo user posted image  pa upamo da bo o kmal...pa da potem mine še 14 dni in da bo končno user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.7.2009 8:41:01   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...danes delam samo do 12-ih potem pa pakiranje, madonca bom mokra dokler vse spravim v avtouser posted image , naj dežek vsak pol ure neha padat...

kako ste mi ostale?

pupsa sporoči mi na preko sms-ja, kako bo jutri...

držim pesti za vse...user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.7.2009 8:41:57   
*pupsa*
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Pupsa tudi sama sem imela M 15.6., O pa 28.6. Na koliko dni pa imaš ti M.

ziva....jst imam M na 27-28 dni odvisno kok stresen je mesec...zdej je bla že 3 mesce na 27 dni

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.7.2009 8:42:47   
NATAŠA35
meni tudi niha glede na mesec...

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.7.2009 8:44:40   
*pupsa*
jutro nataša....kdaj boš delala test? seveda ti sporočimuser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.7.2009 8:48:22   
ziva1
Jaz sem danes zjutraj delala test in je seveda --------user posted image , pa saj sem vedela, sam ko vas takle berem, sem še jaz polna upanja. Hvalabogu, da nisem več tako potrta, kot sem bila prejšnje mesece, sem se kar nekako uspela sprijazniti, da bom potrebovala pomoč. No, v glavnem, verjetno bo prišla danes ali jutri.  Tiste ki (ne)pričakujete malo user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, ostalim pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.7.2009 8:49:54   
NATAŠA35
jutro pupsa:
ma ne vem še kdaj, po moje bi bilo najbolje v ponedeljek, kaj praviš - bo dva dni pred user posted image , pa enega v sredo15.07., če ne prideuser posted image ....

danes me zebeuser posted image , dobro da grem ponoči na morje v tople kraje...

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.7.2009 8:51:02   
NATAŠA35
oh zivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.7.2009 8:52:37   
*pupsa*
ziva user posted image user posted image user posted image

nataša....ja najbolj da tko nardiš...držim pesti da bo +...pošlji mi sms da sporočim še ostalim user posted image

mene pa dons full špika v jajčnikih pa me drugač nikol ne....bomo vidli jutri, dons mi hvala bogu še ni slabouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.7.2009 8:54:01   
Anonimen
jutro punce

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
10.7.2009 9:01:35   
NATAŠA35
larilu je danes še zaspana, ker je tako redkobesedna...user posted image user posted image

ja ti bom sporočila, samo nimam kaj dobrega občutka...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.7.2009 9:02:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

larilu je danes še zaspana, ker je tako redkobesedna...user posted image user posted image

ja ti bom sporočila, samo nimam kaj dobrega občutka...user posted image user posted image

zadela v polnouser posted image pa ne vem kaj naj napišemuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
10.7.2009 9:04:10   
NATAŠA35
user posted image user posted image , jaz sem tudi, samo jaz sem šla spat 03.30 ker sem gledala en film, pa je bil prvo 1. del potem pa še drugiuser posted image , jaz sem pa filmomanijakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.7.2009 9:10:00   
Anonimen
takrat mi je glih popadek popustiluser posted image ampak veš če bi bila na tvojem mestu bi raj spalauser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
10.7.2009 11:48:38   
NATAŠA35
jaz pa kake dneve sploh ne morem spat, druge pa padem v pojstlo še popoldan, user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.7.2009 12:21:35   
mica77
Halo da se javim na tale deževni petek!

Nataša35 uživajte na morju. Jaz sem dons delala test, pa je bil - . Ah pa mogla bi pridt dons in je ni. Sicer ne vem če je psiha, ker sem ta mesec ko čakam na pregled v neplodnostni kar mirna. Ampak tale ciklus mi malo niha (pol leta kot ura na 25/26 dni potem 30 in nato spet na 26...).

No tolk od mene...ponovim test v ponedeljek in upam na user posted image .

Mi grejo pa prijatl, ki stalno pravocirajo že kar malo na živce... Ima katera kašen dober odgovor za take firbce (ja kaj pa vidva, kdaj pa bo kej...)

lp

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.7.2009 12:23:54   
*pupsa*
moj je vedno reku če je kdo provociru da on najboljše spermije zdej špara in trenira da bojo super pridni otrociuser posted image user posted image

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.7.2009 12:28:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

moj je vedno reku če je kdo provociru da on najboljše spermije zdej špara in trenira da bojo super pridni otrociuser posted image user posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
10.7.2009 12:30:28   
mica77
user posted image user posted image hvala...

ker grrr včasih ko se mi res ne da nasmehnit bi jim najraj zabrisala resnico v ksiht in gledala reakcijo (2 ss in 1,5 leta truda).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.7.2009 13:12:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mica77

Mi grejo pa prijatl, ki stalno pravocirajo že kar malo na živce... Ima katera kašen dober odgovor za take firbce (ja kaj pa vidva, kdaj pa bo kej...)

Jaz pa prijateljem povem po pravici, pa imam zdaj mir, me niti ne sprašujejo, mi pa ob raznih priložnostih (RD, Novo leto) želijo da se mi želja čim prej uresniči in to mi je dovolj. Znancem in kakšnim sosedom, za katere me boli K, pa niti ne razlagam. Neplodnost ni tabu tema zame in včasih sem prek "priznanja" dobila tudi kakšen odgovor, da se je tud kakšna matrala, pa kaj je vse dala skozi pa pri tem veliko vzpodbudnih besed zraven. Tak vem, da nisem edina v tej borbi in mi paše poslušat kako je drugim uspelo po daljšem pričakovanju. 

In jaz....boleče joškice, ki upam, da me bodo še doooooooooooooooolgo bolele user posted image . M še ni, če čez vikend ne pride, bom v ponedeljek delala test. Ji (user posted image ) dam časa nekje do nedelje user posted image .

LP Anonimna user posted image

(odgovor članu mica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
10.7.2009 13:27:05   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: mica77

user posted image user posted image hvala...

ker grrr včasih ko se mi res ne da nasmehnit bi jim najraj zabrisala resnico v ksiht in gledala reakcijo (2 ss in 1,5 leta truda).

Ja, saj zakaj pa res ne poveš resnice? user posted image
Jaz sem vsem povedala, da se trudiva in da ne rata, pa so to ful cenili. Včasih so dali tudi kak fajni nasvet, pa marsikaj so o sebi povedali, kako so se na primer tudi oni trudili. Jaz tega nikoli nisem razumela, zakaj ne povedat po resnici, pa saj zato so prijatelji, da se pogovarjamo o svojih težavah, željah, razmišljanjih ... In ne morem ti povedat, kako so potem bili veseli, ko sem zanosila. Če ne bi vedeli za "težave", tudi ne bi bili potem z mano tako zelo veseli in zdaj so tudi ful pozorni.

< Sporočilo je popravil giotti -- 10.7.2009 13:29:18 >

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.7.2009 14:56:55   
dini
Ojla punce, kako ste? Vam je kej mraz?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 847
10.7.2009 16:05:50   
isabeaux
user posted image  punce...

ziva1 user posted image user posted image user posted image ...user posted image

Joj...jaz sem tudi vsem povedala, da so težave...ko so začeli še pred prvo...ko pa zdaj kaj rečejo...kaj še bo kaki...rečem samo...ko bota vidva mela dva po takih mukah...potem me vprašajta....in ob ičajno jim zamašim user posted image ....tko da  naj se kr neki ne mešajo, če ne vedo...kolk se ene trudijo, pa ne rata....

Včasih bi klr kirga...user posted image  da bi malo bil mozak brži od jezika ne pa kontra....

Drugač pa punce....user posted image  nas mal s cvetnim prahom posipam, da nam bo prej ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 10.7.2009 16:07:40 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 848
10.7.2009 16:07:37   
dini
Vsem ki vam ni ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za cvetni prah, že kihamuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 849
10.7.2009 16:08:26   
isabeaux
user posted image user posted image user posted image user posted image joj kihat pa ne smeš...boš jajček odkihnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......