|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
29.6.2009 18:16:13   
barvar
Pozdravček še od mene. V petek na UZ so bili vidni 3 folikli velikosti 14 in 15 mm. Sem delala še ovulacijske teste, ki kažejo da je O danes. Mislim, da je res saj imam neverjetno veliko sluzi! To se mi še ni zgodilo! Sicer pa mi2 pridno user posted image , tako da bo čez 14 dni gotovo user posted image .
Zaljubljena, jaz user posted image po abraziji nisem dobila 8 tednov in so mi jo potem sprožili s tabletami, tako da počakaj in boš videla kaj bo rekel G.
Lep dan vsem skupaj še naprej!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.6.2009 18:25:42   
zaljubljena23
Barvar, super, le pridno vsaki dan user posted image potem bo čez 14 dni tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede moje M, pa bom itak počakala, saj pravim, klomifena še ne jem, brez klomifena pa itak ne bo šlo, ker nimam svojih O

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.6.2009 22:11:31   
tiana
zalubljena hvala za pojasnilo. Ne nč mene spremljajo na UZ, upam pa da bo ratal

....za dežjem vedno posije sonce...

Neposredna povezava do sporočila: 553
30.6.2009 10:25:37   
Še ena T
Bom še tukaj zastavila tole vprašanje, ker imate vse izkušnje s klomifenom....

Ne vem, kaj naj naredim. Moja G je rekla, da ne rabim klomifena, pa da naj počakam na HSG. Pred kratkim pa sem bila z mojim pri rešu na spermiogramu in ker je z njim vse ok, mi je rekel, zakaj zgubljat čas in naj kar jemljem klomifen, pa še recept mi je dal. A se vam zdi doza po pol tabletke pet dni sploh učinkovita? Kaj bi ve naredile? Na HSG bom pa najbrž še čakala, saj niti napotnice še nimam.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.6.2009 10:33:20   
tecnobica
Verjetno ti je dal najmanjšo dozo, ker se nikol ne ve, kako boš odreagirala. Prvi mesec pol, pa verjetno se boš hodila kaj kazat k njemu na UZ, pol ti bo pa povečal, če bo videl, da ni blo haska.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.6.2009 10:35:30   
S*
Še ena T, jaz bi se na tvojem mestu kar naročila na HSG, saj o kar dolge čakalne dobe. Ko dobiš datum, pa pojdi do ginekologa, da ti da napotnico.

Kar se pa doze klomifena tiče, Reš vedno štarta s 1/2 tabletke na dan, da vidi kako odreagiraš na klomifen.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.6.2009 10:37:42   
Še ena T
Hvala, tecnobica.
V bistvu jaz sploh še nisem njegova pacientka in me ne bo spremljal... Sem že skoraj odločena, da grem prej raje še k svoji G, mogoče me bo potem vsaj ona spremljala na UZ. Ta mesec bom sicer zamudila, ker bi danes morala začeti jemati, ampak sem raje previdna.

Neposredna povezava do sporočila: 557
30.6.2009 14:02:56   
cat woman
Lepo pozdravljene vse!user posted image
Evo še ena kandidatka, ki potrebujem pomoč pri zanositvi, ter bom jutri prvič uporabila klomifen.user posted image
Moja zgodba;pred dobrim letom in pol sem bila prvič noseča, z  zanositvijo brez težav po naravni poti.user posted image Potem po 3 mesecih SSuser posted image , sedaj že dobro leto dni ne uspe ponovno.
Sklenila sva da je potrebno po pomoč. Šla sem v Lj. na genikol.kliniko k dr. Tomaževiču, po pregledu in ultrazvoku ni ugotovil nobenih nepravilnosti.
Sedaj sem dobila tabletke klomifen in jih jutri 5 dan cilusa, pričnem uporabljati. Moja predpisana doza je po 2 tabletki na dan in sicer 5 dni. Ali je to kaj preveč za začetek?  Predpisal mi jih je za 3 mesece in vmes nimam nobenih ultrazvočnih pregladov. Kako je z temi pregledi?A je o.k. če jih ni?
Hvala punce moje!user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.6.2009 14:51:09   
Še ena T
S*, tudi tebi hvala za odgovor, prej nisem videla. Kam pa predlagate, da se naročim na HSG, kje je najmnaj čakanja? Pa kje manj boli?user posted image  uh, me je strah.

Cat woman, predpisujejo pa res različne doze... Ok, dr. že ve, najbrž.

(odgovor članu cat woman)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.6.2009 15:07:51   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Še ena T, jaz bi se na tvojem mestu kar naročila na HSG, saj o kar dolge čakalne dobe. Ko dobiš datum, pa pojdi do ginekologa, da ti da napotnico.

V Postojno delajo HSG vsak dan od ponedeljka do petka dopoldne. Meni so sicer rekli, da naj pridem ob 8 zjutraj, vendar sem potem čakala lačna do 12h, ker baje rentgenist začne šele ob taki uri. Se pa ni treba nič naročat, samo prideš in je. Kri ti tam vzamejo, potem te pregledajo, potem pa naredijo poseg in greš prec domov. No, tako so meni rekli, posega pa niso naredili, ker sem imela vnetje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.6.2009 15:14:31   
tecnobica
Meni je moj osebni tudi predpisal dve na dan. Ne vem, kako je bilo z reakcijo, ker me ni spremljal z UZ. Ko sem to povedala drugi dr. v Postojni, je rekla, da bi me mogli spremljat.

Še ena T, bolečina ni odvisna od bolnice in G, ampak od tebe. Če imaš zamašene jajcevode, potem baje boli, drugače pa ne. Samo meni je moj G rekel, da lahko boli pribl. tko, kot kadar imaš user posted image in kadar fajn boli. Samo baje da vseskupaj traja samo 5 do 10 minut. Mislm, da se da potrpet tak čas s to bolečino. Baje da pa se sem tud kakšno protibolečinsko tableto prej vzet.

Neposredna povezava do sporočila: 561
30.6.2009 20:57:40   
ency
Cat woman: Tudi meni je Tomaževič predpisal 2tableti na dan (od 5-9dne ciklusa) in s to dozo se je strinjala tudi moja osebna ginekologinja. In ravno tako nimam nobenih UZ. Sedaj sem v drugem krogu s klomifenom. Sem pa vceraj delala ovul. test in ena crtica je bila malo slabse vidna, danes pa se je prikazala  samo ena user posted image  me pa grozno bolijo jajcniki, zjutraj sem komaj hodila, ma zdj je ze bolše. Upam, da je vseeno bila ovulacija in da bo koncno ta plusek...2leti je ze kar precej casa...drugace pa stranskih ucinkov ta mesec nimam nic, no razen da me je uceraj in danas spikalo po jajcnikih

Neposredna povezava do sporočila: 562
30.6.2009 21:26:48   
S*
ency meni so tudi O testi zatajili ko sem jemala klomifen, se mi zdi da sem nekje prebrala, da lahko pokažejo narobe zaradi hormonov, ki so v klomifenu.

No upam da sta kaj naštimala in da boš čez 14 dni zagledala user posted image oz. user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.7.2009 10:58:47   
cat woman
Ency, hvala za odgovoruser posted image ! Danes sem vzela prvi dve tabletki pol mo pa videli kaj in kako bo. Zanimivo je pri meni to, da sem jest tud prej kar nekaj mesecev delala teste ovul., pa sem vedno imela 2 črtici, pozitivnega, pa kljub temu nič ni bilo. Tud jest nisem vedla ali jo sploh mam pa kdaj jo imam, glede na to, da so menst.ciklusi od 28 do 35 dne. S temi testi sem spoznala telo, da sem že točno vedela kdaj je potem nastopala ovulac..
Bom sproti poročala kako mi bo šlo.
Ency, želim ti srečo, pa naj bo že le plusek, ane!user posted image  drzim pesti! Za vse punce!user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.7.2009 21:18:22   
ency
Tudi jst upam, da so testi zatajili, ker tako me ni se  nikoli zbadalo v jajcnikih...tako da upam na plusek.
Pa srecno tudi vam punce, drzim pesti tudi za vas in da bo to poletje najbooooolj plodno, za vse nas!!!

(odgovor članu cat woman)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.7.2009 21:35:05   
tiana
js sm pa še kr zmedena....kot sm že prej pisala mam user posted image  samo z tableti in zj k sm na klomifenu sploh nevem kdaj naj pričakujemuser posted image .dons je 29 dni od zadnega dneva zadne menstruacije.v jajčnikih me že kr nekaj časa črviči pa zj sploh ne vem kdaj naj delam testuser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.7.2009 22:44:43   
ency
Če veš, kdaj si imela ovulacijo, potem pristej cca 14dni in takrat ali dobiš menzo ali pa si noseča...vsaj tako je meni razložil ginekolog, namreč če je ne dobiš po 14dneh in tudi nisi noseča, potem verjetno klomifen ni deloval. Jst bi naredila test na tvojem mestu,pa srečnooo

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.7.2009 13:51:10   
zaljubljena23
Tiana, tako kot je ency napisala, sicer moj G še zmeraj vzame rezervo 1 teden oz je mnenja, da M mora zamujati 1 teden preden se naj bi delal testek.

JAz, če bi bila na tvojem mestu bi še počakala kakšen dan. Vse pa je odvisno od tebe, lahko ga tudi zdaj že narediš, če je minus, še vedno obstaja upanje, da je prišlo do O in kasneje do oploditve malo kasneje.

Cat woman, če imaš PCO, potem je delanje O testov nesmiselno

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.7.2009 23:49:50   
crvicek
Drage klomifenke, jaz še kar ne dojemam.....ma zgleda da je prišel tudi moj dan, saj bom marca postala MAMICA!!!!!!!!!!!!!!! Vem da bo tokrat vse ok!

Danes je 27. dan in vednost hormona je že 612, tako da je super ok!!!!! 
Kaj več vam napišem v prihodnih dneh, ker zdaj mi kar ne gre od rok.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa predajem štafeto naslednji klomifenki!!!!!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 569
3.7.2009 8:18:44   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Drage klomifenke, jaz še kar ne dojemam.....ma zgleda da je prišel tudi moj dan, saj bom marca postala MAMICA!!!!!!!!!!!!!!! Vem da bo tokrat vse ok!

Kaj več vam napišem v prihodnih dneh, ker zdaj mi kar ne gre od rok.user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  ČESTITKE user posted image   user posted image   user posted image

Joj kako sem vesela zate. Itak da bo vse uredu, ti samo pozitivno razmišljaj in uživaj v user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.7.2009 11:11:31   
ency
Čestitam crvicek!!!Pa lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.7.2009 12:49:38   
zaljubljena23
Crvicek, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.7.2009 13:48:51   
Eviii
pozdravljene. še ena klomifenka tukaj user posted image . jaz sem začela v torek, torej imam še eno tableto danes in jutri. junija sem bila na hsg, ker je moja g na uz opazila, da imam verjetno zamašene jajcevode oziroma maternico, ker sem pred 3 leti imela cr in potem hudo vnetje z antibiotiki. hsg normalen, bp. bolečin nobenih na tem pregledu. sedaj me čaka 4 mesece klomifena. septembra pa na folikolimetrijo. dala sem tudi kri za preverjanje raven hormonov, možek more septembra na spermiogram. oba sva že v letih user posted image (35 in 38) in bova videli, če bo kaj pomagalo.
seveda tudi čestitke crvicku za lepo novičko user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 573
3.7.2009 16:47:31   
tecnobica
Crvicek, BRAVO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.7.2009 15:38:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

crvicek se tukaj čestitke z moje strani!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo tokrat vse bp in naj se ti rodi lepo in zdravo dete!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?