obayifo
|
no, zdaj pa bo spet več časa spremljat dogodke... smo kar lepo 'odklopili' dobra dva tedna in sem imela danes še pa še za prebrat , dihali ste res na polno čestitke lučki, lsički, rubin, anci banci in jazzzi še posebej pozitivne misli in želje rubin in njenima malčicama mi bi moral met ta teden pregled, pa ne bo nič, moja G je na dopustu in so me naročili 21.7. danes imam zadnji dan dopusta in jutri moram k os.zdr., da mi odpre bolniško do konca meseca, ker zdaj se pa res že zelo težko spravim v avto, že če kdo drug vozi, kaj šele, če grem sama (pa še klime ni..), G mi je že pred 1 mesecem dala obvestilo za bolniško, pa je takrat nisem 'uveljavila', ker sem itak malo manj delala in imela še dopust za pokoristit. upam, da os.zdr. ne bo komplicirala. v sredo moram poklicat za dokompresijo, upam, da bo kaj prostih terminov. trebuh mi kar naprej otrdeva, sploh ne bom vedela, kdaj se bo začelo zares . vročina oz.sopara mi tudi ne odgovarja, moj pravi, da je prijetno toplo, mene pa kuha, da diham na škrge. pripapcali smo 12-13 kilc, ki se tudi poznajo, ko je treba po stopnicah v 4.štuk. ta čas smo končali sobico, v kopalnico moramo še zmontirat stensko previjalno, mene čaka kup pranja (jipi) in to bo to... ugotovila sem, da nimam primerne torbe za v P - take, ki jo bom lahko imela še za potem za na voziček ipd. skratka 'večnamensko'. vmes so nam dostavili nov hladilnik, pa ga hitro spet odpeljali, ker je bil poškodovan, tako da spet čakamo.. v glavnem je bilo takoooo lepoooo, ko sva bila z cele dneve skupaj, da mi je zdaj kar dolgčas in se kar nimam volje spravit kaj počet... no ja, bom pa večkrat pokukala sem gor
|