|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
23.6.2009 12:19:24   
*medica*
POZDRAVLJENE...

se še jest spet malo javim...no zakaj se tako pogosto ne oglašam ne vem..če karkoli rečem bodo sami izgovori..bi se lahko mal več oglasila ampak ker je je..

mi smo fajn..doma mamo kar pestro..anis je postal pravi mali lumpek ..pleza, nagaja, trmari..vse kar tamli zj počnejo..user posted image včasih ne vem kje se me glava drži...ampak sej bo minilo..kmalu bo velik pa bodo drugi problemi..heheuser posted image user posted image važn je da smo zdravi..

aja sem sam mal poškila tazadne poste pa sem prebrala da je san nek srečala na bledu max..no sem pa jest tud srečala san na bledu..no jest sem te bolj vidla ko ti mene..in to ravno pri vili prešeren..ko si si hlače dol dajala..user posted image user posted image si se vsedla na klopco zravn..a mam prav..hehhe...no ko sem te ugledala sem si najprej mislila s kje te poznam..pol sem se pa spomnila da z rr..no čeprav se še nismo vidle in spoznale in live..

no zaenkat čavči bavči ..moram jet kuhat južno dokler anis spi če ne je vse kuhano na pol...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.6.2009 13:18:36   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

POZDRAVLJENE...

se še jest spet malo javim...no zakaj se tako pogosto ne oglašam ne vem..če karkoli rečem bodo sami izgovori..bi se lahko mal več oglasila ampak ker je je..

mi smo fajn..doma mamo kar pestro..anis je postal pravi mali lumpek ..pleza, nagaja, trmari..vse kar tamli zj počnejo..user posted image včasih ne vem kje se me glava drži...ampak sej bo minilo..kmalu bo velik pa bodo drugi problemi..heheuser posted image user posted image važn je da smo zdravi..

aja sem sam mal poškila tazadne poste pa sem prebrala da je san nek srečala na bledu max..no sem pa jest tud srečala san na bledu..no jest sem te bolj vidla ko ti mene..in to ravno pri vili prešeren..ko si si hlače dol dajala..user posted image user posted image si se vsedla na klopco zravn..a mam prav..hehhe...no ko sem te ugledala sem si najprej mislila s kje te poznam..pol sem se pa spomnila da z rr..no čeprav se še nismo vidle in spoznale in live..

no zaenkat čavči bavči ..moram jet kuhat južno dokler anis spi če ne je vse kuhano na pol...

user posted image user posted image jap, to sm bla pa res jaz, mi je blo ful vročeuser posted image

ampak ti si pa sedela sama na klopci ane, pa ful prtljage poleg.

danes imamo obupno vreme, midva sva bila že zjutraj naokoli, ko še ni tako močno deževalo na srečo. v šoli bi pa mogl met danes kres, je pisal v vsakem vremenuuser posted image

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.6.2009 13:55:36   
Dinki
Medica in San....kako majhen je svet, a? user posted image

JOJ kakšen dan!!! Do zdej sem imela tako piuser posted image  v službi da halo. Nujno danes v tisk, nič ne gre po maslu, šefa pa nobenega v službi, da bi ti kej potrdil. Grrrrrrr
Vreme grozno! Nas v službi zebe user posted image
Danes je Titek spet pri moji mami v varstvu. Sta se imela včeraj baje ful luštno in si ga je zaželela imeti še danes. Sta bila zjutraj vzuni, ji je zaspal ob 9h in se zbudil malo pred 12. uro. Moj sinko vsaj zna izkoristiti tole kislo vreme user posted image .

Me zanima kako bo proti koncu tedna. Upam, da se kaj popravi in da se nam uspe dobiti.

Lona76, kje pa si?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.6.2009 14:51:43   
Azzurra
isto kot zmeraj. nič se ni spremenilo. user posted image  
ajde, uživajte!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.6.2009 19:49:52   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lona76, kje pa si?

V službo sem začela hodit user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
23.6.2009 19:59:08   
Lona76
Dober večer dame!

Evo mene. Se pozna da sem tudi jaz začela hodit v službo in se ne javljam več vsak dan. Dinki lepo da si me pogrešala. Sem imela pa tudi jaz danes tako v službi da je za znort. Madonca vse te informatike bi jst kr za ušesa. Ker nam informatik še ni naredu  enega programa, sem delala nekaj danes cel dan, kar bi naredila s programom v eni uri. Madonca sem bla jezna. In pol se mi falot še javi ne na telefon, pa še obljubil mi je da danes pride.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dinki super si na sliki.Super frizura. Je pa vprašanje če bi te spoznala če bi te kje srečalauser posted image

Skratka. Taja je imela v soboto in nedeljo full vročino. Do 40. Ampak ji je svečka vedno prijela, tako da neke panike nisem zganjala. V ponedeljek zjutraj pa je imela 38,4. Je bila že nekaj časa budna in taka temperatura že takoj zjutraj in sem klicala P ker to je pa že preveč tretji dan taka vročina. In jo peljem zjutraj k P, s seboj vlečem še taščo, ker je prišla pazit Tajo in pridemo k P Taja rata popolnoma hladna, vesela in nagajiva. Mula mala od takrat nima vročine user posted image . Sej sem vesela da nima vročine ampak hudiča zastonj sem jo k P vlačla. In potem jo P pregleda in reče da je lažja viroza. Mula mala je očitno hotla vidit P. Jo že 3 tedne ni pa jo je pogrešalauser posted image . Skratka zdej je ona ok in vesela. Hodit pa noče kaj preveč. Jo moraš kar malo na finto da naredi korake. Jih je pa tudi že 20 na enkrat naredila. Sam se ji ne da. Gre po vseh štirih hitrejeuser posted image .

Drugače nič novega. Še ne vem, če v ponedeljek delamo ali bomo kar frej. No jaz bi bila frej, za dopust pa ne bom kaj preveč težila.

Lepo se imejte. Otroke in moža luna nosi in so vsi trije sitni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
23.6.2009 22:25:51   
Naša črtica koraka
večer, gospe.

pri nas smo tokrat pri zdravju, imamo pa uši. Juhej!
No, ker je to prva (in upam da edina, hehehe) porcija uši v vseh teh vrčevskih letih, se niti ne pritožujem. HB ima moja mama čas, da bo popazila otroka, da grem lahko v službo ... če bi me morale zadnji šolski dan kolegice nadomeščat - pa že tolikokrat so me odkar sem marca prišla s porodniške-

skratka, prali, likali, prešpricali smo vse možno ... zdaj pa samo čakam, da vidim ali smo bili uspešni ali ne.

SAN:
urbanu se še od zadnjič ni čisto pozdravilo vnetje učk, ker enostavno ne dovoli, da bi mu kapljice ali kremo dala v oko. se tko dere in brca, pa tok oči skupaj tišči, da ne gre. če spi, se pa takoj zbudi in začne dret. ampak se mu je samo počasi pozdravilo, zdej nima več gnojno in zlepljeno, ko se zbudiuser posted image .

enako je (bilo) pri anji! A sta se zmenila, al kaj? user posted image  

DINKI: iiiiii, kako lepa si na tej fotki! Pa frizura je tudi user posted image .
Sem se prav raznežila, ko sem brala o TITku ... moja anja se tudi za bušija prime in to je tako user posted image . Zdj so tako cortkani ti naši škrateljci. Pa kako pleše ta moja princeska, to bi jo moral videt koooooolk je krasna (saj me razumete, da govorim iz čiste materinske navdušenosti user posted image ). Pa - tega Dinki ŠEuser posted image ne veš- ko se potem z Matijem igrata in se skupaj zabavata ... ko to gledaš ti je čiato jasno, kaj je to sreča (in smisel življenja) user posted image

LONA: uglavnem, zdj je tajka zdrava user posted image user posted image user posted image

MUMU: iii, še ena nevestica! Želim ti lep poročni dan user posted image

Aja, še na to vas hočem spomnit:
je že nastopila sezona za delanje marčevčkov user posted image  če želite imeti poleg letnika 08 še letnik 10 doma, pohitite user posted image .

Toliko na kratkouser posted image od mene ... aja, pa 27. me ne bo, imamo že eno drugo žurko.

A se kaj v LJ srečamo ... ?

lp

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 23.6.2009 22:38:06 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.6.2009 22:40:56   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Lepo se imejte. Otroke in moža luna nosi in so vsi trije sitni.

a to bo potem to ... moj je tud tolk sitn kot bi imel PMS! user posted image  

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.6.2009 22:55:09   
Naša črtica koraka
user posted image

anja pri krstu. ta mesec. končno.

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 23.6.2009 22:57:22 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.6.2009 0:10:41   
Špela100
Ojla ženske!

Dinki ja, da te še tukaj pohvalim še enkrat...frizura je 150/h...ful si bejba...ni čudno, da je tvoj ljubosumen...ma za kej bit....
Čestitam Titku za vse napredke...res je priden...

Aleži imaš mojo potrditev user posted image user posted image

Jagoga a se ti hecaš, al maš res poškodovan prst? user posted image user posted image

NČK...joj uši...upam, da ste se jih rešili, jaz sem prav paranoična na vso svetovno zalego, ki leze, se zvija al pa pika....
Bravo Anja za plesne dosežke...res je cuker na sliki, ful je zrasla in ful se je spremenila odkar je nisem videla. Tebi učitlca pa lep zadnji šolski dan želim.,

San a ti se pa po Bledu slačiš al kaj???user posted image user posted image

No meni tudi tolče ven čisto materinsko navdušenje in ponos...moj maks...ah ta moj možiček obvlada že vse...zdaj je začel že govoriti in ponavljati, sestavljati po dve besedi...moja mama, moja len ( sestrica), moj ata, am-am kaško...pil čaja, na dudo ( daj dudo)...ata brrm, brrrmm, ata kolo ( ko gre ata kolesarit), odpri, zapri, gor, dol, maaass nina- nana ( maks ninanana), zjutraj ga vprašam kaj bo jedel, mi lepo reče al kaško, al kuh maža...( da bomo kruh namazali)...ma še sto stvari zna...je tako smešen, tako majhen, pa čist vse pove, pove, da je kaka, pa šiba v kopalnico rito previt, ko se kopa, mu moram obvezno dat milo na rokico, reče penca....da bo naredil penco in se cel umije in ko se umiva poimenuje vse dele telesa, noga, roka, prstki, lulo user posted image user posted image , potem vstane in mi reče mit lita....mu moram ritko umit....ma res je smešen....se bom še kaj spomnila...kakšno lušno..

najbolj se pa zabava ko gleda knjigice, obvlada vse v knjigicah, vsak dan pregledava vse stokrat, igrače ga sploh ne zanimajo, najboljši je pa katalog od pikapolonice...ta je pa že celih 14 dni na tapeti, vse znamo poimenovat, bagerje, motorje, čoln, ladjo, daljnogled, punčka, fantek, copatki, žlica, nož, kamion....

Obožuje sadje, ampak res čisto vse, melono, jagode, lubenico, nektarine...zato bi se prodal...

Lona76 hvala bogu, da ste zdravi...trkam....

zdaj grem pa tudi jaz nina- nana...nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.6.2009 9:02:17   
Dinki
Dobro jutro punce,

kako ste kaj? vesele verjetno, ker imamo pred sabo podaljšan vikend user posted image . A katera dela v petek? Mi imamo kolektiven dopust. Bom izkoristila dan in si šla spremeniti vse dokumente, si jih še zmeraj nisem zaradi vseh potovanj, ki sva jih imela, si nisem upala ostati brez.

Lona76, no samo da ste OK, me je že zaskrbelo zate ker sem navajena, da se javiš skoraj vsak dan user posted image . A za frizuro? Veš, da bi me prepoznala user posted image . Bravo Taji za vedno več samostojnih korakcov user posted image

NČK, držim pesti, da ste se znebili uši! Jej, te majhne nedležne zverinice. Ful sem vesela, da si objavila eno slikico tvoje princeske, sem si jo že prav želela videti. Sem si jo predstavljala in zdaj vidim, da je točno taka, le za odtenek še lepša! Krasno punčko imaš! Prava mala lepotička. Vidim pa, da imata s Titkom še zmeraj istega frizerja user posted image .
...in tvoje besede, da je gledanje svojih dveh otrok čista sreča in smisel življenja, je le še pika na i moji odločitvi, da komaj čakam, da moj Titek dobi še sestrico/bratca user posted image . Res je lepo biti mama, se strinjam z vsem kar si napisala in tokrat si pa ti mene raznežila user posted image .
Uživaj zadnji šolski dan! Potem pa si le privoščite kak kamping!

Špela100, pa ta tvooj Max je pa res maximalen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  že zdej tak brihtnež madonca. Pa tista ko vstane in reče mit lita mi je najbolj všeč  user posted image . Pohvale tudi mamici, ker brez njenega časa in intenzivnega predajanja svojemu otročičku, vsega tega znanja ne bi bilo.

No, jaz sem bila včeraj na 1. sestanku za naš vrtec. Sestanek je vodila ravnateljica in nam je predstavila tudi vzgojiteljico in pomočnico (za vsako skupino posebej). Tudi do Drage smo potem šli skupaj, da smo videli prostor kjer bodo naši črički. kaj naj rečem. Odtis sta mi obe vzgojiteljici pustili Ok, edino kar me je zmotilo je velikost prostora. pa sej vem, da so vsi vrtci narejeni po nekem normativu, ampak mene je kar v srčku stisnilo ko sem pomislila, da bo tu notri vsak dan po 8 ur stisnjenih 12 otrok user posted image . Moj Tit pa tko rad šiba. Si ga ne znam predstavljati tam notri. A je še katera druga imela take podobne občutke, misli? Al sem sam jst mal čudna? Drugače je pa zunaj lepo urejeno, ograjeno, vse BP. Joj, upam, da se mi ne bo preveč kolcalo po naši varuški.

Moj sinko je še zmeraj na dopustu in sem ga tudi danes peljala k moji mami. Super se imata. No, jutri bomo pa doma in upam, da bo končno nehalo deževati, da ne bomo le za 4 stenami.

Uživajte, javite se kaj.
Pozdravček,
N.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.6.2009 9:05:42   
Lona76
Dober dan!

No evo. Ker ne dobim informatika na telefon (bučman dela baje celo noč, potem pa spi celo dopoldne) ne morm delat user posted image . No vsaj mal časa mam za RR.

Nčk kok je Anja lušna punca. Pa še krst vam je ratal user posted image . Za uši pa user posted image . Jst se jih full bojim, ker se pol kar namatraš da se znebiš te golazni.

Špela tale tvoj Maks. Kaj naj rečem. Faca user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša Taja tut pleše, ampak ko pelše tok maha z rokam da bo poletela en dan user posted image . Je lušna. Se mi zdi da so vsak dan večji cukri. Nas mame pa od ponosa kar razganja. Obožuje pa harmoniko in govejo musko. Ko to sliši tudi če kaj trmari in joka takoj utihne in začne plesat user posted image .
Je pa full trmasta ratala. Če kaj ni po njeno jok za znort. In to se tok dere, da vmes gledam a sploh bo zadihala. Kar ene par sekund je brez sape. Rata že mal vijolčna, pol pa zadiha. Mi je P rekla naj jo ignoriram, ker ko pogruntajo, da nas s tem v paniko spravjo se znajo tok daleč pripravit, da skup padejo. No in ko naša Taja zažene tak jok jo kar pustim in hitro začne dihat.

Na zdej me  je pa že lakota napadla. Morm v trgovino user posted image .

Mejte se dobr kukr se v tem deževnem dnevu da.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.6.2009 9:10:14   
Lona76
Ja Dinki super, da sta ti vzgojiteljici všeč. No pri vas bo 12 otrok v majhnem prostoru, pri nas pa 14, ker je MOL povečal skupini za 2 otroka zaradi prostorske stiske. Tolaži me to, da imajo takoj iz igralnice izhod na igrišče ki je posebaj za te malčke ograjeno. In kakor poznam vzgojiteljici bojo veliko časa preživeli zunaj. Ker tudi sedaj ko imata Tilna če se le da gredo ven. No bomo videli koliko sploh bomo v vrtcu.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.6.2009 9:12:13   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Na zdej me  je pa že lakota napadla. Morm v trgovino user posted image .

user posted image  kr šibi. Mene je tud lakota že takoj zjutraj napadla. Sem tudi že bila v trgovini in si napolnila svoj želodček user posted image .

Trma....oh ja, pri nas je tudi. Se takoj razburi ko ga umaknem od kakšne stvari stran. Ampak se mu tudi jaz ne dam, ostanem čisto mirna. Največja žalost in razburjanje pa nastane za tem ko ga umaknem stran od volana. Punce, tiste ki imate fantke.....a so vaši tud tolk usekani na volan? user posted image user posted image  Titu se čist meša. Ko se pripeljeva domov, mi takoj začne s prstkom kazat na voan in začne govoriti brrrm, brrrm. In pol ga posedim za volan, oz. on stoji in začne kar stopicat z nogicami, nasmeh do ušes, rokice vrtijo volan levo, desno in dela brrrm, brrrm...faca mala user posted image . Pa avtoradijo prižge, malo prestavi postajo.....joj, joj....in seveda, ko ga vzamem stran pa tak jooooook.....najbolj da nanj montiram nek volan user posted image

no, zdej pa res šibam delat user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.6.2009 15:29:52   
jagoga
Punce sploh ne vem kje naj začnem
MUMU, čestitke za načrtovano poroko
Terida, čestitke za stanovanje
lona76 za samostojno hojo in zdravje tvoje punce
NČK, za krst, da se čimprej znebite uši in čestitke za konec šolskega letauser posted image
Špela100, za govorečega Maksa100. Če ga ne bi v živo videla, bi se samo čudila, ampak res zgleda kot en dvoletnik
Dinki, glede vrtca. ne samo da bo v istem prostoru 12 otrok, enaki prostori so tudi naprej ko se skupine večajo (vsaj pri nas), predstavljaj si v istem prostoru 24 petletnikov. Glede volana, pri nas imamo to enostavno rešeno in nimamo problemov. Tamali še nikoli ni bil za volanom, taveliki pa redko, pa še takrat jaz totalno pouser posted image .

zdaj pa še nekaj o nas:
1. 1.7.je moj prvi delovni dan
2. ta teden sem začela uvajati Tomaža v varstvo pri varuški - do sedaj zelo zadovoljna in brez problemov
3. Vrtec za 1.9. smo dobili
4. dopust je za nami, bili smo v termah Ptuj, zelo smo uživali in si tudi veliko ogledali. Najbolj všeč mi je bilo to da smo imeli čas samo zase in samo sami sebi smo se prilagajali, pa brez TV, radia, računalnika. Zvečer sva z možem sedela lepo na verandi pila pivo, se pogovarjala in gledala v zvezno nebouser posted image ( romantika)
5. JA ŠPELA 100 na dopustu sem si zlomila prstanec na nogi. Mi je knjiga padla na nogo
6. Tomažu končno prihaja ena dvojka, smo pol leta čakali na sedmi zob.
7. Trma ni preveč izrazita, hitro pozabi da se mu je kaj vzelo ali pa ne pustil.
8. Problem je z njim kam it peš, ker ne pusti, da bi se ga držalo za roko in on hoče kr kam po svoje.
Sem verjetno pozabila še kaj napisat, pa mogoče še kdaj drugič.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.6.2009 21:27:12   
Špela100
user posted image Ja res sem nesramna...mumu oprosti...čestitke za odločitev za poroko.user posted image user posted image

Terida super za stanovanje. Sam koliko so pa ti zidi dragi, ma ne moreš verjet...Mi bomo morali kmalu tudi začeti razmišljati kako rešiti naš stanovanjski problem.
Pa enostavno nimam ne energije, ne volje, še manj denarja, da bi začela v tej smeri. Tisto kar bi rada je nedosegljivo, vse kar je manj se mi zdi pa brez veze se kreditirat za toliko let...user posted image user posted image ja vem....kamen na kamen....

Jagoga si me nasmejala to z Maksom100 user posted image user posted image ...
Me veseli da je varuška pridna user posted image user posted image
1.7. pa služba....joj....
In ti nesreča ti, da si zlomiš prst, a sploh lahko kaj hodiš?

Dinki ja vrtec in prostor to je večni problem, pri nas zdaj dograjujejo nove tri igralnice za prav ta male...se pravi za nas...vse ok in prav, ampak prostor gre pa na račun vrta, tako, da res ne vem kam bodo hodili ven. Pa še sence ne bo. In ja tudi mi smo dobili vrtec s 1.9. Tako, da maks septembra šiba v vrtec user posted image user posted image . Takrat bo pa meni hudo, ve ste to že vse dale skozi, jaz pa še ne. user posted image

Volan...to z volanom tudi jaz norim, zadnjič ga je moj dal prvič mal sedet in še to sva toliko komplicirala, al ja, al ne....pa kaj bo, pa kaj ne bo...ma v glavnem debata....in potem me je pa tako razkurila punca od brata od mojega, da je bilo joj user posted image user posted image , ne vprašala al lahko al ne, ga je pobrala in dala za volan...po moje mi je para šla skozi uha...Midva z mojim sva se tako izogibala temu, ona pa meni nič tebi nič naredi to. Saj nočem toliko komplicirat in je to res ena malenkost, sam sem že videla te ihte in trme pri drugih v tej zadevi z volanom in sva se ji zelo lepo izogibala...ta pa pride in to naredi....to punco pa poznam natanko 2 uri...ma da človek pop....sem bila res jezna...ma so bile še druge stvari....

Drugače pa ja, pri nas je tudi trma, sam se ne dam....lepo mirno vztrajam...ma se hitro potolaži...vem, da je to uveljavljanje svoje volje...

Ja ko hodi po pločniku, najraje hodi sam, sam pri nas je pločnik razdeljen na dva dela, za pešce in kolesarje in ko sem sama z njim je kar nerodno, moram voziček porivat, maksa pazit in še kolesarje pazit, ker divjajo kot da so na dirki. No pa sem maksa strenirala, da ne sme čez črto. Je tako smešen, gre do črte in žuga s kazalčkom, ne, ne in kaže čta, čta kolo, kolo.....in res ne gre čez, tudi pred blokom na parkingu pazi na črte in se ustavlja, pa je tako smešno, ker se ustavi pri vsakem boksu za avto...in ponavlja čta, čta user posted image

Zobje: pri nas so prišle ven zgornje in leva spodnja štirka...sploh ne vem kdaj, zadnjič sem zatipala, leva 4 pa dela težave, prav zdaj dva dni, mi spi manj, manj je in je bolj siten. Pa tudi trojke se zgleda pripravljajo, ker ima vse napeto.

no upam, da me imate dovolj

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.6.2009 22:45:50   
tina50

Trma....oh ja, pri nas je tudi. Se takoj razburi ko ga umaknem od kakšne stvari stran. Ampak se mu tudi jaz ne dam, ostanem čisto mirna. Največja žalost in razburjanje pa nastane za tem ko ga umaknem stran od volana. Punce, tiste ki imate fantke.....a so vaši tud tolk usekani na volan? user posted image user posted image  Titu se čist meša. Ko se pripeljeva domov, mi takoj začne s prstkom kazat na voan in začne govoriti brrrm, brrrm. In pol ga posedim za volan, oz. on stoji in začne kar stopicat z nogicami, nasmeh do ušes, rokice vrtijo volan levo, desno in dela brrrm, brrrm...faca mala user posted image . Pa avtoradijo prižge, malo prestavi postajo.....joj, joj....in seveda, ko ga vzamem stran pa tak jooooook.....najbolj da nanj montiram nek volan user posted image

no, zdej pa res šibam delat user posted image

pri nam je tud trma in tudi jaz se ne dam!
Drugače je pr nam čisto isto Dinki kot pri vas! Volan je zakon oz. vse kar se kar ima mašino je Lan čisto nor. Avto sploh, 4 kolesnik še bolj, pa če gre kakšen traktor mimo na smu ful maha. če mu pa jaz rečem naj maha, pa ne. in zdej že vsi traktoristi vejo, da bo mahal in mu vsi mahajo nazaj,....
no, ko ga damo pa mi tudi iz avta ali motorja je pa tudi jok,.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.6.2009 22:57:09   
tina50
oj,

nimam moči, da bi vas kej več brala,..
nekje sem zasledila, da mumu čestitate za poroko oz. zaroko. čestitke še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

Kako ste se pa kej za srečanje v Izoli odločile. Nas na veliko žalost zdej ne bo. Kolegica ima dekliščino, bomo že popoldan začele. da pa za 2 urci pridemo se nam pa ne splača, poleg tega je pa Lan še danes vročino fasaluser posted image .
Pa še kopat se ne bi mogli in sigurno nebi imeli mira pred Lanom, ker bi hotel v vodo.
Če boste prestavle, sigurno pridemo dugič, če bo čas, ker smo potem kar skoz zasedeni ob sobotah,....poroka od kolegov, pa dopusti,....

Drugače pa se lepo imejte, pa slikice prpopajte tukaj gor. men je res tako hudo, ker ne moremo, sam prvo je zdravje naših otrok,...

- Lan že vztrajno hodi, včasih ga še mal na rito meče
- zobov ima 7, pa zdej mislim, da je vročina od naslednjega
- trma je prisotna, ampak jonekako spregledamo in gremo mim njeuser posted image
- ful ma rad živali, pa kr nekaj jih že oponaša
-pa cin cin reče  oz tin, tin (če pozvoni ali če z kozarci nazdravi,....)
prvi naš mali cukr je.

Lahko noč, pa upam, da se kmalu vidimo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.6.2009 22:58:05   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image

anja pri krstu. ta mesec. končno.

user posted image user posted image user posted image user posted image  prava princesa

Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.6.2009 11:30:45   
Dinki
daaaaan,
Titek pančka, mami vse pospravila, skuhala kosilo, zdej me čaka pa še gora perila za speglat dokler se tamauček ne zbudi, pol pa hitr ven, končno mamo mal sončka user posted image .

Tina50, super da si se malce oglasila, jaz te prav pogrešam tu gor.

Punce, dejmo se sam pofočkat in dorečt glede sobote.
A se dobimo in pa kdaj približno.
Azzura, Aleži, kaj pravita? jaz mislim, da vreme bo.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu.
Uživajte v prelepem četrtku user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.6.2009 16:38:24   
Joži79
Samo na hitro se javim. V soboto nas na žalost ne bo, ker gremo v Moravske toplice. Uživajte in se kej poslikajte, da bomo tiste ki nas ne bo mal vidle kako ste se imele. Papa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.6.2009 17:29:22   
tina50

Hvala Dinki za pogrešanost user posted image . mam tako gužvo s tem odpiranjem s.p., pa kr naprej se mi kej zakomlicirauser posted image . upam, da sploh bo!

men je fulllll žal, da v soboto ne mormo prit, sam Lan še ma kar vročino, pa cel dan je tečen,.....pa končno je vreme ok., pa ven ne mormo. grrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.6.2009 18:28:25   
aleži

daaaaan,
Titek pančka, mami vse pospravila, skuhala kosilo, zdej me čaka pa še gora perila za speglat dokler se tamauček ne zbudi, pol pa hitr ven, končno mamo mal sončka user posted image .

Ja, jaz sem že vse pofočkale katere pridete in uro sem napisala po 8,00 bova z azzurro dol, tako,da vas čakamo ko pridete... upajmo samo,da bo vreme!!
- aleži
- azzurra
- mumu
- zofy
- dinki
- urši
- terida

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.6.2009 20:53:03   
marita
Jutri ima pa moj rd. No in točno na ta dan pred dvema letoma sem zagledala + na testu in dobil smo Maksa. Jeee, tko da tiste, ki ciljate na marec 2010, bo treba v akcijo. Rok sem imela pa 1.3.

Drugače smo super, imamo se lepo, Ema in Maks sta nasplošno zelo zdrava otroka, tako da je to res super. Drugače se borim z Emino trmo in užaljenostjo za vsak drekec pekec. Maks je faca, ampak tud že zna pokazat trmo. Sploh na začetku se je kr na tla vrgel in z glavo butal v tla, pojma nimam od kje to njemu, sem bla čist šokirana, zdj nekako ve, da to boli in ne počne več.

Uživajte!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.6.2009 21:56:40   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

no upam, da me imate dovolj

to pa ne, špelca, boš mogla pa še mal počvekat in še mal maksa pohvalit user posted image . Je prav luštkan, ko opazi vsako črto user posted image .
Še mojo anjo pohvalim, da pa zna stati na 1 nogi brez držanja. No, besedice pa tud nobene ne reče. Se mi zdi da zanalašč ne.

(pa še jaz se pohvalim, da zdj sem pa že 2x spekla užitne mufineuser posted image )

drgač pa imamo pri nas ene ušive praznike, žal dobesedno. Perem, pucam in špricam z biokilom k zmešana. Jutri gre pa matija pod mašinco, ima tolk gnid, da jih še prodat ne bi mogli user posted image .

alarm

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.