Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.7.2009 20:38:19
|
|
|
|
majana79
|
V Ljubljani patronažne ne hodijo čez vikend. Načeloma povejo kdaj bodo pršle, ko jih pokličeš pa obvestiš da si rodila. No, vsaj naša je povedala kdaj pride, se pravi ob keri uri prbližno.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.7.2009 20:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pokličeš jih pa zjutraj med 7 in 9 uro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.7.2009 20:45:57
|
|
|
|
ana**
|
majana in k.tja hvala vama Sej sploh ne vem kaj morm nardit, kaj morm rečt.. Zmeda sm, totalna Grem počaaasi v posteljo. Bog ve kakšna bo prva noč doma
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.7.2009 20:53:33
|
|
|
|
majana79
|
Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra). Kar mirno, noč bo super, boš videla. Aja, pa dobrodošla v klubu šivanih. Za boljše celjenje si veliko spiraj (po vsakem lulanju) pa imej vedno suho spodaj, sigurno pomaga. Če te bo pa fajn bolelo, še po kakem tednu pa povej, imam eno žavbo, pa ti bom dala za mazat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.7.2009 20:58:03
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra). Kar mirno, noč bo super, boš videla. Aja, pa dobrodošla v klubu šivanih. Za boljše celjenje si veliko spiraj (po vsakem lulanju) pa imej vedno suho spodaj, sigurno pomaga. Če te bo pa fajn bolelo, še po kakem tednu pa povej, imam eno žavbo, pa ti bom dala za mazat. Ooo.. dej pliss mi daš link Pa bom jst to poklicala,da se zmeniva. Hvala za nasvet. Ve ste prav super babuške.. Kolk šivov pa imaš ti? Sej sm rekla,da me je bolj bolelo kot pa nekateri popadki Zdaj proti večeru je že bolš.. Če pa bo tko hudo pa ti bom rekla za kremco,če ti ne bo odveč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.7.2009 21:06:11
|
|
|
|
majana79
|
Ah, me smo že stare mačke, pa smo zato fejst. Evo, link, potem pa kar klikni na slikico, da se poveča. Jst mam 6 al 7 šivov, pa še niso čist vsi zaceljeni, je cela zgodba s tem... Ampak boleli so me pa kr ene 2 tedna, sam lahko da tebe ne bodo tolk, da te ne strašim. Za kremico pa ni panike, se bova zmenile pa dobiš, čeprou držim pesti da te kmalu neha bolet.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 8:29:39
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra). a das meni link prosim, morm sicer it pogledat ce mamo na igu zdr.dom, no zobarja mamo, več pa ne vem - drugače pa vic ali rudnik
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 13:55:51
|
|
|
|
vim
|
Mene pa zanima glede patronožne službe. Pokličeš ZD, ki je tebi najbližje ali kjer imaš stalno prebivališče.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 13:58:26
|
|
|
|
katrinka
|
majana79 - ful hvala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 19:00:50
|
|
|
|
majana79
|
vim, tista, ki ti je najbližja oziroma tisto, kjer bosta takrat z otročkom ko pridete domov. Jaz imam stalno v NM, ampak tukaj v LJ, kjer ima Jure stalno, pa pašemo pod Center in sem zato klicala na Metelkovo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 19:01:12
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, ni za kaj, če te bo še kaj zanimalo kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 19:04:59
|
|
|
|
katrinka
|
ja pri meni je pa tako, da bomo imeli vsi stalno na igu, ampak ta nima zdr.doma in spadamo pod vic-rudnik, samo podpec mi je pa najblizja, tko da bom najprej na podpec klicala pa bomo vidl kako naprej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 22:01:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Mene pa zanima glede patronožne službe. Pokličeš ZD, ki je tebi najbližje ali kjer imaš stalno prebivališče. ja, vidim, da je majana že odgovorila. pri Oskarju sem bila prva dva tedna pri mami in sem klicala kranjsko patronažno,... pravzaprav mi je sploh ni bilo treba klicati, ker so že v porodnišnici (rodila sem v Kranju) dali moj(mamin) naslov in je patronažna prišla takoj naslednji dan, ko sem bila spuščena iz porodnišnice. pri Urbanu (rodila v Ljubljani) pa sem klicala sama v ZD Šiška patronažno službo in smo se zmenili za termin. Obakrat pa sem imela stalno prebivališče v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 22:05:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ooooooooooooooooooooooo, frajer... pa tko lep avatar maš zdej... najprej sploh nisem vedla da si ti, k sem navajena na un drug avatar :) se bom mogl kr prvadt sorodstva... ga bom mogla že v miže spoznat No no... Začni se privajat ko bo ponoči Gajo obiskoval Boš mogla hitr reagirat.. Bi lahko se midve kmalu zmenile za kakšn dejt za Vala & Gajo kaj, kako to misliš ponoči... to pa ne bo šlo.. kle so medvedi... bi rada še obdržala bodočega ženina - ne da ga medoti napadejo lepo da si že doma.. upam da je samo vse ok, da ni kakšnih večjih problemov kr občudujta ga dokler še spi.. se bo kmalu stanje spremenilo.. men se je tud prve dni zdelo da mam zlatega otročička a si šla zdej pol v postojno rodit al v ljubljano?? Sm šla v Lj pa so rekli,da naj kr grem drgam kr mi ni voda odtekla in me lahko sprejmejo komaj čez neki urc. In pol sva se do Postojne zapeljala pa so naju tam takoj sprejeli sicer pa je tam tut kr gužva... ja če zdej vse iz Ljubljane okoli pošiljajo - normalno da je povsod gužva to je normalno da še nimaš dost mleka.. moja je tud bolj cvilila v joško.. pol k je bil pa naval mleka, se je pa skor zadušila z njem... ji je vmes k je jedla kr pr straneh vn tekel požeruharca, ni kej No sej upam,da bo kr nam tut tko.. Sm mu prej kr AM dala kr se mi zdi,da ni nč pojedel.. Razmišljam,da bi ga vagat začela bi mela vsaj malo kontrole nad tem A mislite,da bo patronažna kr ju3 prišla? Ali v ponedeljek?? patronažno morš poklicat - sej ne pride sama
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 22:08:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra). a das meni link prosim, morm sicer it pogledat ce mamo na igu zdr.dom, no zobarja mamo, več pa ne vem - drugače pa vic ali rudnik na Igu boš dobila patronažno Nedo al pa mislim da je ta druga Mateja... jz sem mela Nedo... stara gospa, ampak full prjazna drgač maš pa drgač v P na vratih napisane telefonske številke vseh patronažnih sestr iz Ljubljane in okolice... tko da si jo prepišeš tm... če pa rabiš od Nede številko ti jo pa jz lahko dam
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 5.7.2009 22:09:26 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.7.2009 22:31:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
lep večer vsem nosečkam in mirno noč vsem mamicam... grem še mal pred tv pol pa spat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 10:06:53
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra). a das meni link prosim, morm sicer it pogledat ce mamo na igu zdr.dom, no zobarja mamo, več pa ne vem - drugače pa vic ali rudnik na Igu boš dobila patronažno Nedo al pa mislim da je ta druga Mateja... jz sem mela Nedo... stara gospa, ampak full prjazna drgač maš pa drgač v P na vratih napisane telefonske številke vseh patronažnih sestr iz Ljubljane in okolice... tko da si jo prepišeš tm... če pa rabiš od Nede številko ti jo pa jz lahko dam aha, kje v p pa je seznam, k mam dons dekompresijo pa bom tako in tako na unem koncu pa loh napisem sam nocm po celi p iskat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 11:31:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra). a das meni link prosim, morm sicer it pogledat ce mamo na igu zdr.dom, no zobarja mamo, več pa ne vem - drugače pa vic ali rudnik na Igu boš dobila patronažno Nedo al pa mislim da je ta druga Mateja... jz sem mela Nedo... stara gospa, ampak full prjazna drgač maš pa drgač v P na vratih napisane telefonske številke vseh patronažnih sestr iz Ljubljane in okolice... tko da si jo prepišeš tm... če pa rabiš od Nede številko ti jo pa jz lahko dam aha, kje v p pa je seznam, k mam dons dekompresijo pa bom tako in tako na unem koncu pa loh napisem sam nocm po celi p iskat gor na oddelkih v vsaki sobi je... sej najbrž more bit še kje drugje... prej je itak ne rabš, k boš pa v P si jo pa prepiši
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 11:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! luštne oročke imamo ljubljančanke ja men je zdele vroče za pop*... pospravljam,k je moj čez vikend delu sobico za Klaro in itak oči ves navdušen k dela za svojo princesko tko da je pretiravu in ga tok hrbet boli da sam k je pomežiknu je zastoku,mislim zdele pa pucam da ta beton dam stran pa igrače od tamalga pospravim ma ni da ni jaz mam pa od krčev nogo zaotečeno da je joj,žile so popokale tko da je lepo modra in si lahk pojem sam še I'm blue da ba dee no se vid da mi je vročina že v možgane udarla nč grem pospravlat naprej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 11:53:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ojla punce! luštne oročke imamo ljubljančanke ja men je zdele vroče za pop*... pospravljam,k je moj čez vikend delu sobico za Klaro in itak oči ves navdušen k dela za svojo princesko tko da je pretiravu in ga tok hrbet boli da sam k je pomežiknu je zastoku,mislim zdele pa pucam da ta beton dam stran pa igrače od tamalga pospravim ma ni da ni jaz mam pa od krčev nogo zaotečeno da je joj,žile so popokale tko da je lepo modra in si lahk pojem sam še I'm blue da ba dee no se vid da mi je vročina že v možgane udarla nč grem pospravlat naprej pr nas pa mraz ... sem si mogla pulover oblečt... tok ščije dež in toča pada, pa full se je pohladilo... če bo pa še grmet začel bom pa preventivno računalnik sklopla da mi ne bo spet kej skurilo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 12:00:08
|
|
|
|
katrinka
|
blue - hvala za inf. ja tudi jaz bom izklopla racunalnik - pa itak me ne bo doma, bolje preventiva k kurativa larilu - ej, vrocina nam vsem ne dela nc dobrga, sej po en stran se veselim ohladitev, sam ni treba da bo toča, je naredila prevec letos
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 12:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
no vidim da smo na istem k jaz ga bom tud izklopila k grmi k pr norcih ja upam da ne bo toče samk vsaj sopare ne bi bilo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 17:07:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
pr nas je fajn shladil... sedim v bajti v puloverju in dolgih hlačah - včer pa v majčki na naramnice in kratkih hlačah...se mi tud vn ne da na termometer pogledat kok stopinj je
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.7.2009 18:23:20
|
|
|
|
obayifo
|
če je bila katera danes slučajno na MŠ v stari P in ima razpored... a lahko sporoči, kdaj je predvideno predavanje anestezista? v juniju je namreč odpadlo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?