|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
2.7.2009 21:18:24   
zirafa76
malo za pregledati...user posted image

upam, da rata prenesti stran kataloga...

http://www.babiesrus.at/

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.7.2009 21:19:37   
zirafa76
in kliknite na babykatalog..je tam okence....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 852
2.7.2009 21:21:48   
*špela
Hej punce..prosim prosim prosim..če mi lahko pomagate..da izklopim misli proč od moje žav izgubljene male pikice...izbiram glasbeno skupino za poroko...ma katero kšno idejo...taki, da vse špilajo pa da majo velik igric...

Čuvajte vaše user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 853
2.7.2009 21:24:12   
Aja1
Uf, ja. Tema porod. user posted image  Mene je bilo v prvi nosečnosti proda tako zelo strah, da sem večkrat pomislila, da ne bom zmogla user posted image . Imam nizek prag bolečine. Ko se je začelo, sem se nekako zbrala in je šlo. Imela sem pa EA in to je res super user posted image . Niti pomisliti ne upam, kako bi bilo brez. Sem že enkrat pisala porodno zgodbico. Če vas zanima, jo bom poiskala.

Evo, glava oprana. Možek je kar dober frizer. Ga moram zdaj kar ponucat. user posted image

Natasha - verjamem, da bi se ti dopust prilegel. Pa si ga vzemi par dni in uresniči želje.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 854
2.7.2009 21:27:28   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: *špela

Hej punce..prosim prosim prosim..če mi lahko pomagate..da izklopim misli proč od moje žav izgubljene male pikice...izbiram glasbeno skupino za poroko...ma katero kšno idejo...taki, da vse špilajo pa da majo velik igric...

Čuvajte vaše user posted image

Jst sm bla enkrat na fešti, sicer je blo za abrahama in so špilali Veseljaki. So bli ful špica. Ful so meli skečou in smo se zabavali do jutranjih ur. Verjetno imajo tudi programe za poroke user posted image

(odgovor članu *špela)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.7.2009 9:04:17   
lunca83
Dobro jutro drage user posted image !

Pa je zopet za nami jutranja slabostuser posted image Mene tako matra, pa zjuri že razmišljam, da me mogoče tašča ne sliši, ko "jelenčke kličem"user posted image , ker še nisva povedala (šele 6. teden), pa v službi tut nonstop razmišljam al bom zdržala al se bo treba po hitrem postopku vstat in teč na WC,ko jutranjo kavico pijemo.

No pa ko vem, da je to vse za mojo pikico, lažje potrpim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep petek vam želim, pred nami je vikend, da se mal oddahnemo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.7.2009 9:11:03   
JanaB
*Špela nama so igrali Tulipani. Igrajo vse živo, imajo igrice in vse se da zmenit. Midva sva bila super zadovoljna.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.7.2009 9:23:47   
Nattasha
Punce moje, povejte mi, čuti katera pritisk v predelu jajčnikov,, pa vsake tolko špikanje, pa mine. Meni se zdaj to dva dni dogaja, Da sedim pa kr čutim nek pritisk, pa ležim pa me kr neki špika skoz. Prvi pregled mam šele drug teden v četrtek.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.7.2009 9:40:52   
gapii27
ojla babike.... se vam še mi pridružimo.... smo proti koncu 7 tedna po 1.IVF postopku in smo seveda presrečni... vmes smo bili dobra dva tedna v bolnici, ker sem imela hiperco in se počasi vse normalizira (razen jajčniki so še polni foliklov in upam, da kmalu popokajo)....vidna sta dva ploda sam pr enmu še ni srčka,,,drugi pa že veselo bije.

PDP 17.02.2010

v ponedeljek imam v lj UZ in nato še 27.7.pr moji ginekologinji

srečno vsem....

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.7.2009 9:41:41   
Nattasha
user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.7.2009 9:44:41   
gapii27

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
abundancija
(38)         (4user posted image , 3user posted image )                ?  
Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?   

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                                user posted image

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                    user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (?)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              ?                               user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                              user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3  ,1 )         ?   
zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                  user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)            Rogaška Slatina       user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                     (1 , 0 )            Bled                           

19.2.

julieb(?)                         (?user posted image , user posted image ?)                    ?                           user posted image     

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                                user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
Rocio (?)                       (1 ,0 )                      ?

27.2.

t*e*j*k*a(?)                (2user posted image ,1user posted image )              Konjice

26.2.
skitnica  (28)                (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                             user posted image
JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 40

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 861
    3.7.2009 9:48:02   
    gapii27

PREGLEDI:

1.7. - jada82, anonimna V, Zofy, protina
    2.7.- bipi
    6.7.- gapii27
    7.7. -anonimna va, protina
    8.7. - valentinčica30, komarka
    9.7. - Cappy, binabina,anemona, Rocio Nattasha
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    14.7. -Liagal, Alanis, plouse(2)
    15.7. -JanaB, anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    21.7.   Kora33 (2)
    22.7.- Lily86, bili83 (3) 
    23.7.- lunca83, lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , gapii27
    29.7. -nincek1, zirafa76(3+NS), Kora33(NS) 
    31.7. -
    Rocio (2)
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS), julieb  

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu bili83)
    Neposredna povezava do sporočila: 862
    3.7.2009 9:49:30   
    Anonimen

PREGLEDI:

2.7.- bipi
    6.7.- gapii27
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    16.7. - skitnica, Zofy
    21.7.   Kora33 (2)
    23.7.- lunca83, lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , gapii27, anonimna V (2)
    31.7. -
    Rocio (2)
    20.8. -anonimna primorka (NS), julieb  

*prvi pregled

(odgovor članu gapii27)
      Neposredna povezava do sporočila: 863
    3.7.2009 11:16:39   
    zirafa76
    Pozdrav..
    no, ko se eni že kopajo- KORA33,user posted image user posted image se mi še pražimo domauser posted image ..

Nattasha.....če nimaš drugih težav ala izcedki, kri...potem ni kaj bat..če je samo špikanje, je to normalno...ves ta pritisk pa je verjameš ali ne odvisen od tega kaj ješ, ker se ti črevesje širi in napenja, prebava je upočasnjena, za kar si posledično bolj napeta..meni ful pomaga dnevno activia--user posted image ..kot iz reklame sem tole povedala, pa dosti balastnih snovi...in malo mesa..vse kar se dlje presnalja..
    pazi tudi pri zelenjavi..nujno moraš zaužiti dovolj vode, da se tudi zelenjava presnovi, ker je celo hujša kot meso...to mi je povedala zadnjič zdravnica, ker se eni čudijo kako so dobili raka na črevesju, če pa jedo samo zdravo, malo mesa..zelenjava je za, ki potrebuje ogromno vode za razgradnjo....samo tako....

V glavnem poiskusi si pomagati s prehrano, pa boš videla, da bo bolje...user posted image

GAPII.......POZDRAVLJENA IN ČESTITKEuser posted image user posted image ...zgleda, da vas boda razveselila kar dvauser posted image user posted image ....

punce..uživajte in se hladiteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 864
    3.7.2009 12:55:03   
    punsha
    gapii, ooo, pozdravljena še ena IVF-ovkauser posted image . Ma sem te prav vesela, si že tretja tukajle, superuser posted image . Upam, da se sicer vredu počutiš in pa res čestitke za user posted image user posted image in to za 2user posted image .

Jaz grem kar počivat. Drugega sploh ne morem, sem takooo utrujena, da je pa prav grozno, cele dneve prespim user posted image . Sedaj me je pa začelo še notri nekaj špikat, malo desno, malo na levo...sem vzela Buscopan, če bo kaj pomagal. Saj res,gapii, ti imaš tudi gotovo te tablete ane? A pa jih kaj jemlješ? So rekli po 3 na dan, ampak jaz jih ne jemljem ravno. Zadnje dni vzamem enega zvečer, ker me je strah, ko me je zadnjič tako grozno bolelo ponoči. No, danes sem pa pa prejle vzela, ko me vse špika.

En vroč pozdravček vsem skupaj, pa en veliiik nasmeh na ustauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 865
    3.7.2009 13:06:49   
    gapii27
    ja punsha sem jih dobla sam jih ne jem, ker hvala bogu ni potrebe...so mi rekli da po potrebi če bojo krči...drugače pa sem včiraj končala z Utrogestanom in danes začela z Dabrostonom 3X1... pa hvala za čestitke...upamo, da tako ostane...ti si 14c dni pred mano če se ne motim?

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 866
    3.7.2009 13:24:47   
    niwci
    Nattasha po mojem ni to nič takega, če te jajčniki bolijo, je to normalno, če te pa malo špika, je to mogoče od raztezanja maternice, vsaj tako je rekla meni G. Vsak občuti to malo drugači, zato nič bat. Sej sem osebno tudi zelo panična in imam tudi šele drug teden 1. pregled. Itak ne moreš nič uplivat kot samo to da se sprostiš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       za nas, ki še čakamo na user posted image

Dobrodošla med nami gapii27 in čestitke za user posted image , upajmo, da boš kmalu videla še tadruzga! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 867
    3.7.2009 13:26:55   
    gapii27
    hvala vsem

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 868
    3.7.2009 18:05:00   
    julieb

PREGLEDI:

2.7.- bipi
    6.7.- gapii27
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    16.7. - skitnica, Zofy
    20.7.
    - julieb
    21.7.   Kora33 (2)
    23.7.- lunca83, lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , gapii27, anonimna V (2)
    31.7. -
    Rocio (2)
    20.8. -anonimna primorka (NS),

*prvi pregled

Lahko prosim pustite moj prvi pregled na 20.7. in ga ne prestavljate več.
    Sem namreč enkrat že popravljala pa sem se spet znašla šele v avgustu.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 869
    3.7.2009 18:06:28   
    julieb

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
    anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
    abundancija
    (38)         (4user posted image , 3user posted image )                ?  
    Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?   

2.2.
    bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
    Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                                user posted image

5.2.  
    ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                    user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
    punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (?)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
    Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
    Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
    anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
    ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              ?                               user posted image

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
    plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                              user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3  ,1 )         ?   
    zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                  user posted image
    gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)            Rogaška Slatina       user posted image

18.2.
    P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                     (1 , 0 )            Bled                           

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)       Pomurje                         user posted image     

23.2.
    Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                                user posted image

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
    Rocio (?)                       (1 ,0 )                      ?

27.2.

t*e*j*k*a(?)                (2user posted image ,1user posted image )              Konjice

26.2.
    skitnica  (28)                (2user posted image ,1user posted image )                ?
    lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                             user posted image
    JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 40

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu gapii27)
  • Neposredna povezava do sporočila: 870
    3.7.2009 19:48:52   
    Kati81
    Se na hitro oglasim, zadnje dni res nimam časa. Polno dogajanja.

Mi smo zaenkrat ok. Vse po starem.

Sem pa v dilemi, moja G mi je postavila PDP na 28.2., potem sem pa Pušenjaka vprašala glede na stanje, velikost ploda, bitje srčka in to in je rekel da je to za 15.2.
    Kaj zdaj? Koga naj upoštevam. Ker tud termin NS je odvisen od tega.

Lepo se imejte.

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 871
    3.7.2009 20:38:57   
    t*e*j*k*a
    Kati81, glede roka ne vem, ko boš klicala na pregled za NS pač reči, da so ti postavili dva roka, samo to je skoraj pol meseca razlike user posted image !!

Mi smo po starem, mali je živahen in priden, leta 100 na uro okoli hiše, poln energije je vedno... Upam da bo bratec oz sestrica tud tok pridna kot je onuser posted image

Komi čakam,da gremo na morje user posted image user posted image user posted image in komi čakam, da pridemo z morja, ko imam prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

A katera je Elevit tablete s folno kislino? Men so take konjske, da jo komaj dol spravim...

Uživajte in čestitke vsem za srčeka.
    Aja, za seznam, stara sem 26 let, da ne bo več ?user posted image

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    3.7.2009 20:47:40   
    bambi14
    Pozdravljene nosečke,
    jaz sem si nekaj porihtala ticker in upam, da lahko sedaj berete moje poste,.....prosim, če mi kera pove ali vidi vse OK.user posted image user posted image user posted image Hvala, bom potem še kaj več napisala,.....ker zadnjič sem napisala cel roman pa ni mogla nobena nič prebrat.user posted image

Jaz jem Elevit, ker gre na nadstandard za zdravila,...pa res so kojnske ampak se navadiš jest velike...user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    4.7.2009 8:11:14   
    Aja1
    Jutro.

Bambi - jaz vidim tvoj post. Ti kar še kaj napiši.

Kati81 - raje pojdi prej na NS (ali pa mogoče, da bi bila po enem roku noseča 11t, po drugem pa 13t. Itak jo lahko delajo od 11-14t). Ena moja kolegica je imela podobno situacijo in ker je bilo prvič prezgodaj, so ji jo čez dva tedna naredili gratis.

Jaz zdaj pijem kapučino, potem pa spet v Nm v bolnico po infuzijo. Še 9x...

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 874
    4.7.2009 12:30:36   
    komarka
    HOj, Špela!
    Kdaj pa mata datum? (oprosti, mogoče sem spregledala)
    pa to ej ful lepo lahko -priprave...

če so ti všeč taki z igricami, smo bli mi na eni poroki, mislim da so bli "ZELENA DOLINA". Lahko vprašam za kontakt...

Ampak sja veš da ti bendi so dost zasedeni.

Midva sva mela pa "KRILA"- tip drugač dela na radio veseljak, in so bli tud pripravljeni vse animirat, sam midva nisva pustila- sva mela svoje hece... no smo se mal cudno gedali, ampak šiplajo pa kul-pač standard. pa pr nama je blo ful druzin z otroki, aps o nardil ne epol ure sam za njih pesmice... luštno. Hm, niso pa ravno poceni...

No toliko jaz vem.

Daj, napiši še kaj o pripravah...men je tok fajn obujat spomineuser posted image

< Sporočilo je popravil komarka -- 4.7.2009 12:33:40 >

(odgovor članu *špela)
    Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?