Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 18:37:55
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, boš morala vsak večer na gmail, pa s kamero malo po mizi pokazat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 20:07:26
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, a tebi mogoče kakšna kuverta levo zgoraj utripa?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 21:32:06
|
|
|
|
ada2
|
zakaj ne morem kopirat slik iz shrani .si ko stisnem na copy še gre, ko pa potem hočem paste pa se mi sploh nič ne prikaže ko stisnem gumb na miški
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 21:36:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ampak virtualnega pa lahko poješ, a ne? Ma jaz te bom kar po riti!!! Sem se pa danes uspešno zadržala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 21:36:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, a tebi mogoče kakšna kuverta levo zgoraj utripa? Mogoče mi pa res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 21:41:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hmm, zgleda, da bom mogla malo k petardi na obisk.... da jo rešim polne skrinje sladoleda kar pridi...evo najprej se boš sladoleda najedla, potem pa boš lahko šla skakat na trampolin...ga je moj lubi danes domov privlekel in itak, da ga je moral že sestavit...sem komaj dobila petardita spat. Saj najprej nisem bila navdušena, ker mi je čisto zadosti, če je pred kako gostilno, pa se petardito naskače, midva pa v miru kavico spijeva...ampak, ko zdaj pomislim, bo pa fajn, ker bom lahko dala gor telovadnico, pa juniorja in nečakinjo noter, pa bosta mal kobacala ... da ne bosta rabila bit samo v vozičku pa na rokah...ker, ko smo doma ga imam veliko na tleh, zunaj je pa kar problem ga kam odložit...no, zdaj ga pa več ne bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 21:42:56
|
|
|
|
ada2
|
kdo je to? in kdo je to?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 21:59:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Oče in sin?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 22:01:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Miha je cuuuuuuker Pa 4 mesece je že star Saj ko sem včeraj juniorja videla, nisem mogla verjet, kako je že velik. Pa tudi cuker Komaj čakam, da katerega malega bauca pocrkljam. Meni je bubika prehitro zrasla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 22:39:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Oče in sin? Ampak sta si res fuuuuuuuuuuuuuul podobna . Sem pa najprej pomislila na Nušo, samo ona verjetno ni bila tak orng dojenček .... pa glede na starost prve slike... Ampak je bil čeden tvoj Andrej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.7.2009 22:42:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Miha je cuuuuuuker Pa 4 mesece je že star Komaj čakam, da katerega malega bauca pocrkljam. Meni je bubika prehitro zrasla Ne govori...meni se zdi, da je petardito ful bolj počasi rasel kot junior ...pa kar ne morem verjeti, da je nečakinja že 6 mesecev stara, svakinja bo šla čez 5 mesecev že delat...jaz pa kmalu za njo...jaooooo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 7:56:36
|
|
|
|
ada2
|
tisto sem jaz, ne pa Andrej aja, pa petarda.... nuša je bila en orng dojenček.... je imela res da pri rojstvu 20 dag manj kot miha, je pa bila 1 cm večja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 8:10:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tisto sem jaz, ne pa Andrej Pa dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 8:19:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, Ada, včasih te je bilo več skupaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 13:09:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, Ada, včasih te je bilo več skupaj a zdaj se boste pa na mene spravile? saj me je zdaj tudi nekaj skupaj.... mi nekak noče in noče trebuh splahnet...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 17:03:16
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 saj me je zdaj tudi nekaj skupaj.... mi nekak noče in noče trebuh splahnet... Saj ti tudi ne rabi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 21:18:13
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, malenkost. Kaj bi ti malo posodila tvojo bubiko za domov? joj, kaki cuker je mala. Bubi je pa itak pravi lepotec, kot za novemberčke spodobi. Pa kak je že velik Kaj pravite, d ajih me malo izmerimo in zvagamo. Moj semeni tak pikolo zdi. Mislim, da bo tokrat na dno lestvice ostal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 21:49:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ada to si ti? Jaz sem tudi mislila, da je tvoj ali Adam pa dobro no, a sem res zdaj tako strašilo, da ne morete verjet, da sem to jaz? bom ob priliki še kako sliko ko sem malo večji dojenček dala gor, pa ko sem stara 2 leti, da vidite kaki kravžl sem bila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 21:53:22
|
|
|
|
amy26
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 22:02:40
|
|
|
|
amy26
|
cel dan smo preživeli na plaži, cel dan je bil sonček , otroci so ful uživali, plavali na polno sploh pa Ela sedaj pa spita kot ubita k cel dan nista nič spala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 22:43:09
|
|
|
|
Urša
|
Amy, uživaj na morju!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 22:51:51
|
|
|
|
petarda
|
Ja pa si res ti Ada ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.7.2009 22:53:01
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka...a zdaj bubi ve kaj več kot me ostale????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?