|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.7.2009 20:38:19   
majana79
V Ljubljani patronažne ne hodijo čez vikend. Načeloma povejo kdaj bodo pršle, ko jih pokličeš pa obvestiš da si rodila. No, vsaj naša je povedala kdaj pride, se pravi ob keri uri prbližno.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
4.7.2009 20:42:49   
Anonimen
pokličeš jih pa zjutraj med 7 in 9 uro

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4877
4.7.2009 20:45:57   
ana**
majana in k.tja hvala vama user posted image  Sej sploh ne vem kaj morm nardit, kaj morm rečt..user posted image  Zmeda sm, totalna user posted image

Grem počaaasi v posteljo. Bog ve kakšna bo prva noč doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
4.7.2009 20:53:33   
majana79
Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? user posted image Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra).

Kar mirno, noč bo super, boš videla. user posted image Aja, pa dobrodošla v klubu šivanih. Za boljše celjenje si veliko spiraj (po vsakem lulanju) pa imej vedno suho spodaj, sigurno pomaga. Če te bo pa fajn bolelo, še po kakem tednu pa povej, imam eno žavbo, pa ti bom dala za mazat.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
4.7.2009 20:58:03   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ni panike anči, zato smo tle. A njihove številke imaš? user posted image Če ne ti lahko dam en link. Pokličeš pa patronažno iz tistega zdravstvenega doma, pod katerega spadaš (tut če nimaš tam zdravnika al pa ne boš mela tam pediatra).

Kar mirno, noč bo super, boš videla. user posted image Aja, pa dobrodošla v klubu šivanih. Za boljše celjenje si veliko spiraj (po vsakem lulanju) pa imej vedno suho spodaj, sigurno pomaga. Če te bo pa fajn bolelo, še po kakem tednu pa povej, imam eno žavbo, pa ti bom dala za mazat.

Ooo.. dej pliss mi daš link user posted image  Pa bom jst to poklicala,da se zmeniva.
Hvala za nasvet. user posted image user posted image  Ve ste prav super babuške.. user posted image  Kolk šivov pa imaš ti?
Sej sm rekla,da me je bolj bolelo kot pa nekateri popadki user posted image  Zdaj proti večeru je že bolš..
Če pa bo tko hudo pa ti bom rekla za kremco,če ti ne bo odvečuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
4.7.2009 21:06:11   
majana79
Ah, me smo že stare mačke, pa smo zato fejst. user posted image  user posted image

Evo, link, potem pa kar klikni na slikico, da se poveča.

Jst mam 6 al 7 šivov, pa še niso čist vsi zaceljeni, je cela zgodba s tem... Ampak boleli so me pa kr ene 2 tedna, sam lahko da tebe ne bodo tolk, da te ne strašim. user posted image Za kremico pa ni panike, se bova zmenile pa dobiš, čeprou držim pesti da te kmalu neha bolet. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
5.7.2009 8:29:39   
katrinka
dobro jutrouser posted image

a das meni link prosim, morm sicer it pogledat ce mamo na igu zdr.dom, no zobarja mamo, več pa ne vem - drugače pa vic ali rudnikuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
5.7.2009 8:51:28   
majana79
user posted image v mojem prejšnjem postu je beseda link aktivna ;)

drgač pa takole: http://otrocarije.blogspot.com/2009/01/telefonske-t-patronane-slube-v.html

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
5.7.2009 13:55:51   
vim
Mene pa zanima glede patronožne službe. Pokličeš ZD, ki je tebi najbližje ali kjer imaš stalno prebivališče.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
5.7.2009 13:58:26   
katrinka
majana79 - ful hvalauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
5.7.2009 19:00:50   
majana79
vim, tista, ki ti je najbližja oziroma tisto, kjer bosta takrat z otročkom ko pridete domov. Jaz imam stalno v NM, ampak tukaj v LJ, kjer ima Jure stalno, pa pašemo pod Center in sem zato klicala na Metelkovo. 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
5.7.2009 19:01:12   
majana79
katrinka, ni za kaj, če te bo še kaj zanimalo kar vprašaj. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
5.7.2009 19:04:59   
katrinka
ja pri meni je pa tako, da bomo imeli vsi stalno na igu, ampak ta nima zdr.doma in spadamo pod vic-rudnik, samo podpec mi je pa najblizja, tko da bom najprej na podpec klicala pa bomo vidl kako naprejuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
5.7.2009 22:01:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Mene pa zanima glede patronožne službe. Pokličeš ZD, ki je tebi najbližje ali kjer imaš stalno prebivališče.

ja, vidim, da je majana že odgovorila.
pri Oskarju sem bila prva dva tedna pri mami in sem klicala kranjsko patronažno,... pravzaprav mi je sploh ni bilo treba klicati, ker so že v porodnišnici (rodila sem v Kranju) dali moj(mamin) naslov in je patronažna prišla takoj naslednji dan, ko sem bila spuščena iz porodnišnice.

pri Urbanu (rodila v Ljubljani) pa sem klicala sama v ZD Šiška patronažno službo in smo se zmenili za termin.

Obakrat pa sem imela stalno prebivališče v Ljubljani.

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
5.7.2009 22:05:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ooooooooooooooooooooooo, frajer... pa tko lep avatar maš zdej... najprej sploh nisem vedla da si ti, k sem navajena na un drug avatar :) se bom mogl kr prvadt sorodstva... ga bom mogla že v miže spoznat user posted image  user posted image

No no... user posted image  Začni se privajat ko bo ponoči Gajo obiskoval user posted image user posted image  Boš mogla hitr reagirat.. Bi lahko se midve kmalu zmenile za kakšn dejt za Vala & Gajo user posted image

kaj, kako to misliš ponoči... to pa ne bo šlo.. kle so medvedi... bi rada še obdržala bodočega ženina - ne da ga medoti napadejo user posted image

lepo da si že doma.. upam da je samo vse ok, da ni kakšnih večjih problemov

kr občudujta ga dokler še spi.. se bo kmalu stanje spremenilo.. men se je  tud prve dni zdelo da mam zlatega otročička user posted image

a si šla zdej pol v postojno rodit al v ljubljano??

Sm šla v Lj pa so rekli,da naj kr grem drgam kr mi ni voda odtekla in me lahko sprejmejo komaj čez neki urc. In pol sva se do Postojne zapeljala pa so naju tam takoj sprejeli sicer pa je tam tut kr gužva...

ja če zdej vse iz Ljubljane okoli pošiljajo - normalno da je povsod gužva user posted image

to je normalno da še nimaš dost mleka.. moja je tud bolj cvilila v joško.. pol k je bil pa naval mleka, se je pa skor zadušila z njem... ji je vmes k je jedla kr pr straneh vn tekel user posted image  požeruharca, ni kej

No sej upam,da bo kr nam tut tko.. Sm mu prej kr AM dala kr se mi zdi,da ni nč pojedel.. Razmišljam,da bi ga vagat začela bi mela vsaj malo kontrole nad tem user posted image

A mislite,da bo patronažna kr ju3 prišla? Ali v ponedeljek??

patronažno morš poklicat - sej ne pride sama

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
5.7.2009 22:08:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

a das meni link prosim, morm sicer it pogledat ce mamo na igu zdr.dom, no zobarja mamo, več pa ne vem - drugače pa vic ali rudnikuser posted image

na Igu boš dobila patronažno Nedo al pa mislim da je ta druga Mateja... jz sem mela Nedo... stara gospa, ampak full prjazna drgač

maš pa drgač v P na vratih napisane telefonske številke vseh patronažnih sestr iz Ljubljane in okolice... tko da si jo prepišeš tm... če pa rabiš od Nede številko ti jo pa jz lahko dam

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 5.7.2009 22:09:26 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
5.7.2009 22:31:12   
Blueeyes
lep večer vsem nosečkam in mirno noč vsem mamicam... grem še mal pred tv pol pa spat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
6.7.2009 10:06:53   
katrinka

na Igu boš dobila patronažno Nedo al pa mislim da je ta druga Mateja... jz sem mela Nedo... stara gospa, ampak full prjazna drgač

maš pa drgač v P na vratih napisane telefonske številke vseh patronažnih sestr iz Ljubljane in okolice... tko da si jo prepišeš tm... če pa rabiš od Nede številko ti jo pa jz lahko dam

aha, kje v p pa je seznam, k mam dons dekompresijo pa bom tako in tako na unem koncu pa loh napisem sam nocm po celi p iskatuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
6.7.2009 11:31:32   
Blueeyes

aha, kje v p pa je seznam, k mam dons dekompresijo pa bom tako in tako na unem koncu pa loh napisem sam nocm po celi p iskatuser posted image

gor na oddelkih v vsaki sobi je... sej najbrž more bit še kje drugje... prej je itak ne rabš, k boš pa v P si jo pa prepiši

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
6.7.2009 11:48:53   
Anonimen
ojla punce!
luštne oročke imamo ljubljančanke jauser posted image user posted image

men je zdele vroče za pop*... pospravljam,k je moj čez vikend delu sobico za Klaro in itak oči ves navdušen k dela za svojo princesko tko da je pretiravu in ga tok hrbet boli da sam k je pomežiknu je zastoku,mislimuser posted image zdele pa pucam da ta beton dam stran pa igrače od tamalga pospravim ma ni da niuser posted image
jaz mam pa od krčev nogo zaotečeno da je joj,žile so popokale tko da je lepo modra in si lahk pojem sam še I'm blue da ba deeuser posted image no se vid da mi je vročina že v možgane udarlauser posted image nč grem pospravlat naprejuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4895
6.7.2009 11:53:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ojla punce!
luštne oročke imamo ljubljančanke jauser posted image user posted image

men je zdele vroče za pop*... pospravljam,k je moj čez vikend delu sobico za Klaro in itak oči ves navdušen k dela za svojo princesko tko da je pretiravu in ga tok hrbet boli da sam k je pomežiknu je zastoku,mislimuser posted image zdele pa pucam da ta beton dam stran pa igrače od tamalga pospravim ma ni da niuser posted image
jaz mam pa od krčev nogo zaotečeno da je joj,žile so popokale tko da je lepo modra in si lahk pojem sam še I'm blue da ba deeuser posted image no se vid da mi je vročina že v možgane udarlauser posted image nč grem pospravlat naprejuser posted image

pr nas pa mraz ... sem si mogla pulover oblečt... tok ščije dež in toča pada, pa full se je pohladilo... če bo pa še grmet začel bom pa preventivno računalnik sklopla user posted image  da mi ne bo spet kej skurilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
6.7.2009 12:00:08   
katrinka
blue - hvala za inf.user posted image
ja tudi jaz bom izklopla racunalnik - pa itak me ne bo doma, bolje preventiva k kurativauser posted image

larilu
- ej, vrocina nam vsem ne dela nc dobrga, sej po en stran se veselim ohladitev, sam ni treba da bo toča, je naredila prevec user posted image letos

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
6.7.2009 12:36:31   
Anonimen
no vidim da smo na istem k jaz ga bom tud izklopila k grmi k pr norcihuser posted image
ja upam da ne bo toče samk vsaj sopare ne bi bilo

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4898
6.7.2009 17:07:10   
Blueeyes
pr nas je fajn shladil... sedim v bajti v puloverju in dolgih hlačah - včer pa v majčki na naramnice in kratkih hlačah...se mi tud vn ne da na termometer pogledat kok stopinj je

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
6.7.2009 18:23:20   
obayifo
če je bila katera danes slučajno na MŠ v stari P in ima razpored... a lahko sporoči, kdaj je predvideno predavanje anestezista? v juniju je namreč odpadlo...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?