Špela100
|
Ojla ženske! Dinki ja, da te še tukaj pohvalim še enkrat...frizura je 150/h...ful si bejba...ni čudno, da je tvoj ljubosumen...ma za kej bit.... Čestitam Titku za vse napredke...res je priden... Aleži imaš mojo potrditev Jagoga a se ti hecaš, al maš res poškodovan prst? NČK...joj uši...upam, da ste se jih rešili, jaz sem prav paranoična na vso svetovno zalego, ki leze, se zvija al pa pika.... Bravo Anja za plesne dosežke...res je cuker na sliki, ful je zrasla in ful se je spremenila odkar je nisem videla. Tebi učitlca pa lep zadnji šolski dan želim., San a ti se pa po Bledu slačiš al kaj??? No meni tudi tolče ven čisto materinsko navdušenje in ponos...moj maks...ah ta moj možiček obvlada že vse...zdaj je začel že govoriti in ponavljati, sestavljati po dve besedi...moja mama, moja len ( sestrica), moj ata, am-am kaško...pil čaja, na dudo ( daj dudo)...ata brrm, brrrmm, ata kolo ( ko gre ata kolesarit), odpri, zapri, gor, dol, maaass nina- nana ( maks ninanana), zjutraj ga vprašam kaj bo jedel, mi lepo reče al kaško, al kuh maža...( da bomo kruh namazali)...ma še sto stvari zna...je tako smešen, tako majhen, pa čist vse pove, pove, da je kaka, pa šiba v kopalnico rito previt, ko se kopa, mu moram obvezno dat milo na rokico, reče penca....da bo naredil penco in se cel umije in ko se umiva poimenuje vse dele telesa, noga, roka, prstki, lulo , potem vstane in mi reče mit lita....mu moram ritko umit....ma res je smešen....se bom še kaj spomnila...kakšno lušno.. najbolj se pa zabava ko gleda knjigice, obvlada vse v knjigicah, vsak dan pregledava vse stokrat, igrače ga sploh ne zanimajo, najboljši je pa katalog od pikapolonice...ta je pa že celih 14 dni na tapeti, vse znamo poimenovat, bagerje, motorje, čoln, ladjo, daljnogled, punčka, fantek, copatki, žlica, nož, kamion.... Obožuje sadje, ampak res čisto vse, melono, jagode, lubenico, nektarine...zato bi se prodal... Lona76 hvala bogu, da ste zdravi...trkam.... zdaj grem pa tudi jaz nina- nana...nočko
|