|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
2.7.2009 9:27:39   
Mamathea
Lep pozdravček

Sem kr nekam "mrknila" in se nisem nič oglasila, saj smo bili polno zasedeni. Za vikend smo bili malo na orju (slovenska obala), da smo sprobali kako naša Leja prenaša vožnjo in je bila pridna, celo pot je spala, tako da je to dober znak, da se bomo lahko še kam odpravili. Tijan je bil ful faca na morju, je stopil na stopničko in potem je metal kamenčke v vodo, ko pa ga je zalil val je rekel "ajs", vsi so se mu ful smejali. Pikica je pa skoz pančkala v vozičku, v prelepi senčki pod borovci, pa kaj je lahko še lepšega, kot šum morja in borovčkova senčka, to bi še mene uspavalouser posted image user posted image user posted image .
Hvala za nasvete glede škorenjčkov in pelerince, hvala bogu se je zdj vreme malo izboljšalo in ne potrebujemo več teh zadev (vsej zaenkrat, seveda pa bom to kupila takoj, ko vidim kje).
Naša malčica Leja je dopolnila že 1 mesec in zaenkrat je super deklica, veliko spančka, pridno je, le krčki jo revico matrajo, pa se jaz ful pazim pri prehrani pa vseeno ridejo ti nadležni krčki, pa vedno ravno zvečer, ko se Tijan odpravlja spančkat. No ja sej bo tudi to minilo.
Glede sandalčkov, jih tudi naš tijan nikakor ni hotel nosit, pa je skoz govoril "ajs", ja to je pač nejgova zelo pogosta beseda in potem sem si tudi jaz obula opankece, pa ati japonke in sva mu pokazala, da je to fajn za nosit in sedaj jih brez problema obuje in tudi hodi super z njimi.
Pravljice pa smo mi nabavili kar : veliko knjigo pravljic iz MK in je super, so notri klasične pravljiec: pepelka, sneguljčica..... skratka za vsak večer je ena in ful lepe slikce zraven.
Na srečanje pridemo najverjetneje tudi mi kar v četvero, skupaj z atijem, saj je tako mnogo laže obvladati ta dva naša nadobudneža. Če bomo slučajno podaljšali vikend na morju (ja spet nas vleče na obalo), pa nas žal ne bo, ampak sem skoraj 100%, da se vrnemo že v soboto zvečer in se zato vidimo.
Lepo bodite.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
2.7.2009 11:10:35   
mklks
hej hej...spet po dolgem času.....pri nas je še kar bolezen prisotna, noče in noče iti stran...šc, šc,  šcuser posted image user posted image user posted image

skratka, že od petka smo doma, kuhamo, kašljamo, da je groza, sva ble v soboto pri dežurnem in je rekla da ima ušesa vneta, pa ni dala nič antibiotikov....naj bo počakali, mogoče se bo samo izboljšalouser posted image user posted image (je bla pa splošna zdravnicauser posted image ).....v torek pa tako poslabšanje da je groza....sem jo pa nazaj peljala, jo je pa samo pogledala in takoj napisala A....potem pa rekla, da bi blo bolš, če bi jih že v soboto dobila....v bistvu smo jo za brezveze 2 dni matrali....res je bla revca....tudi čez dan ni nič spala, ker je v eno kašljala, zdej je HB že skorej v redu...

glede srečanja....sicer je še dva dni, ampak če res ne bo čisto v redu, naju tudi ne bo, ne bi rada tvegala, da kej raznese naokoli, pa tudi da se spet razboli.
mi je res žal, ker naju že prejšnjič ni bilouser posted image

zdej pa letim hitro si eno kavico skuhat, dokler spi, da imam 5min samo zaseuser posted image

uživajte

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
2.7.2009 13:18:49   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
imam vprašanjeuser posted image : rada bi kupila knjigo s pravljicami, da bi Maji začela pred spanjem brati. Pa me zanima, katero knjigo pravljic priporočate?

Veš, da sem tudi jaz hotela v večerno rutino vnesti branje pravljic, ampak mi moja sploh ne pusti brati - kar sama bi listala po knjigi user posted image  Predlagala pa bi, da ji mogoče za štart vzameš kakšno knjigo s pesmicami - v branju je potem ritem in rima in to bolj uspava. Konkretno pa ne vem - kakšne od J.Bitenca ali S.Makarovič... to je še od moje generacije, žal novejših ne poznam, ampak v kakšni dobri knjigarni (ali še boljše knjižnici) bodo gotovo kaj priporočili.

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Naša malčica Leja je dopolnila že 1 mesec in zaenkrat je super deklica, veliko spančka, pridno je, le krčki jo revico matrajo, pa se jaz ful pazim pri prehrani pa vseeno ridejo ti nadležni krčki, pa vedno ravno zvečer, ko se Tijan odpravlja spančkat. No ja sej bo tudi to minilo.

Ja, ravno ta vikend je bilo tudi pri nas hudo s krčki. Priznam pa, da jem skoraj vse, ker pri Tamari nisem skoraj nič, pa je vseeno imela ful hude. Od vikenda sem pa vnesla kar režim - zjutraj dobi poleg D3 kapljic še 5 kapljic BioGaia (dobiš v lekarni brez recepta), pred vsakim hranjenjem (razen ponoči, ko sem tako munjena, da ne vem zase) dobi dozico homeopatskih kapljic (dobila v lekarni Arnika v Šk.Loki - globule, ki jih raztopiš v vodi, ki pa mislim, da so jo zaprli - če te zanima, mi sporoči, pa ti jih lahko nekaj odstopim), po hranjenju pa, če je budna še dozo Mylicon gocce (italijanska verzija Sub Simplexa). Pri čim več previjanjih jo pustim golo brcati na previjalki in ji z Weleda oljem zmasiram trebušček. Tako imam od vikenda pa (3x trkam) je ful, ful, ful boljše. Vem pa, kako težko je uspavati starejšega, če mlajši ful joka. Ampak, ko Tamara enkrat zaspi ima pa ful trden spanec, pa je potem ne moti nič več.

Bom pa jaz tudi poskusila prepričati mojega, da gre v Tivoli z nami... bo res lažje obvladati mularijo. Mklks, držim pesti, da se do nedelje poštimate... da vidimo, koliko je Ema zrasla v zadnjih pol leta.

Seznam za srečanje 5.7. v Tivoliju (igrišče za otroke) pri bajerju ob 10h:
mama 11 + Tamara + Julija
Mamathea + Tijan + Leja + user posted image
Mklks + Ema
sonchek + Neli
Ajtak + Tjaš
Martita + Maja?
Oranža + Timon
Tabi + Nika
Manca + Maja + user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
2.7.2009 22:29:53   
tintin
Tintin is back from Sardinija.
Bilo je ful super. Vasja krasen sopotnik, smo uživali naših 16 dni kampiranja (in seljenja iz enega konca na drugi) brez problemov. Sardinijo močno priporočam, krasne plaže (peščene), turkizno modro morje, sončno vreme....res lepo!
Ninočka čestitke za Liana.
Manca čestitke še za eno punčko!
Žirafca čestitke za srčka!!!

Upam, da nisem katere pozabila.
Srečanje - še ne vem, bi se pa znalo zgodit da ja:)

LP.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
2.7.2009 22:37:04   
nicolina
Čer,
tintin WB, lepo da ste uživali, pa kakšne slikce user posted image

Žirafa čestitke za srčka in manca za punčkouser posted image

Mamathea, kako je lepo slišat da je se imate lepo, Leja je pravi cukrček, sem vidla slice na FB.user posted image
Mama11, upam da bodo krčki čimhitreje minili.
Mklks, naj se Ema čimprej pozdravi, šccccccccc bolezen..

Jaz še jutri delam, potem pa do 20. avgusta fraj....user posted image user posted image

Uživajte v nedeljo na srečanju, pa kakšno slikco... NOČKO

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.7.2009 12:22:55   
mklks
hej hej...stanje zelo boljše, včeraj sva ble že kar malo zunaj, tko da se zna zgoditi, da v nedeljo prideva tudi midve...mogoče pride tudi user posted image z nama, da bo lahko mamica spila eno kavico v miruuser posted image user posted image user posted image

tintin...WB pa....sliiikce!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.7.2009 14:02:39   
tintin
bejbe, kaj če bo v nedeljo dež? kaka rezervna lokacija?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.7.2009 16:45:54   
mama11
Ja, sem tudi o temu že razmišljala - sicer imajo v Čolnarni (na drugi strani bajerja od igrišča) tudi notri mize in manjšo igralnico za otroke, tako da bi v primeru dežja lahko šle tja. To je edina lokacija, ki jo poznam, da bi lahko bile ne glede na vreme zunaj ali notri - je pa treba priti do tja od avta. Moramo se namreč dogovoriti najkasneje do jutri, da ne bo kakšna "izgubljena" na napačni lokaciji.

Predlagam, da ostane lokacija kot dogovorjena - če bo suho na igrišču, če bo deževalo pa v Čolnarni.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.7.2009 21:40:56   
tintin
mama11 se strinjam!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.7.2009 22:07:13   
Tanayya29
vas sam pozdravim,šibam na morje............;))

Lp.od naju...;)

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.7.2009 11:19:47   
ninocka
Kako se imamo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.7.2009 12:41:27   
mama11
user posted image  Super ste, prav fejst fantiče imaš, sami bjondoti user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.7.2009 16:44:19   
martita
Čau bau!

Evo mene, po doooolgem času. Najprej čestitke vsem novim in bodočim mamicam! Pridne ste!user posted image user posted image user posted image

Mi se imamo krasno, Maja je že velika pupa, zdrava, čeblja 100 na uro, skratka vse laufa tako kot mora.

Jutri se vam pridružimo v Tivoliju, tako da si kaj več povemo tam. Glede Čolnarne....zaradi nekih težav z inšpekcijo je noter lokal zaprt (vsaj prejšnji teden je bilo tako). Tako da bi za primer dežja najbrž rabile kako drugo lokacijo. Upam tudi, da ne bo v LJ tako vroče kot danes, saj nas je skor pobralo. Zdej smo hvala bogu že doma, dežuje in lažje dihamo. Maja občuduje svoj nov muca Kitty balon, se z njim pogovarja, ga objema...svašta!

Lepo se imejte in se vidimo!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.7.2009 16:49:43   
martita
Ha ha...sem se prav nasmejala ob objavi, saj do takrat nisem mela pojma kako slikco že imem...user posted image
Pokec je pri nas car, Bombažki pa so pri nas razred zase. Vsak dan...user posted image

Glede branja je pri nas tako, da najbolj palijo izmišljene pravljice. Jih zna že ona na pamet, tako da mi že dopolnjuje stavke in če kaj narobe povem, me popravi. Pri klasičnih pravljicah ne more zdržat skoncentrirana do konca, ker so predolge. No, Maček muri je izjema. Tudi glasba Mačka Murija je IN. Sicer pa razne pesmice, knjiga Sto ugank....

Nič, kosilo je na mizi.
Dober tek.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.7.2009 8:11:01   
ajtak
Dobro jutro,

Meni je full žal ampak naju danes ne bo. Meni je bilo namreč celo noč full slabo in se še vedno ne počutim najboljše.

Uživajte, pa pričakujemo kake fotke.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.7.2009 10:34:54   
mama11
Ajtak, upam, da je s teboj boljše (mogoče je pa plusek user posted image ). Škoda, da te včeraj ni bilo. Je bilo prav luštno - Vasja, Ema in Maja (od Mance) tekmujejo, kdo bo hitreje rasel, Neli in Maja (od Martite) sta ful mali gospodični, Tamara in Tijan sta pa gruntala kje je še kaj za pogledat ali ušpičit user posted image . Pa malo smo lahko prečekirale naši dve user posted image , Sonchek in Manco. Leja in Julija sta bili pridni, sta spali in jedli in spali, tako da sta na slikah samo vozička user posted image . No, pa saj po fotkah lahko pogledate, kako smo bili luštni. Sem jih dala v mapico v album.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.7.2009 10:40:39   
mklks
hej hej, ja včeraj je blo res super......

mama11...upam, da tamara nima prevelike buške...user posted image

vsi naši otročki so tkooo lušniuser posted image user posted image

sva pa z emo šle tam mal pred dvanajsto in je v vozičku takoj zaspala, spala naprej v avtu, s tem da sva se ustavili še v trnovem na eni kavici pri kolegici- in še naprej spala celo pot do doma....doma pa....kot da bi bla na baterijeuser posted image user posted image

zvečer se je komej umirila in zaspala....pa še to ne pred devetouser posted image

ajdi:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.7.2009 10:43:23   
mklks
slikce.....zelo lepe...srečanje uspelo....v veselem pričakovanju naslednjegauser posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.7.2009 10:57:33   
tintin
se strinjam, srečanje je bilo fajn.
Naše fotke še pridejo....sej veste, zdej imamo overload fotk:)))

Otročki rastejo, prav lepo je bilo vidt naši dve novi dojenčici Lejo in Julijo ter novi nosečki Manco in Sonchek. Sta naredile lušte...user posted image

Upam, da se kmalu spet vidimo!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.7.2009 11:00:13   
mama11
Aja, Mamathea, upam, da ste Trubarjevino našli brez problema. Popoldne smo šli čez Velike Lašče in videli, da Kuklja prenavljajo. Ampak, če ste šli na kosilo k Čotu, je tako ali tako preverjeno dobro.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.7.2009 11:01:20   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mklks
mama11...upam, da tamara nima prevelike buške...user posted image

Ne, saj se je bolj ustrašila kot udarila - je pristala na pesku.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.7.2009 9:05:03   
mklks
jutro.....eno veliko skodelo user posted image za zbudit:)
tko kot ponavadi dan pred polno luno nismo nič spali.....ema je čist lunarna, je mela cel noč fešto, pa še malo pice je pojedla zvečer in je tankala vodo celo noč:)
še dva dni, potem pa spet spanje kot ponavadiuser posted image user posted image
upam, da bo kmali mimo, nazadnje ko je bla polna luna, je vozila avto....upam, da ne bo zdej kej hujšga:)

na tem forumu pa zadnje čase res ni nobene več...vse ste se nekam zgubile.....a ste prestavle chat na FB pa meni tega niste nič povedaleuser posted image user posted image user posted image

ajdi, grem malo delat....:)

see you

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.7.2009 13:20:45   
mama11
Ja, Mklks, meni se tudi zdi, da se je tale forum izpraznil, ko so se punce začele ukvarjati s FB. Ampak tja pa ne grem, mi dajeta 2 otroka več kot dovolj dela user posted image

Pa dobro, pozna se tudi, da je večina v službi, pa da so otroci starejši in da ni več toliko vprašanj, presenečenj, itd.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.7.2009 14:30:19   
Dajica
Po dolgem casu se pozdravcek od mene!
Najprej naj vas pohvalim, da ste na srecanju vsi izgledali super, zal mi je, da naju s Kajo ni bilo, mi je datum cisto usel z glave...
Pri nas je ze nekaj casa spanje 1A (trkam, trkam, da tako ostane). Spi od vecera do jutra. Vcasih se zbudi proti jutru, ko grem jaz v sluzbo, pa jo moj vzame k sebi v posteljo, pa spita se kaksno urco skupaj. Full veliko razume, kar ji recem, ko se pokaka v plenicko, takoj rece kaka pa z rokico pokaze na plenicko, ponavadi ko vstane jo damo na kahljico in se polula in je vsa vesela, ko vidi vodico v kahljici. Pa Nodi je ZAKON, skoz sam nodi nodi, ima igracko nodija in ga povsod vlece s sabo, spi z njim, po Tv ga gleda, se usede na kavc in govori nodi nodi (ga hoce gledat). Govori full, ampak bolj po kitajsko, ceprav nekaj besed pa tudi po nase :)
Sem srecala jolly pa kim pa stasa na kolesu, ko so se mimo nas peljali, zdej smo skor sosedje, super! Samo zaenkrat smo se samo 1x videli. Pa levcico pa matica tud veckrat vidim.
Toliko zaenkrat, se je kaja zbudila.....
lp

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
8.7.2009 9:06:52   
mklks
jutro!

bom se pa sama menla:)user posted image user posted image

včeraj sva šle z emo kupit ene gumijaste škorenčke, ker je prejšnje prerastla....potem pa palerino, klobuček, pa via v gozd po jurčke......
......sva celo dva najdle...sem skos gledala, da mi ne bo čez kak kamen padla, al pa na kakega polža stopila...
je bla pa prou carka, se je čez cel gozd drla juuuulcekuser posted image user posted image

po moje so se od straha vsi skriliuser posted image user posted image user posted image

sem pa najdla včeraj en sumljiv izpuščaj na rami, sicer zgleda kot bi piču komar, ampak jako čuden komar.....bom še počakala, če bo še kaki se naredu, potem pa kar k zdravniku, da niso kake noriceuser posted image
sicer pa prou upam, da so, da se bodo do morja že pocajtale, da mi ne bodo glih na morju kje izbruhnileuser posted image user posted image

ajdi, se tipkamo kej:)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......