|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
3.7.2009 15:14:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy weeeeeelcomeeeeeee baaaaaaaaaack!!!!!!!user posted image user posted image
Super slikce....vidm da mata hana in larissa eno skupno točko....obe radi kažeta jezikuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak pazi to:kaže ga samo atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.7.2009 15:15:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tanci.......vi sta pa fajni gostiteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem če sividela ko sem napisala-najdla sem pingvina(tazga kot ima kolumbo)

ja sem vidlauser posted image ...bo treba v koper mal za en krog....
sam naša čmrla se sploh ne mara vozit u avtu, razen če zaspi...če ne pa ne zdrži prov dolgo....sploh ne vem kako bomo zdele vse tole sfural, pomoje se ji bo mal odrolal...user posted image
po moje ga bi mogli imeti tudi v ljubljani...........naša Hana se pa full rada vozi,takoj zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.7.2009 15:18:12   
claud
tanci-kupi ji nov sedežuser posted image men se je v lupinci skos drla, zdj mamo pa sedež od 0-18kg in užiiiiiiva.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.7.2009 15:18:16   
rebeka84
majchy zakaj pa ne bi vse obdržali da malo zrastejo, pol jih pa lahko na gmajnice peljali pa bi si zmislila da si jih našla. oni bi jih takoj vzeli in tudi kmalu oddali, ker mladički hitro grejo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.7.2009 15:20:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

majchy zakaj pa ne bi vse obdržali da malo zrastejo, pol jih pa lahko na gmajnice peljali pa bi si zmislila da si jih našla. oni bi jih takoj vzeli in tudi kmalu oddali, ker mladički hitro grejo.
sej pravim,meni se malčki smilijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......res ne vem nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so pa 3je full švohci,pa kužika nima dovolj mleka

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.7.2009 15:24:15   
simonakr
Evo naša miss spi in zdej grem lahko naprej pospravt - samo se mi ne da! Bom še jutr mal! Bom zdele raj mal počivala! user posted image

Claud, Majchy - naša tud rada jezik kaže ampak samo men!user posted image

Nasledn sedež ki ga imam namen kupit je Recaro 9-36 kg. Ga ma kolegica pa je ful fajn.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.7.2009 15:25:56   
simonakr
No sm se zagovorila, je že budna user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.7.2009 15:29:33   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

No sm se zagovorila, je že budna user posted image user posted image

Larisse so pa smešneuser posted image user posted image ...moja že naprej drnjohauser posted image ..........me je sam mal mogla pocuzat......evo k noče dudeuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.7.2009 15:35:53   
tanci29
smona-mi mamo recaro in je res superuser posted image user posted image user posted image  sam erik ma od 9-15kg...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.7.2009 15:50:58   
claud
zatišje........

čao

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.7.2009 15:51:33   
Vesnozaver
majci kaj pa ce bi jih na flasko? saj ze eno na flasko fujtras:)))bos nalimala kaksne slikice od kuzijev?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.7.2009 15:53:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mihailo-dobimo obiske za cca 5 dni...ma jih je se pravi starša in štiri otroci...tem otrokom sva krstna botra...no jest sem sam ta zadnmuuser posted image ...ampak pr njih to tko gre da si usem...

kaj bom kuhala...tipično slovensko kuhinjo...govejo župo...pečenko...purana z gobicami in sirom...solata...krompir pražen seveda...riž...zelenjava...štruklji...solata...
da vidjo mal kwa se pri nas je

v nedeljo gremo na piknik k našim...pol pa en dan na bled en dan na morje...pa še mal ljubljano v mesto jih bomo peljal...pol bo pa že cajta zmankal....

shuka...kaj je s tabo kje tvoj maj zaostaja v teži...naša jih ma ene 6.400...tm nek...ja kenguru je zakon...dons sem spet shopingirala z njo...sem vsaj lohk voziček do daske nafilala zdej mam pa problem k mi ne gre use u hladilnikuser posted image ...pa še nimam nouga k so napačno dimenzijo prpelaluser posted image

kdaj lohka pridemo na kosilouser posted image

Nama so v bolnici rekli, da Maj spada med 25% zdravih otrok sodeč po teži. Sam tm so tko al tko ubrisani na težouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.7.2009 15:53:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud
Shuka- aja to pomeni da je Maj v bistvu že čist ok....hrbtenica vse štimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Men se pa ne zdi da zaostaja po teži....Sta z Larisso 1 dan narazen pa ima ona okol 6900g.
center gorenjske prestolnice?user posted image Jst sm pa skos mislla da si bl primorkauser posted image user posted image user posted image

Ja čist je OK, vse je zaceljeno, kolk je pa poškodovanih živcev na hrbtenjači to pa še ne vemo in se vidi šele ko Maj raste, recimo, vaši malčki se obračajo v postelji, Maj zna samo z boka na hrbet, noge še ne ve za kaj jih ima in jih še ne pozna, čeprav jih premika, pa s trebuha na hrbet še ne zna ampak itak mu damo mesec dni fore ker je samo spal.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.7.2009 16:23:54   
MIHAILO
SHUKA a to da je Maj imel spino bifido se v nosecnosti ne da ugotoviti ane?A zdj po operaciji je pa vse ok in tudi bo kot ,da ni imel spino bifido?
Men ,ko se Mihailo pokaka je adijo,ker ma redek kakec in,ko brca z nogicam bi mi vse umazal itd...
Jaz sem pa brala nase cvekanje ,ko smo se bileuser posted image ,kako je zanimivo...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.7.2009 17:08:49   
Čebel@
jaz bi tudi prosila za paparico,tista ki jo ima

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.7.2009 17:15:17   
MIHAILO

poslji mi svoj e naslov in ti posljem...jaz nimam vasih mailov ,ko je bil rac. formatiran je vse slouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.7.2009 17:17:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Šuki sem te prišla malo pozdravit.
Sem začela na tole temo malo špegat, da vidim kako gre našemu Maju in tebi.
Me veseli, da te lahko takole prebiram.
En velik user posted image zate pa en velik cmok za Maja.

Maš ZS in vračam vse in to dvojnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.7.2009 17:19:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

poslji mi svoj e naslov in ti posljem...jaz nimam vasih mailov ,ko je bil rac. formatiran je vse slouser posted image
imaš ZS

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.7.2009 17:23:00   
MIHAILO
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.7.2009 17:25:25   
Shuka

SHUKA a to da je Maj imel spino bifido se v nosecnosti ne da ugotoviti ane?A zdj po operaciji je pa vse ok in tudi bo kot ,da ni imel spino bifido?
Men ,ko se Mihailo pokaka je adijo,ker ma redek kakec in,ko brca z nogicam bi mi vse umazal itd...
Jaz sem pa brala nase cvekanje ,ko smo se bileuser posted image ,kako je zanimivo...
Hmmm, mal težko al pa lahko vprašanje za naše ginekologe. Načeloma so testi za SB jasni, sam ne delajo jih ker je verjetnosti da se to komu zgodi mala, če so na toliko rojstev kot jih je v sloveniji, kakih 5 primerov na leto, meni, ker se nam je to zgodilo je že to veliko ampak premalo so ginekologi vestni in premalo je denarja v zdravstveni blagajni da bi to gledali. Danes je važno(in kot da ima to kako vezo)če jemlješ v nosečnosti folno kislino, ginekologom je to najvažneje, če jo to pomeni, da se ti to ne more zgoditi, če jo ne je pol je verjetnost večja, ampak kot je NS je tudi folna le v procentih možnost da se to ne more zgoditi, zagotovila ni, ravno zato pa je to pomembno. Danes vem da sem imela izredno šlampastega in nemarnega ginekologa, pa naj ga dekleta še tako hvalijo, pri našmu malčku je marsikaj očitnega spregledal, pa še UZ jev sem imela več kot običajno in še 3D samoplačniško sem šla pa marsikaj ni videl, morda pa samo ni hotel povedati in se tako zaščitil.
Ugotoviti se da SB po krvi in UZ-ju.
Z operacijo so poštimali le to, da nima hrbtenjače zunaj telesa vse ostalo pa niso mogli popraviti, kar pomeni, da njegova povezava hrbtenjače z možgani je še vedno neznanka in ali bo lahko hodil ali ne se tudi še ne ve. Bomo videli kako bo s terapijami, če bomo lahko kaj izboljšali, veliko je že to da sam premika nogice.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.7.2009 17:25:52   
Katjusa
Mihailo na ZS sem ti poslala link do slikic od včeraj....

če še katera želi nej javi ji pošlem link ker imam zaklenjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.7.2009 17:30:52   
MIHAILO

imaš ZS

ti pa mailuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.7.2009 17:31:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mihailo na ZS sem ti poslala link do slikic od včeraj....

če še katera želi nej javi ji pošlem link ker imam zaklenjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo zdj sem vidla in ga poskzusam odpretuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.7.2009 17:33:51   
BarbaraGS
kaksen pingvin to?

kolumbo kje je ta trgovina?

shuka nasa je tudi full lazja od tvojega...

majchy super fotke, lepo da ste uzivale....pa kako ti ta pojster naredis? Ker jaz ga tudi imam pa nimam pojma kak to vi nastavite (joj sem en hlod jaz) :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.7.2009 17:34:41   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No sedaj je pa tudc Žigu ratal še obrat v kontra smer iz trebuha na hrbetuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?