Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 12:26:17
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke I AM BACK...haha z mojim sva preseljena, končno na svojem dela se velik a je tak mir brez unih avš z internetom se se ukvarjava - trenutn je na sposoji, a vsaj je drugače pa sem še v 2 delih, tast mi je v ponedeljek pripeljal posteljico in previjalno zrihtu, danes sem pri recinku naročila - kar napredek delam sem kar rabila cas da sem vse prebrala CESTITKE NOVIM MAMICAM IN DOBRODOŠLE VSE NOVE
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 15:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
evo da še tle mal napišem aja pa da ne pozabim naslednji pregled imam 30.7 drgač pa jaz sm kr ok mal mi vsake tok časa trebuh otrdi,tamala me boža k brcat že kej dost ne more dans je pa tle suša madonca
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 15:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lsica pa ana** sta rodili, ne? Še tule jima čestitam!! In želim čim več cartanja s svojima otročkoma!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 17:35:03
|
|
|
|
LaMay
|
Živjo gospodičnice :) Mi smo bli dans z tamalim pri zdravniku. Ma virozo, dobil je antibiotike in moramo v soboto spet nazaj. Vim izjemoma je lahko bila so 12ih Drgač pa ima uro do 10ih ali pa učasih do 11ih. Se mi zdi še premlada,da bi tko pozno hodila po centru. No smo pa naši frajli povedali,da bo še enega bratca oz. sestrco dobila. Pa ni bla nč kaj nadušena Prvo me je vprašala zakaj njo učimo o kontracepciji,če se sama nič ne vema o tem.. Pol pa še,da je ona bla srečna kr je mela mlado mamo ta bo imel pa bolj staro Sm bla čist v šoku nad njenimi besedami.. Res,da je v puberteti sam tko pa se ne rabi obnašat Sm pol itak bolj strogo pristopila zravn.
< Sporočilo je popravil LaMay -- 2.7.2009 17:39:07 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 18:40:19
|
|
|
|
ledenka
|
anci banci sporoča: ob 14.36 je prijokal na svet najin največji zaklad Svit, velik 51cm in težek 3150 g. čestitaaam
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 19:56:21
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LaMay Živjo gospodičnice :) No smo pa naši frajli povedali,da bo še enega bratca oz. sestrco dobila. Pa ni bla nč kaj nadušena Prvo me je vprašala zakaj njo učimo o kontracepciji,če se sama nič ne vema o tem.. Pol pa še,da je ona bla srečna kr je mela mlado mamo ta bo imel pa bolj staro Sm bla čist v šoku nad njenimi besedami.. Res,da je v puberteti sam tko pa se ne rabi obnašat Sm pol itak bolj strogo pristopila zravn. ja otroci oz. pubertetniki nimajo pa vcasih take izjave, da te na rit vrzejo, sicer sama cakam prvega a imam 2 necaka in vcasih brez besed ostanem kaj vse receta
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 21:11:03
|
|
|
|
vim
|
A ni zanimivo tokole skrbiš za otroke potem pa ti prbijejo tako . Sicer La may tale tvoja pubrtetnica je zelo bistra, njo učiš o kontracepciji pa to, samo frajlica se ne zaveda, da je mami stara 34 ona pa le 14. REci ji, da ima super mami, ki je še zeloooooo mlada in ima lahko še kakšnega otroka. Upam, da se (joj kako je mlajšemu ime) čimprej pozdravi, da ne bo prehudo vse skupaj tako zate kot zanj. Revček, kje pa je staknil? In La may tudi ti pazi nase in pozdravi pubrtetnico. Moja nečakinja je stara 10 let pa če ji kaj rečemo, kar ji ni po godu že obrača oči in godrnja. Ejej kam bežijo leta pa ravnokar sva jo z možem vzela na morje, namreč pogoj je bil, da gre z nama na morje ko si bo znala sama brisat ritko To je bilo pred 6 leti, zdaj pa jo že na koncerte (RBD) vozim.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.7.2009 21:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo, anci banci!!! čestitke za svita!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 9:42:14
|
|
|
|
majana79
|
Živjo punce! Jaz imam eno vprašanje za mamice, ki še berete tole. A ste mogoče za to, da bi se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni? Sem videla pri majčicah, da nekatere vozičkate po Tivoliju... Seveda lahko nosečke tut pridejo a ne da? No, samo tako, v razmislek, če bo katera za. Kje pa je naša Blue?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 9:45:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Živjo punce! Jaz imam eno vprašanje za mamice, ki še berete tole. A ste mogoče za to, da bi se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni? Sem videla pri majčicah, da nekatere vozičkate po Tivoliju... Seveda lahko nosečke tut pridejo a ne da? No, samo tako, v razmislek, če bo katera za. Kje pa je naša Blue? jaz sem vedno za
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 9:51:24
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Živjo punce! Jaz imam eno vprašanje za mamice, ki še berete tole. A ste mogoče za to, da bi se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni? Sem videla pri majčicah, da nekatere vozičkate po Tivoliju... Seveda lahko nosečke tut pridejo a ne da? No, samo tako, v razmislek, če bo katera za. jaz sem vedno za vim - moj necak - starejsi ima pa 12 let in ga tok puberteta ze mece, da ne mors vrjet, zadnjic mi prav da je pustu punco in to zato ker je iz sostra - on iz centra in je to prevelika razdalja zanj - mene je kar na rit vrgl...oh te otroc, pa spomnim se k sm ga previjala pa rit brisala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:10:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jupi, pa je prišel Val! Čestitke mamici in očku, pa seveda bodoči tašči in nevesti. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka anci banci sporoča: ob 14.36 je prijokal na svet najin največji zaklad Svit, velik 51cm in težek 3150 g. čestitaaam čestitke tudi z moje strani IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kje pa je naša Blue? evo me... včer sva mele z Gajo pregled, pa sem bla od zjutri v Ljubljani, pa sem letela neki naokrog, pa z eno kolegico sva se dobile in vozičkale, pol sm bla pa čist hin od te vročine... je nisem več navajena... Gaja je tud jokala cel dan.. od 13-1h zjutri je spala samo 20 minut.. jokala e k ji je blo vroče, pa če sem jo dvignla je blo še slabše k sem bla tud jz vroča... tko da je bla utrujena.. k smo se pa domov peljal je pa zaspala k top in v kosu spala 6 ur.. revčka.. pol sva pa ustale, se podojile in zdej spet spi drgač pa na pregledu -smo mel kontrolo teže... velika je zdej 56,5 cm in težka 4910g - sm mislila da se je kej bolj zredila glede na to da skor je IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Živjo punce! Jaz imam eno vprašanje za mamice, ki še berete tole. A ste mogoče za to, da bi se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni? Sem videla pri majčicah, da nekatere vozičkate po Tivoliju... Seveda lahko nosečke tut pridejo a ne da? jz sem tud za.. očitno prihajajo lepši dnevi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:20:14
|
|
|
|
majana79
|
O super, me veseli, da ste za. Dejte še pri majčicah ve vprašat, da ne bom jst spet vdirala v temo. Včeri je bil zgleda en tak čuden dan, ker Juretu tut ne paše vročina. Se mi zdi da bo tak švicko kot midva z očitom, mu je takoj vroče... Pa če ga mava v naročju je takoj moker... Tako da ga mam zdej kr samo v kratkem bodiju pa nogavičkah, čez pa malo debelejšo bombažno dekico. Se mi zdi da je od vsega potenja dobil rdeče pikice po hrbtu. Ampak Jure bo pa Gajo kmalu dohitel, ima že sedaj skoraj 4kg, se je ful poredil. Upam da ne bodo težili na prvem pregledu?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:25:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej sem pa žalostna... sem vam hotla objavit slikco od Aninega Vala, pa ne morem.. evo kaj mi napiše k odprem shrani.si... a ma še kera kakšno stran k se lahko objavlja?? IP ni dovoljen / is not allowed Datoteke lahko nalagajo samo slovenski uporabniki. Za več informacij kliknite tukaj. Only Slovenian users can upload files, sorry.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:27:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 O super, me veseli, da ste za. Dejte še pri majčicah ve vprašat, da ne bom jst spet vdirala v temo. Včeri je bil zgleda en tak čuden dan, ker Juretu tut ne paše vročina. Se mi zdi da bo tak švicko kot midva z očitom, mu je takoj vroče... Pa če ga mava v naročju je takoj moker... Tako da ga mam zdej kr samo v kratkem bodiju pa nogavičkah, čez pa malo debelejšo bombažno dekico. Se mi zdi da je od vsega potenja dobil rdeče pikice po hrbtu. Ampak Jure bo pa Gajo kmalu dohitel, ima že sedaj skoraj 4kg, se je ful poredil. Upam da ne bodo težili na prvem pregledu? bom rekla na forumu za miting... tud naša je švicko tko k midva... se takoj skuhava naši je šlo na začetku full gor, zdej pa se mi ne zdi več... čeprov je rekla da se zelo lepo redi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:28:03
|
|
|
|
majana79
|
Huh, to je pa čudno. Tole piše, kot da si ti kje v tujini, pa nimaš našega ipja... Dej, če ga imaš na mms lahko pošlješ meni, pa jaz probam? Prek koga pa imaš internet?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:50:13
|
|
|
|
katrinka
|
sam je res cudn da ti to napise, jz sm lih prej slikco dala gor pa je blo vse ok, če ne drugač pa poslji meni po gsm pa bom naložila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:53:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Živjo punce! Jaz imam eno vprašanje za mamice, ki še berete tole. A ste mogoče za to, da bi se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni? Sem videla pri majčicah, da nekatere vozičkate po Tivoliju... Seveda lahko nosečke tut pridejo a ne da? No, samo tako, v razmislek, če bo katera za. Kje pa je naša Blue? Jaz sem za
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:56:00
|
|
|
|
katrinka
|
no, ce nas je pa ze tok za mitting kaj torej colnarna ali cacao - pa datum predlagite pa dejmo raje dopoldne k ce bo vrocina je lazje dopoldne biti zunaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 10:57:13
|
|
|
|
majana79
|
Super, čedalje več nas je. Zdaj moramo pa samo še določit datum pa naročit lepo vreme. No, jaz sem načeloma itak vsak dan v Tivoliju , tako da če bo katera kdaj vozičkala sama, pa ji bo pasala družba, lahko dam mobi na ZS pa me pokliče. Dokler se nam ne uspe zmenit za srečanje.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 11:09:21
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmagk & Karolina ninaMM & Zarja Blueeyes & Gaja k.tja & Urban Petrazg & Luka HINDI & Ian Patrik Angelito & Vita majana79 & Jure PapuaNg & Svit Tanja_ & Hana Pat74 & Andrej Veronikab & Jakob Svet & Ana Ledenka & Maks
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 11:13:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Huh, to je pa čudno. Tole piše, kot da si ti kje v tujini, pa nimaš našega ipja... Dej, če ga imaš na mms lahko pošlješ meni, pa jaz probam? Prek koga pa imaš internet? siol... sem ti poslala mms slikco od Vala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 11:24:41
|
|
|
|
majana79
|
Lahko da se je vašemu modemu kaj 'zmešalo' pa je dodelil čuden IP. Če ti bo to še javljalo danes, kar pokliči na njihovo pomoč, pa naj ti oni povejo. Ker jaz imam tudi siol, samo imava statičen IP, pa mi dela.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.7.2009 11:28:42
|
|
|
|
majana79
|
Pa imamo še enega lepotca Se samo meni zdi, ali bo svetlolas?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?