zaljubljena23
|
Barvar, kako je bilo na UZ? Baby, zelo mi je žal, da te je tečka spet obiskala Mića, hvala ti, želim si, da boš kmalu zagledala plusek oz da je bil ta postopek uspešen Tiana, a si spremljana z UZ? Če veš kdaj imaš O, lahko na podlagi tega računaš, kdaj tečka ne bi prišla. Navadno 14 dni po O. Cikle, pa ima spet vsaka drugač dolge. Prvi cikel sem imela O točno na 14.dan in je tečka prišla točno 14.dni kasneje, tretji cikel s klomifenom, sem imela O na 15.dan in mi je teste 29.dan cikla že pokazal plusek. Aja, pri meni še nič novega, v nedeljo je bilo 6.tednov po čiščenju, M še ni bilo, razen, če bi lahko bila tista rahla kri pred dobrim tednom dni, ki je trajala samo 2 dni Nisem dovolj pametna, sem v petek klicala G, je dejal naj se oglasim pri njemu, ko pride iz dopusta in bomo videli. Drugače pa več ne paziva, brez klomifena itak ne bo šlo, če pa se že kaj zgodi, pa se tolažim, da je tisto bila M . Čudna tolažba, ampak čutim, da je moje telo pripravljeno. bomo videli.