|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
6.7.2009 22:53:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

O vrtalka mala.... kr ne morem verjet, da tako malo bitje, tko rita, ko naša kr na mestu še vedno sedi.... 

hahaha, še želela si boš teh časov..... user posted image  Zelo kmalu. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.7.2009 23:07:51   
*bubi*
Pa še moja klepetulja:
user posted image

user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.7.2009 0:09:25   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa še moja klepetulja:
user posted image

user posted image

Lahko noč!

user posted image user posted image user posted image za bubiko!

zdaj pa še od mene lahko noč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.7.2009 7:35:07   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.7.2009 7:39:40   
arabela*
bubika....user posted image

naša se sicer daje v pozo plazenja...mogoče korak,dva,potem pa se zloži....na n oge se pa full postavlja...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.7.2009 9:05:12   
*bubi*
Dobro jutro!

Bubika še spi user posted image  Je združila nočno in dopoldansko spanje očitno user posted image

Ob 6ih sem šla k njej, ji nesem mleko - me gleda in se mi reži iz pojstle. Ampak jaz kar grem. Pride dragi domov, se je pogovarjal z njo, jo malo pobožal in je zaspala user posted image

Tak da ko se naspi, šibamo. Saraya, danes pa bi bila za kavico, pa obljubim, da ne bom pozabila telefona doma user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.7.2009 9:23:41   
petra1978
Dobro jutro!

Zdaj sem se vrnila iz mojega jutranjega teka, Gal spi pri sosedih user posted image , jaz pa moram it pripravit stvari za njega ker potem grema na sistematskega. Da vidimo koliko vaga moj malček (jaz mu včasih rečem, da je moj živi "kviht").

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.7.2009 9:24:16   
Alenka_

bubika user posted image user posted image user posted image user posted image prav simpatična miška mala! kar tako naprej!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.7.2009 9:24:42   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro!

Zdaj sem se vrnila iz mojega jutranjega teka, Gal spi pri sosedih user posted image , jaz pa moram it pripravit stvari za njega ker potem grema na sistematskega. Da vidimo koliko vaga moj malček (jaz mu včasih rečem, da je moj živi "kviht").

dobro opravita!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
7.7.2009 9:25:29   
Alenka_
pa dobro jutro in lep dan!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
7.7.2009 9:33:04   
arabela*

Tak da ko se naspi, šibamo. Saraya, danes pa bi bila za kavico, pa obljubim, da ne bom pozabila telefona doma user posted image .

pošlji mi sms...me gremo zdaj v mesto,ker sta že tečke obe.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.7.2009 9:35:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pošlji mi sms...me gremo zdaj v mesto,ker sta že tečke obe.....

aja...pa ne bomo kaj preveč dolgo,ker je neko čudno...ne vem če ne bo deževalo...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.7.2009 10:56:51   
Jazzy1

Pa še moja klepetulja:
user posted image

Hehe, cute user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.7.2009 11:08:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

user posted image si pa res pogumna, da boš iz tako dolgih prešla na kratke! bravo za pogum!!!
jaz namreč še nisem tolk daleč... da bi se dejansko ostrigla... pa premišljujem o tem že par mesecev... pa kar odlašam... user posted image

....ponavadi naredim tak.... en čas rabim, da se opogumim, pol pa ...akcijauser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.7.2009 11:14:00   
Jazzy1
Dan. Zadnje čase vas sploh ne utegnem brat. Al nas ni, al pa kar naprej nekaj pospravljam. Pravo sizifovo delo je tole pospravljanje pri vrabcu tud no! Ok, L še zaenkrat spregledam da pospravlja v kontra smeri user posted image , ma user posted image bi pa res že loh dojel nooooooo. A ma katera kakšno cepivo, ki vsebuje pospravljanji gen, ki manjka moškim????????????? Masto plačam !!!! user posted image

Drgač pa ste tud mene navdušile nad temle: [URL=http://i33.tinypic.com/fxe5v5.jpg]user posted image [/URL]

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.7.2009 11:15:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

saraya, ti si spraševala za peno, ki je v večjem kosu. mi imamo alveolen peno. naroči se pri podjetju mpi kranj, odrežejo ti jo po meri in dostavijo na dom. debelina je cca 1cm in ko sem jaz naročala, so imeli samo temno modro barvo. žal se na njej tudi hitro poznajo sledi. mi smo prenosno posteljico malo podrajsali, ko smo jo sestavljali, pa se malo pozna. ampak cena je pa res ugodna. če hočeš kontaktne podatke, mi piši na zs. jaz sem dobila priporočilo od fiške.

...  ni primerljiva z airex, ampak je pa fajn za igrat gor..pa še cenovno je ugodno ..11,30€/m2...pa odrežejo ti na mero in pošljejo po intereuropi...če je več kot 40€ prevoz plačajo oni drugače je 3,4€

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.7.2009 11:16:15   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Koliko so cene privat jasli? Mi bomo Laro vozili v Koper v privat vrtec...... user posted image

uf, drago... v Lj med 300 in 400 eur, kolikor jaz poznam. pa še plenice je treba s sabo prinest.

to je povsod trebauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.7.2009 11:19:48   
gold fish

En filmček sem naložila:

user posted image

saj se še spomnite bubija in sesalca? No, zgodba je podobna user posted image

...no, tu se pa lahko kar podpišem..... kot da gledam našega navihančka.....sesalec je pa res inuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.7.2009 11:22:42   
Olivija*
aloooo!

zdaj se ne spodobi več, da rečem dobro jutro user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.7.2009 11:23:54   
Olivija*
pri nas je pa ful navdušenje nad sesalcem. sploh tisti mini ročni sesalec bi lahko bil med njenimi najljubšimi igračami....če bi mami dovolila user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
7.7.2009 11:24:55   
gold fish
...tak, pokomentirala sem...zdaj pa grem...

..lepo se imejte, ne čvekajte preveč, ker bom spet nekje zadaj ostala.....

..... javljanje enkrat drug teden..... gremo na luštno.....upam, da bo vreme ok....   če bo katera v bližini zadra, naj mi pošlje kaki sms.....user posted image

...čaouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
7.7.2009 11:28:06   
Olivija*
jaz sem tudi danes posnela našo navihanko kako se ji mudi po stanovanu naokrog...ampak mi nekaj nagaja, da nisem mogla gor dat...user posted image

v glavnem pa sem hotela rečt to, da se mi je nekoč zdelo,kot da so svetlobna leta v razvoju med bubiko in A, zdaj se mi pa zdi, da ni več take velike razlike.... je naša punca že vedela, zakaj si je vzela toliko časa...je sedela, opazovala, vse pretuhtala in naštudirala....pol pa kar naenkrat akcija.

lara pa še vedno tuhta. jao, to bo kr frčalo, ko bo ona šla v akcijo user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.7.2009 11:29:09   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
gremo na luštno.....upam, da bo vreme ok....   če bo katera v bližini zadra, naj mi pošlje kaki sms.....user posted image

kaj je zdej to? a niste glihkar domov prišli??? user posted image

uživajte na polno!

Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.7.2009 11:30:43   
Olivija*
jaz sem pa danes spet klicala v službo. sem se le odločila za skrajšan delovni čas, čeprav sem še pred par meseci mislila, da tega ne rabim user posted image user posted image user posted image

jah...tale odhod v službo postaja realnost... pa če še tako močno želim potlačit ta razmišljanja user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 7.7.2009 11:31:08 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.7.2009 11:37:50   
Jazzy1

jaz sem pa danes spet klicala v službo. sem se le odločila za skrajšan delovni čas, čeprav sem še pred par meseci mislila, da tega ne rabim user posted image user posted image user posted image

Kolk časa boš potem delala? In kdaj začneš?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.