Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 14:59:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa ravno danes se mi ne da, ko Sara tako pridno spi... grem zdej probat... mogoče bo ostalo kaj v glavi... No dej... sej bo šlo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 15:33:50
|
|
|
|
petra1978
|
Pri nas se pa spet pripravlja na točo. Že 2 uri opozarjajo po radiju
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 15:53:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, se priporočam za pomoč, ko bom naročala copatke. Ja kreditno kartico pa imam (čeprav je včasih ne bi rada imela ). Tako da če bo katera želela naj ji zraven naročim, naj mi pošlje link na zs. Bom pa nekje konec tedna naročila potem pa kar v akcijo. Dobiš napotke na email
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 15:56:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto nas že nazaj...smo se sprehajale skoraj tri urice...pa v mestnem parku smo bile mi je ful žal, da sem tako pozabljiva Le kako smo včasih živeli brez mobitelov Sem ga pozabila doma in sem bila čisto zgubljena. O Sarayini številki se mi niti sanja ne Le kje so časi, ko sem nosila v glavi vsaj 30 telefonskih številk?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 15:56:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem pa mrtvo krepana..... Včeri sem dobila fešte po sedmih dneh zamude in zdej lije... KUmi čakam tri, da gre Lara spat, upam, da tudi danes odčmuri dve uri.... ojoj... ti nism nč fouš... naj ti čimprej minejo ti dnevi! držim pesti, da bo mala res tako dolgo spala... bosta obe imeli veliko dobrega od tega! Pa ravno zdaj, ko se je dragi vrnil
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 16:32:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa ravno zdaj, ko se je dragi vrnil Ja, ravno prav... hahaha Sem šla malo ležat... zaspat pa ne in ne... no, pa sem spet tle... za v posteljo sem si noge šla prat, preoblekla sem se... vse zaman... magari bi bla kr na kavču...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 16:34:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, se priporočam za pomoč, ko bom naročala copatke. Ja kreditno kartico pa imam (čeprav je včasih ne bi rada imela ). Tako da če bo katera želela naj ji zraven naročim, naj mi pošlje link na zs. Bom pa nekje konec tedna naročila potem pa kar v akcijo. Dobiš napotke na email Katere boš ti naročala? Menda imaš eno drugo spletno stran....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 16:34:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pri nas se pa spet pripravlja na točo. Že 2 uri opozarjajo po radiju Vse OK?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 16:42:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem šla malo ležat... zaspat pa ne in ne... no, pa sem spet tle... za v posteljo sem si noge šla prat, preoblekla sem se... vse zaman... magari bi bla kr na kavču... si še mene navdušila s to tvojo navado...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 16:46:53
|
|
|
|
arabela*
|
Naše dva pa se SKUPAJ igrata..pišeta in rišeta na tablo........kak je fajn ko je malo miru... M je danes spet zmazala cel krožnik zelenjavne juhe in še Anejino je pojedla in nato še tortilijo gor,pol pa še govorila am am am...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 17:56:17
|
|
|
|
gloria
|
...živjo...evo mene po dolgem času haha ...zasedena 100 na uro da se mi že mal suka ,no se tolažim da bo boljš drug teden...ma skoz nekaj delamo,pa prejšni teden sva letela za avto in ga končno izbrala...mal dražjega ko sva mislila,tak da smo dopust skrajšali na 4 dni od izbranih 10 ....gdaj gremo še ne vem ker imam zdej noro na šihtu...verjeten po 15 avgustu .... ...Nik je zelo priden fantek, čeprav zahteva velik pozornosti...saj ima prav če je pa tko ...vstaja se v pojstelci ali pa če se potegne na stol,plazi se ne,imamo pa še dva nova zobka od sobote...no počasi bo vse šlo a ne ... Alenka ma kaka lepa princeska je Sara mami Petra ful dober ti paše kratko in za Gala Lara je lepo ko ste spet vsi na kupu pozdravljena Olivija super za napredek Ane...vidiš kok hiter vse osvojijo Bubi takšno spanje ko ima Tjaša je tudi naš pogruntal in kake jeze je ponoči ko se ne more obrnit kok bi želel ...za tisto sliko si pa še mene nas ...evo sem že pozabila kaj vse sem hotela pisat ker pišem post že tri ure ...se še javim kaj...uživajte ..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:06:45
|
|
|
|
gloria
|
Olivija imaš ZS
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:11:16
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija imaš ZS ti pa odgovor
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:11:46
|
|
|
|
Olivija*
|
virtualna, kje se skrivaš? te pogrešamo....ti pa samo bereš kako kaj Leyla?
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 6.7.2009 18:25:48 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:12:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija imaš ZS ti pa odgovor ...glem pogledat dok sem tu ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:13:05
|
|
|
|
Olivija*
|
uf, gloria, ti pa maš dober spomin... koliko info si spravila v en post! ja, s tisto sliko nas je bubi vse fajn nafarbala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:13:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...glem pogledat dok sem tu ... in kaj boš zdaj s tem?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:15:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bom pa nekje konec tedna naročila... jaz imam nekaj parov copatkov od ruji, velikost 6-12 mesecev, pa so naši A še vedno ful preveliki...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 18:24:52
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, ti si spraševala za peno, ki je v večjem kosu. mi imamo alveolen peno. naroči se pri podjetju mpi kranj, odrežejo ti jo po meri in dostavijo na dom. debelina je cca 1cm in ko sem jaz naročala, so imeli samo temno modro barvo. žal se na njej tudi hitro poznajo sledi. mi smo prenosno posteljico malo podrajsali, ko smo jo sestavljali, pa se malo pozna. ampak cena je pa res ugodna. če hočeš kontaktne podatke, mi piši na zs. jaz sem dobila priporočilo od fiške.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 20:02:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* uf, gloria, ti pa maš dober spomin... koliko info si spravila v en post! ja, s tisto sliko nas je bubi vse fajn nafarbala Al ti misliš, da je nujno najprej vse prebrat in potem komentirat? Lahko napišeš dva stavka, bereš naprej, napišeš še tri... prebereš naprej.... in pol pišeš post tri ure.... hahaha
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 20:08:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bom pa nekje konec tedna naročila... jaz imam nekaj parov copatkov od ruji, velikost 6-12 mesecev, pa so naši A še vedno ful preveliki... Meni so tej ruji ful dobri.... lari so prav še tisti od 0-6... hahaha... ma sej sem že napisala to.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 20:09:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
AMOR REAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLL!!!!!!!!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 21:12:02
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 21:12:33
|
|
|
|
arabela*
|
Olivija....TNX..te bom kontaktirala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 21:33:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Koliko so cene privat jasli? Mi bomo Laro vozili v Koper v privat vrtec......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.