|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
7.7.2009 13:38:12   
lonapo
oj beybike
sem mislila da ste kapitulirale, potem sem šele vidla, da ste odprle novo temo.

<MI smo ok, v soboto gremo za 14 dni na morje, jutri ta velizga peljemo na infekcijsko, ker ima še vedno antibiotikeuser posted image . Žiga je uredu, zdrav, hodi, je, spi celo noč.Skratka nič nam ne manjka.

Čestitke za vse malčke palčke, ki ste shodili, pa za nove zobke-mi jih imamo 9.
Aja, Žiga ma 84 cm, pa 11kg. HB da je začel hodit, ker imam pomoje že čist skrivljeno hrbtenico.

Pozdravček!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.7.2009 13:54:02   
lunca14
lonapo............uffffffff to pa so mereuser posted image user posted image user posted image ,za tavelzga pa en kup pok,da bo spet zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo da se mate fajn,in oglasi se šekaj,zdaj ko si domauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.7.2009 14:00:50   
slovenka
lonapo, pa kakšno novejšo slikico nam pokaži, da vidimo tega velikana user posted image

Kam pa greste na morje? firbec in to user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.7.2009 14:27:06   
RMRM
Dan!

Ema in Izabela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri, kakšna cukrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa Tali je tud prava damicauser posted image .

Lonapo, to pa so mere user posted image user posted image user posted image . Smo za celih 10 cm manjšiuser posted image

Slovenka, vi kar veselo na pot, saj gre povsod lahko kaj narobe.

Kleo, ti imaš tud lepe rožice.

Te so pa moje
user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.7.2009 14:46:28   
Anonimen
vauu RMRM lepe rožiceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
7.7.2009 14:48:51   
RMRM
o Ninny, hello

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.7.2009 14:49:42   
janjana
hotla sm napisat vodo iz pipe da je pil sem mal prehitr pisala pa se zgodi kar se je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.7.2009 18:29:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

vauu RMRM lepe rožiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barcelono grem pa zdaj vse rezervirat, sva se z dragim zmenila user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.7.2009 19:39:33   
lonapo
Slovenka-mi mamo prikolco v Poreču tko da šibamo dol-upam, da bo lepo vreme.
Slikce bodo-verjetn jutr.Jih morm še na računalnik naložit, da ga še mal poslikat.user posted image

RMRM lepe rožice.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.7.2009 21:48:54   
Anonimen
Čer. user posted image

Moj dan uspešen, sam zaspana sem bla..kot ena megla. To je pa tko ko si na dopustu 2 leti user posted image user posted image user posted image

Slikce, video..sami carti user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa sam še jest pa spat, jutr moram še prej ustat user posted image Tamala v varstvu brez problema. Ko sem jo pršla iskat, kot da me ni user posted image user posted image

LP

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
7.7.2009 21:55:34   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer. user posted image

Moj dan uspešen, sam zaspana sem bla..kot ena megla. To je pa tko ko si na dopustu 2 leti user posted image user posted image user posted image

Slikce, video..sami carti user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa sam še jest pa spat, jutr moram še prej ustat user posted image Tamala v varstvu brez problema. Ko sem jo pršla iskat, kot da me ni user posted image user posted image

LP

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.7.2009 22:11:27   
Anonimen
Didli superuser posted image ,kdaj pa zacenjas?Tamala je pa pravi cigancekuser posted image ,pa se zdaj ne vem kdo je varuska?

Slovenka si sprasevala o hrani na zlico.....jaz ji dam v roko le tamalo vilcko,pa prav tako nimam veliko idej,ker moja se kar bolj spasirano je.Sama je jajce(ga vmesam skupaj z malo mleka in kruha,pa je fajn dobro),potwm lubenico na majhne koscke narezano,palacinko....pol se pa ze neha.Za zlico se mi zdi pa popolnoma prezgodaj,vsaj za mojo,jo itak koj okoli obrne.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
7.7.2009 22:16:36   
Anonimen
Kleo, moj oči jo ima v varstvu,pa dokler mami ne gre v službo pa tud ona.user posted image Baje poje boga in pol user posted image  
Danes popoldan pa je jedla kot velika prvič tunin namaz na kruhu namazano. Kleo, malo bolj se potrudi pri Meri za papcanje običajne hrane.Kakšen dan jo kar mal "izstradaj"pa boš ti vidla jedca in pol. Pa dajaj ji koščke na kočnike, bo hitro ugotovila zakaj se gre. Pa kakšen grižljaj malo večji kos,bo tud ugotovila, da se hrano lahko po ustih vrti, ne sam pogoltne. Brez zamere, sej ne mislim nič slabega.user posted image Naučit se mora z jezikom spodrivat koščke po ustih.

Zdej pa res grem, komaj gledamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
7.7.2009 22:17:59   
Anonimen
Aja,ustajam pa ob 5:20 user posted image user posted image user posted image user posted image ostali pa tako lepo drnjohajo do 7-ihuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
7.7.2009 22:23:01   
Anonimen
Ok,zdaj vem kdo je varuska,ne vem pa kdaj zacenjasuser posted image ....ti pejt kar spatuser posted image .
Saj hecno je ker je kruh normalno,pa tamini prestice,ribice,palcke,suho sadje sem zdaj kupila,tiste male koscke,prav tako kaksno poje,pa danes je pol nektarine sama prezvecila,sem ji kar celo dala......ampak ce ji dam kaj drugega na kroznik,hrenovko sem rekla,ker je mehkejsa,ma kaki,ni sans,krompir,ni sans,meso,niti pod razno.....aja,spagete je zadnjic sama jedla.Sem jih malo z vilico prepolovila,pa jih je sama dala na vilico,potem z roko dol in v usta.....kako je to v usta vlekla,fuuul je blo smesno.Al pa makaroncke tamale ji dam,tudi noce...
Drugace pa ona se kar bolj malo je,oz,bi cist malo,ce ne bi bilo poleg animacije,pa je nocem se za to prikrajsat.
Bom pa seveda vsak dan kaj probalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
7.7.2009 22:26:06   
Anonimen

Aja,ustajam pa ob 5:20 user posted image user posted image user posted image user posted image ostali pa tako lepo drnjohajo do 7-ihuser posted image

Lahko noč

O groza...sem jaz vcasih,ko je bila se Tali v vrtcu vstajala ob 4.30,da se se njo prej v vrtec peljala......da ti povem,nisem vedla kdaj naj grem spat.Najrajs bi sla kar ob 18ihuser posted image .Pa cele dneve sem bila cist podrta.Ni zgodnje vstajan je zame,nikol ni blo.

Upam da nisi vedno le zjutraj,k pol te ne bo nc na rr,bos sam spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
7.7.2009 22:39:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Te so pa moje
user posted image

Vaaaav lepe so,zelo.Taksne so mni vsac,raznolikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
7.7.2009 23:15:34   
lunca14

Lahko noč

joj,joj,tako,zgodaj,ja pol se ti pa res lahko maluser posted image ..........lepo spi

kleo,ti tud lepo pančkajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
8.7.2009 9:59:59   
janjana
Dobro jutro kako smo? Pri nas spet dežuje ga imam pocas ze dost upam da bo kej kmalu posijalo soncek. No prve eno veliko kavo za vse vas user posted image user posted image user posted image in obilen zajtrk. No nasa zaba se spi tako da se bo kmal zbudu potem pa gremo lumparije delat pa mal babici nagajatuser posted image . Tako da se pol mal kasnej slismo lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.7.2009 10:13:31   
NinKa
Pozdravljene,

se še jaz oglasim po dolgem času. Smo trenutno veseli in zdravi. Nick je kot zadnji od Juničkov tudi pihnil svojo prvo svečko. Čeprv smo v petek samo na hitro praznovali, sem obljubila, da bomo kak vikend kasneje malo na večje. Ker enostavno ni bilo časa. Sama sem imela prejšnji teden zadnje izpite na faksu, enga v torek in enga v petek. In same si lahko mislite kaka logistika je z tamalimi vsakič znova dirkat iz Ljubljane v Maribor na faks. No hvala bogu je za menoj, oba izpita sem naredila in sedaj me čaka diploma. user posted image user posted image user posted image

Z možem tudi pospešeno iščeva hiško, ker  mi je grozno zoprno vsakič znova, če gremo na dvorišče šlepat dol iz drugega nadstropja  vso kramo. Pa z Nickom dopoldan malo ven, pa v trgovino, pa po tavečjega v vrtec, pa še popoldan kam in se nabere laufanja v drugi štuk in dol.

V ponedeljek smo bili na sistematskem. Veliki smo 83,5 cm imamo pa 10,5kg. Bili smo tudi cepljeni, tako da se ta teden bolj čuvamo in cartamo. user posted image user posted image user posted image

Čestitke za nazaj vsem slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image in seveda vsem novim user posted image . Čim manj težav v nosečnosti.

Sem pa videla, da vas je večina že nazaj v službah. Jaz ostajam doma z Nickom, ker nismo nikjer dobili vrtca, niti ne z 1.9., mož pa noče slišati niti besede o kaki varuški... No, pa saj je kr nekaj kolegic ostalo doma pri svojih user posted image , tako da imava s kom  user posted image user posted image .

Naš junak tudi že hodi, čeprav je bolj na kolenih, ki so zakon. Če mi je uspelo sem pripopala še slikico Nicka.

user posted image

user posted image

Uživajte, mene dons čaka malo pospravljanje in gora perila.

(odgovor članu janjana)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.7.2009 12:41:22   
Anonimen
Lepo prosim, vse ki ste imele že preglede, pošljite zs s podatki, ker če bom tle gor iskala, pa kako pozabila, bo nos do tal, jaz pa user posted image . Tko da zs, pa bo rešeno

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
8.7.2009 14:16:42   
Anonimen
Oj

Dajte mi povedat,je mozno da ze cutim brcike oduser posted image ?user posted image user posted image
Se mi je ze parx zdelo,pa sem rekla,to se maternica razteza...vceraj pa pozno zvecer gledam tv,pa cutim brcike,ampak res in to kar lep cas.Mislite,da je to to??????
Po porodu sem najbolj pogresala obcutek v trebuhu ko se otrocek premika,ali kolca....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
8.7.2009 14:24:34   
lunca14
kleo...........nisem ziher,ampak mislim,da je to še prekmalu,ampak glej,a,ni lepo,da misliš in verjameš da so to brcike,pa tud če niso-uživaj v temuser posted image user posted image user posted image
ninka..........madonca,kakega deca pa maš ti,pa je tamal pri junijkah,pa je skor največjiuser posted image user posted image ,lepo,da boš doma ostala,in da planirata hišico-superca
naya.........moji podatki souser posted image ,hvala za družbo,naš je potem samo še pojedel in omagal in trenutno spi,jaz pa likam še drugo turo od včeraj ,mi ni ratalo vsega zlikat............ma,je luka pravi kerlcuser posted image
mtinca........še enkrat hvala za darilce,se ti odolžim,isto velja tudi za lukata......se bom potrudilauser posted image .........pa za sladico,pa kolk si mi dala za domov,no moj je en os že pojedel,in je rekel,da je dobruuuuuuuuuuuser posted image user posted image ,ostalo,bosta pa pojedla še maj in enej...........hvala za prijetno deževno dopoldne,lana je pa cukerček kot vedno,prava milina jo je gledatuser posted image user posted image

..............šibam likat naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.7.2009 14:26:27   
lunca14
janjana.......hvala za kavo in zajtrkuser posted image ...........ja jaz tud ,upam,da bo ta dež ponehal in se pokaže sonce in vročina-saj je poletje,ne pa jesen
ninka.......slikice so pa user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še kaj pridi naokrog

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.7.2009 15:59:08   
Anonimen
user posted image  

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

3. cofijana - user posted image , 16.5.2008

8. Kleopatra28 - user posted image , 21.5.2008

10. tweetek - user posted image , 24.5.2008 

15. sasa.vracko - user posted image , 28.5.2008

16. l.daisy - user posted image , user posted image , 28.5.2008
Anžej 11.780 g, 82,5 cm, OG 48 cm
Ažbe: 11.780 g, 82,5 cm, OG 47 cm

18. Tina 28 - user posted image , 29.5.2008

19. Kaja08 - user posted image , 29.5.2008

29. Elvircek - user posted image , 5.6.2008

33. Polly80 - user posted image , 7.6.2008

36. anaj 22 - user posted image , 8.6.2008

37. lunca14 - user posted image , 8.6.2008
10.200 g, 76 cm, OG 47 cm

38. aleksandra silvija - user posted image , 9.6.2008
8.120 g, 73cm

41. D.anna76 - user posted image , 10.6.2008

43. lonapo - user posted image , 11.6.2008

47. alea01 - user posted image , 12.6.2008

51. Didlinaa - user posted image , 13.6.2008

53. taanikaa - user posted image , 16.6.2008
13.450 g, 83cm, OG 50 cm

55. mtinca - user posted image , 17.6.2008
9.700 g, 77 cm

58. babysolza - user posted image , 19.6.2008

61. nya - user posted image , 22.6.2008 

64. beyba - user posted image , 23.6.2008   

67. *Mojca* - user posted image , 24.6.2008 

68. Samsa - user posted image , 25.6.2008   
9.460 g, 75 cm, OG 48 cm

69. RMRM - user posted image , 26.6.2008  
9.480 g, 74 cm, OG 44 cm

73. ninny - user posted image , 30.6.2008   

74. slovenka - user posted image , 2.7.2008   

76. ninKa - user posted image , 3.7.2008  
10.500 g, 83.5 cm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.