|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
4.7.2009 21:04:12   
Mala_princeska
Mene pa je začel bolet odprt zob (že 20 dni je odprt) in boli za user posted image , ma pa zmer me v soboto zaštihne...user posted image Očitno je hrana not pršla, kljub temu da si zob redno čistim s fiziološko in vato not rinem.
Grem jutri kar do dežurnega zobarja zjutraj user posted image , ker se bojim da bo ponoči še huje, pa da ščisti kanale... Sem vzela žlico Lekadol sirupa popoldne, malo spala - je bilo bolje, zdaj bom pa spet eno vzela. Nikjer ne piše da bi Lekadol škodil med dojenjemuser posted image user posted image .
Se bojim da imam še vročino od te bolečine user posted image user posted image user posted image .

Danes bili prvič dlje časa zunaj user posted image user posted image user posted image in male ni motilo, ko so blizu hiše kamen štemali. Je spala kot polhek. user posted image

Sem pa ugotovila, da če ji prehitro dam dojko(ko še ni cca. 3 ure od podoja ali več), da preveč poje in bruha user posted image . Še lovim njen ritem, vidim da jo napenja pred kakanjem - jaz ji pa jožek rinem, ker ne vem kaj jo zvija....user posted image user posted image

Zdaj spi, tavelika pa Ledeno dobo gleda in bo tud zaspala, jaz grem pa tud spat - mojega dragega še ni domov - šel na en piknik (je obljubil da bo pred polnočjo doma, pa da vidimo user posted image ).

Uživajte...
user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.7.2009 9:06:34   
kalanteja
nekje sem zasledila, da naj neb med dojenjem jedli prekajenega mesa? Zakaj, ve katera?

lep dan želim ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.7.2009 9:13:02   
majana79
Če gre za prekajeno svinjsko meso zato, ker je svinjina alergena in se jo odsvetuje med dojenjem in potem ko gre otrok na GH do enega leta. 

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.7.2009 12:30:48   
bamoocham
Dober dan.

Imam eno vprašanje- kaj dajate svojim otrokom za pit?
Ker naša  bi bila popoldan skos na dojki in pila, ker je zgleda žejna. In ker potem toliko popije, poliva v loku.

Sem mislila, da je mogoče lačna, ampak vidim, da je le žejna, sploh ko je tk vroče.

Patronažna je rekla, da nič prekuhane vode ali čaja-samo mleko-ampak js ne morem gledat naše pikice, kk joče, ker je žejna..in mleko je ne odžeja.

Drugače je pa ful pridna, spimo od pol ehin zjutraj do 6h, se podojima, kupčka podrema in spi do 10h.
Lepo se mejte.Papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.7.2009 12:35:56   
bačko
Bamoocham jaz dam Lori malo čaja od komarče.Ene 30 ml ji dam popoldne.Čeprav sem se zdaj odločila da ji bom raje dala malo vode.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.7.2009 13:03:07   
bamoocham
Bačko, pa lahko dam 10 dni stari pupiki čaj? Ne bo kaj narobe?
Ker tvoja Lora bo stara 1 mesec...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.7.2009 13:19:35   
Naty*Taja

Hojla. Sam da se malo javim. Mi smo danes stari 17 dni in smo še kr pridni brez krčkov. No ja, včeraj nas je malo šravfalo pa smo ene dvakrat na dudko kanli malo koroških kapljic in je blo ok. Nimam pojma, mogoče sem kej takega jedla - se nič kej ne ahtam in ne kompliciram glede hrane. Je pa mali spal od 21. zvečer do 6 zjutraj z enim vmesnim hranjenjem...mi je skor joške raztrgalo. user posted image
Zdej pa spet kr spi. Vmes malo popije, poje in spi naprej. Veliko smo že zunaj, oblačimo se izključno v kratek bodi in hlačke do pasu, ko spimo se pa s pleničko al pa čist tanko bombažno dekico pokrijemo. Kapice tudi nimamo.
Zdejle vsi trije spijo, tak da je tak mir, da ne vem, kam naj se poknem...user posted image Kr hecno je brez vsakršnega glasu, ko je drugače vedno kako čebljanje okrog nas. Še taspodnji dojenček spi...

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

krče, moj jih je dobil  en teden po rojstvu in še sploh ne zgleda da bi nehali, dajem mu bio gaia kapljice pa nimajo nobenega učinka, a mogoče so kateremu nehali krči po petih tednih?

Krčki ponavadi prenehajo tam nekje pri 2,5-3 mesecih! Baje so najhujši šele pri 6 tednih. Tak da če jih ima, bo treba še malo potrpet.

Vse, ki imate probleme s svojimi - a ste prepričane, da jim pustite dovolj svobode, da bi porihtali mačke in da jim nebi vmes povedale, kako je treba? Pa verjetno se ukvarjate samo in izključno z dojenčki, al pa počivate?...No, se je kr za vprašat. kako se atiji počutijo ob tem.. Sama sem že delala take napake, tako, da ...je kr boljš, če se mal nazaj potegneš in zamižiš na eno oko, pa popraviš recimo pleničko, ko tvoj ne vidi...user posted image . Sej vem, da pri nekaterih tole ni vzrok, mogoče pa kje. Večina vas namreč piše takole... Mi je zbudil otroka, mi ga ne pomaga nositi...

Sicer pa vsaka po svoje! Pri nas je vžgalo. Pa ko bo nekaj časa preteklo in bodo mali mal zrasli in bodo že opazovali bo lažje tudi za očke. Do takrat pa mal potrpet in raje tule gor mal potožit, ,kot pa kr na vrat na nos zaradi malenkosti narazen in ne vem kake drastične odločitve vse so že padale! A ne punce?

MONTIGNAC

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.7.2009 13:21:36   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

nekje sem zasledila, da naj neb med dojenjem jedli prekajenega mesa? Zakaj, ve katera?

lep dan želim ...

Ker je zadeva ful težko prebavljiva in male potem zvija ko hudič! Preizkušeno. user posted image

Bamoocham - če je žejna, ji daš dojko in sam začetno mleko popije - ko se odklopi, ji ne ponujaj več dojke - mal je treba opazovat malo pa boš dobila občutek, kdaj bi samo pila, kdaj pa je lačna. Pri nas tole čisto laufa. Se pa sigurno odžeja z začetnim mlekom!! Res ne rabi ničesar zraven. Se ti zna zgodit, da bo potem še več polivala, če ji boš čajek al pa vodo zraven devala. Jaz nič ne dajem in tudi ne nameravam. Je isto laufalo pri prvihdveh, pa mora tudi pri tretjem.user posted image

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 5.7.2009 13:25:12 >

MONTIGNAC

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.7.2009 13:52:58   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Bačko, pa lahko dam 10 dni stari pupiki čaj? Ne bo kaj narobe?
Ker tvoja Lora bo stara 1 mesec...

lahko ji daš malo prekuhane vode in to kar po žlički...bo dovolj...drrugače pa dobi že z mlekom dovolj tekočine, samo je treba res bolj pogosto dojiti

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 534
5.7.2009 14:51:09   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Veliko smo že zunaj, oblačimo se izključno v kratek bodi in hlačke do pasu, ko spimo se pa s pleničko al pa čist tanko bombažno dekico pokrijemo. Kapice tudi nimamo.

Hvala, Naty, sem hotela ravno vprašati, kako velik greh sem naredila, ker sem našega danes pustila spati zunaj brez kapice. Ker sem jaz bolj zmrznjene sorte, pa nekako ne morem, da bi ga že oblekla v kratke rokave, ampak je lepo v bodyju z dolgimi rokavi in v žabicah. Itak ga ne oblačim v nič drugega kot žabice, če dežuje pa ga zgoraj oblečem v dve majici (kot v porodnišnici). Naš je čez opoldne spal 3 ure v kosu, sva z možem v miru pojedla kosilo, zdaj je pa očka na vrsti, da ga ponovno uspava. Zvečer pa sledi kopanje in upam da spanje čez celo noč.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.7.2009 15:05:29   
Tira
Mišel kapljice Biogaia niso ravno namenjene za krče, ampak za boljšo prebavo. Za krče poskusi z vetrovnimi kapljicami Koroških lekarn ali pa s kerimi drugimi.

Bamoocham komarčkov čaj lahko daš po 1. tednu. Jaz user posted image  sicer ne dojim in mu zato vsak dan večkrat ponudim čajček, sploh sedaj ko je vroče. Pa ga na enkrat popije tam ene 20 ml, včasih tud več. Lahko pa mu daješ prekuhano vodo. Naš user posted image  je bil včeraj star en mesec in mi je patronažna rekla, da tudi prekuhavat ni več treba, ker se mora počasi navadit na vse, da potem z drugo hrano ne bo tolk problemov.

Mi imamo v tej vročini tud body kratek rokav in kar kratke hlačke pa nogavičke. Za ven pa čist tanke hlače do pasu, body kratek rokav in brez kapice ... sej bi se revež skuhov, če bi imel še to na glavi, že tko se ful poti. Kapice, če ne piha veter ne dajajte gor, ker drugače bo imel kasneje še prej kakšno vnetje, ko bodo ušesa tko "razvajena" - vsaj take so moje izkušnje.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.7.2009 19:19:45   
dreamhorse
Jaz naši dajem komarčkov čajek, pa ga kar nekaj spije na dan.. Ampak sma na flači. Če so otroci dojeni, potem naj ne bi pili nič drugega. Zaradi mleka na potrebujejo.. Če pa že, pa kako vodo, po žlički.. če boš dajala flaško, se bo razvadila in zavračala prsi...

Jaz mam pa en drug problem. Naša je okrog vratu kar močna, in se dosti poti.. zaradi vročine je dobila rdečo kožo in izpuščaje. Kakšna ideja, kaj naredit? Jo kar brišem, pa nič ne pomaga.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.7.2009 20:41:29   
10ka
dodajanje čajev in vode - res je zanimivo brat, kako različne nasvete dajejo patronažne in tudi pediatri. naša patronažna je rekla, da MORAMO katji dati tudi kak čaj ali prekuhano vodo, kljub temu da je polno dojena. v tej vročini to rabijo... prvi sem dajala čaj ko  je dopolnila cca 1 mesec, samo nikoli nisem prekuhavala vode zanjo. enostavno se nisem spomnila

oblačenje - joj jaz nimam pojma, kako obleči katjo. probam se držat načela, da ima en rokav več kot jaz, včasih jo imam tudi v kratkih rokavih... imam pa eno čist tanko in rahlo kapico za na glavo, ki je bolj okras kot kaj drugega. pa itak samo za ven...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.7.2009 23:47:53   
loveforever
POZDRAVLJENE""""!!!

o končno sem malo prišla do računalnika, tolko da veste da sem še živa,
moja Tinkara je zelo pridna spi skoz cel dan in seveda je, ob taki uri pa jo malo šravfa. dobim pa jutri kapljice iz Sevnških lekarn pravijo da so skoraj enake kot koroške lekarne, mi jih pa kr po pošti pošljejo.

sem  videla da bo kr pestro tukaj na forumu da ste si dale že veliko nasvetov, tako da bom lahko kr tukaj pogledala odgovore na vsa moja vprašanja. vas moram malo za nazakj prebratuser posted image user posted image

bamoocham a si me ti prehitela ?? ( 25.6.2009 02:56) al sm js tebe k nisem nikjer zasledila.??

no o mojem porodu........ ja ricinusovo olje!!!!!!!!!!!!!!!!!nikoli več, kot je rekla kolegica, deluje po 1 dnevu in vse gre fuul hitro ampak precej boleče.....to je to.....

no več pa drugič
lp

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.7.2009 8:47:24   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Jaz mam pa en drug problem. Naša je okrog vratu kar močna, in se dosti poti.. zaradi vročine je dobila rdečo kožo in izpuščaje. Kakšna ideja, kaj naredit? Jo kar brišem, pa nič ne pomaga.

Smo imeli tale problem pri tadrugi - pomaga, da jo z mandljevim oljem namažeš v gubicah, da se ne riba toliko, al pa z bepanthenom, če je fejst rdeče, da se hitro zaceli.

MONTIGNAC

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.7.2009 10:21:27   
lenika
Lepo pozdravljene!

Po kar nekaj času se zopet oglašam. Saj berem vas, za pisanje pa enostavno zmanjka časa.
Naša Daša je prdina deklica, ki zaenkrat še veliko spi(čeprav iz dneva v dan manj) in se zelo rada vozi z vozičkom, zato smo veliko zunaj. Ponoči pa je tudi zelo pridna. Danes je spala (ne smem se preveč hvalit, da se ne pokvari user posted image ) Od desetih zvečer do pol petih, pojedla in spala še do pol devetih.
Upam, da bo v prihodnjih dneh kaj več časa, da se bom lahko bolj redno javljala.

Neposredna povezava do sporočila: 541
6.7.2009 10:26:12   
bačko
Dan!
Naša pa se zelo ne rada vozi z vozičkom.Zato smo večinoma na balkonu in bolj malo greva na sprehod.Sva zadnjič šli in se je kar naprej jokala.Kako naj jo navadim da bi uživala v vozičku?Saj ko je na balkonu v vozičku je uredu.Se bo že navadila.
Na balkonu jo imam tudi po 3 ure in zelo uživa.Pa čeprav se pelje mimo veliko avtomobilov večinoma spi.
Lenika tako kot si ti napisala tudi naša čez dan vedno manj spi.Moram kupiti igralno površino in jo dati gor.Zelo rada okoli spremlja stvari in je prav prisrčna ko čeblja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.7.2009 10:26:28   
tinca84
Zdravo!

Moj Niki je imel pa včeraj vročino. Zjutraj ko sem ga dojila se mi je zdel nekam vroč, pa sem mu zmerla temperaturo s termometrom na dudico in je imel 38,1, ampak ne vem če na dudico tudi kaj stopinj odštejemo??? Oči je imel čist motne, pa tole vreme je za en k.... po pravici povedano. Ponoči je imel 37,5 to pa je že normalno.

Aja pa glede menstruacije.... Prejšnji teden sem jo dobla, pa se je nehala za tri dni in  sem jo v soboto spet dobla, pa je že od včeraj zvečer nimam nič..... jutri imam prvič G po porodu, pa ne vem če naj grem ali ne? Sicer močna M ni bila ampak če bi spet nazaj dobla, potem me ne more G pregledat a ne?

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

Neposredna povezava do sporočila: 543
6.7.2009 10:35:55   
Tira
Dreamhorse poskusi user posted image  malo manj obleči, da ne bo tako prepotena. Drugače so pa meni vsi rekli, da za gubice pomaga olivno olje (mandljevo je baje alergeno), ampak če se pojavijo izpuščaji, ki pa jih tvoja očitno že ima pa raje z Bepanthenom, ker pod oljem koža ne diha.

Mi smo kar vredu, večino dneva prebedimo, mali zelo malo spi. Pa že 3 dni ima kr uro določeno, točno ob 7h ga začne zvijati. Samo mi je ful čudn, ko pravijo, da so krči bolj pogosti popoldne in zvečer... no pri nas pa zjutraj user posted image
Drugač je pa tako vreme, da tud jz ne vem kaj mu gor dat... enkrat je mraz enkrat ful soparno... user posted image  zdajle že vidim, da sem ga oblekla preveč, ker je zdaj že sonce zunaj.
Aja pa še to... tale lulček mi dela preglavice user posted image , ko ga čistim za kožico sem danes opazila bel "sirček" ampak sploh ga ne morem stran spravit... zj pa ne vem a je to kožica al res umazanija user posted image  Za enkrat sem se matrala, pa mi ni ratal in sem kar pustila. A ima še katera take probleme z lulčkom user posted image  ?

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.7.2009 11:23:22   
*alina*
Pozdravljene,

sicer sem že včeraj nekaj napisala, pa mi ni hotlo objavituser posted image , tako da upam da bo danes več sreče. Glede dodajanja tekočine, sem napisala, da tudi pri nas dodajamo komarčkov čajček in ga zelo rada pije. Je pa res, da ji dodajam adaptirano mleko in že zaradi tega potrebuje dodatno tekočino...

Voziček - naša ga obožuje. Med sprehodom vedno trdnoooo zaspi, tako da zgleda, da ji paše... 

Drugače pa me zanima, če že kaj planirate dopust? Mi gremo na morje v drugi polovici avgusta in moram počasi urediti osebno izkaznico. Pozna katera kakšen foto studio v LJ, kjer slikajo tudi dojenčke. Sem slišala, da tega ne počnejo vsi, ker zna biti dolgotrajno...user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.7.2009 11:35:44   
bamoocham
Dan.

Evo, glih je bila patronažna tu, pa je rekla, da lahko gremo venuser posted image za 15 min. Boljše kot nič.
Glede oblačenja-je rekla, da jo naj doma oblačimo v bodi na kratek rokav in kratke hlače-ker je njej tudi tak vroče kot nam. za ven pa naj damo bombažne hlačke in bodi z dolgimi rokavi.
Prekuhano vodo pa odsvetuje. Je rekla, da je normalno, če je kr naprej na dojkah popoldan, ko je žejna.

Loveforever, a sem ti rekla, da boma na isti dan rodili?user posted image Si me prehitela. Js sem rodila ob 12:26, sem bila pa od 6h zjutraj v porodni.

Krči-našo mučijo od 4 do 8h popoldan, boga revica kk se joka. Ji dajema kuminin sirup-malo oblažijo, kaka pa potem ful. Včeraj popoldan sem jo ene 5x previla, pa je bila skos pokakana. Sej bo. 3 mesece je treba zdržat.

Dreamhorse-naša je dobila take izpuščaje po trebuščku in sem ji mazala z bepantenom (ko je tudi za bradavice) pri vsakem previjanju, pa je bilo potem ok. So izginili.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.7.2009 11:45:08   
Anonimen
še en pozdrav od mene!
ko se ravno o oblačenju pogovarjate- jaz ji dam za ponoči dolgi rokav in bombažne hlačke, čez dan pa kar kratek rokav, ki ga ima tudi za zunaj. pa tudi mi smo brez kapice, itak je zunaj vedno v vozičku , ker tudi vedno zaspi. je pa res smotano vreme, ker včasih še za sebe ne vem kaj naj oblečem, kaj šele aneju in danaji.
sem pa ugotovila, da je dobila mozolčke po ličku, ker sem včeraj jedla malo pečenke.
komarčkov čaj sem tudi že nabavila, vendar ji ga še ne dajem, se mi zdi da še ni potrebe.
user posted image v sredo imamo prvo posvetovalnico in še vedno nismo dobili potrdila o zavarovanju. ali lahko tudi brez tega gremo? ali kako?

Neposredna povezava do sporočila: 547
6.7.2009 12:17:10   
mojjaka
v sredo imamo prvo posvetovalnico in še vedno nismo dobili potrdila o zavarovanju. ali lahko tudi brez tega gremo? ali kako?

Lahko greš z zdravstveno kartico starša po katerem je/bo otrok zavarovan.

Sovražim to klinčevo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image pri nas že lije dež in grmi ter bliska. BREZVEZE!!!v vozičku bi Jaka sigurno spal, tako se pa že celo jutro žulima, ker ga šravfa ful in sploh ne more zaspat, ga z dudo in apljicami tolažim božčka, jaz sem še vedno v pidžami....se mi ful smili in koooooooooomaj čakam da mnejo ti krči smotani!!!
včeraj smo se spet kopali, mozoljčki še kr niso zginli, zdaj jih je dobil še po dekolteju user posted image
Koliko kaj pojejo vaši malčki??? Jaka čisto različno, včasih ima dovolj 70 ali 90ml, drugič spije 120 ali celo 140ml. kombinirava moje mleko in Novalac, ker pač mojega ni dovolj.Ima pa 5obrokov na dan, ker ponoči spi sup po 5 ur. Čajčka mu dam samo včasih popoldne kakih 30 ml.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.7.2009 13:05:27   
Tira
Mojjaka ti mozoljčki so čist normalni, kar pri miru jih pusti, tud mazat nič (vsaj tko je men razložila patronažna).

Naš Marcel poje zelo različno, večinoma 120 ml, včasih manj. Jemo pa skoz na 3 ure, tud ponoči. Mogoče bi mu morala počasi več pripraviti, do sedaj mu skoz naredim ravno 120ml.

Tud pri nas že grmi in ravno se je dež ulil user posted image , pa ravno sva mislila mal ven, ker tud Marcel že cel dopoldne nič ne spi.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.7.2009 16:07:10   
10ka
mala_princesa -kako zob? upam, da si ga porihtala že v nedeljo. protibolečniska zdravila, ki imajo paracetamol, lahko jemlješ tudi med dojenjem - lekadol, pa tudi nalgesin, če je res hudo. samo aspirina ne smeš.

prekajeno meso - se ga je treba izogibat zaradi alergij. čeprav sem jaz tu pa tam kako rezino pršuta pojedla ko sem dojila prvo hčerko, pa ni bilo panike. sem pač počasi testirala kaj ji paše in kaj ne. katja npr ne mara čokolade user posted image

tinca 84 - zakaj pa je imel NIki vročino? jaz bi šla itak z menstruacijo k G, samo verjetno ima vsak G svoje fore glede tega.

naša katja je dobila pa včeraj vnetje oči user posted image ji iz desnega učka teče gnojček in sem jo hotla danes že k pediatrinji peljat. prej sem klicala patronažko, ki je rekla, naj ji čistim uček s kamilicami in s svojim mlekom. upam, da bo do jutri že kaj boljše. smo pa zaradi tega obsojeni na strogo bivanje za 4 stenami, ker vnetim učkom svež zrak ful ne paše.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?