|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
10.7.2009 7:54:35   
tassika
Dobro jutro punce, če je lahko dobro ob takem vremenu, jaz samo še plavam, pridem kar v papučah ker edino tako se mi noge najhitreje posušijo, vrt mi plava, zelenjava je čisto zanič, prav jezna sem, hodim tja in malo ampak res malo delam, ker ostalo nardi tašča in na koncu je vse gnilo grrr, drugi teden pa baje spet noro vroče.

No pa mal lepše teme, včeraj sva šla po previjalno, zdaj je doma zložena v kotu, počasi se roba že nabira, ta vikend bom mojga naštimala da obrneva posteljo okoli, da se navadim spati na drugi strani, pa za okna morava poklicat, potem pa se bo počasi lahko začela še sobica dokončno delat, prebeljena je bila lani, potrebno bo samo kakšega pu-ja nalepit, že čaka v omari, pa lučko bi zamenjala, da bo taka lepa. Uf počasi se začenjam zavedat da je to to in potem me vedno stisne kako bo pa kasneje, kako bom jaz to sfolgala,... saj vem da je to normlano ampak me vseeno včasih sitsne če se bom znala povezat z otrokom.

Jah nič grem še malo delat, da bom šla lahko prej domov. Aja punce a boste šle kaj na razprodaje ali ne, ne vem kolk se kaj splača, ker je že sedaj vse znižano, za bebico imam pa že celo goro bodijev in pajackov, podedvanih ampak lepih.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.7.2009 8:26:46   
pocahontas
Dobro jutro!

Ja ta dež. Jaz sem se pa letos ful trudila z vrtom, zdajpa vreme vse uničuje. Če bo res drug teden sonce bo  dobr.

Tassika.Normalno je da te skrbi. Mene je tudi,vendar bodo že prvi trenutek, ko boš dobila otroka v naročje bodo vsi dvomi izginili. Kasneje pa se ta povezanost samo še povečuje z dneva v dan. Ostale stvari pa se kar nekako same po sebi uredijo, kar nekako najdeš voljo in čas za vse, čeprav si zdaj to težko predstavljaš.

Kar pa se razprodaj tiče je pa zdaj že toliko znižanj, da ne vem, če se bo na rzprodajah še kaj dobilo. Za user posted image  imam pa večino stvari že doma, pa ponavadi za prve mesece skoraj ne rabiš kupovat, ker toliko stvari dobiš. 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.7.2009 8:41:16   
mashy
Dobro jutro! Ja, vreme je res čist aprilsko. Je pa res, da se lažje diha. Mene malo manj pritisk matra. Edino fejst se je treba oblečt user posted image  Naslednji teden pa naj bi spet imeli vročinski val??? Ta nihanja so čisto nora!

Danes je pa petek punce!! user posted image  Kak noro! Čez vikend dobiva posteljico user posted image  potem pa čakamo samo še voziček in jogi.

Na razprodaje bom šla malo pogledat, kupovala pa ne bom veliko. Ker sem dobila kar precej cunj in jih imam zdaj dovolj, mislim, da se ne splača več kupovat. Mogoče si bom pa za sebe privoščila še kako tuniko ali hlače (čeprav vsi pravijo, da se ne splača kupovat za teh nekaj mesecev, ki so še pred mano).

Fajn bodite in naj vam dan v službi čim hitreje mine!!!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
10.7.2009 9:08:48   
*I.am.happy*
ojla čveke...

zadnje dva dni ste pa načvekale enga maetriala oz. branja;) tko, da ko se mi ne da več delat, kar je proti koncu tedna vse bolj pogosto, sam berem berem in berem;);)

vidm, da ste že hudo pridne, glede opremljanja mislim, midva nimava še vedno čisto nič, razen 1 brisačke;) ne vem, vsi govorijo, da je še prezgodaj, jaz bi že kaj mela, ko pa pridem v trgovino se mi pa kr zmeša ob vsej tej ponudbi;)

razprodaje....letos sploh nimam občutka da bodo, glede na tele pred-razprodaje, sploh pa ne vem kaj bi kupovala. tako, da se jim bom ognla in šla naročit voziček, končno

no še 6-7 ur pa je vikeeeeend

LP

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
10.7.2009 9:09:07   
Pikapoka83
Pozdravljene sonosečke!

Pa je tudi za mano morfologija. G se mi je res lepo posvetila in vse je kot mora bit. Dojenček je sedel s prekrižanimi nogami, eno rokico je imel za glavo, eno pod brado - pravi intelektualec user posted image . Kot so nam že na NS napovedali izgleda da bomo imeli user posted image  - sicer se je danes bolj slabo videlo. Karkoli bo je super, važno da je vse ok.
No še en teden in gremo končno na zaslužen dopust user posted image . Komaj čakam! Lep pozdrav vsem in božajte svoje bušije!!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
10.7.2009 9:27:09   
mayamaya
dobro jutro!

ja tole vreme je pa že too much. mene je pa včeraj zvečer neki začelo grlo mučit, da zdej kar težko požiram, pa se mi sanja ne od česa user posted image . sem kar granobil vzela,pa bomo vidli kaj bo do konca dneva.

ja, razprodaje... jaz se jim bom probala na široko izognit ker je zadnja leta to itak čisto brezveze ko so skozi neki popusti... pa sej če bi kaj rabila, še bi tako pa...user posted image . zame bi mogli dat na razprodajo otroško opremo potem bi pa z veseljem šla po trgovinah user posted image , ko je pa to vse tako dragooo.

nič lepo se imejte, pa se še kaj tipkamo (komaj čakam da bo ura 3, da grem domov user posted image )

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
10.7.2009 9:47:56   
valerija77
Punce evo mene iz MF. Je bil moj zraven in je blo res super videt pikeca po 2 mesecih. Je g takoj rekla, da mali salutira, pa sem ji rekla da bo očitno vojak po atiju. Ja FANTKA bomo imeli. Se je na nuhalni očitno uštela. Zdaj pa tega dvoma ni več, ker mu je lulči kr konkretno stal. user posted image Naslednji pregled imam pa 11.8. 

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
10.7.2009 10:04:31   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

Nončika fulllllll ti hvala za tvoj trud, da si šla pogledat vozičke, bi te pa prosla enkrat da mi daš napotke kam in kje morem to iti kupit!!

v lenti, takoj prvo mesto na M, če greš skozi Dolgo vas. v trgovino Amanda. ženska je kar ok in že kar dobro zastopi slovensko. probaj si kako slikico zriktat od vozička in ji pokaži. meni je rekla, da ma oranžnega na zalogi. pa poglej si še babypointov vozek.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
10.7.2009 10:13:20   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: monika985

pocahontas; dobila sem tablete Retafer (eno na dan). Baje je spodnja meja 120. Tudi sama sem rekla, da jih raje ne bom jemala (nisem ravno pristaš tablet) in bom poskušala nedoknadit s prehrano, ker pa je železo velik problem že pri moji mami in baje ga je s hrano težko nadoknadit, sem se danes vseeno odločila, da jih bom jemala. Sporoči kako bo s tvojim železom na naslednjem pregledu.

monika, jaz sem na 2x1. jaz sem morala jemati celo prvo nosečnost in sedaj tudi. že na 2.pregledu sem mela 111. če pa ne jemljem se pa grozno slabo počutim in se mi vrti.

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
10.7.2009 10:36:54   
ninka80
eva 19, čestitike za opravljeno maturouser posted image user posted image

user posted image user posted image tudi za vse uspešno opravljene preglede.

Pri nas je spet deževalo. Vreme je spetuser posted image user posted image user posted image .

Razprodaje ...bom šla mogoč sam za sinka kej pogledat. Za dojenčke pa dvomim, da boste kej dobile, ker je zdej poletna roba na policah. Se spomnim, da pred 2 leti, ko sem kupovala, ni bilo nič za jesenske/zimske otročke, so šele septembra dobil.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
10.7.2009 10:47:04   
Nončika
eva19, bravo za maturo.  

dež? ga že mam pun kufer.

razprodaje? letose ne grem. za hčerko ne morem nič kupit, ker pojma nimam kako bo velka naslednje leto, za sebe pa trenutno ne kupujem.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
10.7.2009 11:40:51   
lelyka
juniorka..hvala za to razlago..sem lepo razumela vse..
no si me pa pomirila,ko si napisala,da lahko imamo več otrok
in ne samo enega..:)user posted image

za user posted image nimam še nič..sem tok u skrbeh,da ko bi kaj kupila,da bi bilo
kaj narobe..sem ravno en dan šla kupovati darilo za eno deklico,
pa sem šla v baby center..pa sem si sam za dušo kupila knigico,
kjer noter pišeš pa lepiš slikice o user posted image ...pa to z mojim lepo napiševa,
pa nalepiva slikice iz ultrazvokov in kaj se zgodi drugi dan sem mela
take krče,da sem mogla kmalu na urgenco..sej lahko bi se to vseen zgodilo,tud če ne bi tistega kupila..
sam me je vseeno strah..
tako,da sem rekla,da dokler ne bo prišel tisti teden,ko lahko otročiček preživi
ne kupim nič..me je full strah..
pa še toliko sva se mučla dobiti tega dojenčka..tako,da res nočem,da bi šlo kaj narobe..

drugače pa vreme zjutraj dž..sedaj pa vidim,da neki sonček sije..user posted image

pa še neki me zanima,v nedeljo naj bi šla mal na morje..tako za en dan.
pa me zanima,če je kaj narobe,če plavaš pa maš nizko ležečo posteljco..?
če katera kaj ve..bom vesela vsakega nasveta:)

vsem čestitke za uspešne preglede pa za user posted image  in user posted image user posted image user posted image
eva19tebi pa čestitam za maturouser posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
10.7.2009 12:47:34   
mashy
čestitke še od mene vsem za uspešno morfologijo!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa štejem minute, kdaj bo ura čas za domov.... Danes grem z mojim gledat sušilne stroje, da nam bo novembra malo lažje...user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
10.7.2009 14:29:47   
tassika

user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 20t 

user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 19t4d 

user posted image sashy 19t5d 

user posted image  giotti 20t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 23t

user posted image spelap 19t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
10.7.2009 14:39:50   
monika985
Hvala za vse info. o železu (pridno vsak dan pojem en tabletek user posted image ), mi je pa že v lekarni povedala, da naj tablet spijem z npr. limonado, ker se v telo absorbira z C vitaminom.

tassika; jaz se še vedno ne zavedam da je to to, me pa full skrbi, da ne bi bilo pred novembrom z otrokom kaj narobe. Ravno zaradi teh skrbi, tudi pomislim ne, kako se bom z otrokom povezala in kako težek zna biti porod. Mislim, da se bom to vprašala šele takrat, ko bom otroka dobila v naročje (močno upam, da bo tako kot pravi pocahontas in da bodo stvari prišle same po sebi), čeprav sem prepričana da se bom vsaj 100x vprašala kaj naj z otrokom sploh počnem user posted image .

O razprodajah zaradi "telesnih sprememb" sploh ne razmišljam. Vedno sem bila obsedena z raznoraznimi oblekami in imam omaro kot kaka filmska zvezda user posted image , polno oblek in čevljev... Ker me je nosečnost presenetila in o tem, kaj vse prinese s sabo, sploh nisem razmišljala, mislim da je tale kilaža zame kar velik šok. Težko sprejemam dejstvo, da se ne morem obleči tako kot prej in da mi nobena stvar ne stoji tako kot bi si želela. Ko gledam hlače za nosečke me je kar groza user posted image . Tako da zaenkrat furam tunike, legice, trenirke in si ne kupim nič. Sicer pa vsaka stvar ima svojo ceno. Do novembra bom že preživela user posted image .

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
10.7.2009 14:50:28   
Lupinca
Ojli souser posted image !
No, danes spet nisem veliko spala ponoči zaradi nevihtuser posted image  Pa potem takole dopoldan malo podremam in se pocrkljam z bušije na kavču. hihiuser posted image

Hehe tassika...dobr sistem maš to...v papučah v služo! Pametno, hihi. Sam js bi zmrznila pomoje.

Razprodaje...no go. Sem šele prejle vidla da so, sem še celo imela namen it dans neki v šoping, pa potem murkica ni imela časa,....še tok bolš. Ne, ker razprodaj pa res ne maram več. Itak nikol ne dobim številke zase, pa ponavad me pol kar premami, da kaj kupim kar ne rabim in potem nikoli ne uporabim, tako da...tako kot je že ena rekla...itak so že prej skos neka znižanja.

Ja je pa na vrtih polom...tudi pri moji tašči...nič nebo domače paprike in paradižnikauser posted image  res škoda.

Pikapoka83 user posted image user posted image  za MF inuser posted image  ! No, zdej so pa res fantki začeli lovit punčke :))

lelyka za plavanje so ful deljena mnenja. V reviji nosečnica al pa mama, piše, da ja, da se odsvetuje, če je posteljica nizko ležeča...ampak pomoje da najbolš da svojo G prašaš, čeprov nevem zkaj bi to sploh škodovalo? Upam, da ti bo uspelo kaj začofotati!

Js pa šibam zdej makarončke kuhat...so mi ogljikovi hidrati padliuser posted image  pa paradižnikovo solatko zraven...čiz na hitr, ker bi šla potem rada malo še ven na kofetke.

božajte bušije, papa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
10.7.2009 15:12:42   
piška goriška
Jao sočvekice, ste pa načvekale! Pridne!user posted image
Mi2 sva bila pa danes na občini, nek zapisnik za poroko urejat in bi morala že kar povedat poporočne priimke...Sva čisto zmrznila, potem sva pa rekla: ah, naj bo kot je, da si kupiva časa. Imava take trapaste nezdružljive priimke, pa nobeden ni tako boljši kot drugi, pa itak morava v službi vsak svojega uporabljat....tako, da se morava kaj pametnega izmislit - bomo potem to urejali, da ne bo treba ob počitnicah menjat dokumentov... In tako sva se zaenkrat izognila odločitvi user posted image

ojoj, spanje!  S hojo na wc sem se že sprijaznila, samo zdaj se pa že dva dni zbujam, ko se detece zbudi in me brca ... Me že privaja na svoj ritem user posted image user posted image user posted image

In danes sem se zbudila od grozne lakote, kar se mi še ni nikoli zgodilo. Sem morala kar do kruheka in hladilnika user posted image

Pri moji gin. pa vedno čakam ne manj kot 4 ure, tako da ste ostale še srečke. Ampak je fajn, se ti posveti, tako da sem to vzela v zakup. Drugače pa tudi jaz pozabim, kaj sem hotela vprašat. Zato si vedno napišem na listek, ga pri ginekologinji privlečem na dan in potem greva od točke do točke po mojih vprašanjih, kar se je izkazalo za fajn in priročno metodo...

Tako, zdaj pa še dva dni priprav, pa smo v drugem stanu ... potem pa za par dni v Benetke na poročno potovanje!
Drage souser posted image - lepo čvekajte in pazite bušije!user posted image user posted image user posted image papa.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
10.7.2009 15:13:30   
piška goriška
aja - bravo tassika - si pa hitra s temi slikicami bušijev!user posted image user posted image user posted image Kako lepo!

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
10.7.2009 16:02:32   
Anonimen
LUpinica ja maš prov, je reku da se te spomne ko si mela 12 letuser posted image . A ti si bla pol v tistem bloku k Hari, če se ne motim? Od kdaj pa ne živiš več tm, k jest sm bla kr neki časa tm ene 3 leta nazaj pa ne vem če sm te kdaj vidla.

Prison Break sm pogledala, ma kr zanimiv konc, mal žalostenuser posted image . Brez majic user posted image ja ja sej vem da se ne hecašuser posted image
Barbchen tud teb se bojo še cedile sline vidmuser posted image user posted image user posted image

PIKAPOKA83 in Valerija77 user posted image user posted image user posted image  za MF pa za user posted image ,

Piška goriška jest tud v 1.user posted image  nism mogla zarad tega spat, je celo noč brcala, no sam ritem pol ni bil tak k v trebuhu, še dobruser posted image
pa čestitke za poroko, uživej

Tassika pridna si res, vidm da se morm jest tud spet mal poslikat

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
10.7.2009 16:08:05   
nikolinca
živjo punce,uf fff sm se ga nabrala,se vidi,user posted image da me ni bilo dolgo ...
punce mene pa zanima , če katera izmed vas je kakšne dodatne vitaminčke,jst jem sicer elevit sam ne vem kok so kej dobre...vidim da nisem edina ,ki ima nizek pritisk...
nekatere sta pa kar pohitele z nakupi posteljic, vozičkov,...
midva sva se že odločla za voziček jaguar-kakšen se vam zdi?,sam ga bo tašča kupla šele septembra,pa posteljico imava udi ze ogledano v baby centru ,ki se imenuje tim....kok je moj/auser posted image živahna user posted image danes sem imela na desni strani pravo izboklino,zgleda da nam je ritkico kazalauser posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
10.7.2009 16:10:40   
Anonimen
Tassika kakšno previjalno sta zdej zbrala? Pa itak se boš znala povezat z otrokom, če ne prej ko ga boš dobila v naročje.
Mi je full hecn kako rihtate sobice pol bojo pa do enega leta samevaleuser posted image . No vsaj tko je pri večini punc, ki jih poznam. Sam kaj ko je pa tolk luštn te stvari rihtat ane? Jest bom pa probala zdej dat user posted image  že takoj v svojo sobo, no če bom spet šivana to ne bo možno takoj ampak recimo po enem mesecu. Pa upam, da ga/jo pol ne bom po parih dneh selila nazaj v spalnicouser posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
10.7.2009 16:11:02   
nikolinca
p.s.BOŽAJTE SVOJE BUŠIJE...

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
10.7.2009 16:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

živjo punce,uf fff sm se ga nabrala,se vidi,user posted image da me ni bilo dolgo ...
punce mene pa zanima , če katera izmed vas je kakšne dodatne vitaminčke,jst jem sicer elevit sam ne vem kok so kej dobre...vidim da nisem edina ,ki ima nizek pritisk...
nekatere sta pa kar pohitele z nakupi posteljic, vozičkov,...
midva sva se že odločla za voziček jaguar-kakšen se vam zdi?,sam ga bo tašča kupla šele septembra,pa posteljico imava udi ze ogledano v baby centru ,ki se imenuje tim....kok je moj/auser posted image živahna user posted image danes sem imela na desni strani pravo izboklino,zgleda da nam je ritkico kazalauser posted image

jest nč ne jem nobenih vitaminčkov, pijem samo magnezijeve tablete, ker drugač me trebuh boli. Elevit pa tud ne jemlem več, pojem pa kr dost sadja in zelenjave
Za voziček pa ne vem kakšen je tale Jaguar

Neposredna povezava do sporočila: 3973
10.7.2009 16:17:53   
nikolinca
http://www.otroski-vozicki.si/ men je kr dobr tale voziček,ker ni ogromen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
10.7.2009 16:24:07   
Anonimen
Nikolinca zgleda  vredu, pa še drag ni, samo jest sm pri mojem full na težo gledala, ma športen del samo 7kg, mi je blo to full pomembno. Drugač mi je pa pri temu všeč da se lahko športni del obrne na obe strani.
Aja nikjer ne piše če se da športni del v ležeči položaj al jest ne najdem?

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?