|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
9.7.2009 16:19:55   
lake

K.tja
Vse najboljše, upam da te bo tale mal potolažu, sa si boš vsaj učke spočila, če se drgač ne moreš.
user posted image

Vidm da mate vse probleme s nošenjem po naročju, pol je moja še kar pridna, se tud v ležalniku pomiri. Spi pa nič čez dan, zdele je zaspala ko se je fajn pokakala in sicer v sekundi, tko da je nisem niti previla, zdej boga spi vsa pokakana. Kakšna mami sm. user posted image Samo če jo zbudim bo spet joj.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.7.2009 16:24:03   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tamala že cel dan dobesedno nori, jaz se bom pa lihkar sesula. Ti njeni vetrovi cele dneve me ubijajo, dobesedno. Izkušene mamice, HELP! Kaj nej naredim? Začne ob petih zjutraj, konča ob devetih zvečer. Ves ta čas jo moram nosit, guncat, imet na joškah (da ne govorim kakšne so rataleuser posted image ). Drugače joka, se napenja... Spi popolnoma NIČ! Ko pride moj domov, jo prevzame in zvečer sva tako zgonena, da ne veva več zase. Meni se že meša! In to vsak pof* dan!!!! V posteljici sploh ne zdrži pet minut. Kaj nej naredim, res ne vemuser posted image user posted image user posted image

Pa ne mi rečt, da moram počakat do 3h mesecev, do takrat me pomoje sploh ne bo več. Uf, živčna vojnauser posted image

bogice user posted image . Točno vem kako ti je, sem bila na istem 3 leta nazaj. žal ti ne morem čisto nič pomagat, edino to da preživiš. Pediatrinja je rekla pač standardne fore: lahko je alergija (smo probal zamenjat mleko pa ga ni hotel), sto različnih kapljic... nič ni pomagalo in seveda da bo minilo, ampak to je res grozno.
(ne vem, če bi ti povedala do kdaj je pri meni to trajalo).
Uglavnem najbolj so mu pomagale kapljice Lefaxin iz avstrije (enake so tudi Antiflat). daš dva brizga pred vsakim obrokom v usta. To je simetikon, ki zmanjša površinsko napetost mleka in se lahko lažje sprdi. Odpravi ne krčev, jih pa olajša in je lažje. Jaz sem dobesedno dneve odštevala.

katja imaš rojstni dan? vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.7.2009 16:35:36   
Leela

aveš kaj se bojim- da se bo navadila in jo bom mogla potem skos pri sebi imetuser posted image A misliš, da ni možno?

meni je bilo takrat čisto vseeno če bo razvajen, ga nisem mogla pustit se drt. saj na rokah se je tud drl ampak sem imela lažjo vest. Fora pa je v tem, da kasneje sploh ni hotel biti nič v naročju, niti  par sekund, sem ga pestvala ko je spal, da sem ga lahko malo stisnila drugače sploh ni pustil. Ne vem pa kako je pri punčkah, ponavadi so te bolj crkljive.
Mi je bilo pa lažje, ko sem si rekla, da sem vse naredila kar lahko in da mu drugače res ne morem pomagati, samo tole preživimo (pa vsi so tako pravil), pa zamaške si daš v ušesa včasih.
Najbolj grozna je utrujenost, se ti kar meša.

zoja09 user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.7.2009 16:35:57   
Anonimen
Poročam, da so me fantje samo pustili, da se malo skuliram. Skoraj na koncu živčnega zlomauser posted image .
Sem pa prejle hotela Urbana slikati tako kot je Gala Jerco, a... je malce pretežek že in se moja roka kar izgubi v enih gubicah, in tudi hrbtnega loka nima več upognjenega, ker ima že močnejšo držo... ampak sem presenečena, da me ni polulal. Na splošno zdaj že dolgo dolgo ni lulal, ko ga odvijem iz pleničke,... moram potrkat na les, da ne bom že danes mokra ali pokakana,...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Aja pa že tretjič smo jo skopali brez jokauser posted image user posted image Sva ji naštimala za 2 stopinji toplejšo vodo in ji očitno odgovarja. Jo je prej zgleda zeblo.

user posted image user posted image user posted image  Tanja_ zdaj bo pa vedno bolj uživala!! Meni se je zadnjič Urban že naglas smejal, ko sem ga kopala, kot da je z vodo že dolgo na ti,...user posted image user posted image user posted image

Pikicapokica6, sem se nasmejala,... user posted image user posted image user posted image user posted image  
neverjetno, kako otroci gledajo naš svet čisto z drugačnimi očmi.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.7.2009 16:41:04   
Blueeyes
končno sem prišla do rr-ja, ne vem za kok časa... že od zjutri probavam, pa nisem mogla... logirala sem se še, pol je blo pa to to.. stran se je laudala,pa nikol naloudala

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
blu...tudi moja ma prou travme ko ji dam plivit D3...sam da žlico vidi se že kremžlja,...user posted image

jz ji pa kr kapnem v usta, ji ne dajem po žlici...

IZVIRNO SPOROČILO: HM84
user posted image  
Drugač pa, tale slikca NI za seznamček user posted image

haha, zakaj ni za seznam.. pa tko bi ga poživilo user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
9.7.2009 16:45:23   
playgirl
k.tja vse najboljše za rojstni danuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
9.7.2009 16:51:53   
Anonimen

Še dobro, da je tavečji priden, da nimam še z njim kakih problemovuser posted image

Vseeno pozornost tudi njemu!!

Urbana imam v sleepy wrapu kakšno uro, maximalno dve skupaj, in je včasih potem kar vesel, ko pride na bolj trdo podlago (dobi svojo dozo crkljanja in je pomirjen),...
Nekje sem slišala, da naj bi mogla nosečnost trajati dodatne tri mesece,... morda to pomeni dodatne tri mesece nošnje? (No, pri Oskarju meseci pomenijo letauser posted image )

Če bi imela pri Oskarju kakšen pripomočen za nošenje, bi mi bilo lažje,... ampak takrat sem na srečo imela samo njega torej dve prosti roki samo zanj,... v avtu pa sem ga ponavadi za rokico držala (tako se je umiril), saj vem, da ni najbolj varno,... ga še zdaj včasih držim za roko in vozim z drugo,... če ni hudih ovinkov in semaforjevuser posted image .

Hvala vam za čestitkeuser posted image .
Joj, Lake,...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

končno sem prišla do rr-ja, ne vem za kok časa... že od zjutri probavam, pa nisem mogla... logirala sem se še, pol je blo pa to to.. stran se je laudala,pa nikol naloudala

Se mi zdi, da prenavljajo stran, vsaj ene nove ikonce so zdaj spodaj,...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4582
9.7.2009 16:53:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

k.tja - kako ste spali ponoči? :)

Spanje? Sem zjutraj ugotovila, da očka sploh ni prišel v spalnico, je kar na kavču spal,... sem najprej mislila, da ga samo tako dolgo ni domov,...
Oskar je prespal celo noč bp, Urban pa po svoje,... ob 23h se je zbudil (prav pretegnil se je od dobrega večernega spanca, potem sem ga previla v tišini in nahranila, je že gledal kot čukec, a sem ga samo posadila v njegovo posteljico,... ni nič kontriral, a mislim, da ni prec zaspal = sem pa jaz zato, a ne za dolgo,...

tista rumena mezgica na majčki mi je pa nekam znana,user posted image user posted image user posted image ... samo na srečo je pri Urbanu ne vidim prav dostikrat (pravim, da je večji čistunček od Oskarja).

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
9.7.2009 16:58:03   
Anonimen
ves čas pa v sebi držim vprašanje,... glede morja

sem danes dobila napotnico za v kamp in na njej ni zapisanega Urbana, ker se je rodil po tem, ko sem dala vlogo za letovanje (čeprav sem nanjo napisala, da pričakujemo maja). gospe, ki to ureja, nisem dobila po telefonu, sem ji samo elektronsko pošto poslala in upam, da mi bo odgovorila,... do sedaj mi še ni.

ali je sploh potrebno plačati turistično takso za otroka do enega leta starosti ali ne? je sploh potrebno, da je zapisan na napotnici ali ne? ali je katera s tem seznanjena?

hvala vam,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
9.7.2009 17:15:32   
Blueeyes
še kr jebe seznam... ne morm objavt glavnega user posted image  user posted image  user posted image  pa zdejle sem se matrala pol ure da sem ga posodobila.. pol pa spet ta usran error

Microsoft VBScript runtime error '800a0009'
Subscript out of range: '[number: -1]'
/forum/js/rteclass.asp, line 336

DUDICA help me!!!!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 9.7.2009 17:17:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
9.7.2009 17:16:16   
Anonimen
ah, zdaj ko pa sem končno tu, pa nobene čvekice,...
zaradi sončka, ne?
bi šla tudi jaz ven, a se mi ne da,...user posted image
grem kar spat, ker ne vem, kako bo ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
9.7.2009 17:19:35   
Blueeyes
PREGLEDI:

Od 13.07 do 17.07.
- 13.07. Dudica1 (UZ kolkov)
             k.tja
             KatMat
- 14.07. Cebelica82
- 15.07. petra a
             OliveOyl
             mucka25

Od 20.07. do 24.07
- 22.07. Blueeyes (UZ kolkov)
             mama11
             pokica_

Od 27.07 do 31.07.
- 27.07. PapuaNG
- 28.07. Greenie (UZ kolkov)
- 30.07. meduzica (UZ kolkov)
             petra zg

Od 03.08 do 07.08.
- 03.08. zmajama (UZ kolkov)
- 04.08. zmajama
             Blueeyes (cepljenjne)
             nati45 (UZ kolkov)
- 05.08. Dudica1

Od 10.08 do 14.08.
- 10.08. petrazg
- 12.08. girly
- 14.08. dito (UZ kolkov)

Od 17.08 do 21.08.
- 18.08. lananai
- 19.08. nati45

user posted image   

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 9.7.2009 17:20:26 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
9.7.2009 17:19:46   
Blueeyes
Prva pomoč za majske mamice  user posted image

Dojenje:   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok:    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

Seznam za na morje:

- hladilna krema za ritko
- krema za sončenje - razpršilo proti komarjem
- kopel za večerno kopanje
- šamponček za lase
- Calpol za zbijanje vročine
- Paracetamol svečke - fiziološko - aspirator za nos
- Bepanten
- nekaj obližev
- termometer
- Canesten
- Claritin
- Prolife/Biogaia
- Ribodermin
- Operil
- AD3 kapljice
- kapljice proti krčem
- Fenistil/Kamagel
- prašek za rehidracijsko raztopino
- kreme: Tea tree, materina dušica
- veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini
- tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja
- številka otroške urgence na Metelkovi: 01 4723 888

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
9.7.2009 17:19:57   
Blueeyes
                     user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
mucka25 27.4. 
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
Andrejka9386 16.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
FLASK_A 29.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
k.tja 9.7.
daisy24 14.7
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.
krempelček 26.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.
Katarina_K 25.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 9.7.2009 17:25:32 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
9.7.2009 17:23:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

k.tja vse najboljše za rojstni danuser posted image

a sem čist blesava... kje pa je to napisano k na saeznamu je sploh ni user posted image  user posted image  

če je pa tko pa prov,... VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  upam da razbereš kaj ti želim user posted image

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
9.7.2009 17:44:24   
Blueeyes
grem na sprehod dokler je mal sončka

lep preostanek popoldneva.. se zvečer oglasim če bo kera za nočni pogovorni maraton user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
9.7.2009 19:24:33   
Blueeyes
kaj je zdej to. pridem nazaj s sprehoda pa ni nikjer nobene??? a vse kopate al kaj?? jz bom dons mal kasnej, k je glih zaspala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
9.7.2009 19:27:21   
Blueeyes
ne pa ne objavt glavnega seznamčka... pa ne vem zakaj to... a zarad tega k prenavljajo rr, al je predolg al kajuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
9.7.2009 19:29:05   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Nekje sem slišala, da naj bi mogla nosečnost trajati dodatne tri mesece,...

To sm tudi jst slišala. user posted image

Tisa je prej naredila eno majhno kakico. Upam, da se kmalu pokaka še za cel teden nazaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
9.7.2009 19:46:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Nekje sem slišala, da naj bi mogla nosečnost trajati dodatne tri mesece,...

To sm tudi jst slišala. user posted image
Tisa je prej naredila eno majhno kakico. Upam, da se kmalu pokaka še za cel teden nazaj. user posted image

men gre tud to na živse k ne kaka vsak dan.. pol jo pa samo matra.. Gaja se pokaka 1x na 2-3dni... takrat pa za vse nazaj... če slučajno sprelgedam ali preslišim tole njeno sračko, pol je vse posrano - oblačila, postelja,... je pa tko da k sae prvič pokaka jo sam na hitr odnesem na previjalko, zrahljam pleničko, pa se pol še ene 3-4x pokaka, tko da je Pamperska res nabito polna user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
9.7.2009 19:48:03   
Tanja_
No, me smo ble spet cel dan pri mojih. Je ful luštno, k mi ni treba kuhat. Pa v šopingu sva ble z mami-je kupla Hani en ful lep kompletek v OshKosh-u.Zdej pa mala leži v igralnem centru in neki gode. Za igrače še ni nekega zanimanja ampak samo leži in kar zadovoljna izgleda. Jst moram pa vse spakirat za jutri na morja. Sploh ne vem kok nej plenica spakiram za cel vikend?

K.TJA VSE NAJBOLJŠE!!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
9.7.2009 19:48:08   
Blueeyes
a kera kej ve kaj je fora tega k so zdej na novo naredil, ta vrstica spodaj k piše vnesite svoj status?? jz sem probavala vse živo pa se nič ne zgodi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
9.7.2009 19:49:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

No, me smo ble spet cel dan pri mojih. Je ful luštno, k mi ni treba kuhat. Pa v šopingu sva ble z mami-je kupla Hani en ful lep kompletek v OshKosh-u.Zdej pa mala leži v igralnem centru in neki gode. Za igrače še ni nekega zanimanja ampak samo leži in kar zadovoljna izgleda. Jst moram pa vse spakirat za jutri na morja. Sploh ne vem kok nej plenica spakiram za cel vikend?

K.TJA VSE NAJBOLJŠE!!!!

kok ma pa oshkosh kej znižano??

uživaj jutri na morju, posnami kakšno slikico za nas user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
9.7.2009 19:52:55   
PapuaNG
pozdravček,

mi smo bli pa na kosilu pri bratu od mojga, pol sva šla pa še slike narest za pasuš-sva ga včeraj doma slikala, res cel projekt tole user posted image Sva ga dala na eno belo tablo, da je mel glavo kokr tok naravnost pa ga animirala z igračami, da je gledal v objektiv, dokler ni ena slika kokr tok vredu ratala. Sva hotla pol še na upravno it pasuš delat, se že pripeljeva tja, pa ugotoviva, da sem pozabila rojstni list domauser posted image Sploh nisem pomislila na to, da bi rabila kak dokument tut za malega user posted image Bo treba jutri še enkrat. Se je blo pa fino mal sprehodit, sva šla na en tour de tivoli po dolgem in počez, medtem ko sva na slike čakala.

Sam ko berem o tehle sračkah vaših...naš skos serje user posted image Sicer ima šele 6 tednov, ampak je skoraj vsaka plenica pokakana, še najraje to naredi, če je sveže previt user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
9.7.2009 20:07:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sam ko berem o tehle sračkah vaših...naš skos serje user posted image Sicer ima šele 6 tednov, ampak je skoraj vsaka plenica pokakana, še najraje to naredi, če je sveže previt user posted image

sej naša je bla prej tud skoz posrana, vsaka plenička, zdej pa user posted image  1x na 2-3 dni

grem jz zdej našo bejbo skopat k se je zbudila... pa se beremo malce kasnej.. ČE BO ŠE KATERA TUKAJ

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?