|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
10.7.2009 21:45:51   
sonček33
Joj zvezdica  jutr bo sonoček, nič več črnih oblakov... da ste le zdravi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.7.2009 21:45:55   
Zvezdica
Ampak sem ravno izboljšala svoje razpoloženje, sem si kupla eno hudo obleko na e bayu user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.7.2009 21:46:34   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Joj zvezdica  jutr bo sonoček, nič več črnih oblakov... da ste le zdravi.

ti sonček si pa res en sonček. še dobr da te mamo, k tko lepo svetiš :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.7.2009 21:49:17   
sonček33
Zvezdica hočmo slikico

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.7.2009 21:51:55   
Jancci
Čer.

Sm zmatrana ko en pes. Svaka vam čast tistim, ki same hendlate dva, tri otroke. Ne vem kje naj naberem malo energije?? Skos manj jo imam.user posted image  Bi mogla mal telovadit, al kaj?

Barba fajn da ste spali. user posted image  Moja je spala samo v avtu do doma, pol pa spet na juriš. Prejle je bla pa že tok zmatrana, da ji čisto nič ni zanimalo in je kar cmerala, pa sem jo mela pol dost in sem šla kar ven iz sobe in čez 1 minuto je direkt iz joka, kot bi jo odrezal zaspala. Upam, da bo do zjutri spala. user posted image

Joj tele naše mame in taščice in... kako to, da nikol ni problem v atih in tastih?? A so samo copate zraven? Zakaj mal ne umirijo tele mame? Mene moj skos neki rihta!! user posted image

Pa tale rr dela drugač če je explorer, če je mozila, če je crome.. a vam kaže tiste listke spodaj kok je kdo star al kaj se je včasih vidlo? Meni to nikjer ne kaže, pa v vsakem brskalniku malo drugače dela. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.7.2009 21:52:33   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ampak sem ravno izboljšala svoje razpoloženje, sem si kupla eno hudo obleko na e bayu user posted image

sem ti hotla napisat, da bo bolš, pa je očitno že user posted image user posted image user posted image

uršika, pa ke ti hodiš, nooo??!?!?! oglas se ja no večkrat.

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

mah, jst mam tud povn kufr tega, pa ovinkariš, pa probaš na lepo, da ja nau zamere, pa dobri odnosi itd. bla bla bla...na koc pa mi takratko potegnemo, da oni ne bojo užaljeniuser posted image ne grem se več, ne ovinkarim več, naslednjič k bo situacija, povem jasno in glasno in direktno, pa še navržem zravn, da upam da pri teh letih razumeta in da mi ne bo treba še petkrat govorituser posted image in mi čist dol visi za vse zamere, sej konckoncev bosta onadva prikrajšana, ne jst, meni doli visi, če jih ni blizu, otrok se pa tud ne sekira preveč.

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da men tudi rata

enako. k jaz pa sicer povem direkt, ampak se mi začenja dozdevat, da pa vseen na mogoče preveč diplomatski način. k očitno eni zlepa ne sprejmejo kakih zadev, ko bom pa mal bolj "zgrda" rekla, bo pa surla pa tko naprej.

aja. neki za faks čekiram, pa se spravljam neki brat, pa sem šla mal možgane na pašo spustit tja na spletno stran od 24ur, k lih lady ni na netu, pa sem tole user posted image user posted image user posted image najdla... to je tko k slovenske novice na netu

< Sporočilo je popravil khurde -- 10.7.2009 21:54:07 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.7.2009 21:54:03   
sonček33
Jancci to se pa strinjam ja, da vsaka čast tistim z dvema, tremi...Krtekxx, saša, AQ - dobre ste!

A veš kaj sem dons gruntala, pa kako ti sebe zrihtaš tam na bazenu... kam daš Meto?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.7.2009 22:03:07   
Jancci

... kam daš Meto?

Na tleh je mogla bit revca! Celo minuto, da sem si jest hlače in čevlje gor dala.  user posted image  Drugač je imela pa ob bazenu svoj ležalnik, pa ji ni blo panike.

Joj Khurde kje jih najdeš.. brez besed no! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.7.2009 22:04:07 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.7.2009 22:04:03   
sonček33
No jancci tole pa razumem kot da se mi mal posmehuješ..pa nič za to

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.7.2009 22:05:25   
mimi30
A veš kaj sem dons gruntala, pa kako ti sebe zrihtaš tam na bazenu... kam daš Meto?

tole sem jaz tud gruntala, ko sem hodla z nejcem na plavalni tečajuser posted image ....zato nikol nisem šla sama tja, ker se mi je zdelo neizvedljivouser posted image

meni spodaj v vrstici piše: vnestite svoj status in barba pravi: kr neki danes ob 21:29user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.7.2009 22:06:51   
sonček33
Mimi kako je Špela?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.7.2009 22:07:56   
Jancci
Eh sonček veš da ne. user posted image   Če sem jo pa res kar na tla dala v garderobi - no, na brisačo. Še dobr, da ni nobena "pametna" mama mimo prišla, ker bi imela spet velik za povedat. Ena mi je že notri lepo razložila, da 30stopinj kolkr ima tam voda ni dovolj toplo za tok majhnega dojenčka. user posted image  Enkrat bom eni lepo prijazno povedala naj se zase briga!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.7.2009 22:09:56   
sonček33
Jancci rada verjamem, da je kdo pameten. Zadnjič je patronažna moji kolegici rekla, da lahko dojenčico (4m) da v morje, ko bo le-to imelo 37 stopinjuser posted image user posted image user posted image  torej nikoli

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.7.2009 22:10:12   
khurde
Sonček, men se sam zdi, da ma ta naša Jancci tak, mal sarkastičen, smisel za humor, mal podoben mojemu, sam da si ga jaz ne upam tok prakticirat po forumih, k me folk lah še zelo narobe zastop. user posted image

Ne vem, če sem povedala, da greva z malo na tečaj plavanja jeseni user posted image Sem že rezervirala mesto user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.7.2009 22:10:55   
Anonimen
en kr neki bedast kao grozljivka film gledamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.7.2009 22:11:22   
sonček33
khurde ja kako to misliš tečaj...a bo imela voda 37 stopinj, drgač ne bo slouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.7.2009 22:11:32   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jancci rada verjamem, da je kdo pameten. Zadnjič je patronažna moji kolegici rekla, da lahko dojenčico (4m) da v morje, ko bo le-to imelo 37 stopinjuser posted image user posted image user posted image  torej nikoli

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.7.2009 22:13:12   
khurde
Sonček, če ne, jo bom pa v terme peljala, tja, v un bazen za stare mame z revmo, ki je ponavadi nekje dvignjen in na sredini. Pa še valove bo mela, bo sploh super. Bo namest plavanje mela potapljanje. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.7.2009 22:13:21   
Anonimen
sam da si ga jaz ne upam tok prakticirat po forumih, k me folk lah še zelo narobe zastop

podpišemuser posted image user posted image user posted image spet...

khurde tis tak fajn, k men tolk tipkanja prišparašuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.7.2009 22:14:13   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

en kr neki bedast kao grozljivka film gledamauser posted image user posted image user posted image

pol pa kej pametnega tle napiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
10.7.2009 22:16:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

pol pa kej pametnega tle napiš user posted image

sej jst same pametne stvari kle pišemuser posted image al pa ti namest meneuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
10.7.2009 22:16:21   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

tole sem jaz tud gruntala, ko sem hodla z nejcem na plavalni tečajuser posted image ....zato nikol nisem šla sama tja, ker se mi je zdelo neizvedljivouser posted image

Drugač ima folk sabo lupinice in vozičke in podobno, samo jest ponavadi s slingom okol lutam, pa je pol to mal težje izvedljivo. Se pa vse da.

Ja, sem pa jest včasih mal nesramna oz. sarkastična.. so mi že večkrat rekli, da naj dvakrat premislim preden kaj ven vržem user posted image user posted image  No, samo v tem primeru nisem nič slabega mislila, če je pa bilo tko razumljivo se pa opravičujem. Se vidi, da sem zmatrana, grem rajš spat.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
10.7.2009 22:17:04   
khurde

sam da si ga jaz ne upam tok prakticirat po forumih, k me folk lah še zelo narobe zastop

podpišemuser posted image user posted image user posted image spet...

khurde tis tak fajn, k men tolk tipkanja prišparašuser posted image

oooo, ulla, jz se teb sam režim user posted image

dej raj povej kaj je kej tamala ušpičla user posted image moj bo mel počas že dost tega rr-ja, ker mu skos ene novice govorim... pa to kako od snikoline anže grize, pa kako tvoja tiste drekce pobira in avte puca... čeprav zdej, k je tamala postala mal bl aktivna, kar z zanimanjem posluša te zgodbice in upa, da jih ne bo doživel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
10.7.2009 22:17:37   
sonček33
ma jancci kaj boš zdej hodila spat..kle bod pa kej povej

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
10.7.2009 22:20:45   
Anonimen
dej raj povej kaj je kej tamala ušpičla

dons nč pretresljivgauser posted image je bla pa tečna cel pop. za znoretuser posted image jst se sam čudim sama seb, kok sm flegmauser posted image
aja, sm dala tamalga prev jajčko, je pa nanj nametala tolk igrač, da se ven ni vidu in pol ga je balkon prvleklauser posted image je rekla mamici nesem neotauser posted image me je kap skoruser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

porod
lilip

Ste ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?

Ja, kar veliko (18%)

Sem, samo ne preveč (26%)

Ne, nisem (47%)

Se ne spomnim:-) (9%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!