|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
10.7.2009 18:18:20   
OliveOyl
zoja čimprej domov,jaz bi takoj popokala,al pa večjop skrinjo nabavi..user posted image

kati dodala sem te na FB tebe tudi HM84 (si že videla a ne?user posted image )

Zdaj grem pa jaz odkidat je roptalo..se jo kar ne upam iz ležalnika dvignit.
Mleko pa tudi jaz oddajam.user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
10.7.2009 18:20:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

zoja čimprej domov,jaz bi takoj popokala,al pa večjop skrinjo nabavi..user posted image

kati dodala sem te na FB tebe tudi HM84 (si že videla a ne?user posted image )

Zdaj grem pa jaz odkidat je roptalo..se jo kar ne upam iz ležalnika dvignit.
Mleko pa tudi jaz oddajam.user posted image user posted image
nisem se videla...sam hm84.....sem sla kukat kera ma alexa na nas seznamcekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
10.7.2009 18:21:58   
KatMat
ana??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
10.7.2009 18:26:11   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ana??

jp

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
10.7.2009 18:58:29   
KatMat
super!!!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
10.7.2009 19:40:08   
Masi
sam nahitro se javim ker vam moram povedat da sem danes postala teta drobnih dvojčkov brini in žigatu. korenjačka sta bila rojena  34t in en dan in se držita super.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
10.7.2009 19:54:45   
Anonimen
bo kmalu 200 strani!!! kolk ste se načvekale!user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
10.7.2009 19:55:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

sam nahitro se javim ker vam moram povedat da sem danes postala teta drobnih dvojčkov brini in žigatu. korenjačka sta bila rojena  34t in en dan in se držita super.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
10.7.2009 19:59:38   
KatMat

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
10.7.2009 20:07:17   
lananai
mama11, naša se je pa dans končno pokakala! user posted image V sredo je bilo že 7 dni. Ampak mi ni bilo panike, ker je ni nič matralo, samo malo bolj je prdala in jokcala zraven. Smo pa šli dans po svečke v lekarno. In ko smo prišli z vozičkom domov od tam, sem jo zavohala. Zgleda, da se je ustrašla svečk. user posted image Mogoče bo pa Tisa tud bolj na redko kakala. user posted image
Glede spanja pa tko. Tisa rata sitna okrog pol desetih zvečer. Tko da jo ponavadi umijeva in skopava okrog pol desetih do desetih. Potem se podoji in ponavadi zaspi do pol enajstih. Ne kompliciram glede ure, ji pustim njen ritem. Včasih tudi ne zaspi takoj, jo imava pač na rokah - ampak to je redko. Ponavadi drema že med dojenjem. Pa tud če gleda, ko jo dam v posteljico, kmalu pridno zaspi. Tko da nič posebnega ne ukrepam. Ona ima tak ritem in mi smo ga sprejeli. Kdaj jo pa dajete spat? Aja, midva spiva v isti sobi kot ona, tko da se obnašava normalno, ko ona zaspi - odprta luč, TV, pogovarjanje,... Pa ponavadi rata brez dudice. Če je pa tečka, pomaga tudi duda. user posted image

vreme - Kako, da ste pa kar notri? Pri nas je zjutraj slabo, ma popoldne pa sončno. Tko da gremo vedno na kake 2 sprehoda na dan. user posted image

vrstica na dnu zaslona - Ko sem bila še v Savinjski, mi ni bilo jasno, o čem govorite. Na mojem računalniku ni bilo nič drugače. Tuki na primorskem računalniku pa tud jst vidim to vrstico. user posted image Pa je na obeh računalnikih mozilla. Mi ni jasno, zakaj je potem ta razlika?

blue, sem te dodala na FB. user posted image

linea negra - meni se še vidi

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
10.7.2009 20:35:13   
FLASK_A
Hvala punce za vso spodbudo... Danes je tudi moj videl, kakšno je stanje (je vzel dopust- bravo možekuser posted image ). Sva se zmenila, da bom med tednom šla popoldan k mojim staršem s tavečjim, mala bo pa z mojim doma. Da se malo spočijem. Upam, da bo uspelo, ker sem res ful živčna, Majči pa ne rabi take mamice.

Evo, in še tole sem kupila:KLIK Sva šla v šoping danes in je not spala ko polhek, pa brundala zravenuser posted image user posted image Upam, da bo!

Zdej grem pa mal pospravit, pa kej pojest, pa en pir vase vržtuser posted image Mirno nočko, punce!

Aja, sej res- momo bolh pa ne morem- SPOKAJ!!! Ubogi otrok, v kakšnem mora bit. Če je pa tvojemu toliko do bolh, nej pa z njimi spiuser posted image Pri meni ne bi bilo debate- zginem še predno rečeš keks. Tvoj bo pa to MORAL razumet, saj gre za vajinega otroka no.

Mama11, za spanje ti ne znam svetovat... Jaz jo dam v postlejico tako: se podoji, podre kupček, se u iber poserje, jo previjem, potem pa v posteljo. Trikrat je treba intervenirat (tlačit dudico v usta), potem jo pa zmanjka. Je pa utrujena od celega dneva, tako da potem tudi potegne od 6-8h.

Nočko!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
10.7.2009 20:39:10   
Dudica1
HELLO!!
Evo me nazaj...sm vas kr pogrešala...so mi vsi govoril da sm kr mal živčna k ne morem na net user posted image ...no uglavnem da sm jaz nazajuser posted image .
Novega nič takega,smo pridni...
ČESTITKE VSEM ZA ROJSTNE DNEVE IN PREGLEDE...user posted image
BLUE ti je uspelo seznamčke v red spravit...user posted image
Vidim da mamo nove slikice...bravo...user posted image
Pa vidim da je ta rr spet neki nov...a katera ve zakaj se gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
10.7.2009 20:39:35   
lananai

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
10.7.2009 20:44:25   
pokica_
Evo še mene na hitro, da se javim! Dost ste načvekale, nekaj sem prebrala, nekaj ne...nič ne sledim več. Podnevi se mi ne da na net, ker je vsega drugega, zvečer me pa ponavadi zmanjka ali pa grem pred tv.
No, pr nas nič novga, Aneja smo dali spančkat.
Jutri je HB sobota, bo očka doma z nama in bomo mal šli na izlet v MB, pa v nedeljo k mojim na piknik, pa bo prehitro spet nov teden. Upam da bo lepo vreme ta vikend in teden.

k.tja VSE NAJBOLJŠE!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
10.7.2009 20:49:08   
pokica_
A pozna katera koga, ki dela v kaki avtošoli kot inštruktor vožnje? Zanima me nekaj info. namreč.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
10.7.2009 20:54:05   
Anonimen
hvala, mama11, tudi tebi,...user posted image

uspavanje? se trudimo imeti nek sistem, a,...
najprej uspavamo Oskarja (zdaj, ko je ves dan pokonci in zaspi že ob 19h), potem Urbana, ker ko Oskar zaspi, ga težko zbudiš, pri Urbanu pa se nikoli ne ve, kdaj se bo zbudil,... če bi se zbudil med Oskarjevim uspavanjem, bi znala biti štalauser posted image .
pri Oskarju smo ga nosili po rokah in v naročju, ko je bil pretežek, smo sedeli ali ležali zraven njega in ga držali za roko (pri treh letih je to še vedno praksa, čeprav se je zdaj to preselilo pred tv ali v avto).
pri Urbanu si tega ne morem privoščiti, čeprav bi mu rada,... ga položim v posteljico, nekajkrat nežno pobožam po celi glavici in ličku (se ne morem upreti, ko ima taka luštna polna in hladna in gladka ličkauser posted image ) in grem (če milo zajoka, ga ponovno pobožam in ko se umiri, grem, če zakriči, mu poderem kupček, če mamamajoka ga podojim,... redko ga dam spat takoj po dojenju.)

zoja10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nas matrajo tele odločitve,... stori to, kar se ti zdi v tistem trenutku najbolj prav,... če se dobro razumete, kupi ampule proti bolham ali kakšen puder in se jih skupno znebite, ker otroček res potrebuje določeno higiensko okolje,... pa potem s kakšnim parnim sesalcem vse posesat, da se ne ponovi.
će se ne razumete dobro, jih obišči samo za kakšno urico, toliko da vidijo otročka,... če mislite zidat zraven,... saj pri zidarskih delih tele mesece verjetno ne boš pomagala, ali?

krempelček, še kaj se oglasi!user posted image

pikicapokica6, tudi jaz se sprašujem, kako bomo šli letos na morje,...user posted image  bomo šli verjetno kar z dvema avtomobiloma,...

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
10.7.2009 20:56:22   
Dudica1
ktja zakaj z dvema avtoma?...a zarad prtljage?
Mi gremo kar z enim bomo že dali nekam vse stvari,do zdaj smo šli še vedno z enim no...

KAM GRESTE POL VSE NA MORJE...DA VIDIM ČE BO KATERA MOJ TERMIN KJE V BLIŽINIuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
10.7.2009 20:57:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hvala punce za vso spodbudo... Danes je tudi moj videl, kakšno je stanje (je vzel dopust- bravo možekuser posted image ). Sva se zmenila, da bom med tednom šla popoldan k mojim staršem s tavečjim, mala bo pa z mojim doma. Da se malo spočijem. Upam, da bo uspelo, ker sem res ful živčna, Majči pa ne rabi take mamice.

Evo, in še tole sem kupila:KLIK Sva šla v šoping danes in je not spala ko polhek, pa brundala zravenuser posted image user posted image Upam, da bo!

user posted image user posted image user posted image  FLASK_A, zdaj mora iti samo še na bolje!
Lahko noč tudi tebi in tvojim!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
10.7.2009 20:59:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Mi gremo kar z enim bomo že dali nekam vse stvari,do zdaj smo šli še vedno z enim no...

KAM GRESTE POL VSE NA MORJE...DA VIDIM ČE BO KATERA MOJ TERMIN KJE V BLIŽINIuser posted image

zaradi vožička,... user posted image
gremo pa konec avgusta (19.-29.avgust) v Ladin Gaj (Umag),...
sem že spraševala, če katera pozna tamkajšnjo plažo, ker še nisem bila tam,...
kam greste vi?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4819
10.7.2009 21:03:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

spet vam greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po glav, men pa ne gre več ker zdej spet lahko kolker hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cveka30, potem pa sama akcija???user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4820
10.7.2009 21:06:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Popoldan gremo pa k mojemu Anžetku v Celje in bomo potem vsi trije pri moji mamici na počitnicah user posted image user posted image user posted image

Kar pridno se tam razvajajte!
Mi z otrokoma smo pa danes šli k našim. Se nisem mogla upreti maminemu povabilu... prijetno mi je biti doma. Sicer me danes niso toliko razvajali, ker je oče bolj ležal, a sem se vseeno imela odlično. Če ne drugega sem vsaj jedla normalnouser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
10.7.2009 21:16:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zaradi vožička,... user posted image
gremo pa konec avgusta (19.-29.avgust) v Ladin Gaj (Umag),...
sem že spraševala, če katera pozna tamkajšnjo plažo, ker še nisem bila tam,...
kam greste vi?

aha bila sem tam enkrat ampak se ne spomnem več kako je tam bilo.Mi gremo začetek avgust v Izolo ker drugega nismo dobili...bo moglo bit vredu...
Drugače pa damo mi voziček ali pritljago v prtljažnik na streho user posted image

lake se mi zdi da si ti govorila da greš,ali da si šla nekam tukaj pri nas?? Če greš še kaj bi se lahko kaj dobili če bomo isti termin dol?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
10.7.2009 21:21:42   
Anonimen
saj, s prtljago na strehi,... tudi možnost!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4823
10.7.2009 21:24:44   
maja1488
Evo Leela, sam zate...enjoy

user posted image

user posted image

Aja blue...da nebi zamenjala sliko s seznama s tole slučajno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
10.7.2009 21:26:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

saj, s prtljago na strehi,... tudi možnost!

ni dolgo ko smo to kupili pa smo ful zadovolni...če ne gre not voziček gre pa vse druga prtljaga...tako da maš pol fraj prtljažnik za voziček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?