|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
6.7.2009 8:27:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še navijam za danes, punce fajn zrihtite, Mikla javi se kaj preko sms user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek 06.07.
jona3 - morfologija
miklarom - odhod na počitnice user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz, še jaz navijam. Dajmo bejbe,

Miklarom, lep dopust, pa glej, da se nam javiš, da nas ne bo skrbelo, evo pa še dve user posted image user posted image  (ena zate, ena pa za tvojo pikico)

Reby, te pokličem, ko bom fertik. lahko se tudi dobimo nasproti Hedine bajteuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.7.2009 10:40:25   
Bumo
Nosečke in nosečkec...da,vas vprašam...a gledate vi, ki ste doma med tednom na RTL oddajo Mein Baby?
Oddaja o nosečkah in porodih....
Jaz jo gledam skoraj vsak dan in se tako cmerim zraven, ko zenski dajo rojenega otrocka na prsi ,da me se pes samo debelo gledauser posted image
Sem sprva zacela gledat oddajo zaradi strahu pred prorodm, zdaj, ko bom mela CR mam pa valjda spet strah pred tem....pa zalost, da mi bebice ne bodo dali takoj na prsi. Ampak saj bo, bom jo pa dobila malo kasneje pac.
PA pol se je ena kratka dok. oddaja na Zone reality, mislim, da se ji rece Saving Babies...tula pa majo bolj zalostne zgodbe, nedonosencke, pa bebike s kakimi tezavami, samo konci so bolj ali manj zmeraj srecni.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.7.2009 11:29:07   
Serendipity

Se* - Miška nič kriva, sem sama malo posrfala in ko sem opazla tebe in tvojo kužiko, mi je blo vse jasn user posted image  Naši psički je isto ime kot tvoji user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa že želela mišiki kafe častit.

Ja, to sem pa opazila, da imata isto ime. Sem vedno želela imeti basseta psičko s tem imenom,, da jo lepo kličem Aika, lubi, sem pridi... Le, da zadnje čase so sprehodi malce v drugačni obliki - namesto Aika, lubika, sem pridi. Se derem - Aik, nooooga! Jo je začel loviti lovski nagon in madam kar v koruzo flikne za zajcem, pa je ni nazaj za noben denar. Kužon pa jo cel paničen išče kje je user posted image user posted image user posted image

Bumo - nisem še sploh opazila teh oddaj user posted image user posted image Jih bom pa pogledala, me zdaj firbec matra ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.7.2009 13:03:18   
obayifo
no, zdaj pa bo spet več časa spremljat dogodke... smo kar lepo 'odklopili' dobra dva tedna in sem imela danes še pa še za prebrat user posted image , dihali ste res na polno

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke lučki, lsički, rubin, anci banci in jazzzi user posted image user posted image user posted image user posted image

še posebej pozitivne misli in želje rubin in njenima malčicama

mi bi moral met ta teden pregled, pa ne bo nič, moja G je na dopustu in so me naročili 21.7.
danes imam zadnji dan dopusta in jutri moram k os.zdr., da mi odpre bolniško do konca meseca, ker zdaj se pa res že zelo težko spravim v avto, že če kdo drug vozi, kaj šele, če grem sama (pa še klime ni..), G mi je že pred 1 mesecem dala obvestilo za bolniško, pa je takrat nisem 'uveljavila', ker sem itak malo manj delala in imela še dopust za pokoristit. upam, da os.zdr. ne bo komplicirala. v sredo moram poklicat za dokompresijo, upam, da bo kaj prostih terminov. trebuh mi kar naprej otrdeva, sploh ne bom vedela, kdaj se bo začelo zares user posted image . vročina oz.sopara mi tudi ne odgovarja, moj user posted image pravi, da je prijetno toplo, mene pa kuha, da diham na škrge. pripapcali smo 12-13 kilc, ki se tudi poznajo, ko je treba po stopnicah v 4.štuk.
ta čas smo končali sobico, v kopalnico moramo še zmontirat stensko previjalno, mene čaka kup pranja (jipi) in to bo to... ugotovila sem, da nimam primerne torbe za v P - take, ki jo bom lahko imela še za potem za na voziček ipd. skratka 'večnamensko'. vmes so nam dostavili nov hladilnik, pa ga hitro spet odpeljali, ker je bil poškodovan, tako da spet čakamo..
v glavnem je bilo takoooo lepoooo, ko sva bila z user posted image cele dneve skupaj, da mi je zdaj kar dolgčas in se kar nimam volje spravit kaj počet...
no ja, bom pa večkrat pokukala sem gor user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.7.2009 13:14:44   
Reby
Bumo - jaz en gledam teh oddaj, bom pa mogoč tud zdej kej pogledala, si me pa nasmejala, ja, to pa so hormoni, si te kr predstavljam s kupom robčkov na kavču user posted image
Obi - lepo, da si se končno malo javila, me je že skrbelo user posted image
Se* - ufff, pol tvoja ne bi bila primerna za k nam na Barje, ko srečavam na vsakem koraku srne in zajce, to bi blo pestro. Naša se pa zdej goni in je v najhujšem obdobju, pa skor nč ne uboga oz. vse bolj na počas...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.7.2009 14:03:10   
zarja1
Evo nosečkice samo, da vas na hitrco pozdravim.
Lubčka vsem otročkom!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.7.2009 14:07:50   
Bumo

Bumo - jaz en gledam teh oddaj, bom pa mogoč tud zdej kej pogledala, si me pa nasmejala, ja, to pa so hormoni, si te kr predstavljam s kupom robčkov na kavču user posted image

ja, ampak res ves.....si kar ne morem pomagat. Pol pa se dajo tako muziko zraven ,da res se cist preplavis od custev.
Skratka, oddaja je vsak dan na RTL ob 10.30h, traja pa pol ure. Ce nimate tezav z nemscino je fajn gledat..vsaj meni.
Spremljajo 3 pare, konec nosecnosti, predporodno dobo, porod in pa se kak dan po porodu v bolnici in pol doma. seveda vse full v strnjeni obliki.
Porod kaze v zivo ampak seveda brez "tistih nazornih slik" (hvala bogu), kaze bolj mamico v obrazek, pa ateka kako je malo pred tem ,da skupaj pade user posted image user posted image pa babice kako se trudijo in bodrijo.....zelodec prenese skratkauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.7.2009 14:08:40   
Bumo
Obi, lepo ,da si nazaj!!!
Se...MŠ fertig, zdaj si pa polna znanja a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.7.2009 16:34:38   
Kruce Fiks
user posted image

obi kakšen hladilnik ste kupili kolk in kje......

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 6.7.2009 16:38:29 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.7.2009 18:00:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Obi, lepo ,da si nazaj!!!
Se...MŠ fertig, zdaj si pa polna znanja a ne?user posted image user posted image

user posted image Pravzaprav niso nič povedali, česar ne bi že sama znala... user posted image user posted image user posted image (posledica srednje zdravstvene šole in dejstva, da so nas dobri dve leti od tega filali z nego otroka in nego žene... Zaenkrat obvladam v določeni meri teorijo - praksa (še posebej poroda) bo pa svoja pesem user posted image )
No, edino o EA je bilo nekaj več info...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.7.2009 18:03:53   
gloria
...ojla nosečke user posted image ...vidim da vas je v tem času kr nekaj že rodilouser posted image user posted image user posted image ....želim vama še naprej lepo in mirno nosečnost in da vama čas gre počasneje kot meni ki ne morem verjete da bomo ta teden stari že 10 mesecevuser posted image ...
...poljubček od Nikauser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.7.2009 18:04:35   
gloria
ČESTITKE VSEM MAMICAM IN ATIJEM ZA NJUNE ZAKLADKE user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.7.2009 18:06:48   
jona3
no morfologijo smo prestali vse je ok sam je pa ena sprememba za seznam rok poroda je 6.11 in ponovno so mi spremenili spol. sedaj naj bi se ful dober vidlo in sicer punčka. naslednji pregled imam 18.8

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.7.2009 18:14:06   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

obi kakšen hladilnik ste kupili kolk in kje......

kupila sva kombiniranga prostostoječga AEG Electroluxa (2m visokega) za dobrga jurčka pri GA in sta poštarja (revčka) prnesla v 4.štuk obtolčenga - ma pa inox stranice in se jasno pozna vsaka udrtina, je fant že sam reku, ja tole bomo pa nazaj nesl, prec, k sva ga mal odgrnila iz polivinila. je bil moj user posted image čist razočaran...

Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.7.2009 18:20:53   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

no morfologijo smo prestali vse je ok...

jona, super, sam da je pupika ok, PDPji so pa itak bolj zaradi birokracije

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.7.2009 19:37:56   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa že želela mišiki kafe častit.

Tolk kolk me obirata danes... si tale kafe ziher zaslužim user posted image

Obika lepo te je spet malo brati.

Zarjek upam da si neskončno uživala

Gloria kje si se potepala

Jona čestitke na dobro opravljeni morfologiji

Miklarom upam, da si mi vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.7.2009 19:39:27   
miska73
Pa podaljšujem novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Pozdravljene,

sem malo pokukala k vam, da vidim če kaj uživate v nosečnosti user posted image . Se mi že zdi, da je ful dolgo kar sem bila tudi jaz. Pri nas se skozi kaj dogaja in čas kar beži, pa tudi organizacija mi malce nagaja, ampak bo že. Sedaj ima Mala miss počitnce, sicer ne gremo kam daleč, ampak se trudiva, da je vsak dan nekaj novega. Tudi ona si zasluži malce dopusta user posted image , je res pravi sonček in kadar gremo skupaj v KC, gre mož k tamalima, jaz pa počakam z njo spodaj in potem obratno in je zelo pridna ves čas kaj smo tam. Res imam zlate otroke.

Princeski moji sta pa zelo dobro. Doktorju se je danes kar smejalo ob rezultatih, je rekel: samo tako naprej princeski mali.  Ful skrbijo za niju, sej verjetno za vse, ampak za druge ne vem. Zoja je že na svoji porodni teži, Gaji še malo manjka, ampak bo že. Gaji so se plučka lepo popravila, tako da tudi ona nima več drena user posted image . Obe se lepo odzivata na zdravljenje in kar je najpomembnejše trenutno, da sta stabilni. Za krvavitve je dr. dejal, da niso šle v možganski reženj, kar pomeni, da skoraj sigurno ne bosta imeli posledic.

Obe sta junakinji mojega srca in ko vidiš kako nebogljeno bitje, bori za življenje se zaveš kaj je bistvo vsega - ljubezen. In obljubim, da za njo ne bosta nikoli prikrajšani.

Sem pa bila presenečena nad dejstvom, da bosta hranjeni po sondi tja do 34-36 tedna, ker do takrat še nimata razvitega sesalnega refleksa. Torej si bo mami še kar nekaj časa črpala mleko. Vseeno pa je moja želja, da se bomo kasneje dojili.

Babike moje, ne morem se vam dovolj zahvalit, za želje in misli. Verjamem, da jima tudi to pomaga, da jima toliko ljudi stoji ob strani. HVALA

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.7.2009 21:51:12   
Kruce Fiks

user posted image Pravzaprav niso nič povedali, česar ne bi že sama znala... user posted image user posted image user posted image (posledica srednje zdravstvene šole in dejstva, da so nas dobri dve leti od tega filali z nego otroka in nego žene... Zaenkrat obvladam v določeni meri teorijo - praksa (še posebej poroda) bo pa svoja pesem user posted image )
No, edino o EA je bilo nekaj več info...

O kolegica user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.7.2009 6:21:23   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

Pa še navijamo za hummer, dobro opravi danes na NS in držimo pesti za dobre rezultate tvojih dveh pikic user posted image  user posted image  user posted image
Torek 07.07.
hummer - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.7.2009 7:20:53   
Bumo

Dobro jutro!

Pa še navijamo za hummer, dobro opravi danes na NS in držimo pesti za dobre rezultate tvojih dveh pikic user posted image  user posted image  user posted image
Torek 07.07.
hummer - NS

mi tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
7.7.2009 7:23:39   
Bumo
Se, , ni če ne drugo, ste pa imeli vsaj druženjeuser posted image
A za dojenje so vam kaj razložili? Mene to najbolj skrbi, še bolj pa, ko berem naše "Pomurke"...
Rubin, kako lepo ,da tvoji pikici napredujeta!!!! Včasih dohtarji res delajo čudeže. Vse dobro še vnarej!user posted image user posted image
Kako pa kaj naša Blanč in njeni bebiki? A se kaj javi?

Dobro jutro vsem!!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
7.7.2009 7:31:10   
Reby

Kako pa kaj naša Blanč in njeni bebiki? A se kaj javi?

Ja, Miška je rekla, da jih je že prejšnji teden dobila k sebi v bolnici user posted image
Bumo - zdej pa še samo dober mesec pri tebi :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
7.7.2009 9:18:23   
miska73
Podaljšujem še javljanje od Blančike na dvojčkih

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pozdravljene.
Mi je ena punca posodla računalnik, da vas malo pozdravim. hvala za navijanje in pomoč pri dihanjuuser posted image
Mi smo vsi ok in se lepo cartamo v sobi. Upam, da gremo ta teden domov in se seveda javim, da povem kaj več in, da preberem malo za nazaj, da pridem spet na tekoče...
Imejte se lepo in čim dlje zdržite 3 v ena.
Vas pozdravljamo mi trijeuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
7.7.2009 9:31:05   
Serendipity

Se, , ni če ne drugo, ste pa imeli vsaj druženjeuser posted image
A za dojenje so vam kaj razložili? Mene to najbolj skrbi, še bolj pa, ko berem naše "Pomurke"...

To je pa bilo vse bole ekspresno. Ne vem. Nekak je nej znala povedate samoga bistva. Kar nekaj. Kao ja, saj to vam bodo sestre na oddelku vse povedale... Tak ka - šlo de, nega panike. user posted image
Je pa bijla prijetna skupina, tou pa resjan...

Ups.. prekmurščina me je zanesla... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

O kolegica

O, kolega! user posted image user posted image Samo moje vode so me prinesle do šolstva, SŠ je nekje daleč, daleč... user posted image user posted image

miši - hvala za informacije o naših ''dvojnih'' mamicah! user posted image

Zdaj pa zajtrk - smo ga danes bolj dolgo potegnili, ker ponoči ni bilo spanja - nočni sprehod do WC-ja, potem pa je spanje oviral možev ''koncert'' (ma, mislim, da so bili že elementi opere zraven (z moje strani še baleta (beri: brcanje - sicer ne še aktivirano, je pa manjkal kak milimeter user posted image )) Ko moj mišek zaspi, ga pa res ne zbudi nič od nič, sanja pa najverjetneje da je delavec na žagi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
7.7.2009 10:53:54   
miska73

Zdaj pa zajtrk - smo ga danes bolj dolgo potegnili, ker ponoči ni bilo spanja - nočni sprehod do WC-ja, potem pa je spanje oviral možev ''koncert'' (ma, mislim, da so bili že elementi opere zraven (z moje strani še baleta (beri: brcanje - sicer ne še aktivirano, je pa manjkal kak milimeter user posted image )) Ko moj mišek zaspi, ga pa res ne zbudi nič od nič, sanja pa najverjetneje da je delavec na žagi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seki kaj ne uporabljaš nič raznih rokoborskih tehnik na tvojem smrčaču. Moj jih po potrebi kr faše...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?