Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:04:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa dobro jutro vsem Sonček je
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:08:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...a ve katera,kje bi lahko nabavla velike blazine za na tla...take za če celo sobo,ne tiste majhne....pa ne preveč debele kake blazine imaš to v mislih? mehke-penaste? Ali v stilu Airex blazine? ne vem...študiram da bi zgoraj naredila igralnico..in bi imela na tleh nekaj...ne rabi bit čist mehko...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:10:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sonček je ja...super...študiram da krenem s puncama v mestni park..tam je vsaj senčka..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:19:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
.... nekaj takega imam tud jaz v planu čez kaki mesec dni, če ne kaj prej..... trenutno jih imam pa še do srede hrbta .. težka bo, težka Jst sem pred dvemi leti to naredila... ker sem se bala, da mi bo žal, se nisem čisto na kratko.... čez dva tedna pa sem šla še skrajšat.... oh, je pasalo malo spremembe po 20 letih..... zdej pa zgleda, da jih spet puščam.... no, ni cajta za k frizerki oz. ni prioriteta...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:22:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sonček je ja...super...študiram da krenem s puncama v mestni park..tam je vsaj senčka.. Počaki, pridem še jst...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:25:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Počaki, pridem še jst... daj...pridi....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:48:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sonček je ja...super...študiram da krenem s puncama v mestni park..tam je vsaj senčka.. Počaki, pridem še jst... oki, se dobimo. Saraya, možno, da se bomo mi tudi odpravili. Imamo ful starega posušenega kruha, tam v zgornjem ribniku je veliko lačnih kandidatov Če gremo, te SMSjam, pa me pokliči, če boste vi tudi šli. Aja, bubi bo verjeno hotel lutke gledat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:52:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, o teh lačnih kandidatih govorim: Ribe in želve se fajtajo za kruh
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 9:06:13
|
|
|
|
arabela*
|
ja...buib..pošlji sms..jau grem počasi ven..ker je notri prevroče.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:15:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dan. No, pa smo nazaj. Za en teden . Upam, da ste se lepo imeli. MI smo v vodi uživali ko nori, pa če smo sedeli na kamenčkih al pa plavali v globoki vodi v fredovem obroču. Skratka, L je nora na vodo, kar nas vse zelo veseli! Žal smo pa dobili vročinski izpuščaj, ki nam je malo pokvaril nedeljo, zdaj je sicer že boljše, ampak jo še zmeraj srbi, če ima majčko gor, tako da si ne predstavljam še čisto kako bova šle danes ven . Pa do P po Claritin sirup, da ne bo tolk živčna. No, zdaj vas grem pa malo brat...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:16:32
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Petra, ful ti paše!!!! Super da si se postrigla
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:19:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* koliko tekočine naj bi popili naši škratki? jaz sem slišala, da pol litra pri 9 mesecih...ampak naša punca še vedno popije cca 3dcl vode dnevno... Naša tud kaj takega. Zato ji včasih v vodo dam minimalno dozo mleka (eno merico) in potem notri 200 ml vode in potem vse spije. Sicer pa sem ugotovila ta vikend ko je bila na obali taka vročina, da je tudi sama tokrat imela večjo potrebo po vodi, tako da očitno že sami vedo, kdaj jo rabijo več...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:23:30
|
|
|
|
petra1978
|
Evo še mene po 2 dneh. Vikend je bil ful aktiven, tako da res ni bilop časa za rr. V soboto sma bila z galom pri P in je potrjeno, da je prebolel šesto bolezen. HB nič hujšega in smo tudi to preživeli. Včeraj je pa imel moj RD, smo malo grilali, tako da je bilo spet lušno. Moj malček že 2 uri spi in ga kar hodim gledat, ker to ni v njegovi navadi.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:24:27
|
|
|
|
petra1978
|
Aja, pol litra vode dnevno? Jaz če spravim 1,5 dcl v njega sem že vesela.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:26:08
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Miška mala lepa
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 10:28:53
|
|
|
|
petra1978
|
Bubi, se priporočam za pomoč, ko bom naročala copatke. Ja kreditno kartico pa imam (čeprav je včasih ne bi rada imela ). Tako da če bo katera želela naj ji zraven naročim, naj mi pošlje link na zs. Bom pa nekje konec tedna naročila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 12:09:14
|
|
|
|
arabela*
|
eto nas že nazaj...smo se sprehajale skoraj tri urice...pa v mestnem parku smo bile...je kar pestro...smo malo gokarde gledle....pol pa smo še v MC zavile imajo še vedno akcijo sladoleda..... Zdaj pa malo počitka...popoldne pa še kaka tura.....če ne bo dež....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 12:42:44
|
|
|
|
Olivija*
|
še na hitro en pozdrav od mene. naša A je včeraj prvič sama vstala Tudi kobacanje ji gre že odlično od rok (in od kolenčkov). sicer pa ful na čuden način izraža veselje nad otroci in igračami - ful maha z rokami (ok, otroci mislijo, da jih tepe) in renči... včeraj je slišala bratranca cvilit, pa ga je začela oponašat... mar bi se kaj boljšega naučila od njega!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 13:37:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem pa mrtvo krepana..... Včeri sem dobila fešte po sedmih dneh zamude in zdej lije... KUmi čakam tri, da gre Lara spat, upam, da tudi danes odčmuri dve uri....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 13:44:10
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo še mene po 2 dneh. Vikend je bil ful aktiven, tako da res ni bilop časa za rr. V soboto sma bila z galom pri P in je potrjeno, da je prebolel šesto bolezen. HB nič hujšega in smo tudi to preživeli. Včeraj je pa imel moj RD, smo malo grilali, tako da je bilo spet lušno. Moj malček že 2 uri spi in ga kar hodim gledat, ker to ni v njegovi navadi. no vidiš pa imate to za seboj! res HB, da ni bilo prehudo!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 13:45:35
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* še na hitro en pozdrav od mene. naša A je včeraj prvič sama vstala Tudi kobacanje ji gre že odlično od rok (in od kolenčkov). sicer pa ful na čuden način izraža veselje nad otroci in igračami - ful maha z rokami (ok, otroci mislijo, da jih tepe) in renči... včeraj je slišala bratranca cvilit, pa ga je začela oponašat... mar bi se kaj boljšega naučila od njega! kar tako naprej A!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 13:47:46
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem pa mrtvo krepana..... Včeri sem dobila fešte po sedmih dneh zamude in zdej lije... KUmi čakam tri, da gre Lara spat, upam, da tudi danes odčmuri dve uri.... ojoj... ti nism nč fouš... naj ti čimprej minejo ti dnevi! držim pesti, da bo mala res tako dolgo spala... bosta obe imeli veliko dobrega od tega!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 13:52:02
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja, pol litra vode dnevno? Jaz če spravim 1,5 dcl v njega sem že vesela. naša tudi ne popije pol litra dnevno... včasih, če mi res štrajka s pitjem, prižgem televizijo, počakam reklame, Sara se v momentu usede na tla in strmi v televizijo... jaz pa ji ta čas držim flaško in spije tudi do 200ml naenkrat! ko je reklam konec je tudi pitja konec, ugasnem televizijo in gremo dalje te reklame res delajo čudeže
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 13:54:08
|
|
|
|
Alenka_
|
evo... monologi... ah mam danes tolk čudn dan... nikakor se ne morem spravt za knjige... 13. se pa tko hitr bliža... jaz pa kar tle gor visim, vse drugo delam samo učit ne pa ravno danes se mi ne da, ko Sara tako pridno spi... grem zdej probat... mogoče bo ostalo kaj v glavi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 14:58:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
včasih, če mi res štrajka s pitjem, prižgem televizijo, počakam reklame, Sara se v momentu usede na tla in strmi v televizijo... jaz pa ji ta čas držim flaško in spije tudi do 200ml naenkrat! Hahaha..... Hipnoza deluje...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.