|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
7.7.2009 21:05:05   
niwci
Gapi in anonimna va četitke za user posted imageuser posted image

Še protina manjka z novicami...

Jat pa že veselo odštevam dneve do petka.. komi čakam, zdej je že tako blizu... da končno vidim user posted image ...

Zadnje dni pa sem spet tako ulenjena, kar zaspim. Pa saj to ni normalno user posted image cele dneve bi preživela v postelji. Pa še zuni je večinoma tako aprilsko vreme...

Punce še nekaj bi vas vprašala. Čez 14 dni ima "svakinja" 30 let, pa ne vem kaj naj ji podarimo. Ima katera kako dobro idejo? Sem razmišljala o kakšnem darilnem bonu za masažo... ostalih idej pa skoraj da nimam... prosim za pomoč. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.7.2009 21:14:42   
niwci

[

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (25)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
abundancija
(38)         (4user posted image , 3user posted image )                LJ 
Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?   

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?                                user posted image

13.2.
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB         
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3  ,1 )                          ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                     (1 , 0 )            Bled                           

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)       Pomurje                      user posted image     

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                              user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
Rocio (?)                       (1 ,0 )                      ?

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2user posted image ,1user posted image )              Konjice

26.2.
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                           user posted image
JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 40

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 927
    7.7.2009 21:15:06   
    niwci

PREGLEDI:

8.7. - valentinčica30, komarka, binabina
    9.7. - Cappy,anemona, Rocio Nattasha
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    14.7. -Liagal, Alanis, plouse(2)
    15.7. -JanaB, anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    21.7.   Kora33 (2)
    22.7.- Lily86, bili83 (3) 
    23.7.- lunca83, lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , gapii27
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
    31.7. -
    Rocio (2)
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS), julieb  

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 928
    7.7.2009 21:15:57   
    niwci

PREGLEDI JUTRI:

valentinčica30,
    komarka in
    binabina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 929
    7.7.2009 21:48:40   
    protina

pozdravljene!

No se vam javljam, srčka smo videli in ugotovili,da imam en majhen hematom ali pa odmrl drugi plodek. Zaenkrat mi je G napisala, da je hematom. Imam že sicer tretji dan rahel rjav izcedek. No, upam pa, da se bo vse umirilo in izginilo. Dobila pa sem tablete Dabroston

še enkrat hvala za navijanje.

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 930
    7.7.2009 22:52:38   
    punsha
    niwci, te lahko prosim, če me dodaš na seznamček. 13.7.imam 2 UZ in ne prvi, 31.7. imam pa NS. Sem bila sicer že napisana, sedaj sem pa kar nekam izginila. No pa se ne dam user posted image

protina, super za srčka, pa seveda držimo pesti, da se ostalo lepo uredi. Boš videla, vse bo vredu.

navijam za jutri:
    valentinčica30
    komarka
    binabina

user posted image user posted image user posted image

niwci, še glede darila. Joj, meni je tudi težko takole kupovati, pa še okrogla... Ampak če sklepam po sebi je pa takole... Če veš kaj si oseba želi, potem ji to kupiš (ok, če ustreza cenovno), če pa nimaš pojma kaj, potem pa jaz najraje dobim kak bon. Kakšno razvajanje kot je masaža, če ima partnerja mogoče kaki paketi za 2 (kopeli, romantične zadeve v teh welness centrih), se mi zdi super. Nekateri pa so ful proti bonom, je kao neosebno, ampak meni se ne zdi. Danes tako vsi vse imajo in ne veš kaj bi. No pa povejckaj boš kupila, da dobimo kako idejouser posted image

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 931
    7.7.2009 23:36:31   
    Abundancija
    Punsha hvala ......user posted image

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 932
    8.7.2009 5:49:42   
    Anonimen
    PREGLEDI:

10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    15.7. -JanaB, anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    21.7.   Kora33 (2)
    23.7.- lunca83, lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , gapii27, anonimna V. (2)
    31.7. -
    Rocio (2)

*prvi pregled

(odgovor članu niwci)
      Neposredna povezava do sporočila: 933
    8.7.2009 8:34:23   
    zariya
    Pozdravljene vse na forumu, ki ste v pričakovanju februarja 2010.

Se vam pridružujemuser posted image user posted image , 3.7. sem imela prvi pregled pri G. Še dobro da ste tu na forumu tako polne informacij in poučne, drugače ne bi kaj dosti vedela za kaj gre, kaj pomeni če špika tu, če zaboli tam... določila mi je PDP 10.2.2010, mogoče bomo čakali do 14. No problem....glavno da bo.

Mi pa ni naredila brisa, je rekla da smo ga tako delali pred 1, 5 leta ??user posted image
    Prav, glavno da smo videli malega ....user posted image
    Naslednji pregled imam šele 26.8.2009.

Srečno vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 934
    8.7.2009 8:53:33   
    binabina
    lepo pozdravljene punce , glih iz pregelda in zelo žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , od prvega pregleda se sedaj plodek vidi ampak se srček je vidi po zadnjiuser posted image sem noseča 10tednov po plodu pa 6 tednov, in ker se srček ne vidi me je g. naročila drug teden na pregled in če se ne bo videl me bo poslala na čiščenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 935
    8.7.2009 8:54:24   
    binabina
    IZVIRNO SPOROČILO: binabina

lepo pozdravljene punce , glih iz pregelda in zelo žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , od prvega pregleda se sedaj plodek vidi ampak se srček ne vidi po zadnjiuser posted image sem noseča 10tednov po plodu pa 6 tednov, in ker se srček ne vidi me je g. naročila drug teden na pregled in če se ne bo videl me bo poslala na čiščenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 936
    8.7.2009 9:01:17   
    binabina
    aja pa še neki me zanima pri kolikih tednih bi se srček že mogel videl oz slišat?????

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 937
    8.7.2009 9:15:48   
    bili83
    jutro user posted image
    danes sem hudo slabo spala... pa še grmelo je full...

gapii čestitke zauser posted image user posted image
    jada, največja nevarnost za plodek je nekje do 12. tedna, namreč do takrat poteka najbolj intenziven razvoj vseh najpomembnejših organov, v dvanajstem tednu, pa se dokončno tudi vzpostavi pretok preko popkovine... tudi jaz komaj čakam da mine. še teden pa poluser posted image user posted image
    binabina morda je plodek še premajhen in se res še ne vidi srček. ponavadi postane viden nekje v sedmem tednu. misli pozitivno, zagotovo boš naslednji teden videla svojegauser posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 938
    8.7.2009 9:16:02   
    punsha
    Oh ne no binabinauser posted image . Kako je zdej to. Glede tega, kdaj so punce najkasneje videle srček ti jaz žal ne vem povedati. Ampak če je pa res, da bi bila noseča šele 6 tednov, potem ima pa srček še čas. Veliko jih je bilo prezgodaj na pregledu in so bile razočarane, ker ni bilo še srčka, pišejo pa da je bil v 8 tednu. Jaz močno upam, da si kasneje zanosila in bo vse vredu. Kdaj ti je pa test pokazal pozitivno? Binabina drži se, bomo mislile nate, le naj bo vse vredu.

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 939
    8.7.2009 11:07:28   
    JanaB
    PREGLEDI:

10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    15.7. -anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    21.7.   Kora33 (2)
    23.7.- lunca83, lunca
    28.7. - JanaB (2)
    31.7. -
    Rocio (2)

*prvi pregled

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 940
    8.7.2009 11:10:19   
    niwci
    Protina čestitam za user posted image !

Punsha hvala za nasvet. Sej to je to, ko imamo že vsega dosti... Glede na to da trenutno nima službe, bi po mojem bila najbolj vesala kakšnega eura, sam to res zgleda tako neosebno, pa še problem je ki ne veš kašna usota bi bila primerna za takšno darilo... vem pa da bi ga bila najbolj vesela...

Zariya dobrodošla med nami tudi ti in čestitke za prvi pregled. Verjetno si tudi že vidla user posted image kako veselo bije. user posted image

Binabina držimo pesti do drugega tedna, da bo vse v redu user posted image Srček se mi zdi da začne biti v 7t, ni pa še rečeno da se ga vidi. V 8t pa je to to. Tko da če ti je sedaj določila da si v 6t, ni še za vršt puško v koruzo. Korajžno!

Pri nas je tudi ponoči tako lilo, grmelo in bliskalo, da nisem mogla spat. Sem ustala, da bi zaprla okna, pol pa sem se kar zazrla v nevihto in gledava ven user posted image ko sem pa končno šla nazaj v postlo, pa nisem mogla zaspat... pomojem sem učiri čez dan preveč lenarla user posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 941
    8.7.2009 11:16:59   
    Astralis
    zgleda, da se moram še jaz pofočkat user posted image včeraj (7+2) UZ pokazal srčno aktivnost. Kako smo veseli!!! Po dveh SS v preteklem letu je to RES olajšanje.

(odgovor članu JanaB)
    Neposredna povezava do sporočila: 942
    8.7.2009 11:24:37   
    zirafa76
    Pozdravčke..

BINABINA....jaz sem ena tistih, kje se srček še ni videl pri 6t4 dni..pa sem bila naročena pri 8t, pa je že bil....Tako da misli pozitivnouser posted image ..boš videla, da bo vse vredu...user posted image user posted image
    Sem pa brala Pušenjakov odgovor eni punci, kjer je napisal da vse do nekje 7, začetek 8tedna je še normalno, da se ne vidi, potem pa je že skoraj zagotovo nekaj narobe...tako da..držim pestke...user posted image

pri nas je tako jesensko vreme, v bistvu mi paše, da ni tako vroče, sem manj utrujenauser posted image .....drugače tako nič ni od mene......user posted image ....

nič, imejte se fino..pobožajte trebuščke...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu JanaB)
    Neposredna povezava do sporočila: 943
    8.7.2009 11:26:54   
    JanaB
    Binabina držim pesti, da bo drugi teden vse ok.

Malo sem prestavila svoj datum v zgornjem seznamčku. Je pa to moja 1. user posted image  in 1.user posted image  - upajmo, da bo ostal z nami do konca user posted image
    Drugače pa se mi je počutje v zadnjem tednu poslabšalo, ni mi do hrane, občasne slabosti pa zgaga boli/peče tako, da v službi ves čas neke piškote grickam user posted image
    Lep deževen dan želim vsem!

(odgovor članu JanaB)
    Neposredna povezava do sporočila: 944
    8.7.2009 11:36:53   
    binabina
    hvala  vsem za spodbudne besede,...
    me je pa na pregeld naročila v torek se pravi 14.7. in češ če se ne bo srček videl me bo dala na čiščenje,...

kaj mislite da bi bilo pametno da bi potem še kak teden počakala???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 945
    8.7.2009 11:39:55   
    Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

PREGLEDI:

10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    15.7. -anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    21.7.   Kora33 (2)
    23.7.- lunca83, lunca
    , anonimna V.28.7. - JanaB (2)
    31.7. -
    Rocio (2)

*prvi pregled

(odgovor članu JanaB)
      Neposredna povezava do sporočila: 946
    8.7.2009 11:41:28   
    binabina
    punsha prvi dan zadnje user posted image semimela 1.5.09 prvi test delala 30.5. negativen ker sem prehitro delala, drugi test pa 6.6.09 pozitiven.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 947
    8.7.2009 11:58:49   
    niwci
    Astralis, ti si pa nova? Čestitam za user posted image

Binabina težko je rečt, kako in kaj. Če se čez en teden še ne bo videl srček in da se ne boš počutila nič slabše, bi bilo še za počakat, pa sej je videt, če pikica raste. Ne se živcirat, pa boš vidla da bo drug teden veselo bilo user posted image . Če ti je določila  da si v 6t, je to še prezgodi! Sej si spremljala, kako so bile nervozne tiste, ki so imele prve preglede prezgodaj. Boš vidla da bo vse v redu! user posted image

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 948
    8.7.2009 12:25:14   
    valentinčica30
    user posted image Drage moje videla sem user posted image . Velikost ploda ustera 9 tednom in vse se pokrije z datumom zanositve. Tamalima dvama sem odnesla slikico in so čisto navdušene. PDP naj bi imela 8/2 po mnenju ginekologinje, po UZ pa 10/2. drugi pregled imam 11/8 za Ns pa pokličem danes.

Binabina boš videla, da bo srček začel biti samo čas mu moraš dati. Jaz bi na tvojem mestu počakala dlje kot 1 teden, ker UZ ni 100 %. držim fige zate.

Zdej grem počivat pol pa kosilo kuhat.

Pa še to vsem ostalim čestitke zauser posted image  in dobrodošle  vse nove   user posted image .

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 949
    8.7.2009 13:41:45   
    Anonimen
    Mene so pa danes klicali od G.

Imam slabe urinske izvide, zato moram jutri po novo napotnico in še 1x v laboratorij.

Joj.... Zdaj sem pa še bolj presrana.

anonimna V.

(odgovor članu niwci)
      Neposredna povezava do sporočila: 950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?