slovenka
|
ojla mamice, Alea, če se vseeno odločiš za foteljček - imajo jih pri RAzgoršku - veš, ko imajo sedežne v Mb. So v glavnem zelo barvni, ta naš je še najbolj zmeren, ko je iz 2 barv Lahko pa daš po naročilu delat... Janjana - naša spije dve flaški mleka - zjutraj in zvečer, samo zvečer z malo keksolina notri. Drugače flaške ne uporabljamo, vodo pije iz magic cup, v glavnem pa iz kozarca po slamici - no, vodo, pa tudi kak sok. ja, pa jogurte jeva, skoraj vsak dan recimo enega. Anaj - jaz imam zmeraj rahlo nizek pritisk, ne kaj kritičnega, zg. tam 100-110, pa ni bilo nobenih ukrepov zoper to, boljše malo nižji kot previsok. Seveda da le ni tako nizek, da bi zavest izgubila... Ema - ja, fajna si. Naša zdaj tudi hodi, pa mi fotoaparat nagaja, ker ga je poslinila že prevečkrat, tako da mi le redko dela, tako da zdaj uporabljava kamero, fotoaparat pa rabimo nov... Potem jo bom pa posnela in dala gor... Mene pa zanima, kako se kaj hranite? Naša rada sama je - ji dam keks, pa ga lepo poje. Samo ne vem prav, kaj bi ji še lahko dala tako. Sadje ji dam, kruh mi v glavnem dol v sedež zmeče. Potem sem pa brala, da če hoče žlico, naj ji damo in naj proba, samo kaj na žlici dat? Saj ji ne morem dati jogurta in žlice, pa naj je, a ne? Ker ne da bo večina šla mimo, po moje bo vse takoj prelila. Hm... Danes sem malo boljše volje kot včeraj, pa sem spet na tem, da gremo v Barcelono. Šef pravi, da so oni vedno bili za bližje variante, ko so otroci majhni, ampak če greš na Brač, se mi zdi dlje kot 1,5 urni let do Barcelone. A ni?