|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
10.7.2009 14:49:21   
Onasiss
Kosilo smo pojedl, Onasis je odplu, Vito in Evi u pojstl-grem še jst....bom probala sanjat, da se mi cunje same likajo...sicer imam pa itak probleme zaradi tega gnivga vremena k se mi vzunaj počas sušijo...user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.7.2009 14:50:00   
tanci29
claud-star je tri pa pol....ma ne ko smo ga preoblekal je že nazaj k vodi letel....sam ga nismo pustil preblizu

mlea-ja smo šli na nekaj stvari ne kej dost vsak dan nekam...jedli smo tud ja ...sej veš treba je želodčke nafilat da lohk okol hodšuser posted image ....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.7.2009 14:51:32   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

mihailo user posted image user posted image user posted image pol bova mele enakegauser posted image sam jst se ne vem kdaj ga dobimuser posted image

kolumbo Jst bi tud se engauser posted image ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en user posted image user posted image user posted image

jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko....user posted image
ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo......

Ja vidm da je pr enih kr problem zanost.....user posted image
Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo...user posted image user posted image

Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitevuser posted image user posted image user posted image ze 4 mesce....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.7.2009 14:54:33   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

claud-star je tri pa pol....ma ne ko smo ga preoblekal je že nazaj k vodi letel....sam ga nismo pustil preblizu

mlea-ja smo šli na nekaj stvari ne kej dost vsak dan nekam...jedli smo tud ja ...sej veš treba je želodčke nafilat da lohk okol hodšuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image
je mlea to tko napisala k da se oni v enem dnevu za cel teden najejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.7.2009 14:54:40   
tanci29
katjuša-jest ti še nisem slikice poslala...morm pogledat če je od zdele kera uporabna...kar itak nimam nč slikuser posted image .....če mi rata kej zbrskat al pa poslikat ti jo jutri pošljem...sej si napisala do jutri ane....pa še neki ...če slučajno men spet neki meil nagaja....če mi ne bo ratal zrihtat a ti lahko tukaj nalimam...sej vem da sem tečne če ne pa ne bomo preskočili ta mesec...SORRY

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.7.2009 14:55:17   
Onasiss

mihailo user posted image user posted image user posted image pol bova mele enakegauser posted image sam jst se ne vem kdaj ga dobimuser posted image

kolumbo Jst bi tud se engauser posted image ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en user posted image user posted image user posted image

jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko....user posted image
ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo......

Nama je v prvo ratal pa pojma nimam kdaj mam ovulacijo...user posted image user posted image

Sm se p odlocla da ne bom vec unih tabletk jedla k mam ze poln k.... teh krvavitevuser posted image user posted image user posted image ze 4 mesce....

Nam je tud prvič u prvo ratalo......Sem zanosla k sem sam na "bogastvo" pogledala...user posted image user posted image Ta drugič pa je kr trajal, smo štartal na november 08 (smo delal februarja 08) pa je ratal pol februar 09....user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.7.2009 14:55:21   
Urša08
jao sej jaz bi tud kak e dala če bi mi kdo hotu zlikat user posted image user posted image user posted image Eto pol kupa sem polikala, zdej upam da mi še mal rata predno šibnemo na vikenduser posted image

Katjuša a veš da bi mela jaz tvoje cikle ne pa da mam na 28 dni tole menstro, brez zaščite pa sploh ne upam, k pr nama se prehit prime user posted image . Jaz mislim da morš odmislit nosečnost potem vama bo pa koj ratalo, pa ne na plodne dneve gledat k ni zmer tko. Jaz sem prepričana da boš kmalu srečka nosečka user posted image .
Kolumbo ti pa drug mesec štorkljo naroč al pa še boljš počaki še mal pa boste mel še februarčka 2011user posted image

tanci samo da ste uživaliuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.7.2009 14:56:09   
Urša08
mlea a vi tud štorkljo rabte?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.7.2009 14:57:58   
MIHAILO

od kir tablet krvavis?nam je tut takoj od prvic poratalo...bomo videli kako bo pri drugemuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
10.7.2009 14:58:05   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image
je mlea to tko napisala k da se oni v enem dnevu za cel teden najejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Če pa povsod smo bli tam..... in ko smo jedl....pa je blo...pa smo šli jest..... FUL SE DOBR SLIŠ NO.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne pa zanimiv mi je zato, ker grem jaz rada h kakšnemu sorodniku, ker se valda tam je......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.7.2009 14:59:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea a vi tud štorkljo rabte?

A si že nehala likat???? NE mi smo zaključili sezono.....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.7.2009 14:59:25   
tanci29
katjuša-pa sej bo bejbi dej mal se pomiri že no...kaj te set neki meče

nama v prvo pol leta...v drugo pa ne vem najbrž takoj...ker sploh ubistvu nismo še čist začel delat ampak zgleda da je naša hana en speddy...vsaj kar se zanositve in poroda tičeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.7.2009 15:01:04   
Katjusa

katjuša-jest ti še nisem slikice poslala...morm pogledat če je od zdele kera uporabna...kar itak nimam nč slikuser posted image .....če mi rata kej zbrskat al pa poslikat ti jo jutri pošljem...sej si napisala do jutri ane....pa še neki ...če slučajno men spet neki meil nagaja....če mi ne bo ratal zrihtat a ti lahko tukaj nalimam...sej vem da sem tečne če ne pa ne bomo preskočili ta mesec...SORRY

ne seveda jo lahko tle nalimaš.... lažje eno najdem k pa prej po 20 in več sme mela pol celo zmešnjavo..... nč ne boš preskočla ti ne stimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
10.7.2009 15:01:37   
Urša08
mlea ne nisem še nehala likat, sam mam coffee break brez coffee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.7.2009 15:01:53   
claud
Mlea men so rekl da po tabletkah traaaaaja preden rata....tko da sva rekla itak se bo konc leta prijel...........pa se je kr nekje majauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.7.2009 15:03:44   
Onasiss

Mlea men so rekl da po tabletkah traaaaaja preden rata....tko da sva rekla itak se bo konc leta prijel...........pa se je kr nekje majauser posted image

Pri nas isto... k sem nehala tabletke jemat je bilo 3 mesece čuvanja, pol pa akcija u nulo.....in opla, je takoj ratal....user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.7.2009 15:04:19   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

od kir tablet krvavis?nam je tut takoj od prvic poratalo...bomo videli kako bo pri drugemuuser posted image

cerazeteuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.7.2009 15:04:45   
Katjusa

katjuša-pa sej bo bejbi dej mal se pomiri že no...kaj te set neki meče

nama v prvo pol leta...v drugo pa ne vem najbrž takoj...ker sploh ubistvu nismo še čist začel delat ampak zgleda da je naša hana en speddy...vsaj kar se zanositve in poroda tičeuser posted image

ja sej vem me meče ja sam se tok bojim, da bomo spet kr naprej pr G ni luštno.... kaj bi vam govorila.... prvič smo porabli nekje 2,5 let drugič pa sem v bistvu zanosla  tist ciklus po florjanovem 2. rojstnem dnevu.... ampak nikol ni blo kr tako vedno sem mogla jemat tablete za ovulacije.....
sej vas ne bom s tem morila, sam tok si želim, enkrat brez G zanostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se mi pa zdi, da me mel emšo preganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.7.2009 15:06:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Pri nas isto... k sem nehala tabletke jemat je bilo 3 mesece čuvanja, pol pa akcija u nulo.....in opla, je takoj ratal....user posted image

sej vam privoščim.... sam mi je vseen mal hudo k berem kako vam je finouser posted image sem grdauser posted image .... hvala bogu da niste živčkov zgubljele k jst pa jokale ob vsaki M k se je pojavla.... sploh pol k je leto naokoli postaja vedno huje pa greš k G pa ti da napotnice za sem in tja pa je vse OK..... mah nej gre nekam vse skupiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.7.2009 15:08:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kolumbo če si sama tiskaš fotografije ima možnost tiskanja z datumom....

Kako že?
SM bl leva pr teh zadevah, a je treba met kakšen ekstra printer al loh to kako drugač izvedeš?

če fotiča direkt na printer prklopiš ima opcijo izbire z datumom..... tako jst razumem nisem pa probala....
bom rekla mojmu da za vikend mal preuči zadevo kako spravit datum na slikceuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
10.7.2009 15:08:48   
Urša08
Katjuša emšo te pa res ne priganja, si še mlada user posted image Tud jaz ti želim, da rata tokrat brez pomoči user posted image te pa zstopim da ni fletno ko se moraš tako truditi pa okol dohtarjev hodit, mam zdej prijateljico, ki ma iste probleme in srčno upam, da tako tebi kot njej rata user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
10.7.2009 15:16:25   
Katjusa
ful je fora k še nimaš otroka misliš k bi imel vsaj enega se nebi sekiral no pa pol k ga maš se za drugega boriš prav tako k za prvega in isto ti je težko..... in vse bi naredu, da ga dobiš....
zdej za 3. itak je še čas benjamin je star komaj 5 mesecev.... sam vsen upam mal na čudež in na +user posted image
je pa res nekaj da z benmainom ful uživam.... pr florjanu je šlo toliko tega mimo mene v prvih mesecih, da zdej vse not spravljam..... sam k je tak zaspanček, da ni veliko časa za crklanje.... in ko se cartamo me tok roke bolijo.... ne vem če ne bom mogla it k zdravniku nonstop imam mravljince po rokahuser posted image

grem zdej dat flašo pol pa kosilo dokončat (rižota)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
10.7.2009 15:17:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

cerazeteuser posted image

jaz jih sploh ne jemljem zarad tega...se kr tko paziva..pa se fajn je ko se ne bo treba pol pucat za drugegauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
10.7.2009 15:48:35   
Čebel@
i'm back!!
no midva sva pojedla kosilo in sladico(banano split),moj je zdej šel na bajto ker je prišel cimperman

se mi pa tok nič ne da

vidim da je govora o user posted image user posted image user posted image ......midva sva nehala pazit okoli novega leta in prijelo se je  meseca majauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
10.7.2009 15:52:32   
Urša08
punce jaz šibam. se tipkamo v nedeljo

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?