|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
7.7.2009 10:29:17   
Anonimen
Jutro

Pritisk,ga imam vse zivljenje nizkega...saj se spomnite kako sem jamrala,da se mi ves cas vrti(pa takrat sem bla ze noseca zgleda,in to je blo to)
Gibanje,svez zrak,pesin sok....

Mleko,sem ravn hotla vprasat ce katera kupuje od Milupe mleko-kakav,vanilija,in za spanje-mleko s koruzo(to je vse po 2dcl).Moja ga po flasi noce,ni sans,tako da ji dajem tega kar iz tetrapaka po slamici.

Alea,jaz bi tudi vse kupila,pa fotelcek mi je tudi lustkan,samo saj niti nimamo prostora.Je dobila od svakinje tak lusten sotor,samo,kam naj ga postavim?!
Glede hoje,zanimivo,da je Izabela prej shodila,kot samostojnop stala.

Didlinaa,upam,da imas zanimiv prvi dan in ne prevec dela seveda.
Ema,vaaaaav,saj gres kot raketauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Res je hitra in stabilna.Kdaj je zacela,da vidim koliko casa rabijo prib.do take stabilnosti??
Joj,kdaj bo mojauser posted image

Slovenka,samo da si danes boljse voljeuser posted image .Roze imas lepe,samo ali nimas se nekaj drugacnih?
Bom jaz se moje kasneje pokazala,ko gre tamala spat.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
7.7.2009 10:37:01   
Anonimen
ninny - Ema ful šiba, frajerka res

slovenka, didlinaa, kleo - moje rože so pa tkole: gozdne jagode od dveh tegelnov, uspela polovica enega, čiliji so pa veliki, sam bodo zdej začeli delat plodove, tko da vma jih pokažem, ko bodo rdeči, rumeni, zeleni.

alea - jaz bi tud mela marsikaj, sam je moj prepovedal kupovanje, ker že tko nimava več kam dajat tega, akr mava doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
7.7.2009 10:43:48   
lunca14
Hitro poročanje..........
ema kako lepo hodiš,neverjetna siuser posted image user posted image user posted image ,pa sestrica te tko lepo komandirauser posted image .........
janjana...glede mleka so ti že svetovale,mi ga pojemo v obliki jogurtov,čokolinota,pri meni ziza,pa s kruhom,pa kak mlečni namaz,pa je ,samega mleka pa ne mara pit
slovenka........lepo,da si boljše volje,in pejte v barcelono,pa bika zagrabi za rogoveuser posted image ,glede žlice,ji daj pa nekaj bolj gostega,kako kašo,par žličk v krožnik,tako,da tud če prevrne ne bo kaj veliko škode,če bo pa jedla,ji pa daš na krožnik še,meni je najhuje,ko začnejo sami jest,ko primejo z roko,potem pa z roko čez lase-bljaaaaak
alea......pri tebi pa skor nimam kaj komentirat,itak maš pridno dete,luštno o cuker,tko,da samo,dober danuser posted image
kleo........no kaj je,sem čakala na zs.pa ničuser posted image ,rožce pa vem da maš lepe,pa kako sliko s svojim bušijem še pokažuser posted image
anaj..........jutro,dober dan,upam,da se ti pritisk umiri in da boš lepo spočita,ob dirkajočem jakcuuser posted image
naya........tud teb en lep danuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.7.2009 10:48:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka..........moja kolegica je s sinčkom, ko je bil star pol leta šla na malto, naslednje leto v španijo, pol v grčijo, letos spet v grčijo......za njih ni nobene panike..........jaz tudi mislim, da bi lahko vi šli. Saj Sofija je zdrava, če bo pa kaj ekstremnega, pa bog pomagaj.....nato ne moreš tako gledat. Ali se zgodi v sloveniji ali v tujini........ne mislite na nič slabega in lepo pejte in uživajteuser posted image

I, hvala za vzpodude. Saj moj je tudi za to, da gremo, čeprav je on manj navajen leteti kot jaz, meni je to isto kot avto... Samo bomo potem videli, kako bo Sofija to sprejela. RAbimo flaško z vodo, pa je po mojem dovolj - za pritisk in to...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.7.2009 10:50:29   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra2
Slovenka,samo da si danes boljse voljeuser posted image .Roze imas lepe,samo ali nimas se nekaj drugacnih?
Bom jaz se moje kasneje pokazala,ko gre tamala spat.

Na oknih imam v glavnem tako, samo da na sredini imam različnih barv - rumene, oranžne, te na sliki so pa rdeče. Edino tu pri vhodu imamo tri dolga ozka okna, tam so pa ene druge, niso viseče, ker so okna skoraj do tal. Prav ob vhodu pa imamo sedaj 2 citrusa posajena, grenivki ali kaj je to; sta še majhni, a bosta že zrastli, menda. user posted image Vsak ful pogleda, ker so sadeži gor, taki mini... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.7.2009 10:50:34   
Anonimen
Tole je nekaj,jagod mi rastejo kot nore v dveh tegeljnih,eden je sel bek,ker ga je dez prevec zalil...maline in robide rastejo,prav tako paradiznik,aja,pa jablana seveda,ima ze kup jabolkuser posted image
user posted image
malo Portoroza..
user posted image
user posted image
pa se malo sestrici..
user posted image
in nov vozicek,je super,ker se hitro zlozi in ni tezak..

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
7.7.2009 10:52:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka........lepo,da si boljše volje,in pejte v barcelono,pa bika zagrabi za rogoveuser posted image ,glede žlice,ji daj pa nekaj bolj gostega,kako kašo,par žličk v krožnik,tako,da tud če prevrne ne bo kaj veliko škode,če bo pa jedla,ji pa daš na krožnik še,meni je najhuje,ko začnejo sami jest,ko primejo z roko,potem pa z roko čez lase-bljaaaaak

O, dobra ideja. Ji bom res na gosto naredila. Samo to čez lase je pa res bljak user posted image user posted image user posted image

V Barceloni sem pa gledala, da bi šli v živalski vrt, menda imajo svetovnega, pa akvarium, pa na plažo bi šli kdaj, potem pa ostale stvari... catedralo del mar iz mojega romana moram videti... moj bo morda hotel na stadion user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.7.2009 10:56:24   
lunca14
kleo...........za rožico,za ročici,za rožiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
                 meri        meri+tali     robide,jabolkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.7.2009 10:56:36   
slovenka
Kleo, ful lepe slikice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo maja bili čist na istem mestu v Portorožu. Pa tisti rdeči kompletek tudi imamo.user posted image Je res prava lepotička Meri, Tali itak tudi... Kako sta luštni. Me kar ima, da bi bila tudi jaz spet noseča, da bi imela takšne slikice potem user posted image Nič ji še ti ne poreži lask, je tako fajna.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
7.7.2009 10:58:09   
lunca14
punce,jaz moram likat,moj nima tud enih gat več v predalu...........čauči,se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 285
7.7.2009 10:58:50   
Anonimen
Alea,sem pogledala video...vaaav,kolk je faca.po celem stanovanji,ovinki kot za salo,pa se govori zravenuser posted image user posted image user posted image

...lunca saj komaj vem kaj cakas na zs,ti bom napisala.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
7.7.2009 11:03:32   
Anonimen

punce,jaz moram likat,moj nima tud enih gat več v predalu...........čauči,se tipkamo zvečeruser posted image

jaz še majc ne likam - a ti tud spodnje perilo vse?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
7.7.2009 11:05:10   
slovenka

jaz pa gat nič ne likam, pa sem lahko na RR user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 288
7.7.2009 11:05:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

..............ne gat ne likam,sam jih moram zložit,ko so v kupu,kjer je tud za likat
alea.........cukeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

..............ma,ne me več motit,ker moram likatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
7.7.2009 11:09:23   
Anonimen
Ema,vaaaaav,saj gres kot raketauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Res je hitra in stabilna.Kdaj je zacela,da vidim koliko casa rabijo prib.do take stabilnosti??
Joj,kdaj bo mojauser posted image

pri nas je rabila par dni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
7.7.2009 11:11:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Alea,sem pogledala video...vaaav,kolk je faca.po celem stanovanji,ovinki kot za salo,pa se govori zravenuser posted image user posted image user posted image

kje vse vidite od alee video? Jaz bi tud pogledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
7.7.2009 11:13:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz sicer kao ne likam,ampak imam zdaj en kup in to samo od moza,majce in srajce,pa posteljnino od Meri.Groza,men je slabouser posted image
Grem zdaj,ura je 100

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
7.7.2009 11:13:07   
anaj22
kleo kok sta luštni tvoji dve punci user posted image user posted image user posted image
Izabela itak user posted image user posted image user posted image

mleko samo ko jemo keksolino ali čokolino, pa jugurte in skute

slovenka jaz bi šla na vašem mestu v Barcelono, gripo lahko dobiš kjer koli. Se mi zdi vse tole okoli tele gripe kar mal prevč napihnjeno.

moj včerajšni pritisk je bil 100/58 danes je mal bolše se mi vsaj ne vrti, bom pa poskusila z sokom od rdeče pese

jaz grem tudi na zmenek z likalnikom tko kot lunca

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.7.2009 11:14:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

na zs,saj ti je poslala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
7.7.2009 11:15:58   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

na zs,saj ti je poslala

pa ti maš tud zsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.7.2009 11:16:33   
Anonimen
kleo hvalauser posted image , mi sploh ni nič utripal, da imam nov zsuser posted image

Tvoja Meriuser posted image pa kakšne laske imauser posted image user posted image

Izabelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
7.7.2009 11:16:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

moj včerajšni pritisk je bil 100/58 danes je mal bolše se mi vsaj ne vrti, bom pa poskusila z sokom od rdeče pese

sranje res  - upam, da se ti kmal poštima tole

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
7.7.2009 11:24:51   
slovenka
hm, res čudno, da pa naša še kar rada mleko pije. Je zgleda že bolj izjema user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.7.2009 11:52:47   
janjana
Zivjo sam tok na hitrco hvala za odgovore lahko vam pa povem da je zadnjic jan iz oipr sam piv in je blo ful zabavn zanga.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.7.2009 12:28:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janjana

Zivjo sam tok na hitrco hvala za odgovore lahko vam pa povem da je zadnjic jan iz oipr sam piv in je blo ful zabavn zanga.

iz kje?

Naš pije iz kozarca sam, pa po slamki, iz flaške, iz magičnega lončka, iz skodelice - pije večinoma vodo, mleko dobi nekaj malega pri dojenju (zjutraj in zvečer) in pa v mlečni kašici zvečer kar po flaši.

Aja, če katero zanima - Milupine mlečne kašice so v Muellerju na akciji, skor pol cenej.

(odgovor članu janjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!