KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem . lake, včeraj pivo, danes whiskey??? ti kar pojamraj, se mi zdi, da se vsaka od nas kdaj tako počuti. problemčki so in bodo vedno. sem danes premišljevala, ko sem imela mir v sobi in sem slišala svoje misli, zakaj smo živčni in nam gre vse narobe in so problemi,... in ugotovila: zaradi pričakovanj! pri sebi si naredimo scenarij, kako bi moralo potekati in biti in ko ne gre vse po naše, se začne,... trčenje dveh svetov ali lepše: prepletanje dveh svetov,... in zdaj, ko so z nami še malčki, je svetov vedno več in scenarij vedno bolj brezvezen... in sem se odločila: prepustila se bom toku dogajanj in se sproti prilagajala situacijam. bo manj stresno. vsaj zame. dobro: tiste glavne stvari bom že načrtovala, a ne bom se zanašala na druge. če bom živčna jaz, bosta posledično živčna moja otroka in to se mi bo spet vrnilo,... porodniška bo hitro minila, prehitro,... poskusimo uživati z malimi dojenčki,... ne bodo dolgo tako majhni. res da so včasih sitni in ne vemo, kaj je narobe,... moški pa so svoj svet a vseeno dobro, da jih imamo,... včasih si mislim, da bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi bilo, a ni res tako. nekateri, žal, ne znajo z dojenčki (moj je vedno pravil, da ni fitbacka,...) kasneje pa so odlični očki! dokler nisi 24 ur non stop z dojenčkom, potem ne veš, kako je to,... oni vidijo drugače: saj smo ves dan fino doma, z otroci,... delamo kar želimo, vmes podojimo, damo spat malčke, malo jih popestujemo,... pa še mi glejmo s te strani, bo lažje sem se razpisala,... malo zakomplicirala, a,... bom vseeno objavila. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Zdaj se mu zdi, da tako nič ne ragira, da samo leži in spi, občutek ima, da nič ne zna, da se pri njemu samo joče in da samo ti kaj veljaš... Pusti ga, naj prerase to obdobje... sej pr nas je isto... se z njo ukvarja samo k se že na fertik dere... pa še to rajš vid da se jz... niti ne zazna npr da ga ona gleda, al pa da se mu smeji Ja, mi je še predobro poznano od prvič. Sem bila včasih čisto obupana, jaz čisto vesela vsakega nasmeha, vsakodnevnega napredka, on pa ni nič opazil...Sem ga kčicala, da naj pride pogledat kako se smeji, je prišel in rekel pa res... in to je bilo to... Pa ga je minilo, in je sedaj oči z veliko začetnico. In tudi sedaj v drugo je njegovo obnašanje kot noč in dan... Samo ne se kregat z njimi, je samo še slabš... ja men reče k ga pokličem k kej govori Gaja al pa se smeji... ja sej vidm - pa sploh ne gleda... al pa sej slišm pa vidm da v tv buli in ne reagira tko da zdej ga niti ne kličem ne nič... če se bo hotu ukvarjat se bo že.. če ne prej janaurja k grem na šiht isto pri nas!
|