|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
10.7.2009 16:05:18   
Blueeyes
zdej sem končno končala s seznami.. ta velik urejen, vsi omenjeni datumi so vpisani.. preglejte če so pravilni.. če hoče kera menjat slikco nej pove... seznam s pregledi je tud posodbljen.. končno... vas je blo kr neki za notr vpisat...

krempelček malenkost za objavo slikce user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
10.7.2009 16:11:44   
KatMat
joj ze 4 ure spi...ce bi to vedla bi sla tud jest spat prej

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
10.7.2009 16:13:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej je pr men isto... če kej delm spi po 4 ure al pa celo po 6... če grem pa jz spat takrat k ona je pa pol ure kasnej budna k sova

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
10.7.2009 16:18:33   
lake
Jst nimam s tem problemov user posted image , ker nikol ne spi več kot 20 munit skupi, razen mogoče enkrat na dva tedna. Mam pomoje podočnjake že do kolen, si morm kupt eno kremo da jih prekrijem user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
10.7.2009 16:18:56   
KatMat
eee.isto pr nas...no zdej pa grem...morm spet pumpat....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
10.7.2009 16:19:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst nimam s tem problemov user posted image , ker nikol ne spi več kot 20 munit skupi, razen mogoče enkrat na dva tedna. Mam pomoje podočnjake že do kolen, si morm kupt eno kremo da jih prekrijem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
10.7.2009 16:23:27   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sej je pr men isto... če kej delm spi po 4 ure al pa celo po 6... če grem pa jz spat takrat k ona je pa pol ure kasnej budna k sova

to imajo oni vse naštudirano, stara nič ne boš spala user posted image . Saj pri meni je isto user posted image

maja1488 ti kar nalimaj slikco in deli to radost z nami. user posted image

Jaz sem enkrat dala Lukatu, ko je bil star ene 8 mesecev za probat en zrnc čokoladnega peciva, ko smo bili v slaščičarni in mi je šele pol potegnil da je mogoče rum notri. No potem je fant ful dolg spal, ne vem ali ga je tisto prjel ali je bil samo slučaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
10.7.2009 16:25:45   
Blueeyes

eee.isto pr nas...no zdej pa grem...morm spet pumpat....

a spet, pa sej si mal prej pumpala user posted image  MLEKARNA... ti ga maš za izvoz... lahko bi ga darovala vsem tem k nimajo svojga na rr, da ne bi bli otročki na AM

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
10.7.2009 16:35:51   
lake
KatMat: Včasih so ženske s tok mleka dojilje, to je bla njihova služba. Boš kej razmislna v tej smeri?user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
10.7.2009 16:51:40   
Blueeyes

KatMat: Včasih so ženske s tok mleka dojilje, to je bla njihova služba. Boš kej razmislna v tej smeri?user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jp ta je pa dobra.. to je polna zaposlitev... v vsaki roki boš mela enga k bo cuzal... se ne boš nikol več sekirala da maš polne joške user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
10.7.2009 17:04:53   
KatMat
heheheh ma sej bi bla ql sluzba

do zdej sem ga tok stran zlila da je kr groza...vsake dve ure vsaj 150 stran zlijem...ce ne vec

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
10.7.2009 17:05:47   
KatMat

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jp ta je pa dobra.. to je polna zaposlitev... v vsaki roki boš mela enga k bo cuzal... se ne boš nikol več sekirala da maš polne joške user posted image  user posted image  user posted image

pa da mam nekaj kar je podobno joskam

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
10.7.2009 17:08:35   
KatMat
ce ga kera hoce...ne jem nic mlecnga,pa sam kuhano pijem strikno caj-asicev za dojenje

runda na moj racunuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 10.7.2009 17:10:38 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
10.7.2009 17:10:58   
KatMat
aha....zdej pa futranje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
10.7.2009 17:13:37   
Blueeyes

heheheh ma sej bi bla ql sluzba

do zdej sem ga tok stran zlila da je kr groza...vsake dve ure vsaj 150 stran zlijem...ce ne vec

da ne bo šlo v nič.. dajej vn pred bajto v posodico, bojo vsaj muce spile.. pa ne bo šlo v nič user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
10.7.2009 17:14:42   
Blueeyes

ce ga kera hoce...ne jem nic mlecnga,pa sam kuhano pijem strikno caj-asicev za dojenje

runda na moj racunuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem za.. pošlji mi ga 2dl... po hitri pošti, da bo še topel... da ga bom pred večerjo spila da me uspava user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
10.7.2009 17:17:32   
Blueeyes
grem zdej dojit, pol pa pred tv.. se mogoče zvečer še kej oglasim... drgač pa jutr zjutri...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
10.7.2009 17:48:52   
zmajama

V bistvu bom kar malo povprašala tiste, ki vam zvečer brez problema zaspijo - kakšen sistem imate? Jaz jo previjem, nahranim, spahnem in odložim v posteljico... kjer zdrži par minut, potem pa začne jokat, čeprav mi je pred spahovanjem že spala (če je ne spahnem in odložim, se najkasneje 10 min kasneje zbudi zaradi kolcanja, ali ker jo zrak zvija v trebuščku). Potem pa zlepa noče zaspat, čeprav je utrujena user posted image  In potem konča pri nama v dnevni sobi, kjer zaspi na rokah. Tega je pa ful nočem navaditi - zdaj je prijetno, ko ima cca. 5 kg... ko jih ima pa 8-9 ali več, pa tudi približno ni več zabavno.

Pri nas je tak sistem: kopanje, previjanje in hranjenje. Ponavadi že med hranjenjem zaspi al se pa zbudi ko ga dam dol z joške, pa ga potem kakih deset minut nosim, da kupček podre. Pol ga pa dam kar v posteljico, pa če še ne zaspi, dam mal koroških kapljic na dudo pa vklopim zvezdico z uspavanko, pa kar zaspi poleg brez problema. Pa to je že od začetka tako, pa nikol ni bil problem zaspat.

Drugač je pa bil zadnjič user posted image tak priden. Sma z mojim po dolgem času šla malo ven zvečer. So bili ravno trobentači iz Guče v Ptujskih termah. Spat sma ga dala ob devetih zvečer, pa je spal do šestih zjutraj. Verjetno je vedel da je šla mami ga malo žurat, pa jo je pustil bolj dolgo spat user posted image . Pravi srček je.

A se kateri še vedno vidi ta črta preko trebuha? Pri meni se ful vidi, pa še tak postrani je do popka, pol naprej pa ravno, je ful grdo za videt.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
10.7.2009 17:49:53   
HM84
Glede uspavanja - Alex najprej poje iz ene joške, pa kupček, potem se previjeva, na vrsti je pe ta druga, pa spet kupček. Potem ga dam pa na svoj trebuh, glavo pod mojo glavo, zaroleta stanovanje, zastrem luči, jaz gledam tv in čakam da zaspiuser posted image Potem ga dam seveda v svojo posteljco.
Zadnjih nekaj dni ima problem zaspati zvečer in je malo sitkan, takrat ga dam še mal na još in tam zaspi. Če pa še to ne pali, ga pa vzame ata in ponovi postopek (razen dojenjauser posted image ). V skrajni fazi, če pa še to ne gre, se ga da v posteljco + dudo, pa mal se ga poboža in dečko zaspiuser posted image

Zdaj pa moram tud jaz dojit, potem pa h kolegici na picouser posted image Pa dober tek! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
10.7.2009 17:53:26   
HM84
No še tole... da bi ga nosila in uspavala mi še nikol ni na pamet padlo. Kaj pa ko se bo malo poredil? Kdo ga bo pa potem nosil po stanovanju? Ne ne, ni variante... je to delala njegova nona, pa jih je kmalu slišala - da bo mogla pridet ob 3h zjutri in ga nosit da bo zaspaluser posted image No, naju ni poslušala, tako da ga še vedno nosi okoli, še dobro da je bolj malo na obiskuuser posted image

Črta - jaz imam čist ravno. In baje se kar nekaj časa vidi, kakšno leto in tudi več!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
10.7.2009 17:56:50   
Anonimen
mi pa sploh nimamo sistema, zvečer jo skopam pofutram preoblečem in dam v zibelko in takoj zaspiuser posted image pol pa spi kuker kdaj, včasih pet ur včasih pa sedem pol pa spet hranjenje in spi tm do sedmihuser posted image user posted image user posted image

no zdejle je pa moj sinko sprobu kakšen glas ima nika, ji je dudo iz ust vzel ( je bla lačna) in se je začela tko dret kot da jo iz kože dajeuser posted image no pol pa nazaj dudo pa je nehala pa spet vn pa je spet začela, in pol je reku: mami, ampak ta naš dojenček se pa ful preveč jokauser posted image user posted image user posted image no zdaj pa nika je in je ful zadovolna, se še smeje umesuser posted image

(odgovor članu zmajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
10.7.2009 18:06:11   
KatMat

jz sem za.. pošlji mi ga 2dl... po hitri pošti, da bo še topel... da ga bom pred večerjo spila da me uspava user posted image  user posted image  user posted image
kr s kanglco prid!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
10.7.2009 18:10:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

V bistvu bom kar malo povprašala tiste, ki vam zvečer brez problema zaspijo - kakšen sistem imate? Jaz jo previjem, nahranim, spahnem in odložim v posteljico... kjer zdrži par minut, potem pa začne jokat, čeprav mi je pred spahovanjem že spala (če je ne spahnem in odložim, se najkasneje 10 min kasneje zbudi zaradi kolcanja, ali ker jo zrak zvija v trebuščku). Potem pa zlepa noče zaspat, čeprav je utrujena user posted image  In potem konča pri nama v dnevni sobi, kjer zaspi na rokah. Tega je pa ful nočem navaditi - zdaj je prijetno, ko ima cca. 5 kg... ko jih ima pa 8-9 ali več, pa tudi približno ni več zabavno.

Pri nas je tak sistem: kopanje, previjanje in hranjenje. Ponavadi že med hranjenjem zaspi al se pa zbudi ko ga dam dol z joške, pa ga potem kakih deset minut nosim, da kupček podre. Pol ga pa dam kar v posteljico, pa če še ne zaspi, dam mal koroških kapljic na dudo pa vklopim zvezdico z uspavanko, pa kar zaspi poleg brez problema. Pa to je že od začetka tako, pa nikol ni bil problem zaspat.

Drugač je pa bil zadnjič user posted image tak priden. Sma z mojim po dolgem času šla malo ven zvečer. So bili ravno trobentači iz Guče v Ptujskih termah. Spat sma ga dala ob devetih zvečer, pa je spal do šestih zjutraj. Verjetno je vedel da je šla mami ga malo žurat, pa jo je pustil bolj dolgo spat user posted image . Pravi srček je.

A se kateri še vedno vidi ta črta preko trebuha? Pri meni se ful vidi, pa še tak postrani je do popka, pol naprej pa ravno, je ful grdo za videt.

isto pri meni...

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
10.7.2009 18:14:10   
zoja10
men se bo zmešalo, prej je tamalo nesla h tastu v sobo, on pa bolan tam leži.
moj je kr znoru..kje ma pamet???????

BOM KAR ZNORELAAAA....user posted image
kura zmešana ***********************************

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
10.7.2009 18:15:45   
KatMat
pel otroka dam!!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?