zirafa76
|
Pozdrav ... res bi se raje vidla na tistem otočku zgoraj, ampak kaj moremo.... vikend smo preživeli na bazenu v sosednji Avstriji, kjer so imeli super uštimano in je to sedaj naš plac..imajo cart bazenček za najmlajše, kjer je Izabela čisto norela in popila hektolitre vode, celo tako fajn ji je bilo, da sem jo zasačila kako pije vodo iz bazenčka ...čisto navdušena....imajo res lepo urejeno, zelenica uštimana in ČISTO...kar pogrešam tako v Slo kot Sk... ..pol sva še midva skočila na osvežitev..v glavnem, super...in tako blizu.... sem fulll vesela, da imamo sedaj plac, kam hodit..ker dober bazen, prijazen otrokom je težko najst, še posebej, če lahko sediš na brisači in opazuješ malčka kako se meter stran igra v vodi... ..So imeli cel voz igrač, namenjenih za male neplavalce... , ki jih je bil poln bazen in imajo še mini toboganček, da je Izabela sama hodila gor,cela nora... ..in najpomembneje..ni full gužve, ker je manjše mestece, dosti domačinov je na dopustu, tako da smo večinoma iz sosednje SK..bazene pa imajo super res... No, drugače sem fajn, se mi zdi, da mogoče slabosti dobivajo blažje oblike , tako da upam, da bo to vse.... Tudi jaz sem napihnjena kot slon, WC..pozabi, vsake par ur grem otresiti kapljice ...pa ful pijem res.. Drugače pa imamo malo težavo, ker je Izabela dobila izpuščaje po trebuhu že dva dni nazaj, so kot rahli mozoljčki, pa jo peljem k zdravniku jutri...strah me je, da ima kakšno bolezen, sicer nima vročine ali kaj druga, vendar sem tudi jaz danes izvedela, da sem prebolela le koze..sem bila hudo zdrav otrok, tako da sem v nevarnosti, če pride do kakšnih rdečk ali podobnega...upam, da je res samo kakšen ospi ali alergija na tole vročino ... od živčec se praskam celo jaz.... Skitnica...ZELO MI JE ŽAL... ...ti želim, da se pomiriš s tem in začneš znova...saj bo..je že moralo biti... ena zate... LILY...DRŽIM PESTI ...glej, boš imela fajn izgovor, ko boš vmes hodila kao bruhat in pošpegat na rešitve vprašanj nič imejte se punce... papa..grem gledat film....