|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
7.7.2009 11:59:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Seki kaj ne uporabljaš nič raznih rokoborskih tehnik na tvojem smrčaču. Moj jih po potrebi kr faše...user posted image

He he he - ma njega ne zbudi niti, če skačem po njem! No, za nekaj sekund res preneha frčkarit, potem pa jovo na novo user posted image .  Je pa imel prejšnjič idejo, da to ni bil on - da se je z mojega bušija razlegal tale zvok. Valda, jaaaaa... Čeprav so res njegovi geni zraven ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
7.7.2009 12:23:34   
obayifo
dan
se moram še jaz pohvalit, da smo začel okol 4.h zjutraj hodit na wc.. do zdaj ni blo sile. in se mora tut moj user posted image potem kdaj 'prisilno obrnit', da zmanjša jakost user posted image , drugače ne morem nazaj zaspat. ma pa tut on tako srečo, da se uleže in čez minuto že spi, men pa to ne gre...
in danes smo končno dobili nov hladilnik, zdaj bom lahko kaj skuhala za večkrat in dala kakšno porcijo zmrznit za čas po porodu, da ne bo očka rabu kej preveč kuhat user posted image
pa z vseh strani dobivamo cunjice, ne vem več, kam jih bom dala. se vidi, da sva bolj 'pri tazadnjih' v žlahti in so veliko že odrabili. najbrž bom malo 'posortirala' in zapakirala nazaj, kar nam ne bo odgovarjalo (moj user posted image ne mara zelene, tako da bomo imeli bolj malo zelenih stvari user posted image , sem ga komaj uspela prepričat, da je v sobici ena stena pretežno svetlo zelena (tista z oknom, tako da je res bolj malo zelene)
popoldan grem k zdravnici, da odpremo bolniško in zvečer se oglasita prjatla, ki nam bosta še nekaj malenkosti prinesla iz ikee, ker takrat, ko sva šla midva, ni bilo vsega na zalogi (čeprav je na netu pisalo, da je)
pa bo spet en dan okoli...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
7.7.2009 14:04:47   
miska73
Se mi je ravno Miklarom  javila po SMS.

Pravi, da ima pritisk zjutraj povišan, čez dan je pa OK. Še nič ne ve kaj in kako bo s temle njenim pritiskom.
Jutri bo videla svojega G, pa bo mogoče kaj več jasno.
Dobila je pa antibiotike.
Pa seveda pozdravlja vse babike na forumu.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
7.7.2009 14:29:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Se mi je ravno Miklarom  javila po SMS.

Pravi, da ima pritisk zjutraj povišan, čez dan je pa OK. Še nič ne ve kaj in kako bo s temle njenim pritiskom.
Jutri bo videla svojega G, pa bo mogoče kaj več jasno.
Dobila je pa antibiotike.
Pa seveda pozdravlja vse babike na forumu.

Pozdravi jo nazaj & upam, da uredijo ta pritisk ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.7.2009 14:33:01 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.7.2009 17:29:56   
hummer
Punce in fant, jaz sem nazaj z nuhalne in sem srečna in pomirjena.
Dojenček A je NS 2,1
Dojenček B je NS 1,8
kar je za moja leta zelo v redu.
Tudi na pogled sta oba enkratna vse normalno, tudi ginekologinja pravi da sem lahko pomirjena.
Vse skupaj je trajalo več kot uro, tako da sva se z možem dodobra nagledala najinih sončkov.
Zdaj bom pa samo še uživala.

A hodi morda katera na jogo? Jaz sem prej hodila, vendar si do sedaj nisem upala delati vaj, ker ne vem katere lahko in katere ne. Zdaj pa moram začeti spet malo migat, da ne bom čisto zastana.

Čudeži vendarle obstajajo!
Januarja prideta v naš domek kar dva.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.7.2009 19:03:26   
Reby
hummer - super za izvide, no vidiš, se je le lepo vse skupaj izteklo user posted image  user posted image  user posted image  
Če si dosedaj hodila na jogo, lahko hodiš še naprej, mogoče bi poiskala, če imajo kje jogo ali pilates za nosečnice, čeprav bi jaz na tvojem mestu počakala, da minejo prvi trije meseci.

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.7.2009 22:07:10   
Goldy
hummer - čestitke za NS!

Reby - kako kaj tetka, nečakinja pridna???

miška - pozdravi miklarom in da se pritisk čimprej uredi. Kako pa ti kaj?

se* - joj, moj je tudi tko "žagal", da sem enkrat popokala kovter in šla spat na sedežno, ker se mi ga res ni dalo vsake 3 minute žokat in govorit, da smrčiiiii

obi - jaz sem bila nočna obiskovalka wc-ja celo nosečnost.user posted image  Vidim, da je tvoj tudi pri "taglasnih". Samo ni mi jasno, zdej pa nič ne smrči več, ali jaz ne slišim.

blanči - super za tebe in tvojauser posted image user posted image !!

Mi smo bili pa malo sitkani popoldne, sej ne veva več, ali jo zvija, a bi zizo, a je lačna. Ker bi pa ne bi. Pol si pa roke v usta tlači. In še kopali smo se - to je pa mučenje, tolk vpije, da je čisto hripava. In na potem jo moj nahrani in spet joka. Pol jo je pa nesel v posteljico, je par minutk jokala in zaspala. Menda je bila že tolk utrujena... Sirota.
Pa še to vreme, sploh ne vem kdaj naj grem na sprehod, ker se vsake tolk cata ulije. Sej bo boljš!!!user posted image

LP še ostalim. Mogoče bi šla pa spat, kaj??user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.7.2009 22:16:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Pa še to vreme...... Sej bo boljš!!!user posted image

Pa še polna....

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.7.2009 22:19:39   
Goldy
Kruce - pa kak ste mi vi? Na lunco pa še pomislila nisem.....pol pa je tak kot je. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.7.2009 23:05:49   
miska73
Hummer user posted image user posted image čestitke za dobro opravljeno NS.
Zdaj se pa le še na dvojčkih pohvali.

Goldika mi smo vsak dan širši user posted image ... baje da je to normalno...

Sem pa rekla že ne vem kolkrat, da moram končno enkrat zavit v Laško v Paron,
da vidim, če imajo kake orng postle - take, ki jih ne bo treba menjat čez 10 let.
Kak ste mi vi? Alja pridna?

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.7.2009 5:07:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Kruce - pa kak ste mi vi? Na lunco pa še pomislila nisem.....pol pa je tak kot je. user posted image

Hvala Goldy! Vredu smo.
Moja je bolj kot ne poštno ležeča. Precej jo sinfiza boli itd....
Na moje veliko veselje se je pa odločila po dolgem času en izpit spraviti pod streho in ji kar dobro gre. Seveda sedaj je prostora v dveh glavah...user posted image
Jaz sem pa itak OK

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.7.2009 6:28:30   
Reby
Dobro jutro!

Danes pa je bila sodna noč, nisem spala od dveh user posted image
Nujno potrebna ene kavice user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.7.2009 6:36:42   
Reby
Goldy - tamala je ful pridna, pa sej otroci so ponavadi pridni, če so kje drugje, kjer ni staršev, pa tud cel dan se ukvarjam z njo. Vsak dan me sprašuje, kolikokrat še spi tukaj, pa ji povem in je potem žalostna, da je to pa čisto premalo user posted image  Vidim, da ste vi vašo pupo že razvadili z objemometri user posted image

Kaj pa naša Semper*, je mogoče že rodila?

Pa še navijam za našo a.jrad. Želim ti lep pogled na pikico in super rezultate! user posted image  user posted image  user posted image
Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 8.7.2009 6:38:44 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
8.7.2009 6:38:01   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Madonca, sem mogla it prav v slovar gledat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
8.7.2009 6:44:29   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27
Loremi

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled
miska73 - 2. morfologija

Torek, 21.07.
obayifo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.7.2009 10:30:40   
Goldy
Dan!

Deeeež! Iam singing in the rain.....user posted image

Moj je šel v nabavo. Pravi, da je 100x bolje, da gre sam z listkom, kot pa jaz, ker preveč zapravim. user posted image  Pa še dež je, tak da se mi z Aljo res ni ljubilo zraven silit.

Kruce - lepo, da ste fino, krasno da Krucein študij laufa - itak, da več glav več ve.user posted image  In samo, da si ti ok.

Reby - pol boste morali pa počitnice podaljšat!  Naši - moji nečaki so pa že tolk veliki - beri vsi razen enega od 18 do 23. Najstarejša bo krstna botra Alji. Ma usklajujemo datume za ta krst, da bomo doktoriral. Pa oba botra, pa župnik, pa najin dopust...mislim, cel projekt.user posted image  Pri nas je bilo baje grozno ponoči, jaz pa pojma nimam - midve z A sva spale kot top.

miška - lepo, da se širite. A boš prišla v industrijsko prodajalno od Parona? Pol se boš pa mimo mene peljala. Se oglasi kaj! Alja pridna, mal pa tud ne - ampak sej moramo vedet, da jo imamo, ne.user posted image

aj.rad - navijamo!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.7.2009 13:12:31   
mismis
Kam ste pa ve padle na drugo stran, gremo pisati, alora akcija prosim user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa samo en malček navijala user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.7.2009 13:32:52   
Goldy
mismis - jaz sem tuuu! Samo drugih niiii!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.7.2009 17:31:37   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Madonca, sem mogla it prav v slovar gledat... user posted image

Sorči, simfiza

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.7.2009 18:01:38   
Reby

Sorči, simfiza

Ja, sej je stric google takoj to ponudil.

Mene pa še neki zanima, mogoče bi ti vedel, zakaj mam jaz kar naenkrat take mravljince v prstih na roki, predvsem desni in ponoči se po 5x zbudim, ker mi po 2 ali 3 prsti zaspijo. Danes od dveh naprej sploh nisem mogla nazaj zaspat... :(

Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.7.2009 18:14:49   
a.jrad1

Hojla,

Evo mene z NS; rezultati so ok in sicer 1.9 mm in tveganje 1:4061, tako da je mag. Reš Uršula rekla, da ne potrebujem presajalni test in druge bolj invazivne metode.
Sem pa pozabla vprašati za spol; veliki smo 65 mm in srček bije 152.

lp

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.7.2009 19:49:36   
miska73
Ajrad user posted image user posted image za odlične rezultate na NS.
Zdaj pa noge u luft in uživat nosečnost.

Sem govorila z Miklarom.
Nič novega pri njej. Vas pa vse lepo pozdravlja.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.7.2009 20:03:11   
Sempervivum
Super, hummer za nuhalno user posted image Smo ti rekli, da bo vse OK user posted image

Pa mikla, tudi tebi vse dobro in pozdravčke nazaj user posted image

Miški pa tudi hvala za posredovanje user posted image

Kruce, menda pravijo, da če se mama v času nosečnosti študira, je otrok potem ful inteligenten ... user posted image To je meni pomagalo zdržati ob zakonih, pravilnikih, ustavi in ... za strokovca user posted image user posted image user posted image

Reby, a kje sem, sprašuješ user posted image Še nisem v Rimu, danes sem imela pregled, je še vse zaprto, user posted image pa se odlično počuti ... sem pa imela težave z ruterjem ... sodni dnevi, pa to, nam ga je izgleda strela skurila user posted image Moj pridni možiček je že vzpostavil ponoven stik s svetom (beri RR) user posted image

a.jrad1 tudi tebi čestitke za nuhalno. Veselim se z vami in stiskam pesti za naprej. Za spol boš pa že še na morfologiji vprašala, takrat je itak najbolj ziher user posted image

MRAVLJINCI so pa po vsej verjetnosti posledica tega, da otročiček (ki je sedaj že kar konkreten user posted image ) pritiska na kakšen živec, ki izstopa iz hrbtenjače ... Mogoče pa imaš v spanju kakšen tak položaj, da se to pogosteje zgodi ... V glavnem nobene panike, mislim, da je to čist normalno. Če bo kaj pomagalo pa pošiljam še user posted image user posted image

V glavnem, tudi moja G gre na dopust, pride pa nazaj 2 dni pred mojim rokom. Ker mi je že zadnjič rekla, da bom po vsej verjetnosti rodila prej, se očitno ne bova več videli user posted image Se pa je danes ful potrudila. Najprej sem bila na CTG (popadki skoraj ravna črta, ta malček se počuti odlično), potem je naredila še vagilanlni pregled, če sem kaj odprta (nič), potem sva pa šli še na UZ, kjer je preverila količino plodovnice (še vedno VELIKO), pa user posted image je malo premerila.

Imamo že 3.400 g user posted image

Pozdravčka vsem!

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.7.2009 20:09:53   
Reby
Jeeee, Semper je še med nami user posted image  Ta tvoj lumpek bo očitno naš letošnji rekorder, že zdej je taprav dec user posted image  
Hvala za razlago o mravljincih, je pa prav zoprna tale stvar, ampak če bo potem ok, bo super in bom preživela še ta dober mesec.
a.jrad - super za NS, zdej pa uživaj sto na uro. Za spol pa je men na NS rekla, da bo punčka, pa zdej vidiš, da bomo mel fantka, tako da boš zvedla na morfologiji, kjer je bolj 100%.
miškec - kako si ti naša lepa dvojna mami? Medota pridna?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
8.7.2009 20:11:59   
miska73
Sempre šta da kažem druzga kot...
odlično, sedi 5
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti kr lepo počaki do roka, se ti nkamor ne mudi

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?