andmoj
|
Oj!! Danes sem imela pregled. Najprej sem šla zjutraj navsezgodaj v laboratorij, sem dokaj hitro uredila, edino izvid za vodo je blo treba malo dlje počakat. No, je blo ok. Potem grem pred ambulanto svoje g. kjer jih je bilo pred menoj 6 - nosečk. Počakam, da pride sestra, ko se odprejo vrata, stopim in ji hočem dati kartico, nakar me ena , prav tako nosečka, zrine naprej, da je oddala pred menoj kartico, čeprav je prišla za menoj urine, tko, da je na koncu šla pred menoj notri. Matr sem bla jezna, bi jo najraje čez okno vrgla. No, pa čakam 2 uri in še malo, da pridem na vrsto za ctg. Naši se je ravno takrat kolcalo. Ko sem gledala izpisek iz ctg-ja, ko sem čakala še na pregled, sem opazila, da je na spodnji strani listka vidno, da je zabeležil popadke, (meni so rekli, da je spodnja stran lista, kjer beleži popadke, zgornja pa utrip ). No glede na to, kar sem videla na listku, je bilo popadkov kar nekaj. G pregleda in reče, da je naša mala danes zelo zagreta, o popadkih pa ne duha ne sluha .... OK!! Potem me še vaginalno pregleda, itak spet potem dobim Canesten (sem se že kar navadila), pove, da sem še zaprta, ter da je vse ok, pa da je mala obrnjena na glavo. Opravimo še uz, joj, po dolgem času sem spet videla . Sem bla tko vesela. No, pa me g vpraša, če spol že vem, pa sem ji povedala, da mi je na začetku nosčnosti povedala. Itak ni mogla preverit, kaj je, ker je bila mala obrnjena, da je kazala hrbet. No, tudi na uz je bilo vse ok, naša mala pa je težka 3000g. Itak sem bila tko zmedena danes, da ji nisem omenila testa za streptokok. Mi je moja g predlagala, da grem rodit v Trbovlje, ker je v LJ P full gužva in tam vse na hitro naredijo in se ne zavzamejo toliko zate, kot bi se sicer. Tko, da bom še videla, kakšna bo gužva konec meseca. Ja, jaz sem optimist in mojemu dragemu skos govorim, da bom na rok rodila ali teden kasneje, kar tudi on neprestano govori. Itak me pa vsak dan sprašujejo, kako in kaj. Me zanima, če bodo tudi takrat, ko rodim, toliko spraševali, če mi pomagajo, ko bom rabila za čuvat Za seznam: ctg - 10.07., pregled + ctg 17.07,
|