|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
7.7.2009 13:50:22   
Dudica1
ja pr nas je sonce mal rosi in ful ful treska!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
7.7.2009 13:50:52   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kdo bi razumu ta vreme...cel dopoldne po malem dež in ful temno zdaj pa kr naenkrat ful sonce in pa treska za znoret user posted image

Oskar mi je rekel, da bo danes poplavauser posted image

Po moje ni daleč od tega... user posted image se je pri nas zdajle tako ulilo , da joj... Kaj je letos s tem vremenom???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
7.7.2009 13:54:34   
lake
Pri nas se je glih kar fajn vlilo. Pa glih sm hotla do trgovine.Očitno ne bomo nič jedli dons.

Blu Moja tud kadar je zmatrana opleta z glavo, me je že velikrat v čeljust mahnila. Res čudn da je ne boli.
Tanja Pomoje je če jo sko tehtaš samo še hujš, ker se samo sekiraš. Vidm pri men, ker si pišem kok poje, in če kakšen dan mal manj poje sm že panična da bo deidrirala, je boljš če nič ne pišem user posted image . Se je moja v enem mesecu zredila samo za pol kile, ampak ker je zrasla a 5cm je to čist vredu, mogoče tvoja tud hitrej raste kot pridobiva na teži.

Gledam na tv3 oddajo o varuškah, jao če bo moja taka kot so teli v oddajah se mi bo kr zmešal. Mogoče bi mogl pri nas tud kake take varuške najet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
7.7.2009 13:58:54   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Gledam na tv3 oddajo o varuškah, jao če bo moja taka kot so teli v oddajah se mi bo kr zmešal. Mogoče bi mogl pri nas tud kake take varuške najet.

Jst tudi doskrat gledam to oddajo, samo se še nisem čist odločila, al naj verjamem al ne. Skoraj ne moram verjet, da so otroci tako nemogoči, hkrati jih pa ena tuja ženska uredi v 1 tednu.Pa še mamo in očeta zraven.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
7.7.2009 14:02:34   
lake
Ja jst tud to ugotavljam ,me zanima če se taki tud kakšen mesec po tem ko varuška gre. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
7.7.2009 14:03:59   
Dudica1

user posted image

kdo bi razumu ta vreme...cel dopoldne po malem dež in ful temno zdaj pa kr naenkrat ful sonce in pa treska za znoret user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ja sej ne manjka več dost do kaj takega...zdaj ko bi mogle bit suše če že kaj mora bit seveda bodo pa poplave!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
7.7.2009 14:05:37   
Blueeyes
Blu Moja tud kadar je zmatrana opleta z glavo, me je že velikrat v čeljust mahnila. Res čudn da je ne boli.

naša skoz tko opleta z glavo, ne samo takrat k je utrujena... sej njo je bolel, ker k se je usekala se je še bolj začela dret

bom ubogala nasvete... najprej bom probala s kamilicami, pa pol s praško pasto, na konc pa še z ognjičevo kremo... če pa ne bo nič od tega 3 pomagal user posted image  pol se bomo šli pa pediatrinji pokazat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jst tudi doskrat gledam to oddajo, samo se še nisem čist odločila, al naj verjamem al ne. Skoraj ne moram verjet, da so otroci tako nemogoči, hkrati jih pa ena tuja ženska uredi v 1 tednu.Pa še mamo in očeta zraven.user posted image

jz sploh ne morm vrjet kako lahko do česa tazga sploh pride... ok sej malo popustiš, ampak tkole... pr men bi moji že vidl user posted image  če bi blo tkole.. se jim ne piše nič dobrega

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
7.7.2009 14:06:49   
Blueeyes

user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ja sej ne manjka več dost do kaj takega...zdaj ko bi mogle bit suše če že kaj mora bit seveda bodo pa poplave!

pr nas po cesti teče 3cm vode... kmal bo do gležnjev.. morš met že bata škornje če hočeš kam vn...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
7.7.2009 14:10:44   
lake
Blue, sej ste na hribu, bo vse odteklo, mi  v dolini bomo mel pa poplavo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
7.7.2009 14:13:51   
Dudica1
evo copatki po naročilu naročeni dobim jih že konec tedna...juhu...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
7.7.2009 14:18:50   
Anonimen
Mi je Oskar zbudil Urbana, potem pa me je nedolžno pogledal češ, rabi svojo mamicouser posted image .

Ne, mislim, da jih ne boli vedno, ker naj bi se možganske povezave za bolečino šele vzpostavljale,... ali nekaj takegauser posted image

Varuške? Smo se ravno v nedeljo, ko sem bila na obisku, z mamicami pogovarjale, kako so včasih bile ženske bolj skupaj, si pomagale in družile,... in pa družine so bile večje,... saj, res da skoraj ni bilo intimnih kotičkov, a se mi zdi, da je bilo manj stresno za vse,... varuška se mi zdi kot korak nazaj proti koreninam, le da jo je potrebno plačatiuser posted image ,... res pa da gre, ko opravi svoje delo,...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
7.7.2009 14:19:13   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4262
7.7.2009 14:35:03   
Anonimen

Sem poskusila nekaj "prijemov" poskusila na Oskarju, a ne vžgejo,...user posted image
Mu pa danes nisem pobrala dežnika, ki mu je padel na tla in ko mi je rekel, naj ga kar jaz poberemuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
7.7.2009 14:43:40   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Punce, a mislite, da bi blo smiselno, da Hani dodam Novalac proti polivanju?Ker res ful polova in je od četrtka do včeraj pridobila le 50 gramov, kar je bistveno manj kot je pridobivala prej.

Tanja, pa imaš drugače dovolj mleka? Mogoče bi bilo najbolje, da vprašaš pediatrinjo kaj misli. 50 je res malo malo za cel teden. Poskusiš mogoče z enim obrokom Novalca, pa boš videla, če bo kaj bolje.

Pa hvala ti za zs... pomagajo tople besede.

Mislim, da imam dovolj mleka, ker bi sicer najbrž jokala, da je lačnauser posted image Moj pravi, da se sigurno preveč naje, da tolk kokr ona poje še on ne bi mogu.Ker je na joški recimo 10 minut in skoz vleče in tudi slišim da požira, tko da najbrž ni v prazno. Patronažna mi je rekla, da je 10 minut čez glavo dovolj da se naje.

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Punce, a mislite, da bi blo smiselno, da Hani dodam Novalac proti polivanju?Ker res ful polova in je od četrtka do včeraj pridobila le 50 gramov, kar je bistveno manj kot je pridobivala prej.

Če je drugače dojena ji ne dajat. Če mal poliva ni hudga. mal ji privzdigni ležišče, da ni čisto ravno. Zna bit, da se ti hitro navadi na flaško in bo konc z dojenjem.

Tavečja je polivala, pa sem dala tale novalac pa je blo isto sranje. Sam da je mal kasneje in ne takoj po hranjenju.Glede pridobivanja pa mislim, da ni kritično. V enem mesecu naj bi najmanj 700g.

No, potem ga ne bom šla kupit.Bom raje še par dni počakala, pa bom potem pediatrinjo poklicala, če bo teža še vedno šla tako počasi gor.

Pri nas se je glih kar fajn vlilo. Pa glih sm hotla do trgovine.Očitno ne bomo nič jedli dons.

Tanja Pomoje je če jo sko tehtaš samo še hujš, ker se samo sekiraš. Vidm pri men, ker si pišem kok poje, in če kakšen dan mal manj poje sm že panična da bo deidrirala, je boljš če nič ne pišem user posted image . Se je moja v enem mesecu zredila samo za pol kile, ampak ker je zrasla a 5cm je to čist vredu, mogoče tvoja tud hitrej raste kot pridobiva na teži.

Ja, možno. Se mi zdi, da je res kar naenkrat ful dolga ratala.
Drugač pa te oddaje-jst tud ne verjamem, da je to možno. Ti otroci so res totalno razpuščeni, ampak prov ekstremno. Ne vem, če kje res obstajajo taki. Kaj šele, da bi jih blo tolk da iz tega lahko nardijo resničnostni šov. Če pa je to res, pol pa ti Američani res niso normalni.Zanč je bla ena familija, k so mel 3 otroke in sin ni hotu hodit lulat v školjko ampak al v tuš kabino al pa ven v rože, na pločnik....In mat se je režala zravenuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
7.7.2009 14:55:23   
lake
Ja sm gledala to oddajo, to je zato, ker majo premal časa za enga otroka, majo pa ene tri. Sej ni čudn da so tok podivjani.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
7.7.2009 14:57:54   
HM84
Po dolgem času še jaz... Stari smo 6 tednov in 2 dni in smo se že kar dobro privadli en na drugega:) Zdaj sem Alexa tudi nekako "prisilila" da čez dan "malo" spi. Ko prideva iz dopoldanskega sprehoda, se previjeva, najeva in poteg ga položim na najino ta veliko pojstlo. Jaz se z lap topom vsedem zraven njega, ga malo pobožam, parkrat popravim dudo in mali že spiuser posted image user posted image Očitno sem pogruntala dobro taktiko. Bravo mami! user posted image user posted image user posted image Ga pa očitno kar dobro uspava tale velika pojstla, saj povečini spi kar kakšne 3 urce skupaj. Vmes sicer malo pogleda, ampak ga mal pobožam pa dudo popravim in on drnjoha naprej... :)

Tako imam vsaj čas mal facebook pregledatuser posted image

Drugač pa tale vreme res ni za nikamor. Sva se šla dopoldne pred blok samo obrnit (celih 20 korakovuser posted image ) in nazaj domovuser posted image

Popoldne se bova šla slikat za osebno, ker upam, da bomo šli konec meseca vsaj malo na morje. Če bo vse po sreči kar v Medulinuser posted image Je prišla včeraj reklama od Pošte Slovenije, če ste kaj pogledale. Se mi zdijo cene kar ugodne...

Varuške?! Huh, rajši ne gledam, ker si ne predstavljam, da bi bili moji otroc taki... se potem samo jezim - na starše seveda oz. producente user posted image

No, eni imate probleme z zaprtjem, mi imamo pa skoraj vsako pleničko pokakano. Se zgodi da ena oz. max 2 na dan nista pokakani, drugače pa kar piha ven iz ritkeuser posted image Previjem ga, ko poje iz ene joške, ker vmse spusti kakec (in zato ker začne spati - da ga malo zbudim) in ponavadi še, ko poje iz druge, ker ga spet spustiuser posted image   Bomo bankrotiral, kot je že ena omenilauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
7.7.2009 15:05:11   
HM84
Joj še to - dejte mi povedat - a pri kateri uporabljate Nukove dude iz kavčuka? Pred rojstvom sem kupila to dudo in "zaradi strahu", da jo kje zgubim, sem zadnjič kupila še dve.

Ampak, ko sem iskala to dudo, nobena ni bila tolk velika kot ta stara. 1 je bila premajhna, 2 pa prevelika. No, kamlu je pristopila prodajalka, ker ji ni bilo jasno kaj počnem s tistimi dudamiuser posted image V glavnem, rekla je, da verjetno se je stara duda nategnila?! V enem mesecu žvečenja al kako?  Mislim saj ni panike, Alex je brez problema zagrabil novo dudo, na začetku jo je sicer malo valjal po ustih, ker je bila manjša, ampak potem ni bilo problemauser posted image

V glavnem, mislila sem že, da sem prej po pomoti kupila dvojko in sem jo hotla tud zdaj, Pa je rekla prodajalka, da rajš ne, ker potem bo imel polna usta samo dudeuser posted image

Na koliko pogosto pa ve menjate dude? Jih sploh?

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
7.7.2009 15:08:06   
Blueeyes

Blue, sej ste na hribu, bo vse odteklo, mi  v dolini bomo mel pa poplavo user posted image

ja to maš pa prov.. he he

glej da dobimo kakšno slikico kako mu pristojijo

Mi je Oskar zbudil Urbana, potem pa me je nedolžno pogledal češ, rabi svojo mamicouser posted image .

Ne, mislim, da jih ne boli vedno, ker naj bi se možganske povezave za bolečino šele vzpostavljale,... ali nekaj takegauser posted image

naša vsakič k se butne joka.. tko da najbrž že kej čuti... tud če prej ne joka pol začne user posted image
Mu pa danes nisem pobrala dežnika, ki mu je padel na tla in ko mi je rekel, naj ga kar jaz poberemuser posted image

user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
7.7.2009 15:10:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Tako imam vsaj čas mal facebook pregledatuser posted image

super da si se spet malo oglasila... če se ti da si dej v ticker starost... tko da bomo skoz vedeli kok je star

FB mi smo si zanč izmenjale naslove, tko da smo vse na FB-ju.. pridruži se nam...

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
7.7.2009 15:15:17   
Blueeyes
HM84 maš ZS

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
7.7.2009 15:18:00   
Andrejka9386
eno vprašanje...full me skrbi, da mali preveč pridobiva na teži...ima že krepko čez 6 kg
skoraj 7 se mi zdi(nimam natančne tehtnice)...pojedel bi res veliko. ima katera kakšen nasvet??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
7.7.2009 15:20:40   
HM84
Vas bom dodala - hvala user posted image

Madonca je začel treskat, je malega čist zrukal, tako da sem po hitrem postopku okno zaprlauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
7.7.2009 15:22:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

eno vprašanje...full me skrbi, da mali preveč pridobiva na teži...ima že krepko čez 6 kg
skoraj 7 se mi zdi(nimam natančne tehtnice)...pojedel bi res veliko. ima katera kakšen nasvet??

ja a ti doktor nč ne reče?? sej če bi se preveč ali premalo redil ti itak ona pove.. če se ti pa zdi da je preveliko jih pa poklili in vprašaj..

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
7.7.2009 15:33:50   
HM84
Pomoč prosim - kje hudiča dobim tickerjeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
7.7.2009 15:34:19   
Andrejka9386
komaj pri 3 mesecih imamo pregled...nimamo nič vmes, tako kot vas berem tukaj...pa ne vem kakoje to pri nas. niti nimam nobene pediatrinje za klicat tu v ZD, ker sta obe odsotni...za popi___ user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

pogreb
Lelly28 RR

Ali so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?

da (86%)

ne (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!