|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
10.7.2009 7:38:02   
Tanja_
Jutro,
mi smo tud že pokonci.Sm vstala že ob 6.30, k naj bi šla na morje...No,ker je tako sr...od vremenasva se odločila,da gre dragi lepo sam na sestanek in potem pride nazaj v Ljubljano po nas, ker se jst v takem vremenu ne bi mela kam dat v Portorožu.Pa kaj je s tem vremenom?Kako je ponoči padalo in treskalo. Čist nč poletno.Naslednji teden pa upam,da bo kej bolš,k grem k mojim čuvat psa ko gresta na dopust. In bi blo ful dobro met lepo vreme, da bom mela Hano lahko skoz zunaj

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
10.7.2009 7:54:37   
Anonimen
jutro

no mi smo spali super, nika mi še spi tastari tim pa je ostal doma k nimam avta da bi ga peljala v vrtec, imam samo noge in voziček v tem dežju pa ne mislim vozit nike na okoluser posted image

od jutri naprej so baje vsak dan napovedal boljši vremeuser posted image tako da upam da bo res lepouser posted image

no zajterk sem pojedla, zdaj pa kavo pijemuser posted image user posted image

no še vstal nismo pa že trmo paseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
10.7.2009 8:04:36   
OliveOyl
Jutro user posted image

Končno lahko pridem do RR-ja..
včeraj se ni dal gor,sam do prve strani,prejšnje dni je pa net nagajal,je bil,pa ga ni bilo,pa je spet bil..user posted image
Tudi mi smo spali super od 22h do 5.30,pa zdaj spet spi.Sta me pa mala2 že zjutraj na obrate spravila.user posted image
Same neumnosti,sta kot žerjavica -čedalje hujša sta.
Ja od nedelje naprej bo baje lepo vreme,komaj čakam.

AD3 kaplijc pa tudi jaz ne dajem,sem ji spet probala dat dva dni nazaj-samo 2 kapljici,pa je bilo grozno.Jok pa napenjanje..nikakor se ni mogla pokakat.Bom še mal počakala,ker jo ne mislim matrat pa sebe tudi ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
10.7.2009 8:17:54   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem user posted image .

lake, včeraj pivo, danes whiskey???user posted image user posted image
ti kar pojamraj, se mi zdi, da se vsaka od nas kdaj tako počuti. problemčki so in bodo vedno. user posted image

sem danes premišljevala, ko sem imela mir v sobi in sem slišala svoje misli, zakaj smo živčni in nam gre vse narobe in so problemi,... in ugotovila: zaradi pričakovanj! pri sebi si naredimo scenarij, kako bi moralo potekati in biti in ko ne gre vse po naše, se začne,...
trčenje dveh svetov ali lepše: prepletanje dveh svetov,... in zdaj, ko so z nami še malčki, je svetov vedno več in scenarij vedno bolj brezvezen...
in sem se odločila: prepustila se bom toku dogajanj in se sproti prilagajala situacijam. bo manj stresno. vsaj zame. dobro: tiste glavne stvari bom že načrtovala, a ne bom se zanašala na druge.
če bom živčna jaz, bosta posledično živčna moja otroka in to se mi bo spet vrnilo,...

porodniška bo hitro minila, prehitro,... poskusimo uživati z malimi dojenčki,... ne bodo dolgo tako majhni. res da so včasih sitni in ne vemo, kaj je narobe,... moški pa so svoj svetuser posted image  a vseeno dobro, da jih imamo,... včasih si mislim, da bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi bilo, a ni res tako.
nekateri, žal, ne znajo z dojenčki (moj je vedno pravil, da ni fitbacka,...) kasneje pa so odlični očki!

dokler nisi 24 ur non stop z dojenčkom, potem ne veš, kako je to,... oni vidijo drugače: saj smo ves dan fino doma, z otroci,... delamo kar želimo, vmes podojimo, damo spat malčke, malo jih popestujemo,... pa še mi glejmo s te strani, bo lažjeuser posted image user posted image user posted image

sem se razpisala,... malo zakomplicirala, a,... bom vseeno objavila.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Zdaj se mu zdi, da tako nič ne ragira, da samo leži in spi, občutek ima, da nič ne zna, da se pri njemu samo joče in da samo ti kaj veljaš... Pusti ga, naj prerase to obdobje...

sej pr nas je isto... se z njo ukvarja samo k se že na fertik dere... pa še to rajš vid da se jz... niti ne zazna npr da ga ona gleda, al pa da se mu smeji user posted image

Ja, mi je še predobro poznano od prvič. Sem bila včasih čisto obupana, jaz čisto vesela vsakega nasmeha, vsakodnevnega napredka, on pa ni nič opazil...Sem ga kčicala, da naj pride pogledat kako se smeji, je prišel in rekel pa res... in to je bilo to... Pa ga je minilo, in je sedaj oči z veliko začetnico. In tudi sedaj v drugo je njegovo obnašanje kot noč in dan... Samo ne se kregat z njimi, je samo še slabš...

ja men reče k ga pokličem k kej govori Gaja al pa se smeji... ja sej vidm - pa sploh ne gleda... al pa sej slišm pa vidm da v tv buli in ne reagira user posted image tko da zdej ga niti ne kličem ne nič... če se bo hotu ukvarjat se bo že.. če ne prej janaurja k grem na šiht
isto pri nas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
10.7.2009 8:17:58   
KatMat

TALE POST JE NAMENJEN KATMAT.. ona bo že vedla zakaj... evo držim se obljube... spočij si očke (lahko pa si jih tud ostale)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

upam da jih imaš dovolj... pa dobro jutro ti želim ko boš prebirala rr zjutraj user posted image
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

jedilna cokoladka pa mlecna cokoladka pa slastna cokoladka pa cokoladka z lesniki!!!blue!!!pa cokoladka z modrimi okicami pa cokoladka kjer okic sploh ne opazis!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
10.7.2009 8:20:28   
KatMat
nehote sem kr hrenovko malo bolj čvrsto prjela ko sem jo k ustom nesla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
10.7.2009 8:30:07   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image  stara dobra kati.. user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
10.7.2009 8:32:19   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
10.7.2009 8:33:30   
KatMat
se je blue potrudla...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
10.7.2009 8:35:47   
Anonimen
Dobro jutro,... je postalo šele kakšnih petnajst minut prej,...
Smo se takole zbudili:

user posted image

Petek je,... upam, da bo danes tudi lepo vreme, da bomo šli malo ven,...user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
10.7.2009 8:35:56   
KatMat
uuu moj pravi da bi rad shujsal..pa mu odvrnem da s pirom ne bo zgubu beer bauha...pa pravi ja mogoce z slonckanjem... bova dons mal probala. pa ga pogledam pa recem aaaajjja??? je v momentu vedu kje je njegov plac

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
10.7.2009 8:36:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dobro jutro,... je postalo šele kakšnih petnajst minut prej,...
Smo se takole zbudili:

user posted image

Petek je,... upam, da bo danes tudi lepo vreme, da bomo šli malo ven,...user posted image

joj so cortki nasi malcki!!!nasa je tok fletkana z šobico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
10.7.2009 8:37:25   
Tanja_

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
10.7.2009 8:40:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
10.7.2009 8:40:33   
Anonimen
spet vam greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po glav, men pa ne gre več ker zdej spet lahko kolker hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
10.7.2009 8:48:02   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

spet vam greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po glav, men pa ne gre več ker zdej spet lahko kolker hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sm ti fovš...Tebi in vsem ostalim, ki lahko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
10.7.2009 8:50:12   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
10.7.2009 8:50:31   
KatMat

Sm ti fovš...Tebi in vsem ostalim, ki lahko....
jest pa cist ncuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
10.7.2009 8:54:42   
dito
Dobro jutro,

Moja dva še spita. Gal se je zbudil ob 3 in b 6. Ko berem kako eni jokajo in jih morate ves čas nositi se mi prav zasmilite. Jaz Gala samo ko podreva kupčka. Včasih se mi prav zlušta, da bi ga cartala in si ga v spanju vzamem v naročje. Še sama ne morem verjet, da sta oba dva tako pridna in da nobeni nima (imela) krčev. Zadnjič smo bili na pikniku do 22 h. In sploh niso mogli verjet, da samo je in že spet spi.

Tamala je že malo boljša vendar še vedno se ji nove. upam, da bo že boljša do druge sobote, ker bi šli na morje.

AD3- tudi jaz mi jih ne dajem, ker ga je napenjalo. Bom počakala. Hčerki jih nisem dajala, ker jih ni prenesla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
10.7.2009 9:00:36   
Tanja_
A se vaši otroci tud sami crkljajo?Hana se ful, tko po glavici se boža za ušesom. Prou hecna je. Zdele leži v igralnem centru, neki gode in se boža.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
10.7.2009 9:01:55   
KatMat
TIJA Je spala pa od 21.00 do 4.00 pol pa do pol osmih

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
10.7.2009 9:03:09   
KatMat

A se vaši otroci tud sami crkljajo?Hana se ful, tko po glavici se boža za ušesom. Prou hecna je. Zdele leži v igralnem centru, neki gode in se boža.
user posted image user posted image user posted image

ne nasa se kvecjem po nosu udari

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
10.7.2009 9:05:10   
lake
Dobro jutro!

Spal smo super (ko smo končno zaspal). Se je samo enkrat zbudla, pa še to mal z mojo pomočjo. Se je pa zjutri z nasmehom zbudla. Najbolj se smeje na previjalni, ko jo začnem slačit. Pa na steni mam medvedke prilepljene, se ful pogovarja z njimi.
Zdej pa spi, no ja se že neki premika. Zajtrk sem pojedla, kavico popila, zdej se pa lahko zbudi. Še psa morm it mal pogledat, pa kakšen piškotek dat. Je ful smešen ko je tamala zuni v vozičku, in če zajoka, je takoj z gobcem v vozičku not. user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
10.7.2009 9:09:15   
KatMat
tija ma pa najraj ce na moje oci polozim njene nogice (stopalca) in pol me odrine pa se ful smeji

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.7.2009 9:29:31   
petrazg
Dobro jutro...Mi smo se danes kar naspali, budnice ob 2, 5.30, 8,30... sedaj pa že spet spi. Pridkan sinek...

Očitno danes ne bomo mogli iti na sprehod, ker pri nas dežuje... že spet. Popoldan gremo pa k mojemu Anžetku v Celje in bomo potem vsi trije pri moji mamici na počitnicah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?