zoja09
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kje pa ste res vse Danes ste slabe čveke, se sploh ne morem zamotit... Tamala že cel dan dobesedno nori, jaz se bom pa lihkar sesula. Ti njeni vetrovi cele dneve me ubijajo, dobesedno. Izkušene mamice, HELP! Kaj nej naredim? Začne ob petih zjutraj, konča ob devetih zvečer. Ves ta čas jo moram nosit, guncat, imet na joškah (da ne govorim kakšne so ratale ). Drugače joka, se napenja... Spi popolnoma NIČ! Ko pride moj domov, jo prevzame in zvečer sva tako zgonena, da ne veva več zase. Meni se že meša! In to vsak pof* dan!!!! V posteljici sploh ne zdrži pet minut. Kaj nej naredim, res ne vem Pa ne mi rečt, da moram počakat do 3h mesecev, do takrat me pomoje sploh ne bo več. Uf, živčna vojna BLUE:Se ti pridružim.Zato pa nimam nič časa za RR ker jo cele dneve nosim,v jajčki v avtu je ne morem nikamor peljat,na sprehodih je muka,ker je v vozičku glih 15 min tiho potem se pa dere na ves glas in moram nosit njo in potiskat voziček.Tako,da sem večinoma zaprta v stanovanju in jo nosim,pojem,previjam razgibavam,...Nevem več kaj naj.
|