Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 7:35:41
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem si pa včeraj privoščila malce več počitka. Sem šla ob 7 kar v posteljo ležat za dobro urco, pa zvečer malce prej in sem danes spočita Ponoči je bil Žiga kar priden (med pol eno in pol drugo sem mogla 3 * popravit dudo), drugače pa priden. Zjutraj ob 6 je možek vstal z njim, jaz sem pa do 7 še potegnila. Potem sva še kavico popila, sedaj smo pa že sami. Grem mal za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 7:47:29
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 7:49:59
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr super za službico Katjuša uvau fotko za pod vodo jaz bi ga tud kok pa pride ta hec? Meni je bilo hudo v Egiptu da ga nisem mela ker tam je pa podvodni svet res noro lep naslednjič ko gremo spet v Egipt ga sigurno kupim Kolumbo no kerga bosta zdej kupila? Ajvy super da si zrihtala okoli tortice? Kaj si potem naredila - naročila torto? A veš da ma maj tud 16 roj. dan grem pokukat kaj sem še pozabila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 7:50:21
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy dobro jutro. Kako ste?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 8:16:44
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! sem že ene 2 uri tuki pa me rr hoče neki zaj.eba.vat sem se mogla ene 3x prijavit in odjavit urša......hvala za kavico.......super da si se spočila ajvy.....jutro tudi tebi......kako ste? katjuša.......full lep fotkič kolumbo......ko ga vi tudi kupite(fotoaparat)ga tudi pokaži simona......čestitke za službo no drugo sem pa pozabila drugače sva pa s Hano danes že ob 6.00 jedle,tko da bo spet imela en obrok več.....ob 9.30 ko se zbudi bo spet kašico papala ........nočka bolj nikakva-pa ne zaradi Hane......ob 2.00 je mož začel lazit po meni in me je bumbar zbudil.....sem ga tko napizdila-mislim hallo.....on bi sredi noči-jaz sem pa taka ko cunja ker me je zbudil pol je pa še Hani ene parkat duda ven padla in sem taka kot sem.....pijem dvojno dozo kofeta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 8:24:29
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro vsem skupaj.... za spremembo smo zgodni se zbudil ob 8 ma jst bi še pa sej ni čudno če tle rogovilim do pol noči... pol pa še tuš in vse ostalo pa je bla ura 1 zjutri k sem se vlegla dons grem spat ob 22 zdej pa šibam benjamina oblečt do sedaj se je še po postelji premetaval zdej pa ma dost kolumbo kaj si zaspala včeraj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 8:26:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša uvau fotko za pod vodo jaz bi ga tud kok pa pride ta hec? Meni je bilo hudo v Egiptu da ga nisem mela ker tam je pa podvodni svet res noro lep naslednjič ko gremo spet v Egipt ga sigurno kupim ta najn je bil 300€, drgač so pa tud cenejši sam sma hotla imet stabilizator slike k drgač je drek....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 8:59:07
|
|
|
|
piskot
|
jutro. mah, jaz sem pa se kar zombi. po mojem je imela ana danes na eno uro tajming. vem samo to, da duda ni pomagala sploh. vstali smo mal pred 6. zdaj je pa ze omagala. vmes sva spokali martina k babici, likali, potem sem tem nasim ubogim rozam mal zemlje dodala, ker se ne najde noben prostovoljec, ki bi jih presadil. danes grem po nakupih. mission kopalke, drugi del. mislim kaksne kopalke se lahko dobi z E kosarcam ... res za stare mame. Drama. Upam da mi danes uspe kaj najt.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 9:49:20
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com Dobila sem že slikice od: barbaraGS Cita Majchy23 Maksi Mihailo Milči Mlea Pikica_82 Raisa Simonakr Sunny Surf Timy Vesnozaver Punce dejte poslat slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 10:06:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO...vidim ,da smo vsi v nabavi fotoaparatov in da je to glavna tema...mi smo kr lepo spali ,zaspali smo pa tsko sele ob 23h...mizal je ampak se je zvijal...pa skoz prdi ampak skoz,kakal je pa v nedeljo full in v pon glih tok da je plenico umazal..sm mu zdaj dala mal sladke kamilice...pa vceraj je samo 60ml pojedel 2 obroka...ponoc se je pa na 3h zbujal za jest...shrani si lahko odprem tko da prilimam slikice iz Zrec... evo se zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 10:26:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
kje ste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 10:55:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
se kr ni nobene...jaz sem malo likala... zaenkrat spi ,tako ,da grem se kopalnico zribat in kosilo dati da se kuha...pa upam,da ko to naredim bom mela kaj za prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 10:58:26
|
|
|
|
Katjusa
|
jst čakam slikice iz zreč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 11:00:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:08:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Spet mi neki šteka in ne odpira RR MENI TUDI šteka rr,tko da sem se prijavila na mozili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:08:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Spet mi neki šteka in ne odpira RR mal ga prebutaj kak sta se odločla kaj bosta nabavla?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 11:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:09:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Spet mi neki šteka in ne odpira RR MENI TUDI šteka rr,tko da sem se prijavila na mozili no jst uporabljam skos mozilo in je skos vredu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:13:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Spet mi neki šteka in ne odpira RR MENI TUDI šteka rr,tko da sem se prijavila na mozili no jst uporabljam skos mozilo in je skos vredu jaz sem pa že mislila računalnik čez okno fliknit pa vidim da imajo vsi težave
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 11:15:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:16:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EVO I MENE NA MOZILLI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:17:21
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo..........krst ste že imeli?za pupo mislim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:20:53
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla piskot: kopalke v golden point in calzedonii lahko kupis zgornji in spodnji del loceno - imas full modelov in barv, tudi E kosarice :) majchy nove mere: 4 meseci: 6400g, 64cm vceraj smo bli cepljeni, nic spali, se zbujali na urco in danes smo tecni in nam nic ne pase...bozica se mi tak smili, ko je tak dobrovoljcek drugace, danes pa sam joka in sitnari :/ Smo se pa zredili za 500g jupiiiiiii :) sam da je na meji...sem se tak bala. Sam je zdravnica videla, da je zdrava, vesela in navihana, pa je blo ok.
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 9.7.2009 11:25:21 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:25:20
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara.......super da se mala lepo redi kdaj pa imasta naslednji pregled?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 11:27:39
|
|
|
|
BarbaraGS
|
majchy komaj pri 6 mesecih, tak da za 5 mesecev ne bom imela mer :/. Pa se za takrat ne vem datuma , ker smo se preselili in bom menjali pediatra za enega blize novemu domu :). Zdaj smo ze v njem ampak zivim med skatlami hehehehehe. Joj groznooo kaj vse me caka, mala je pa tecka drecka hehe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?