|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
10.7.2009 11:33:24   
hel32
Dobro jutro
Sem malo boljše danes sem se naspala in je kr boljš, pa hvala vam za tolažilane besede user posted image user posted image
Barbk, čestitam za dva srčka, pa tudi tako lahka nista! Veliko srečnih trenutkov in da bosta zdrava!
Muca, mogoče se pa le obrne ta vaša pupika v glavično vstavo, včasih se obrne tik pred porodom, tudi to sem brala da je možno,
naš fantič je sicer že od 28tedna v glavični vstavi, vedno vprašam G ker mi porosto dela UZ zaradi sladkorne.
O CR pa tudi jaz nisem kaj lepega slišala, meni so neki tudi rekli, da bom ga zaradi slad. imela, pa sploh ni res, jaz sem za naravni porod,
je pa res, da če si cela pretrgana tudi verjetno ni fajn skrbet za otročka cel pohabljen, kot pravi eee35.
Sanikaa, to pa je šok, vrjamem, mislim, da se boš privadla na to, sam imaš pa res enega G, moj mi nebi povedal za spol, če ne bi bil 100%
prepričan, ker je tak perfekcijonist, v glavnem, da so naši user posted image  zdravi.
Miška, mene tudi daje huda panika na cajte, saj bo sam da imamo svoje zaklade!
Go ta jaz imam ponoči tudi borbe z povštri in blazinami, pa vsak šum me zbudi, sem razmišljala, da bi tudi jaz nekaj pekla danes, se mi nekaj lušta spet user posted image  ti si prva na seznamu ja,popadkov ne moreš zgrešit, verjemi mi, jaz sem prvič tudi mislila tako, pa jih kr prepoznaš.
M1987 upam, da si v rerdu, jaz bi se kr šla pokazat, da te dajo na ctg in vidijo, če so popadki.
Alisa, vse najboljše vašemu Anžetu user posted image user posted image .
Tolk za zdaj, grem gladat, kej naj spečem, sarmo imam že kuhano, pa se bo prileglo kaj sladkega zraven.
Lep dan
Helena v 33 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.7.2009 11:43:12   
kerala
Barbk, čestitke!!!!! Zdaj ste pa velika družina, na veliko boste tudi uživali!

Sanikaa, te čisto razumem, da si si želela punčko, jaz ne bi imela nič proti, tudi če bi imela 3. Sicer pa nikoli ni prepozno, imamo dva sodelavca, ki sta pravkar v tretje, po dveh user posted image  dobilauser posted image ... Res pa se večkrat zgodi, da petelinčka na UZ spregledajo, verjetno se bistveno težje zgodi obratno, saj ko enkrat je, je in ne more kar uiti!
Kakorkoli, kar pa resnično šteje, pa je to, da je tvoje detece zdravo - če boš zelooo žalostna, si probaj predstavljati, da bi ti namesto tega povedali, da kaj ni v redu, kar se je meni žal zgodilo. Verjetno te bo to kar malo streznilo in boš tudi zdravega fantička nadvse vesela!

eee, muca, cowgirl, sams in ostale, katerih user posted image  so še vedno v medenični vstavi - jaz sem bila v ponedeljek na predstavitvi bolnice Izola, kjer je dr. Lovšin (vodja porodnišnice) rekel, da se zadnje čase za CR odločajo bistveno pogosteje in hitreje kot pred npr. 15 leti. Odstotek CR je iz 3-5% takrat narasel na 17% danes. Ne vem pa točno, ali so to podatki za Slo ali samo za Izolo. Podobno pa sem slišala tudi glede Postojne. Glede medenične vstave sta pa še dve "sotelovadki" avtomatsko dobili datum 2 tedna pred PDP. Zgleda, da je doktrina res odvisna od posameznega G, mogoče porodnišnice.
Me pa zelo čudi, da je lahko možna posledica CR tudi inkontinenca, to je ja posledica pretrganja mišic medenčnega dna, do česar pa lahko dejansko pride pri porodu v medenični vstavi, kjer so običajno prerezanine in raztrganine velike. Mogoče lahko tiste, , ki imate medenično vstavo, zmenite za CR v drugi porodnišnici. Vem, da v Ljubljani in Kranju itak najbolj komplicirajo. Govorila s kolegico, ki je zdravnica na porodnem oddelku v Ljubljani, pa je rekla, da imamo pri nas še vedno enega najnižjih deležev CR in smo zato kao zelo uspešni, žal pa velikokrat na račun mamic, saj posledic, ki pa jih puščajo taki porodi, ne upoštevajo najbolj.
Kakorkoli, mislim, da bi se ženska v tem primeru morala imeti pravico odločiti, kaj želi, nobeno odločanje v njenem imenu, niti za niti proti, se mi ne zdi primerno. Najbolje je seznaniti se z vsemi dejstvi za in proti, končna odločitev pa je vsekakor stvar osebne odločitve. Kar pa je z izbiro porodnišnice tudi mogoče.

hel, a ni grozno, ko nas teli naši user posted image  ne razumejo - najboljše bi bilo najti kak članek, kjer so spremembe razpoloženja podrobno opisane, da si ga preberejo in zmemorirajo na pamet, da jim slučajno niti za hip ne uide... Mislim, da bi mojmu tole kar pomagalo! Če katera najde kar konkretnega v tem smisli, ga bom mojemu takoj poturila

Tako, zdaj se pa res odpravimo, do Ptuja je dolga pot... Uživajte!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.7.2009 11:52:04   
Alisa
hel32 - hvalauser posted image

Barbk tebi pa vse čestitke za dva sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa sm veliko zdravja in čimprejšnjo vrnitev domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.7.2009 12:20:09   
sams
Barbk, čestitke user posted image  

kerala, srečno pot - še dobro, da danes ni tako vroče. Glede CR in inkontinence: tudi moj gin. je rekel, da sam ve za primer, ko so še malo v mehur zarezali user posted image  in so urologi morali pod nujno reševati probleme. Mah, kakorkoli že, upamo, da bo vse OK. Če pa bi bilo karkoli narobe ob porodu, sva z mojim user posted image  zmenjena, da bo on naredil ful kraval in zahteval CR. Ne vem, zakaj nas ne ubogajo, ko pa imamo svoje mačote, pa so vsi ful podložni user posted image

Aha, glede CTG: v 1. user posted image  jaz do PDP nisem vedela, kaj to sploh je. Ker sem bila dogovorjena na zadnjem pregledu pri gin., da če bom zamujala, naj se 1 dan po roku zglasim v porodnišnici. Potem sem vsak drugi prišla in so mi delali ctg, pred tem pa nikoli (niti ne vem, kako to, da pošiljajo vas toliko prej, no sej oni že najboljše vejo). No, 9. dan po roku so le bili popadki, pred tem vedno ravna črta user posted image . Upam, da bo tudi sedaj tako user posted image .

Alisa, tudi z moje strani vse naj naj za malega user posted image !!!

Jaz bi tudi pekla, samo ne vem, kaj. Aja, jutri z mojim organizirava en piknik, pa imam izgovor, da moram peči user posted image . Eno roladico bom naredila pa je.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.7.2009 12:52:57   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Manca sestrica velika je postala, naša družina povečala se je za dva člana.Smo jima Žiga (1580 in 42 cm) in Brina (1610 in 43 cm) dali ime in zdaj naj vsak to ve

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke Barbk. Jao kako drobčkane štručke user posted image user posted image

Jaz pa ravnokar pečem nutellino torto za probo. Ma moj sinek konec meseca 1. rojstni dan pa mu jo bom spekla , zdej pa probavam če mi rata, pa še pol jo lahko brez slabe vesti pojemuser posted image user posted image user posted image . Zaenkrat kr gre, glavno je končano-biskvit. Zdej se grem samo še z  nadevom in okrasitvijo igrat.

A se kateri cedijo slineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.7.2009 13:38:42   
go_ta
Barbk (pa oči pa Mancauser posted image ), čestitke za Žigo pa Brino!!!! Naj bosta zdrava, le to je pomembno!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.7.2009 13:46:39   
go_ta
Aha, očitno smo spet na peko mahnjeneuser posted image  Sam še aprilčica manjka ... pa kak štrudeluser posted image
Romana, jst obožujem nutelino torto, jo tud včas nardim, tko da ... ja, se mi cedijo slineuser posted image  Alisa, s katerega konca pa si ti?
Sem pa spekla biskvit, gor dala banane in premazala s sladko smetano - ta simpl je ta naj tabolšuser posted image  Sem že razdelila med njegove pa moje, tko da je bolj malo ostalo. Bom pa danes makarone s skuto pa smetano naredila (to je še bolj simpluser posted image ) pa par palačink spekla. Hel32, sam tista sarma mi pa fejst diši, to tud obožujem! No, sj vprašanje je, česa jst ne maramuser posted image  Jp, očitno sm prva na seznamu, ampak zihr me bo katera še prehitela. Upam pa, da ne bom 10 dni čez rok, to pa res ne bi, sem že zdj ko slončekuser posted image
sams, sj men bo tud moj G pomoje na CTG poslal, če bom čez rokuser posted image , do zdaj ni nč omenjal, bomo videli drug tedn.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.7.2009 14:22:25   
Alisa
go-ta jaz sem iz Pod Krvavcauser posted image .
Jaz tud pečem, marička sam cukr vse povsod, kosilo imam tud že kuhano pa mi nič ne mika ko je pa tok sladkega okrog, jao pa ti kg, ne sm moram nekaj jest toplga, sej topl štrudl je tud dobr a ne?

sams- hvala!!

< Sporočilo je popravil Alisa -- 10.7.2009 14:23:48 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.7.2009 14:48:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??.
Vopi - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

29.07.
Arwen - 32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 29.07.

30.07.
go_ta - 27, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +15, user posted image , 15.07.

01.08.
Sisy
- 30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82 - 26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja - 32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ??

levček1 - 29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2 - ??, ?, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , ??
DeLucia - 27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??
masa006
- 26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84 - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
5ra83
- 26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??
hruškolinka - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08.
toninena - ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

UršaT. - 27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži - 28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984 - 24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??

05.08.
Alja_ - 29, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??
lunca82 - ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

06.08.
kea - 33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ??
moom - 25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2
- ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose
- 26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija - 31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha - 36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ??
cecax - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula - 31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 07.07.

modrasmotka - 23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +12, user posted image , 16.07.

08.08.
simonalokar - 26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +13, user posted image , 21.07.

09.08.
Ayo - 34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 17.07.

11.08.
HeGa - 32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 07.07.
majca - 26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka - 31, P, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

M1987 - 21, P, LJ, (1 user posted image ), user posted image , 17.07.
magnolija1984 - 25, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.
Zima07 - 30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.07.
kerala - 38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +11, user posted image , 16.07.
tejči77 - 31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.07.
eee35 - 36, P, LJ, (1 user posted image ), +8,7, user posted image , 14.07.

ianmai - 35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??
Teya26 - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

logo - 25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86 - 22, IZS, SG, (1 user posted image ), +12, user posted image , ??

katyy26 - 27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 17.07.
niway - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
cowgirl - 30, P, Medvode, (1 user posted image ), +6, user posted image , 10.07.

15.08.
*sandy* - 25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27 - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Mateja4 - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

16.08.
Joob - 28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,8, user posted image , 24.07.

romana24 - 26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 22.07.
TjasaJ - 30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , 09.07.

17.08.
Paprika76 - 33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb - ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
sasa84 - 24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , 16.07.

Dorca - ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ??
Sanikaa - 30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 03.08.
77ira - 32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83 - 26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image , 29.07.
mamika2
- 34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
karin1 - 31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image , 21.07.
Serendipity
- 27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77 - 31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 23.07.
@srečka nosečka@ - 24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84 - 24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??
kargo - 35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16 - ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08.
mony5 - 29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25 - 23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 23.07.
sams - 31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.07.
lara27 - 26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ??
Reby - 33, P, LJ, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , 22.07.

činka_beba - 24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica - 31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??
sirod - 40, P, KP, (1 user posted image ), +6, user posted image , ??
Poletna09
- 22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč* - 26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute - 30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , 15.07.
Alisa
- 28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +12, user posted image , 16.07.

titas - ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ??

22.08.
Miss Bee - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
aprilčica07 - 33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +8, user posted image , 16.07.
darjussa - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
nena1978 - 31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +9, user posted image , 13.07.
*Orhideja* - 23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , ??

23.08.
gabi05 - 25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ??

26.08.
TRILLI - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Cavalierka - 28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , 14.07.

27.08.
tjasinka - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Breda76
- ??, ?, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??

28.08.
altaya - 27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??

AnjaPH - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
katuska - ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
23tina - 23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet - 28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??
garfield08 - ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

30.08.
Lorian - 37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek - 27, ??, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , 04.08., 12.08.,21.08.
Tanchy - 25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 22.07.

01.09.
hel32 - 32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 28.07.

02.09.
eva Ana - 27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image 2009 = 108

user posted image = 28, user posted image = 33, user posted image = 45

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)
2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm)
3.) 29.06/ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
2.) 10.07./ 20.08./ Barbk (?? let-1)/ BRINA (1.610g, 43cm), ŽIGA (1.580g, 42cm)

user posted image = 3, user posted image = 3

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.7.2009 15:01:08   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Manca sestrica velika je postala, naša družina povečala se je za dva člana.Smo jima Žiga (1580 in 42 cm) in Brina (1610 in 43 cm) dali ime in zdaj naj vsak to ve

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se cartajte in spoznavajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.7.2009 15:04:39   
Sanikaa
Lepo prosim za recept od nuteline tortice!! Tudi meni se sline cedijouser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.7.2009 15:21:52   
go_ta
sanikaa, jst jo delam po tem receptu: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Nutella-3603.html, ampak namesto na 3 dele biskvit narežem samo na polovico. No to je odvisno, koliko velik model imaš.
Alisa, aha, jst sm pa iz Tržiča, ti pa živiš na lepem koncuuser posted image  Jp, pri meni je cukra definitvno preveč, grozauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.7.2009 15:21:57   
Arwen
Ups, kako sem se pa jaz zdaj znašla med julijkami? user posted image user posted image Prosim tisto, ki ureja seznam, da me uvrsti postavi nazaj na 29.8. , ker drugače mi tole ne bo zneslo.user posted image

Ojej, Sanikaa, to je pa mogel biti res šok zate.user posted image Pa že roza cunjice si nakupila, noro... No, hvala bogu, da jih lahko zamenjaš, tako da praktično nisi na izgubi. Na idejo o dveh user posted image se boš pa tudi hitro navadila. user posted image Mi bomo tudi imeli še enega fantka in mi je to prav všeč. Ne bo toliko kompliciranja okrog oblek, nakita in ostalih dekoracij.user posted image   Se mi zdi, da so fantki veliko manj zahtevni, vsaj kakor opazujem naše prijatelje, ki imajo punčke. Tako da kar glavo pokonci, glavno da bo zdrav in da bo nogometaš, reče moj user posted image .user posted image user posted image

Hura za Barbk in njena dva zakladka!! Iskrene čestitke!user posted image

Alisa - user posted image za tvojega sineta. Upam, da je dobil kakšen fin avtek za darilo. user posted image user posted image

M1987 - Upam, da si šla na pregled in da je vse o.k.

Midva z malim sva danes odprla njegovega pujsa in nesla denar, ki ga je privarčeval v banko. Je bilo vsega skupaj nekaj več kot 50 evrov.user posted image Potem sva sšla pa v nabavo, saj je rekel, da bo s tem denarjem dojenčku eno igračo kupil. Je kupil eno ropotuljico in enega plišastega telebajska, pa se je seveda še ful denarja ostalo.  Tako da je še sebi lahko kupil avtke (itak jih ima že eno tono doma, pa ni nikoli dovoljuser posted image )in še ene žogice. Pa je še ostalo in smo dali nazaj v pujsa.user posted image

Glede medenične vstave sem jaz dobila informacijo, da delajo CR na željo porodnice v porodnišnici Jesenice, za ostale pa res nisem vedela, da tako komplicirajo.user posted image   Svašta, ne morem verjeti, da nimaš prav nobene pravice sam odločati o svojem življenju in življenju otroka. Samo zato, ker preveč stane. Kolk me to pogreje. user posted image

Jaz sem se pa danes lotila marelično marmelado kuhat. Je še vse pripravljeno, samo malo bomše pustila, da masa stoji, kuhala bom pa zvečer. No, vsaj kosila mi danes ni treba pacat, gremo vsak petek in nedeljo k mojim staršem.

Moram zdaj pogledat ven kaj je narisal naš škratek, ustvarja s temperami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.7.2009 16:25:23   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: sams

...
Pa zdravniki so tudi ful proti CR, ker je ful večji strošek kot naravni porod.

V moji situaciji se s tem ne bi mogla strinjat. Mogoče si v zdravstvu in poznaš druge plati ali pa so morda take razlike med porodnšnicami, ne vem user posted image  Ampak meni so ga hotli delat pri 1.user posted image  že prej in daj sem skoraj da čist naprogramirana nanj kar me skrajno moti. Od sodelavca ženi so ga delali tik-tak sam na oceni tako velikega plodu za majhno žensko.... Kaj pa vem, tu mi stalno govorijo čist drugače in se mi zdi da delajo zelo veliko CR. Res pa lahko tudi jaz rečem, da vidim, da je odločitev KDAJ pri nekaterih dohtarjih pač prej in pri nekaterih pozneje.

Sanikaa - šok, verjamem. Ko bo zunaj boš pomoje vse to pozbila, če posebej, da ga bi imela lahko pa čeprav za trohlico manj rada kot Vidka. Podoben šok je doživlela kolegica, ki je pričakovala punčko po dveh fantih. Zagotavljali so ji punčko, potem proti koncu so se spustila jajčka in oba z možem sta bila en dan tiho. Zdaj pač špilajo fuzbal in od poroda dalje ne pomisli več na razočaranje.

Danes je bil moj doma in jaz čist hin. Nekam sem razdražljiva in zmatrana.
Grem, ker me že čakata za na sprehod

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.7.2009 17:02:02   
M1987
Evo mene sem še doma user posted image je boljše, tako da počivam in jem, počivam in jem... Skos sem lačna user posted image Tale dežek že prav mori in upam, da se bo tale vreme kmalu izboljšal! user posted image

Barbk čestitke za dva sončka user posted image user posted image user posted image

Nič grem jaz na obhod kuhinje kaj bi se še dalo danes pojesti, preden bo pica na vrsti user posted image Bo treba očija poslati v trgovino, ker mi je zmanjkalo Planice in Pirana user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte user posted image in uživajte v akrobacijah user posted image

user posted image 35/36 tedenuser posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.7.2009 17:08:53   
simonalokar
m1987 si pa pametna kar po sladoled možek user posted image user posted image user posted image user posted image .

mojga pa še ni doma sine se igra tko da imam mal časa zase. na vsake časa mu uidem da bo samostojen ker bo kmalu drugi član.  sem pa ful zaspana in nič se mi ne da. glede CR pa je res odvisno od zdravnika, tudi če ti G napiše za CR ni lih 100% da bo izvedljiv. groza - saj bo mami dala vn. kako bo pa doma jih pa en klinc gleda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . jih ne razumem ko bi šel zdravnik rodit z ritko naprej pa bomo vidl - kaku bi se odločuuser posted image user posted image user posted image .

zdajle pa me že kliče. pa vn ne moreva iti dežuje - user posted image user posted image

simona

ps sem pila danes 1 malinov čaj in ni nič dobrega okusa - sem ga z medom sladkala da nisem user posted image . pol pa hitr sladoled povrhuser posted image user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.7.2009 17:10:49   
simonalokar
sem pozabla povedat da imam CTG v torek 14.07.09, pregled pa 21.07.09

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.7.2009 18:19:39   
modrasmotka
barbk čestitke!user posted image user posted image
jst se moram pa dons pohvalit da mi je uspel mojga po trgovinah zvlečt in sva nabavla dekico,tetra planice,stekleničko in  dudike.kozmetiko robčke in planice še nabavimo pa garderobo operemo in čakamo na naše darilce.

sanika čist te razumem da si užaljena.mogoč bo pa vseen čudež pa pride punčka na plano.
morda bom jst tut užaljena.ful si želimo fantka in če pride na koncu punčka.saj vem sprejmem kar kol je.sam bolj nas vleče na fantka.upajmo da je

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.7.2009 19:26:05   
eee35
Povem vam, da včasih imam dost moških...Večinoma so otroci, ki nikoli ne odrastejo. Pa če se jaz odločam za enega otroka, še ne pomeni, da bi drugega rada imela. In to odraslega. Imam občutek, da kakšen mesec ali dva se me moj prav izogiba - vsak dan skoraj ali na kolo gre popoldan, ali pol h enemu kolegu na pivo, danes spet z enimi s službe na mini fuzbal (in pivo...). Mi prav gre na živce. Skoz mi govori, kako čakauser posted image , ampak niti se ni pozanimal, kje sem cunjce pospravila, kaj treba za nego kupt, karkoli.user posted image user posted image user posted image Gre mi na ne bom rekla živce, ker je to preveč nežno! Wrrrr....Pol mi reče, da saj bova jutri skupaj nekam šla. Nam se gre nekam vtaknit! Zakaj se vedno MI moramo jim prilagajat? Jutri grem jaz nakupovat. Pa še nameravam njegov denar zapravit. Tako.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.7.2009 19:42:27   
go_ta
eee35, pa še čim več ga zapraviuser posted image  Sj te razumem, tud moj se včas obnašaa, kot da ga nič ne zanima in sem mu tud rekla, tko da se mal potrudi. Sj vem, da mu ni vseeno, pa vem, da ne dojema prav dobro vsega, sam je pa lepo, da pokaže.
Veš kaj, mislim, da oni ne znajo pokazat, kako se počutjo. V teh mesecih so se znašli na stranskem tiru, me pa naši trebuščki smo v ospredju, oni pa se počutijo odrinjeno. Ne vem ...
Aja, pa ne vem, kakšen je tvoj dragi, ampak mojega raznorazna kozmetika ne zanimauser posted image  On mi je vse prepustil. Večine moških pač ne zanimajo naše cunjice. Sj me to tud prizadane, sam me pa čist raznež, ko vpraša, zakaj je to, zakaj tist ... Sj ne vem, ma kdo bi jih razumeluser posted image
Mogoče pa tvoj hoče izkoristit zadnje dneve 'svobode'? To teorijo sem tud slišalauser posted image  
Pa povej mu, kako se počutiš.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.7.2009 19:52:22   
HeGa
Barbk  iskrene čestitke tebi in tvoji družini ob rojstvu Žige in Brine user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.7.2009 20:08:56   
Anonimen
Samo eno vprašanje za ta drugo Anonimen, ki si očitno želi urejati seznam. Ali boš to počela sedaj ti in ali boš vnašala vse spremembe? Ker se mi ne zdi smiselno izpisovat podatkov in si delati dela, če boš to od sedaj naprej počela ti. Dve ali več oseb pa mislim, da ne morejo urejati enega seznama (no vsaj meni se ne da primerjati seznamov in ugotavljati, katere spremembe vse so upoštevane). Je pa res, da sem vedno čakala, da se nabere par strani, preden sem objavila novega, zato, da ni na vsaki drugi strani seznam, ker je kar dolg.
Če želiš, pa povej pa ti ga prepustim, samo prosim da ga potem tudi tako vestno ažuriraš kot sem ga jaz.

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.7.2009 20:37:53   
tejči77
čestitke babrbk za Žigo in Brinouser posted image user posted image

Sta res micena ampak važno, da zdrava!user posted image

Kaj ve imate preglede na vsak teden???? Jaz semv 36. tednu pa me je naročila na naslednji pregled že celo čez 5 tednov (nazadnje sem bila na pregledu v 33. tednu), pred tem me je naročala na 8 tednov. A je to normalno?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.7.2009 20:42:00   
tejči77
Aha, še na hitrico se mi zdi da sem dolžna odgovor simonalokar - glede čaja. Na moji vrečki piše , da eno čajno žličko preliješ z dva deci vrele vode, pustiš pet minut stati in precediš. Piješ pa tri skodelice dnevno. Jaz sem si ga do zdaj skuhala samo dvakrat. 

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.7.2009 20:57:21   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Povem vam, da včasih imam dost moških...Večinoma so otroci, ki nikoli ne odrastejo. Pa če se jaz odločam za enega otroka, še ne pomeni, da bi drugega rada imela. In to odraslega. Imam občutek, da kakšen mesec ali dva se me moj prav izogiba - vsak dan skoraj ali na kolo gre popoldan, ali pol h enemu kolegu na pivo, danes spet z enimi s službe na mini fuzbal (in pivo...). Mi prav gre na živce. Skoz mi govori, kako čakauser posted image , ampak niti se ni pozanimal, kje sem cunjce pospravila, kaj treba za nego kupt, karkoli.user posted image user posted image user posted image Gre mi na ne bom rekla živce, ker je to preveč nežno! Wrrrr....Pol mi reče, da saj bova jutri skupaj nekam šla. Nam se gre nekam vtaknit! Zakaj se vedno MI moramo jim prilagajat? Jutri grem jaz nakupovat. Pa še nameravam njegov denar zapravit. Tako.

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti dam čist prav moj je tud danes mene razkuru!!! Gremo jutr kr same naokoli.

To je čudež življenja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?