|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
3.7.2009 11:36:05   
Urša08
No sedaj je pa tudc Žigu ratal še obrat v kontra smer iz trebuha na hrbetuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.7.2009 11:40:51   
Čebel@
hala za tako lepe dobrodošlice......slikice so v albumu

smo pa bili pri P in imamo 6300g in 63cm.......jo je pohvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.7.2009 11:42:12   
MIHAILO
No jaz sem mu se danes dala par zlick kasice in je lepo uzival..ko pa ni vec hotel sem ga se podojila in je zdaj zadovoljenuser posted image drugac pa je vceraj in dans pojedel cca pol kasice

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.7.2009 11:43:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No sedaj je pa tudc Žigu ratal še obrat v kontra smer iz trebuha na hrbetuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.7.2009 11:44:14   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

hala za tako lepe dobrodošlice......slikice so v albumu

smo pa bili pri P in imamo 6300g in 63cm.......jo je pohvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image

lepe mere...grem gledat slikiceuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.7.2009 11:44:35   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.7.2009 12:00:16   
MIHAILO
Kako lepe slike MAJCHY Hana je tak cukruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh tam k jeziska kaze user posted image ...a ,ko jo das na blazino ti ne zleze v luknjo?jaz ko nastimam tko blazino mi zleze...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.7.2009 12:01:20   
Urša08
majchy lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

sedaj me pa Žiga kliče

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.7.2009 12:18:19   
tanci29
MAYCHY WELLCOME BACKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa super za mere...

tamika-+uživajte na dopustu

midve sva popapcali zdej pa greva spet po futr...madonca jutr kuham kosilo za goste.....upam da nam kej zažgalauser posted image user posted image

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.7.2009 12:30:07   
Urša08
tanci kaj pa mate jutr? a kdo praznuje? Kaj boš pa kej dobrega naredila?

Jaz sem dala otroka spat, samo se mi zdi da dokaj neuspešnouser posted image bomo vidl. Začela sem kosilo kuhat, popoldan spečem še tortico in zavijem darilo, kej druzga pa pomoje dons ne bom nardila.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.7.2009 12:39:16   
MIHAILO
URSA u torto bos delala?Jaz pa edino to ne delam,se mi zdi,da je ful dela,pa dans se jih tok da kupt,da ne vem,ce se splaca matratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.7.2009 12:40:13   
MIHAILO
TANCI za kok casa dobis obisk iz Avstralije?so prjTLI al zlahta?kaj bos dobrega skuhala?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.7.2009 12:49:45   
MIHAILO
Kje ste?URSA kuha verjetno...al pa otroke daje spatuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.7.2009 12:50:04   
Urša08
MIHAILO nutelino torto bom nardila s katero praktično nč ni dela. Oblate sem pa prvič kupla - ponavadi sem jih sama delala. Tako da bo torta v eni uri z okraševanjem vred narejena.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.7.2009 12:52:38   
Urša08
Mihailo ja res kuham, pa en otrok zaspal, ta drug pa pr men  "kuha" s svojo posodo.user posted image Nejc je začel štrajkat in sedaj sploh ne vem a nej vztrajam pa se z njim dajem uro, dve da zaspio al pa ga pustim pokonci in je ob 7 koma. Drugače pa bluzi do 22. Dilema ni kej.  A sta bla vidva z Mihailom kaj zunaj? A s tvojim mata oba enako željo po 4 otrocih? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.7.2009 13:00:25   
piskot

Mihailo ja res kuham, pa en otrok zaspal, ta drug pa pr men  "kuha" s svojo posodo.user posted image Nejc je začel štrajkat in sedaj sploh ne vem a nej vztrajam pa se z njim dajem uro, dve da zaspio al pa ga pustim pokonci in je ob 7 koma. Drugače pa bluzi do 22. Dilema ni kej.  A sta bla vidva z Mihailom kaj zunaj? A s tvojim mata oba enako željo po 4 otrocih? 

o to pa poznamo. pri nas 3 tedne ni hodil spat. potem je bil od 17h naprej tecen ko user posted image , ampak ob 19h je padel dol v minuti. je dilema. sam se mi zdi da taki skrjancki se morajo mal pocivat vmes. po mojem se splaca vsak dan vsaj poskusit, ne pa 2 uri matrat.

drugace pa, evo mi uredu, cajta ni sploh. tale sopara ubija, jemo se nic ne, bomo se vsaj ene 14 dni pocakali. ana je tipicna zenska, mora vedno njena obveljat. ce jo dam na hrbet je v 10 sekundah na trebuhu in obratno.

v torek greva po naslednjo pikico.

vidim da uzivate v bazenih. mi smo doma cisto blizu bazena in smo ravno vceraj odprli sezono. martin je ful protestiral, ko smo sli domov, pa komaj je se hodil, tako je bil utrujen.

grem pecivo vzet iz pecice, pocakam da se ana zbudi in greva k babici po martina.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.7.2009 13:12:05   
Urša08
o Piskot ste že z morja user posted image kako ste se mel? Uživali, pa vreme?

A Martin še hodi spat opoldan? Kako mate poštiman? Ma jaz sem ponavadi vztrajala, sam dve uri se mi res ne da vztrajat, pa potem k zaspi ga pa tri ure ni in seveda zvečer ne spat in zopet kreganje do 22 user posted image začaran krog. Zanimivo pa je, ko je pa z mojimi gre pa brez problemov spat opoldan, pa tud zvečer nimata nobenih težav.

Mihailo sedaj si pa ti ušla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.7.2009 13:21:20   
piskot

o Piskot ste že z morja user posted image kako ste se mel? Uživali, pa vreme?

A Martin še hodi spat opoldan? Kako mate poštiman? Ma jaz sem ponavadi vztrajala, sam dve uri se mi res ne da vztrajat, pa potem k zaspi ga pa tri ure ni in seveda zvečer ne spat in zopet kreganje do 22 user posted image začaran krog. Zanimivo pa je, ko je pa z mojimi gre pa brez problemov spat opoldan, pa tud zvečer nimata nobenih težav.

Mihailo sedaj si pa ti ušla user posted image user posted image user posted image

ja saj mi smo prisli ze pred vami, samo ni nic cajta za javljanje. vreme smo imeli se super ,samo en dan dez, drugace pa skoz okrog 33°C.

Zdaj spet hodi spat. Ma ful zmesnjava, najprej samo doma ni hotel, pa se je babi pametno delala, potem ene par tednov sploh ni spal nikjer, pol smo se odlocili da se prav hudo trudili ne bomo vec. se mi pa smili, ker je potem tako utrujen popoldan da komaj hodi. Ampak 2 ure se mi pa ne da z njim pregovarjat, ker pol je pa ob 14h zaspal, pa spal do 16h, pol pa valjda, zvecer ne spat. Prve dni na morju sploh ni hotel it, potem se je privadil, pa je spal. Recimo da zdaj 90% spi, vcas mu pa tud ne uspe. sploh ce je ana zraven, ker ga menda ona stalno klice user posted image . Jeseni gre v vrtec, tam bo pa moral spat user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.7.2009 13:22:57   
MIHAILO

ja moj bi jih mel 5user posted image ...sm si sla pomfri pect...se mi zlustal...me mihaiolo klice pridem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.7.2009 13:26:44   
Urša08
Piskot ko berem tole zgodbo mi je vse tok poznano user posted image user posted image user posted image Pri nas je tako da do sedaj je hodil spat in sem vztrajala in se pregovarjala, potem bi pa spal do 5 , zvečer pa ne spat. No ta teden ga pa v torek nisem spat dala k sem mela z Žigom ob 3 cepljenje in potem je bil priden čez dan, ob 7 je pa dol padu in mi je tok pasal en večer v miru bit user posted image Oh sej Nejc že od mejhenga ful mal spi. Dobr da je Žigec večji zaspanček.user posted image

mihailo dober tek

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.7.2009 13:33:01   
Urša08
mihailo 5 otrok user posted image user posted image user posted image Sej jih mata res lahko, si še mlada user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.7.2009 13:37:25   
črticaa
punce glede mojga primera

sm bla kr presenečena da me je ena podprla,.pa razumela (hvala ayvj), nočm da se zj vi med sabo kregate,..

stvar je taka (v sloveniji) da mami lahko otroka psihično in fizično (dokazano) trpinči pa oče nima možnosti dobiti skrbništva,..ampak dost o tem

včeraj smo mel cepljenje,..mere mamo čudovite
9435 g, 66 sm in 45 ogl
user posted image saj glava mu je nehala rast

no zj je pa že ta 2 dan čist sitn,.... aja pa čist mu je zjeb*** ritem ni jedu 7 ur (od 8ih pa do 15ih)

pogrešam mal čvek,..ampak res ne najdem časa,..komi da mam čs jit na mail,...
menem se za šolo pa mi prhoks ni hotu odpisat in zj ne vem kaj bouser posted image user posted image

lep pozdrav vsem
pa vsem čestitke za (zamujene) obmesečnice

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 13:40:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.7.2009 13:49:57   
črticaa
evo mal sm  brala za nazaj,.. pa vidm da vs je kr neki k ste se znale u mojo kožo postavt,.....

glede prakticiranja je pa tko,.... že tko ga mava cel avgust mi2,..pa to ne pomen da ga nimava nč u juliju,..povrh ji morva pa še zmeri dt 100 eur preživnine,.......

lan k smo bli na morju,...isto smo ga mel 1 mesec ga je tazadn eden poklicala in še to samo zato ker je rodila,...da mu je sporočila da je dobil sestrico,....
no adrian je poj veselo kupu razgldnico da jo bo mamici pasestrci poslal,.. tako luštno z oslom (kot znamenitost dalmacije in morja),.. in ko so li 1 problemi u šoli,..je andreju naprej vrgla kako si drzne ji poslat kartico z oslom,..da kaj je s tem mislil in podobno,....

a se vm zdi da ma tak odziv normalna ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no konc o tem,...ta vikend bo zdj z nami,..ker niso šli u bosno,..saj ji je hčerka zbolela (upam da bo doo nje bol odgovorna)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.7.2009 13:55:44   
Shuka
Dober dan,

jutro smo mal prespal, pol začel dan ob 8:15, se umili, zrihtali, telovadili in nahranili, se vozičkali 1.5 ure, pol se spet preoblačili k smo se prešvical, pojedli danes kar 70ml jabolčne kašice, pa sploh jabka niso bla sladka, sej niti ne vem kero sorto kupit, k je sladka, pol pojedli čez 30 min še 100 ml mleka in se uspaval, in zdej pančka kt angelček. Jest pa zabušavam. Končno, sej mam še velik za pospravit pa vseeno paše mal noge spočit. Jutri mu bom dala en obrok sam jabka pol pa začnem s korenčkom naslednji dan, pa probala bom ne prekuhat ampak poparit sadje in zelenjavo, da ne izgubi toliko vitaminov. Sicer pa če ni domače je vse hibridno. So verjetno kašice Hippa al pa Fructala velik bolj zdrave.

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

o shuka moja čao...kako lepo da maj lepo napreduje...moraš bit kar utujena še iz bolnice...ali imaš zdaj kakšno pomoč?

Ma ja, hrbet me kronično boli, drugače pa vsaj vstajat mi ni treba zjutraj in se vozit v bolnico, že to je prednost da sem doma. Pomoč, kakšno pomoč imaš v mislih? Nimam nobene pomoči, sej je ne rabim, zdej je kot vsak drugi zdrav otrok, hrbet zaceljen, z njim lahko počnem vse kar ve počnete s svojimi malčki.
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sunny kerga kengurujčka maš od BB...jest sem ga šla dones zamenat...sem kupla tistga k ma tko bombaž pa kar debelo tisto peno sam sva se skor skuhale zdej sem pa tega uzela k ma sam to mrežco je bolj tanek...upam da ne bo vroče...drugače pa kar vriska notr tolk ji je všeč
Mi mamo kengurujčka od BB in je super, zjutraj ga posadim notri, greva v klet po voziček in pol na špancir, pa ko greva domov tudi tako, ful uživa.

Evo tolk od mene, aja še to, kolk vaša deca lepo tehtajo, moj še zmer verjetno zaostaja v kilcah, sej po pravici povedano si ga z 8 kilami niti ne prestavljam, mislim pa da jih mora imeti tam nekje 6800 al pa 7000 ampak ker nimam tehtnice bomo to šele vedeli ob prvi posvetovalnici ki bo bohvedikdaj, sej še pediatra nimamo.user posted image Se nas kar mal izogibajo, no hajko naredim v ponedeljek. Bom poročala kako se bo izšlo user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?