Rocio
|
Ojla punce, sem se pa danes naspala.... (Astralis, hvala za nasvet ), ponavadi hodim spat ok. 1h., včeraj pa sem padla v komo ob devetih 8 s tem, da sem tudi popoldan malo zaspala) in danes do 8h-na srečo imam počitnice in lahko počivam, kolikor me je volja. Čestitke vsem, ki ste slišale Angelsoundovske srčke!! Anemona, super, da si svojega bejbija videla, kako se prekopicuje, čestitke!! Binabina, približno razumem, kako se počutiš, katastrofa je ta negotovost. Čeprav še vedno boljše to, kot da ti vzamejo vsako upanje in rečejo, da je konec. Jaz bi na tvojem mestu vsekakor šla na UZ, pa prosila še za drugo mnenje, če ne bo vse čisto tako, kot mora biti. Moram pa priznati, da se mi vseeno vsiljujejo malo črni scenariji (sem brskala po netu in večina je srčka slišala pri 6t /0-1d, kolikor sem jaz ), od čistega šoka včeraj pa sem G pozabila vprašat, koliko je velika vrečka, koliko plodek...In vse ostalo seveda tudi. Je pa super, da je lahko bil moj zraven, čeprav je UZ vaginalni. Vem samo to, da ni bilo, ker je menda bejbi še majhen, in da moram v četrtek nazaj. Ogabnost ogabna tale negotovost. Lepo se imejte in božejte trebuščke!
|