Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Še dobro, da je tavečji priden, da nimam še z njim kakih problemov Vseeno pozornost tudi njemu!! Urbana imam v sleepy wrapu kakšno uro, maximalno dve skupaj, in je včasih potem kar vesel, ko pride na bolj trdo podlago (dobi svojo dozo crkljanja in je pomirjen),... Nekje sem slišala, da naj bi mogla nosečnost trajati dodatne tri mesece,... morda to pomeni dodatne tri mesece nošnje? (No, pri Oskarju meseci pomenijo leta ) Če bi imela pri Oskarju kakšen pripomočen za nošenje, bi mi bilo lažje,... ampak takrat sem na srečo imela samo njega torej dve prosti roki samo zanj,... v avtu pa sem ga ponavadi za rokico držala (tako se je umiril), saj vem, da ni najbolj varno,... ga še zdaj včasih držim za roko in vozim z drugo,... če ni hudih ovinkov in semaforjev . Hvala vam za čestitke . Joj, Lake,... IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes končno sem prišla do rr-ja, ne vem za kok časa... že od zjutri probavam, pa nisem mogla... logirala sem se še, pol je blo pa to to.. stran se je laudala,pa nikol naloudala Se mi zdi, da prenavljajo stran, vsaj ene nove ikonce so zdaj spodaj,...
|