Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, a mislite, da bi blo smiselno, da Hani dodam Novalac proti polivanju?Ker res ful polova in je od četrtka do včeraj pridobila le 50 gramov, kar je bistveno manj kot je pridobivala prej. Tanja, pa imaš drugače dovolj mleka? Mogoče bi bilo najbolje, da vprašaš pediatrinjo kaj misli. 50 je res malo malo za cel teden. Poskusiš mogoče z enim obrokom Novalca, pa boš videla, če bo kaj bolje. Pa hvala ti za zs... pomagajo tople besede. Mislim, da imam dovolj mleka, ker bi sicer najbrž jokala, da je lačna Moj pravi, da se sigurno preveč naje, da tolk kokr ona poje še on ne bi mogu.Ker je na joški recimo 10 minut in skoz vleče in tudi slišim da požira, tko da najbrž ni v prazno. Patronažna mi je rekla, da je 10 minut čez glavo dovolj da se naje. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, a mislite, da bi blo smiselno, da Hani dodam Novalac proti polivanju?Ker res ful polova in je od četrtka do včeraj pridobila le 50 gramov, kar je bistveno manj kot je pridobivala prej. Če je drugače dojena ji ne dajat. Če mal poliva ni hudga. mal ji privzdigni ležišče, da ni čisto ravno. Zna bit, da se ti hitro navadi na flaško in bo konc z dojenjem. Tavečja je polivala, pa sem dala tale novalac pa je blo isto sranje. Sam da je mal kasneje in ne takoj po hranjenju.Glede pridobivanja pa mislim, da ni kritično. V enem mesecu naj bi najmanj 700g. No, potem ga ne bom šla kupit.Bom raje še par dni počakala, pa bom potem pediatrinjo poklicala, če bo teža še vedno šla tako počasi gor. IZVIRNO SPOROČILO: lake Pri nas se je glih kar fajn vlilo. Pa glih sm hotla do trgovine.Očitno ne bomo nič jedli dons. Blu Moja tud kadar je zmatrana opleta z glavo, me je že velikrat v čeljust mahnila. Res čudn da je ne boli. Tanja Pomoje je če jo sko tehtaš samo še hujš, ker se samo sekiraš. Vidm pri men, ker si pišem kok poje, in če kakšen dan mal manj poje sm že panična da bo deidrirala, je boljš če nič ne pišem . Se je moja v enem mesecu zredila samo za pol kile, ampak ker je zrasla a 5cm je to čist vredu, mogoče tvoja tud hitrej raste kot pridobiva na teži. Gledam na tv3 oddajo o varuškah, jao če bo moja taka kot so teli v oddajah se mi bo kr zmešal. Mogoče bi mogl pri nas tud kake take varuške najet. Ja, možno. Se mi zdi, da je res kar naenkrat ful dolga ratala. Drugač pa te oddaje-jst tud ne verjamem, da je to možno. Ti otroci so res totalno razpuščeni, ampak prov ekstremno. Ne vem, če kje res obstajajo taki. Kaj šele, da bi jih blo tolk da iz tega lahko nardijo resničnostni šov. Če pa je to res, pol pa ti Američani res niso normalni.Zanč je bla ena familija, k so mel 3 otroke in sin ni hotu hodit lulat v školjko ampak al v tuš kabino al pa ven v rože, na pločnik....In mat se je režala zraven
|