khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ampak sem ravno izboljšala svoje razpoloženje, sem si kupla eno hudo obleko na e bayu sem ti hotla napisat, da bo bolš, pa je očitno že uršika, pa ke ti hodiš, nooo??!?!?! oglas se ja no večkrat. IZVIRNO SPOROČILO: Jancci mah, jst mam tud povn kufr tega, pa ovinkariš, pa probaš na lepo, da ja nau zamere, pa dobri odnosi itd. bla bla bla...na koc pa mi takratko potegnemo, da oni ne bojo užaljeni ne grem se več, ne ovinkarim več, naslednjič k bo situacija, povem jasno in glasno in direktno, pa še navržem zravn, da upam da pri teh letih razumeta in da mi ne bo treba še petkrat govorit in mi čist dol visi za vse zamere, sej konckoncev bosta onadva prikrajšana, ne jst, meni doli visi, če jih ni blizu, otrok se pa tud ne sekira preveč. upam, da men tudi rata enako. k jaz pa sicer povem direkt, ampak se mi začenja dozdevat, da pa vseen na mogoče preveč diplomatski način. k očitno eni zlepa ne sprejmejo kakih zadev, ko bom pa mal bolj "zgrda" rekla, bo pa surla pa tko naprej. aja. neki za faks čekiram, pa se spravljam neki brat, pa sem šla mal možgane na pašo spustit tja na spletno stran od 24ur, k lih lady ni na netu, pa sem tole najdla... to je tko k slovenske novice na netu
< Sporočilo je popravil khurde -- 10.7.2009 21:54:07 >