Naty*Taja
|
Hojla. Sam da se malo javim. Mi smo danes stari 17 dni in smo še kr pridni brez krčkov. No ja, včeraj nas je malo šravfalo pa smo ene dvakrat na dudko kanli malo koroških kapljic in je blo ok. Nimam pojma, mogoče sem kej takega jedla - se nič kej ne ahtam in ne kompliciram glede hrane. Je pa mali spal od 21. zvečer do 6 zjutraj z enim vmesnim hranjenjem...mi je skor joške raztrgalo. Zdej pa spet kr spi. Vmes malo popije, poje in spi naprej. Veliko smo že zunaj, oblačimo se izključno v kratek bodi in hlačke do pasu, ko spimo se pa s pleničko al pa čist tanko bombažno dekico pokrijemo. Kapice tudi nimamo. Zdejle vsi trije spijo, tak da je tak mir, da ne vem, kam naj se poknem... Kr hecno je brez vsakršnega glasu, ko je drugače vedno kako čebljanje okrog nas. Še taspodnji dojenček spi... IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09 krče, moj jih je dobil en teden po rojstvu in še sploh ne zgleda da bi nehali, dajem mu bio gaia kapljice pa nimajo nobenega učinka, a mogoče so kateremu nehali krči po petih tednih? Krčki ponavadi prenehajo tam nekje pri 2,5-3 mesecih! Baje so najhujši šele pri 6 tednih. Tak da če jih ima, bo treba še malo potrpet. Vse, ki imate probleme s svojimi - a ste prepričane, da jim pustite dovolj svobode, da bi porihtali mačke in da jim nebi vmes povedale, kako je treba? Pa verjetno se ukvarjate samo in izključno z dojenčki, al pa počivate?...No, se je kr za vprašat. kako se atiji počutijo ob tem.. Sama sem že delala take napake, tako, da ...je kr boljš, če se mal nazaj potegneš in zamižiš na eno oko, pa popraviš recimo pleničko, ko tvoj ne vidi... . Sej vem, da pri nekaterih tole ni vzrok, mogoče pa kje. Večina vas namreč piše takole... Mi je zbudil otroka, mi ga ne pomaga nositi... Sicer pa vsaka po svoje! Pri nas je vžgalo. Pa ko bo nekaj časa preteklo in bodo mali mal zrasli in bodo že opazovali bo lažje tudi za očke. Do takrat pa mal potrpet in raje tule gor mal potožit, ,kot pa kr na vrat na nos zaradi malenkosti narazen in ne vem kake drastične odločitve vse so že padale! A ne punce?