tassika
|
Dobro jutro punce, če je lahko dobro ob takem vremenu, jaz samo še plavam, pridem kar v papučah ker edino tako se mi noge najhitreje posušijo, vrt mi plava, zelenjava je čisto zanič, prav jezna sem, hodim tja in malo ampak res malo delam, ker ostalo nardi tašča in na koncu je vse gnilo grrr, drugi teden pa baje spet noro vroče. No pa mal lepše teme, včeraj sva šla po previjalno, zdaj je doma zložena v kotu, počasi se roba že nabira, ta vikend bom mojga naštimala da obrneva posteljo okoli, da se navadim spati na drugi strani, pa za okna morava poklicat, potem pa se bo počasi lahko začela še sobica dokončno delat, prebeljena je bila lani, potrebno bo samo kakšega pu-ja nalepit, že čaka v omari, pa lučko bi zamenjala, da bo taka lepa. Uf počasi se začenjam zavedat da je to to in potem me vedno stisne kako bo pa kasneje, kako bom jaz to sfolgala,... saj vem da je to normlano ampak me vseeno včasih sitsne če se bom znala povezat z otrokom. Jah nič grem še malo delat, da bom šla lahko prej domov. Aja punce a boste šle kaj na razprodaje ali ne, ne vem kolk se kaj splača, ker je že sedaj vse znižano, za bebico imam pa že celo goro bodijev in pajackov, podedvanih ampak lepih.