Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Miklaromček verjetno te bodo spremljal da ti bodo dal ustrezna zdravila al pa kakšno dieto za pritisk,glede cerklaže je pa tko da si največ notr 4 dni se mi zdi,verjamem da ti je pa hudo sam poglej po drugi strani bosta pa vsaj ti in tvoja pikica ok in to je najbolj važno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:27:36
|
|
|
|
Kliki
|
O boga res se mi smiliš. Ja pritisk pa ponavadi uravnavajo s tabletam ne vem pa kako je pri nosečnicah. SREČNO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:33:34
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Miklaromček verjetno te bodo spremljal da ti bodo dal ustrezna zdravila al pa kakšno dieto za pritisk,glede cerklaže je pa tko da si največ notr 4 dni se mi zdi,verjamem da ti je pa hudo sam poglej po drugi strani bosta pa vsaj ti in tvoja pikica ok in to je najbolj važno ne vem bom videla kaj mi bojo sploh delali, ja za cerklažo pa mi je danes rekel da največ pet dni. sam ne vem kak sem danes imela povišan pritisk,, k ga do zdaj še nikoli nisem imela, tudi pri prejšnjem pregledu ne. sicer mi ga je merila trikrat, in tretjič je že bil nižji, kot prvič in drugič, mogoče to kaj od straha
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:36:05
|
|
|
|
Kliki
|
Ja pritisk je povezan s strahom. Mogoče pa bo ob sprejemu OK in ti bodo samo crklažo naredili in te čez pet dni poslali domov.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
potem če si ga imela pa sam danes te bodo potem pa en dan v bolnici spremljal da bodo videli kakšen pritisk imaš da preverijo tko da ne skrbi,mislim da se je G hotel samo prepričati da ti ne bo hudega tko da skrbi probi odgnati stran pa bo glede cerklaže je pa tko da nekatere gredo že po 3 dneh domov če je vse ok tko da misli na najbolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:39:44
|
|
|
|
trinity22
|
miklarom vse bo ok
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:39:58
|
|
|
|
miklarom
|
upam, bomo videli, sam kaj ko me bo pa v ponedeljek spet strah
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:41:47
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka grrrrr, sem dobila error sva bila na kontroli teže danes, ima 6430 g, velik je pa 59,5 cm zredil se je 2830 g od najnižje teže, zrasel pa 8 cm rad papa! jutri pa na morjeeeeee hvala žiži za rezervacijo! iiii ledenkica tvoj pikec pa res rad papa... je prehitel mojo princesko, ki je kar nekaj starejša od njega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:42:15
|
|
|
|
miklarom
|
upam da res, hvala za objemčke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 12:50:36
|
|
|
|
Kliki
|
Misli pozitivno in bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.7.2009 14:08:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ti, miška, a se dobiva na kkem kofetu, ko boš v lj? Pridi danes ob 17h v Kongo. Drgač pa naslednjič grem v LJ z mojim dragim. In on ni glih narejen za kofetkanje. Pikola no miši - moj je čist ist. (če še ne veš) miklarom - sprosti se in misli pozitivno. Ker če s eboš sekirala bo pritisk ponorel .. Lepo na easy, ok? gigi & ajsi - uživajta! larilu - to mi deeeelaaaj! Kakšen cuker! trinity - kaj lepega nam še povej o svoji lepotički! Nataša - le daj - komaj čakam! vita - ku-ku... si kje tu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 10:03:03
|
|
|
|
~Biba~
|
Dobro jutro, želim vam lep vikend!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 10:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro pupe... JST HOČEM KLIMO Tuki notr je tok vroče, da nevem kako bom pol še z otrokom zdržala GROZA!!!!!! Sicer pa meni tale inzulin čist nič ne pomaga... Cukri so enaki kot so bli pred jemanjem inzulina... Pod 8 mi sploh ne pade Mah bo že... Bolj se bom sekirala, slabše bo.... Še višje cukre bom mela Kako ste pa ve kaj? Kaj boste danes kaj počele? Midva bova danes pripravila posteljico, včeraj sem oprala posteljnino, danes pa jo bom namontirala, ko bo postelja stala Sicer pa sem bla včeraj na pregledu v P in imam menda zmehčano porcijo, MV pa dolg kar 42mm Je Pušenjak reku, da je dolg k ponedeljek brez denarja Zgleda da se nam naš pojeb še nima namena kmalu pridružit... Ampak ima pa v 33t1d kar 2133g To je pa kar dosti a ne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 11:17:44
|
|
|
|
Kliki
|
Živa25 potem pa pridi k meni v stanovanje k ni v največji vročini nad 23stopin. Ja težki ste pa kar fino za te tedne.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 11:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej vem ja Jst kr pogrešam najina prejšnja stanovanja... V prvem sva imela non-stop enako temperaturo in sva se tudi poleti pokrivala z kovtrom, no v Borovnici pa ni bilo dosti slabše... Sej tukaj je tudi samo zjutraj sonček (do 12h) ampak danes sem zgleda malo prepozno spusila rolete in je vročina notri udarla Mah sej bo... Ventilator že pridno razpihava in je kar dobro opravil svoje delo Težki smo pa kar ja... No sicer Pušenjak ni nič komentiral, da bi bilo preveč, ker itak merijo samo približno ampak kak teden prehitevamo, po meritvah, ki jih pokaže UZ No pa sej bo.... Ko bo cuker v normali, bo tudi mali nehal tok pridobivat na teži Jutri bom dozo že povišala, ker zgleda ne bo dovolj 6E Kako ste vi? Zdej, če me spomin ne vara, si sama? Je šel tvoj na službeno pot? Kateri krog sploh tečete že?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 11:57:48
|
|
|
|
Kliki
|
Ja sama sem. Komaj že čakam da se moj vrne ker mi je že kar dolg cajt brez nega. Tečeva pa 9krog po laparo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 12:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ujoj... Sej bo... Sprosti se predvsem, pa se bo hitro prijelo... Vem pa tudi sama, kako težko to je Kdaj pa pride tvoj nazaj? Kaj lepega počneš danes?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 12:11:49
|
|
|
|
Kliki
|
Moj pride jutri zvečer. Zdej grem k mamici na kosilo potem pa v službo. Tako da bo tale sobota šla boj mimi mene.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 13:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sm pa dans čist fertik k so me ponoč krči napadel po obeh nogah in to tok da me je mogu moj ob 3 zjutri masirat,absurd,čedalji več takih znakov mam da bo tamala zdržala sam še en teden k vsaj tko je bilo pr tamalmu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 23:02:48
|
|
|
|
sonček33
|
Drage moje punce! Smo dopustnikovali. Jazzz ... pričakala me je čudovita novička! Bodite srečni, radi se imejte, crkljajte se. Čuvajta ga! Mikalrom - pogumno in pozitivno ŽIva a vam na dajo klime, barabe Se - počujte? Erin, kako je Tilen? Miška dej povej dej povej... a si ok? Imena? larilu - kaj ti to limaš Pa itak držim pesti da si še mal 2v1 Polaris - pa vi? Sonček85 - madona, kaj pa vi jeste? Ajsi - kako lep je...las pa za k frizerju Spps kako larisa in marcel? Ti deklica pomaga? Ga obožuje? Murkica, oktavija, beyba, biba - kako ste? Žižek mis ju.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.7.2009 23:04:05 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.7.2009 23:08:33
|
|
|
|
sonček33
|
Erin pozno, a iz srca - vse naj naj Murkica - vidim, da si pridna, da delaš in delaš...le ne preteraj se, a prov? ČE boš utrujena, počivaj. Kar se tiče pa unga dodatka, pa itak žalostno, kako je poskrbljeno za mlade družinice.Sramota.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.7.2009 10:18:20
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še čist frišna novička ... Jazzzi sporoča: IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm. čestitke mami to pa je lepa novička pred spanjem pa si ga le dočakala bravo!!! jazzika zdaj se pa pridno cartajte in uživajte v vsakem skupnem trenutku.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.7.2009 10:21:11
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Murki to preverjajo pri vsaki nosečnici. da ja? mene je dala na test glukoze šele, ko sem imela slab urin, sicer pa me ne bi. eh, pri meni v prvi nosečnosti sploh niso preverjali. posledica: mala je tehtala 4200g.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.7.2009 10:26:14
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom upam, bomo videli, sam kaj ko me bo pa v ponedeljek spet strah miklarom, boš vidla, da bo vse ok. pritisk pa je tak. tolko čakam v čakalnici, da ga mam nazadnje idealnega. 110/70, doma pa tolko da ne padam skupi. 90/55. tebi se je mogoče pač malce dvignil in te bodo dan ali dva spremljali. meni so ga zaradi prenizkega.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.7.2009 16:23:25
|
|
|
|
sonček85
|
erin ,ledenka ,ja re je močen ,prst že full močno stisne in ko ga tko malo za rokice primeš se že hoče kr postavit
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......