|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
1.7.2009 21:28:32   
zirafa76
LILIY..sem se nasmejala tvojemu stavku o tem kaj nas čaka, nosečnost, čudež, porod..user posted image ker ko se spomnim mojega poroda-CR, ne vem, kaj je tako krasnega tam, razen neznostnih bolečin, ko še vstat ne morešuser posted image ..in vse kar si želiš je spanje..tebi pa prinesejo to malo nebogljeno štručko, ki hoče mamo-- NO, TO JE NAJLEPŠEuser posted image user posted image ..vse pred tem pa ne....user posted image

Je pa res, da so prve nosečnosti res najbolj razburljive..druga itd.naprej pa več nima tistega čara, kot prva..nekako veš kaj te čaka, bolj kot ne..vse kar odštevaš so dnevi, ko mine slabost in tik pred porodom...user posted image

Se moram malo pohecati, PUNCE UŽIVAJTE V NOSEČNOST..to je res lep občutek---drugo trimesečjeuser posted image

Valentinčica30..ja to pa je super, če prideš večkrat..bi se lahko kdaj srečaliuser posted image ..Hodim pa do SCS Dunaj...Ta ogromni shopping center tik pred Dunajem, največji shopping city....fina stvar..in Pandorf..to je na AVT_SK meji..Outlet zona..najdeš vse živo tam po super cenah, tudi visoko cenovne produkte....user posted image

drugače pa kar gre v Bratislavi, imamo dovolj zelenja, baje je celo glavno mesto eno najboljposejano z zelenjem v EU..potem še dodam Tri jezera manjšega obsega ter enega velikega, vsi v mestu....user posted image kr fino no..je za zdržati, v primerjavi s kakšno Lj ali Dunajem......user posted image

punce..papa..čvekam že cel dan....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.7.2009 22:28:58   
plouse
Ojla punce!

Kako ste kaj? Meni se zdi, da sem tahude dneve dala že skozi.user posted image user posted image Nič kaj mi ne dela več slabo in tud utrujena nisem tako zelo. Ne vem, lahko pa da je boljše sam zato, ker sem včerraj videla user posted image .
Uglavnem, jst mam kar nekam napihnjen trebuh (kaj ni rečeno, da to po začetnih tednih izgine?)user posted image
Kora33 - tud moji j.... kar vzhajajo, sam da meni je to fajn, ker zdaj vsaj "dobra baba" zgledam. :) hahaha...

Bipi - jutri držimo user posted image user posted image  zate, da vidiš user posted image .

Bodte pridne moje sonosečnice user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 827
1.7.2009 23:23:01   
Rocio
'Čer,

evo mene, sem pravkar pospravila celo stanovanje in priznam, da sem kar utrujena in grem nejverjetneje kar spat.
Eno vprašanje: a ma katera težave z razpoloženjem? Jaz sem danes 2x kar bruhnila v jok (tak glasen, kot da sem stara 4 leta), brez da bi bila sploh žalostna ali kaj podobnega. Ampak kar nisem mogla nehat, čez 3 minute pa kot da ni bilo nič-svašta, kaj delajo ti hormoni. Malo imam napet trebuh, pa malo me boli vsek toliko. Upam, da je vse ok (ok, paničarim za brezveze, saj vem)-komaj čakam na pregld.
Dobrodošla, bacek!!

Anonimna v, ti samo pogumno naprej, je sigurno prezgodaj in boš mega vesela na naslednjem pregledu, boš videla!

Kora, a si j... "bratski" razdeliva? user posted image user posted image z veseljem vzamem kako košarico dodatka user posted image

Niwci, sam smo res smešne-sem brala v oni knjigi o nosečnosti, da kao nosečkam nikoli ni prav-če hodiš ful lulat, vprašaš, če je normalno, če ne hodiš, vprašaš, če je normalno, če imaš znake, če jih nimaš.... Sem se prav narežala, ker je res super knjiga ki jo lahko samo priporočam.... Pa prosila bi te, da me vseeno spet dodaš na seznam nosečk, ker se mi zdi, da se en "neapdejtan" lepi naprej in mi je prav malo bad, ko se ne najdem (kot slaba karma,  čeprav vem, da ni res-mah, vraževerje). Hvala hvala!

Aja1, tako se to dela! super, da si se pomirila, samo tako naprej!

Lepe sanje sonosečke user posted image user posted image !!

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 828
2.7.2009 7:58:38   
kora33
dobro jutro babike....
danes bo naporen dan....pakiranje...jutri grem na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image in se 14 dni ne bomo slišale...mislim, da bom imela pol kr neki dela, da bom vse prebrala.....
špela - ne se obremenjevat z takimi norci....nima smislammmpa četud je to stara mama...jst sem mela prijateljico, ki je bila v času po mojem splavu noseča...ni znala govort kaj drugega kot o svoji user posted image ...mi je bilo ful hudo..ona pa ni in ni utihnila....ljudje smo različni..eni čutimo in razumemo stisko in bolečino drugega...eni so pač egoisti.....ti se drž in če si želiš...takoj ko bo G dal dovoljenje..na delo.....moja 1user posted image , ki se je končala s SS tud ni bila načrtovana...ampak, ko je user posted image enkrat v bušiju...si je želiš...in sva šla pol takoj v akcijo in imava doma lepega sončka...kot pravim...ti kar pozitivno....saj veš..za vsakim dežjem posije sonce....user posted image
anonimna v - ne se obremenjevat....G ti ni povedala nč groznega...vse na tem forumu mamo še velikoooomožnost za SS in se nč ne more naretit, ker narava dela svoje...ampak vsi srčki so tu in bojo v naših naročjih februarja, ko bo mraz in jih bo treba močno gretuser posted image
lily - jaz se tud strinjam z žirafo....čudeže si drugače predstavljam...to zame ni 41 ur neznosnih bolečin...in potem utrujen...ne prav lep dojenček v naročju...hihihi...moj je bil grozljiv....ne vem, kako je lahko zdaj tako lep....no si razlagam po pravljici o črnem račku...hihihi
rocio - komot se dogovorivauser posted image pojma nimaš...kriza je...sem lih pred časom končno našla par lepih modrcev - za mojo št. je to umetnost...no zdaj bom iskala take za dojenje....hihihi....
kaj je normalno v nosečnosti....hihihi...vse...jok...smeh...bolečine...majhne seveda...vse razen krvi....pa še ta je občasno...tud lahko brez posledic...tako kot je ena rekla...če je plod močan...se obdrži.....nihanje razpoloženja pa je sploh normalno...a ti povem, da gre meni občasno najboljša prijateljica na jetra in jo kr prekinem, ko se meniva po telefonu...ampak to so hormoni....verjetno....hi hihi...pa ji ne bom povedala...al pa ji bom...se bova nasmejali....
no za dobro jutro sem se pa naklofala...pa zatežila....ja....kavico spijem...pod tuš...pa pakirat....jutri ob tem času bomo že na poti...popoldan pa upam, da že v morju....jao kolk se mi ga že lušta.....
pa pa

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 829
2.7.2009 8:43:52   
binabina
POZDRAVLJENE BEJBIKE!!!!!!

Kako ste kaj punce moje ste pa kr pridne za pisat,...
Kora33 ti kr zavidam da greš jutri na morje,...user posted image lepo se imej pa uživaj pa na user posted image pazi,...

Žirafa76 hvala za informacije bom pogledala!

No in moje razpoloženje je tko čudno da kr ojoj,.... nč ne delam pa sem utrujena kot konjuser posted image user posted image user posted image kriza

< Sporočilo je popravil binabina -- 2.7.2009 8:44:14 >

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 830
2.7.2009 9:18:17   
bipi
Ojla punce!

Sam na hiter. Prišla iz morja, je bilo ful lepo vreme, zdajle se pa odpravljam na drugi pregled. Mal me sicer črviči pa upam, da bo. Okrog pol enajstih imam pregled. Držite pesti kot ste jih prejšnjič pa sem sigurna, da bo vse v redu:

Se oglasim po pregledu. Bayči

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 831
2.7.2009 9:36:14   
Nattasha
Ojla punce moje!

Jaz sem mela včeraj slab dan, me je full bolelo na levi strani okoli jajčnikov in sem seveda full zapaničarla in cel popoldan preživela na netu in iskala znake za zunajmaternično nosečnost, no pol sem šla pa pod tuš in se malo relaksirala pa je vse minilo in danes ni nič več. Seveda sem rekla, da me tud prsi ne bolijo več, pa sem se danes zjutraj obrnila na trebuh in sm kr solzne oči dobila od bolečine, tako, da lahko mirno rečem, da pri meni psiha še vedno deluje 100 na uro. Res upam, da se bo to zoprno vreme nehalo, ker očitno slabo vpliva name.

Drugače pa vsem novim srčkom čestitke in sploh ne dvomim o tem da so naše pikice borke in jih nič ne prestraši, tako kot njihove mame!!

Vsem, ki še čakamo na srčke in jaz celo na prvi pregled pa želim res čim manj živciranja, če samo pomislim, kaj sem si delala včeraj...eh

lep vroč soparen dan želim

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 832
2.7.2009 9:45:00   
punsha
Živjo punce.
Se vam samo malo oglasim, ker sem tako utrujena, da komaj sedim tukaj user posted image . Pa odštevam tedne, kdaj bo prvih 12 mimo, no danes jih je že 9, še malo user posted image . Prav res komaj čakam. Se mi zdi, da je ves čas en strah. Saj razmišljam pozitivno, samo karkoli začutim tam spodaj, me kar stisne. Včeraj sem imela še tako grozne sanje, (da sem začela močno krvaveti) in sem potem res ponoč, ko me je vse bolelo, kar vstajala in hodila na wc, če je kaj novega. Groza no.
Slabosti so pa tudi še in pohajkovanje tamokoli wc školjkeuser posted image . Saj bo kmalu bolje.

Sedajle je zunaj še prav prijetno, tako sveže, grem kar malo posedat tjale na teraso.

In pa navijam za danes:

bipi (2UZ)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 833
2.7.2009 10:15:37   
kora33
hoj...
ja te sanje...tudi jaz sem danes ponoči v sanjah mooooočnooooo krvavela...tako živo je bilo, da zjutraj nisem vedela al je res...al so bile samo sanje....psiha je user posted image ....de dajmo se ji......
bipi - tud jstuser posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 834
2.7.2009 11:21:20   
komarka
JOj, punce..čist preveč ste zgovorne... js ne utegnem brat.

Špela zelo mi je žal zate in za malo pikico!!!

Vse nove, dobrodošle...

Mi smo bli ap za vikend na Rogli, je kar pasalo en odklop...Potem pa doma nekaj neprespanih noči...smo se komaj sestavili. Naš mali se namreč zbudi in dere na vse grlo kako munuto-dokler ne ugootvi akj mu manjka- a ga lulat la bi pil... in bOg ne daj da ga kaj vprašaš...user posted image user posted image Saj bi blo semšno če ne bi bla ura 1h ponoči.

Dans zjutraj, ko je še spal,sva si privoščila malo muckanja z lubijem, ap se mali zbudi in prileze name...direkt na joškiceuser posted image ne more pozabit da je včasih pil melko...me je ako bozal in se stiskal.. ga nisva mogla pregnat...
Po ene 15 minutah se pa mož le psomni naj gre po bagerja..da sva dokončala akcijouser posted image

Morava izkoristit,pol bova cel mesec narazen...user posted image

Nč, držte se! Pa radi se mejte!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 835
2.7.2009 12:43:02   
t*e*j*k*a
Hej!!

Vidim, da ste res ful čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede psihe, mene niti ne obremenjuje to, kr sploh ne pomislim, da sem noseča, no nekikrat na dan se spomnim, ko me pikne kej notriuser posted image

Psiha vem da je cel hudič, tudi meni se je prejšnjo nosečnost sanjalo, da sem krvavela, pa je blo pol vse ok.
Jaz se bom do prvega pregleda najbolj načakala, kr ga imam komaj čez 1 mesecuser posted image .  Po eni strani mi je pa itak bolš da ga imam bol pozno, kr pred 7 tednom se itak včasih ne vidi srček in pol bi jaz paniko zagnala 100 na uro. No sej čez 1 mesec bo pa že 10 tednov, tko da se morm kr na nuhalno naročit, da ne bom prepozna.

Uživajte čao

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
2.7.2009 12:54:20   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
abundancija
(38)         (4user posted image , 3user posted image )                ?  
Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?   

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                                user posted image

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                    user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (?)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              ?                               user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                              user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3  ,1 )         ?   
zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                  user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                     (1 , 0 )            Bled                           

19.2.

julieb(?)                         (?user posted image , user posted image ?)                    ?                           user posted image     

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                                user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
Rocio (?)                       (1 ,0 )                      ?

27.2.

t*e*j*k*a(?)                (2user posted image ,1user posted image )              Konjice

26.2.
skitnica  (28)                (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                             user posted image
JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 40

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 837
    2.7.2009 12:54:46   
    bipi
    Hojla user posted image !

Jaz sem že nazaj. Srčekuser posted image sem danes tudi slišala in ne samo videlauser posted image . Spet sem jokala kot dežuser posted image . Ko sem gledala v ekran sem vprašala, če lahk mal poveča, pa je povečala malo bitjece čez cel ekran in pol je blo četrt ekrana samo srčekuser posted image user posted image . Pa tako lepo je tik-takau. Dala mi je Dabroston za vsak slučaj, ker sem že imela en SS. In ravno včeraj so ga lekarne spet dobile. HB mi ni treba v kakšno drugo državo po njega. Noseča sem 7t in 3dni po UZ pa nekje 8t. Prosila sem jo če me da spet kmalu na pregled, pa je rekla da čez 14 dni že pridem, se pravi 16.7. imam tretji pregleduser posted image user posted image . Jutri moram v laboratorij tešča, ker mi bodo preverili še sladkor. Sem ful vesela. Očitno je vaše navijanje pomagalo. Super ste.

Se tipkamo

(odgovor članu t*e*j*k*a)
    Neposredna povezava do sporočila: 838
    2.7.2009 12:55:32   
    niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
    anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
    abundancija
    (38)         (4user posted image , 3user posted image )                ?  
    Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?   

2.2.
    bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
    Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                                user posted image

5.2.  
    ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                    user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
    punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (?)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
    Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
    Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
    anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
    ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              ?                               user posted image

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
    plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                              user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3  ,1 )         ?   
    zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                  user posted image

18.2.
    P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                     (1 , 0 )            Bled                           

19.2.

julieb(?)                         (?user posted image , user posted image ?)                    ?                           user posted image     

23.2.
    Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                                user posted image

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
    Rocio (?)                       (1 ,0 )                      ?

27.2.

t*e*j*k*a(?)                (2user posted image ,1user posted image )              Konjice

26.2.
    skitnica  (28)                (2user posted image ,1user posted image )                ?
    lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                             user posted image
    JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 40

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

[/quote]
    [/quote]

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 839
    2.7.2009 12:57:04   
    niwci
    Rocio oprosti, ni blo nalašč, ne vem kako se vedno lih ti izgubiš. Kr potečnarte, če je kaj narobe!

Danes pa zgleda neki mene zajebava to objavljanje...

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 840
    2.7.2009 13:09:54   
    niwci
    O jutri gre pa Kora na user posted image . Lepo se imejte, pa da bi meli lepo vreme, ker tle je obupno user posted image Čisto usako popoldne pada dež. Smo kot v tropskuh krajih. Zjutraj sopara, popoldne plohe...

bipi user posted image user posted image user posted image za user posted image in da je vse OK!

Jst sm pa danes mamici povedala za user posted image . Sej sm ji že 4 dni nazaj, ko me je neki drocala, pa mi ni verjela. Je usak dan preverjala in mi ponujala sam take stvari, ki jih ne smem. Pa še danes mi ni hotela verjet, pol pa sem ji povedala kateri teden sem in je vidla da jo ne hecam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bla prou vesela.

Babike lepo se imejte. Pri nas spet lije user posted image

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 841
    2.7.2009 14:50:22   
    ninu
    Žvijo Niwci, in seveda pozdrav čistop vsem februarčicam!!!! user posted image

Vidim, da imam na seznamu nepopolne podatke: starost:32, druga nosečnost, drugi otrok.
    Srčka sem tudi že slišala (19.6.9). NS imam 27.7.

Ne bom tako zgovorna kot ve..., vas sploh več ne dohajam. user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 842
    2.7.2009 14:52:39   
    Abundancija
    No jaz sem iz Ljubljane, če me boste dale na seznam, za pregled pa nimam pojma kdaj ga imam ker kličem ginekologinjo pa je ali zasedeno ali jo ni ali je pa tajnica user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 843
    2.7.2009 15:30:17   
    valentinčica30
    Ola!

Čestitke vsem za user posted image .

Pri nas delamo kot nori. Kora še zame se nakopaj, nasonči in spočij.
    Abundacija si naredila pol test ali še zmeraj zaupaš svojemu instinktu?

Drage moje moj tast tudi ne dojema še. Je pri tašči preverjal, če se zafrkavava ali ne. Pa mu je lepo razložila, da če je pozabil kak je biti mlad dosti user posted image user posted image user posted image , pol pa komot lahk rata, pol pa dodala da se on ne rabi bat ket tak že dolgo ni nič. Sva jima skomine naredila user posted image user posted image user posted image  po user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Abundancija)
    Neposredna povezava do sporočila: 844
    2.7.2009 17:57:45   
    Lily86
    Dan, babe!

Ah to vreme... Ko se končno odločim in se spravim malo ven na zrak malo pomigat, se že od nekod prikadijo črni oblaki in začne grmet... Čudno je to poletje letos...

Zirafa in Kora  - res se vam ne zdi kot mali čudež nosečnost in rojstvo? Škoda... Meni se zdi že od zanostive naprej vse fenomenalno. Mogoče je res prva nosečnost malo idealistično obarvana user posted image . Ne govorim samo o rojstvu, ampak o celem kompletu - že o tem, da iz dveh celic nastane eno čisto nov, individualnen človeček. In da dve celici nosita program za celoten razvoj novega živega bitja. Pa to, da je žensko telo sposobno nositi malo živo bitje in ga roditi. Res pa je, da me je vedno ful zanimala evolucija in biologija - če se malo bolj poglobiš je to, kako nastanemo, res čudež... Me pa še enkrat vprašajte februarja, po mučenju med porodom - mogoče si takrat premislim user posted image . Do takrat pa verjamem v čudeže user posted image  Je pa lepo da ste tudi take tukaj, ki ste že dale nosečnosti skozi in vas lahko "ta-nove" nosečke kaj povprašamo in spravimo v smeh s svojimi "čudnimi" izjavami.

Aja - hvala za info o NS. Sem bila ful vesela, da lahko dragi gre zraven! Upam da je povsod tako!

Drugače pa je danes veliko boljši dan glede počutja kot večeraj. Slabost je še vedno tu, ampak se da živeti z njo. Možgani mi kar naprej pravijo - "fuj, hrana - ne jest, ker ti bo slabo", ko pa se potrudim in kljub odporu kaj pojem, slabost kar mine za nekaj časa. Nabavila sem si bobi-palčke in suhe slive pa oreščke, tako da skozi nekaj po malem žvekam in je veliko boljše v trebuhu. Upam le, da se ne bo že zdaj preveč poznalo na kilah... user posted image

lp,lp

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 845
    2.7.2009 19:50:46   
    plouse
    Ojla punce!user posted image

Ja, Lili 86, tud meni pomaga če skozi neki malga jem. Se mi zdi, da ko se želodec sprazni, mi začne obračat.user posted image   Ampak zadnje dneve je že očitno boljše, tko da se ne bom pritoževala... 

Ja drugač sem pa jst stara 29 let in je to moja prvauser posted image . Danes sem se naročila na NS in imam datum 06.08.

Tko, zdej se grem še malo razmigat ven, dokler ne začne spet deževati.

SE tipkamo!

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 846
    2.7.2009 19:51:24   
    kora33
    drage souser posted image  in dragi souser posted image  moje user posted image hihihihih
    midva.....kako se lepo sliši, ko lahko zase govoriš v dvojini....sva cel dan garala kot črnca.....avto je nabasan do zadnjega kotička....js sem stuširana...v pižami...poiskat moram še ostala dva člana naše družine, da ju spokam pod tuš...no ata se bo mogoče sam...malemu moram še malo pomagat....
    večerjo...pol pa grem js ajat...onadva...pa lahko po večerji zarad mene igrata karte do zjutraj....jst ne morem več...sem tako utrujena...da me peče koža na obrazu....še eno tako pakiranje za nazaj in potem v kompletu še enkrat v avgustu, ko gremo še za 1 teden....user posted image user posted image user posted image user posted image here we come........
    joškice mi bodo dol padle.....bolijo...kipijo...madona...a bo že enkrat februar...hihihi.....
    nč...sej sploh ne vem...kaj še naj naklofam.....
    dolgčas mi bo, ko vas ne bom brala...ampak na dopstu ni računalnika....to je naše načelo....in se mi zdi prav...se posvečamo drug drugemu 24 ur na dan....
    bodite pridne....pište, da bom mela kaj brat, ko se vrnem
    user posted image user posted image user posted image vsem, ki imate v času, ko me ne bo preglede.....
    lahko noč in ....(s)mejte se.....
    pa pa
    ps
    bom mislila na vsako in vse in plavala še za vas....user posted image user posted image user posted image
    čawki

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 847
    2.7.2009 20:27:14   
    Aja1
    Dober večer.

Bipi - user posted image user posted image user posted image  za pregled in user posted image .

Vse, ki se odpravljajte na dopust - UŽIVAJTE! Upam, da vam bo vreme naklonjeno. user posted image user posted image Mi smo hoteli na dopust 10.7, vendar se bo vse skupaj malo premaknilo zaradi mojega antibiotika. No, tudi dopustu bi se odpovedala - vse za mojo pikico user posted image .

Sicer pa dopolnitev za sezname. Starost 31, NS 29.7. in 4.8.

Lep večer. Grem zdaj mojega prosit, če mi umije glavo, ker sama ne morem (imam roko povito zaradi infuzije ("kanalček" vstavljen)).

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 848
    2.7.2009 20:41:39   
    Nattasha
    Rabim dopust!! Resnično ga rabim. Pa imam za moje pojme fantastično službo, res se dobro počutim, ampak rabim dopust. Najprej bi ene 2 dnji spala in poležavala, potem bi šla na eno masažo, potem bi doma počistila in zlikala in potem bi šla na pedikuro in še eno masažo z olji in pol bi ene 2 dni kofetkala na Lentu....

Res rabim...kdo posodi?

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 849
    2.7.2009 20:48:57   
    zirafa76
    Pozdrav na hitro...

Vse, ki dohajate na morej..še zame uživajte..naj vam bo prijetno..user posted image

BIPI user posted image

LILY..seveda je tudi zame čudež, imam čudovit DVD In the womb, ki mi ga je moj prinesel v prvi nosečnosti..neverjetno posnet dokumentarec, kjer so različnim nosečnicam vstavili mikro kamere in spremljali razvoj....odlično in osupljivo res...
    Edino zaključna faza nosečništva je manj prijetnauser posted image , ko si na tisti mizi in rojevaš, tako ali drugače..ene so imele prave muke, jaz CR, kjer sem zaradi pretrgane vene izgubila toliko krvi, da sem bila dva cela dneva na transfuziji..lahko bi umrlauser posted image ..moj se je šalil, da sem dobila kri kakšne zdrave ciganke...user posted image one nikoli nimajo problemov z zdravjem...user posted image ....so pa ene, kjer otrok kar ven pade...user posted image ....
    Drugače pa je res trenutek, ko dobiš v naročje malega sluzija veličastven...čeprav jaz sem bila v takem šoku od vsega skupaj, da sploh nisem dojela kaj sem ravno naredila..da sem rodila bitje...ki mi sedaj skače po glaviuser posted image ...in jaz uživam....heheuser posted image

In sedaj drugi na poti...user posted image ...res neverjetno...sem že nekaj gledala, kaj imam za user posted image , ker sem shranila skoraj vse od Izabele..problem lahko nastane, če bo user posted image ..hehe

nič, imejte se punce...

danes sem pekla pizzo za večerjo, sem sita in še fajn se počutim...user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?