|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
9.7.2009 19:43:53   
anemona
hey nosečke!

jaz sem bila danes na drugem pregledu, najin user posted image je velik že 30,7 mmuser posted image je bilo zelo hecno ker se je malo premetaval in skakal, ko smo ga gledali na UZuser posted image danes sem vzela svojega zraven in me je vprašal če kaj čutim, ko se user posted image takole premikauser posted image
user posted image sem videla pa že na prvem pregledu, ko sem bila noseča 6t.

naslednji pregled imam 6.8., na nuhalno se moram pa naročit v prvem tednu avgusta.

jst sem zaenkrat povedala mami in najboljšim prijateljicam, moj bi pa že kar trobil vsenaokrog, ga komaj zadržujem. tudi jaz sem se odločila, da bova govorila staršem in sorodnikom po NS, mi je G tako svetoval. v službi bodo že sami ugotovil (razen direktorju moram prej povedat).
no, danes sem noseča 9t 1d, PDP mi je pa G prestavil na 9.2.2010.

kdaj se pa kaj spol otročka vidi? zdaj vem da je še zelo zgodaj.

še vedno mi je pa grozno slabooooo, vsak dan, cel dan. samo še ta mesec, potem pa upam da bo kaj bolje.

lepo se imejte punce!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
9.7.2009 20:20:18   
ninček1
Jeee, in končno sem tudi jaz slišala svojega malega pikeca s tem angelsoundsom.Res ga ne moreš zamenjat s svojim srčnim utripom, ker je 2 x hitrejši al celo še več user posted image .

Sem pa danes prvič ostala doma in nisem šla v službo, ker mi je bilo tako user posted image celi dan, da se niti iz postelje nisem vstala. Upam, da bom jutri že boljša. Ampak se sploh ne sekiram zdaj ko sem slišala malega srčkauser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu anemona)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
9.7.2009 20:26:31   
komarka
Punsha, saj ne vem koliko je velikuser posted image to sem probala razbrat z uz slikice. Povedala mi ni...vprašala pa tudi nisem. Drugače 10t do ZM ne plod...če to kaj spremeniuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
9.7.2009 20:26:46   
punsha
Vaaav user posted image , super ninček, ane kolk je fino, ko slišiš!!! čestitke! Zdej ga boš pa lahk poslušala. lepo lepouser posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
9.7.2009 20:48:57   
ninček1
Ja, sem ga našla tam, kjer si ti rekla da je tvoj! Jaz sem ga namreč skozi iskala nekje takoj pod popkomuser posted image , oz. na tej višini, nisem pomislila, da bi lahko bil nižjeuser posted image .

Res je filing, še možek se je raznežil user posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.7.2009 8:31:52   
bili83
Dobro jutro vsem februarkskim user posted image

pravo aprilsko vreme je, ampak js sem ful vesela da je petekuser posted image user posted image  ta teden se mi je res vlekel.
Punce, glede na vaše besede, bi verjetno jaz že tudi morala slišat svojega pikeca z angelsoundsom, ne?user posted image
Sem v 11. tednu, v ponedeljek pričnem 12.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a še kateri ne pašejo parfumi? mene vsak malo močnejši vonj prav nervirauser posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.7.2009 9:21:42   
valentinčica30
bili83 mene ubijajo jogurti, samo žlička in vse gre ven. Vsakega nekaj, če ti  je kaj v tolažbo

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.7.2009 9:23:41   
Anonimen
Jaz bom umrla počasi od teh slabosti.

Sem pa šla danes ponovno dat urin in upam, da bo tokrat vse v redu.

anonimna V.

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.7.2009 9:53:21   
Rocio
Ojla punce,

sem se pa danes naspala.... (Astralis, hvala za nasvetuser posted image ), ponavadi hodim spat ok. 1h., včeraj pa sem padla v komo ob devetih 8 s tem, da sem tudi popoldan malo zaspala) in danes do 8h-na srečo imam počitnice in lahko počivam, kolikor me je volja.

Čestitke vsem, ki ste slišale Angelsoundovske srčke!! user posted image user posted image

Anemona, super, da si svojega bejbija videla, kako  se prekopicuje, čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Binabina, približno razumem, kako se počutiš, katastrofa je ta negotovost. Čeprav še vedno boljše to, kot da ti vzamejo vsako upanje in rečejo, da je konec. Jaz bi na tvojem mestu vsekakor šla na UZ, pa prosila še za drugo mnenje, če ne bo vse čisto tako, kot mora biti.

Moram pa priznati, da se mi vseeno vsiljujejo malo črni scenariji (sem brskala po netu in večina je srčka slišala pri 6t /0-1d, kolikor sem jaz user posted image ), od čistega šoka včeraj pa sem G pozabila vprašat, koliko je velika vrečka, koliko plodek...In vse ostalo seveda tudi. Je pa super, da je lahko bil moj zraven, čeprav je UZ vaginalni.  Vem samo to, da user posted image ni bilo, ker je menda bejbi še majhen, in da moram v četrtek nazaj. Ogabnost ogabna tale negotovost.

Lepo se imejte in božejte trebuščke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.7.2009 10:51:07   
gapii27
jutro srečke nosečke....

občasne slabosti tudi pri nas...mene pa najbolj muči bolečina(ni huda, bolj moteča) v trtici in predelu ritnic (išijas).... ter zbadanje v zadnjiku...sem nekje prebrala da se to lahko pojavi v začetku nosečnosti ker si plod dela prostor in se vse to širi....sem pa opazila tudi rdečo črto po sredini zadnice, včasih sem imela kri po blatu-hemeroide.... res ne vem ka naj...me že mal panika grabi... bi mogla k zdravniku? me je strah da ne bi blo kaj narobe s črevesjem, ker to čutim že od punkcije naprejuser posted image

hvala za pomoč

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.7.2009 11:50:18   
binabina
lepo pozdravljene souser posted image !

kako ste kaj?? no jaz sem malo odmislila da bi mogla it na čiščenje?
kako je kaj s tem a potem si doma v bolniški, al ne??'
za vsak primer????

no drugače se pa kr ok počutim razen kratkotrajne slabosti.

lep dan vsem so user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.7.2009 11:52:39   
Anonimen
pozdravček ...

no tudi jaz sem že v 9.tednu, naslednji petek imam pregled in takrat potrdimo. Je pa mali problemček, ker imam vsake toliko časa rjavi tok ... Ali ga ima še katera?

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.7.2009 11:55:50   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravček ...

no tudi jaz sem že v 9.tednu, naslednji petek imam pregled in takrat potrdimo. Je pa mali problemček, ker imam vsake toliko časa rjavi tok ... Ali ga ima še katera?

rjavi tok alhko pomeni marsikaj... jaz bi na tvojem mestu poklicala svojo g ali pa dežurnega in povedala kaj se dogaja. te bodo pogledali, pa boš mirna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.7.2009 12:05:47   
gapii27
binabina...14 dni bolniške, mirovanja, nič spolnih odnosov.... pa srečno s srčkomuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.7.2009 13:38:41   
junehope

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

junehope, dobrodošla! Ti moraš biti pa nekje blizu mene doma, ko iščeš v teh krajih user posted image . No jaz sem vmes med Šk.Loko in Kranjem. Jaz grem na NS v Domžale k dr. Strahovi. Dela tudi 3D. Ne vem pa za nikogar, ki bi delal to bolj v našem koncu. No, delajo že, ampak ne tako...pač meni bo itak naredil tudi moj G, vendar nima licence.

Hvala za izrečeno dobrodošlico, ja sem kar blizu direkt iz Šk. Loke, pa se bom kljub rahli oddaljenosti najverjentneje tudi jaz morala odpraviti k dr. Strahovi, ker sem videla že 3D posnetke otročka od bratove punce, ki je tudi user posted image in je res posebno doživetje. Upam,da se bom tudi jaz lahko kmalu veselila poslušanju srčka, samo kaj ko imam tako pozno prvi pregled mojega user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.7.2009 16:18:28   
anemona
punce, kje se pa dobi tale angelsounds?

midva bova mogoče morala odpovedat letošnji dopustuser posted image sva hotela it v ameriko, zdaj je pa tam polno te nove gripe in ne bi rada tvegala...ful so slabe napovedi za avgust, pa baje da se še posebej na letalih hitro širi. bova morala na hitro nekaj drugega najt, amerika bo pa morala počakat, mogoče jeseni. zbrala sva jo pa ravno zato, ker je to razvita dežela in naj bi tam vse štimaluser posted image samo da bo z user posted image vse v redu.

pa pa*

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.7.2009 16:34:03   
ninček1
Hej punce!

Angelsounds lahko kupiš v babycentru ali pikapolonici, stane pa 70 eur, vendar sem vidla na forumu, da ga je nekaterim uspelo dobit po nižji ceni.Je res kul tale zadevica, samo ni dobro pretiravat z njo, saj baje segreva plodovnico-tako sem prebrala.Vendar , če vsaki drugi ali tretji dan za kako minutko ali dve poslušaš ne more bit nič narobe.

Glede dopusta, pa tak.Midva sva se letos odločila za Vrsar, čeprav sva mela v planu Madeiro, mi je ginekologinja svetovala, da je bolje da greva nekje bližje, če bi slučajno bilo kaj narobe. Pa dobro, bomo preživeli tudi v Vrsarjuuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu anemona)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.7.2009 18:07:13   
valentinčica30
Drage moje, tudi pri meni se je pojavil rjav izcedek in boli. Na UZ je bilo vse ok sedaj pa to. Total me grabi panika. Sem klicala ginekološko, pa mi je rekla naj buskopan vzamem in naj grem ležat, če se ulije naj pa k njim pridem. Malo kruto se vam ne zdi?
Sedaj mi ne preostane drugega kot da čakam in upam na najboljše.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.7.2009 18:33:53   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Drage moje, tudi pri meni se je pojavil rjav izcedek in boli. Na UZ je bilo vse ok sedaj pa to. Total me grabi panika. Sem klicala ginekološko, pa mi je rekla naj buskopan vzamem in naj grem ležat, če se ulije naj pa k njim pridem. Malo kruto se vam ne zdi?
Sedaj mi ne preostane drugega kot da čakam in upam na najboljše.

Vse bo še dobro...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.7.2009 18:34:08   
punsha
Pozdravljene,
vdim, da se nekaterim kar pojavlja nek izcedek in pa bolečine. Jaz izcedka nimam, imam pa bolečine v spodnjem delu. Se tolažim, da je to normalno, da se vse skupaj prilagaja, res pa ni nič kaj prijetno. Se kar ustrašiš. Ponoči me je takooo bolelo, sem se zbudila od bolečin, me je pa zvilo vse od želodca do spodnjega dela trebuha. Kaj pa vem, a to je vse normalno? Tiste, ki imate že malčke doma, kako je bilo takrat? jaz zaenkrat vzamem Buscopan. Pa si mislim, da je to normalno, glede na to, da sem na GK takoj dobila te tablete. Kar tako jih pomoje že ne dajo, če nebi pač nikoli bolelo. Glede izcedka pa ne vem. Je treba upat in mislit na najboljše. Valentinčica držim pesti, da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.7.2009 18:35:13   
punsha
Angelsounds sem pa jaz dobila na bolhi, skupaj s poštnino sem dala 50 EUR, je pa nov.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.7.2009 18:38:24   
julieb
valentinčica30 žal je pač tako, da ti nimajo kaj drugega reči, čeprav se sliši totalno kruto.

Meni je G predpisal dabroston in je zadeva malo omiljena kar se tiče izcedka, bolečine pa so in minejo le če sem popolnoma na miru.

Sicer pa stare mačke med user posted image pravijo, da je to normalno in ni nič zaskrbljujočega, saj si maternica in v njejuser posted image delata prostor za rast.

Upam, da imam prav saj tudi meni ni lahko s temi bolečinami in rjavim izcedkom, čeprav se kaže "samo" tu pa tam.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.7.2009 18:39:34   
Alanis
Punsha - ne vem kaj je normalno, verjetno je. Prvič jaz nisem imela nobenih slabosti in bolečin, sedaj pa kasiram vseh tegob duplo dozo, očitno še za nazaj. user posted image  Kaj pa vem, mene tudi zelo zelo boli, sploh ko dvigam tamalega in sem cel dan v akciji... V glavnem sem doma sama za vse in ni nikoli časa za počitek. Pride trenutek, ko se zjokam, pa je potem boljše. Bolečinam ne predpisujem posebnega pomena, rečem si da je to normalno, ker če bi se še s tem obremenjevala, kaj je narobe se mi pa res zmeša...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.7.2009 18:47:00   
Alanis
Punce, dejmo se malo hecat! Ste že slišale ta vic?

Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled. Mama pa mu reče: "Ne Janezek, boš postal okrogel in debel, če boš lizal sladoled."Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti.Janezka pograbi hudobija in ji reče: "Kaj pa si ga lizala!"

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.7.2009 18:48:11   
Alanis
No, tale je skor realen: user posted image

Nosečnica, ki pričakuje prvega otroka, je prišla na pregled h ginekologu. Po pregledu je plašno pričela:«veste, moj mož je želel, da vas nekaj vprašam….«
»Vem, vem«, jo ginekolog pomirjujoče potreplja po ramenu. »To me vedno vprašajo. Spolno ste lahko dejavni do visoke nosečnosti.«
»Ne, ni to«, odgovori pacientka. »Moža zanima, če lahko še vedno kosim travo?«

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?