Shuka
|
Dober dan, jutro smo mal prespal, pol začel dan ob 8:15, se umili, zrihtali, telovadili in nahranili, se vozičkali 1.5 ure, pol se spet preoblačili k smo se prešvical, pojedli danes kar 70ml jabolčne kašice, pa sploh jabka niso bla sladka, sej niti ne vem kero sorto kupit, k je sladka, pol pojedli čez 30 min še 100 ml mleka in se uspaval, in zdej pančka kt angelček. Jest pa zabušavam. Končno, sej mam še velik za pospravit pa vseeno paše mal noge spočit. Jutri mu bom dala en obrok sam jabka pol pa začnem s korenčkom naslednji dan, pa probala bom ne prekuhat ampak poparit sadje in zelenjavo, da ne izgubi toliko vitaminov. Sicer pa če ni domače je vse hibridno. So verjetno kašice Hippa al pa Fructala velik bolj zdrave. IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o shuka moja čao...kako lepo da maj lepo napreduje...moraš bit kar utujena še iz bolnice...ali imaš zdaj kakšno pomoč? Ma ja, hrbet me kronično boli, drugače pa vsaj vstajat mi ni treba zjutraj in se vozit v bolnico, že to je prednost da sem doma. Pomoč, kakšno pomoč imaš v mislih? Nimam nobene pomoči, sej je ne rabim, zdej je kot vsak drugi zdrav otrok, hrbet zaceljen, z njim lahko počnem vse kar ve počnete s svojimi malčki. IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny kerga kengurujčka maš od BB...jest sem ga šla dones zamenat...sem kupla tistga k ma tko bombaž pa kar debelo tisto peno sam sva se skor skuhale zdej sem pa tega uzela k ma sam to mrežco je bolj tanek...upam da ne bo vroče...drugače pa kar vriska notr tolk ji je všeč Mi mamo kengurujčka od BB in je super, zjutraj ga posadim notri, greva v klet po voziček in pol na špancir, pa ko greva domov tudi tako, ful uživa. Evo tolk od mene, aja še to, kolk vaša deca lepo tehtajo, moj še zmer verjetno zaostaja v kilcah, sej po pravici povedano si ga z 8 kilami niti ne prestavljam, mislim pa da jih mora imeti tam nekje 6800 al pa 7000 ampak ker nimam tehtnice bomo to šele vedeli ob prvi posvetovalnici ki bo bohvedikdaj, sej še pediatra nimamo. Se nas kar mal izogibajo, no hajko naredim v ponedeljek. Bom poročala kako se bo izšlo