Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:27:14
|
|
|
|
Katjusa
|
grem mal nazaj v vodoravno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:30:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kdaj šibate? sem zasledila, da pakiraš? jst komi čakam, da začnem pakirat sma še mam 3 doooolge tedne čakanja gremo enkrat danes , ko se spakiramo . potem pa 14 dni odklopa saj bo hitro minilo, boš videla
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:31:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro hvala za kavico in zajtrk Punce včerej ste uživale ful luštne fotke, ste mi take lušte nardile Tamika veselo pakiraj, boš kar dolgo v kufre metala a ne Na morju pa maksimalno uživajte Priložnost zamujena.... vrne se še ena.... Kolumbo je rekla, da nas bo še povabla, tak da mislim, da smo bli pridni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:31:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro hvala za kavico in zajtrk Punce včerej ste uživale ful luštne fotke, ste mi take lušte nardile Tamika veselo pakiraj, boš kar dolgo v kufre metala a ne Na morju pa maksimalno uživajte jutro. ne bomo dosti peljali, ker ni placa . hvala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:32:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kdaj šibate? sem zasledila, da pakiraš? jst komi čakam, da začnem pakirat sma še mam 3 doooolge tedne čakanja gremo enkrat danes , ko se spakiramo . potem pa 14 dni odklopa saj bo hitro minilo, boš videla pol pa hit pakirat, da greste čim prej ful fajn se mejte uživejte za vse nas in ko pridete nazaj slikce in izčrpno pročilo lep zaslužen dopust in veliko družinskih užitkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:34:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kdaj šibate? sem zasledila, da pakiraš? jst komi čakam, da začnem pakirat sma še mam 3 doooolge tedne čakanja gremo enkrat danes , ko se spakiramo . potem pa 14 dni odklopa saj bo hitro minilo, boš videla pol pa hit pakirat, da greste čim prej ful fajn se mejte uživejte za vse nas in ko pridete nazaj slikce in izčrpno pročilo lep zaslužen dopust in veliko družinskih užitkov HVALA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:35:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro hvala za kavico in zajtrk Punce včerej ste uživale ful luštne fotke, ste mi take lušte nardile Tamika veselo pakiraj, boš kar dolgo v kufre metala a ne Na morju pa maksimalno uživajte Priložnost zamujena.... vrne se še ena.... Kolumbo je rekla, da nas bo še povabla, tak da mislim, da smo bli pridni KAJ PA SREČANJE NA SV SLOVENIJE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:36:21
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sej vem to o priložnosti ampak imava z mojim sam en avto, ki si ga deliva in tokrat ni zneslo, bo pa naslednjič . Ti pejt kr lepo ajat nazaj. Tamika sej v bistvu na morju ne rabiš ne vem kok cunj , sploh če je lepo vreme. Mi smo mel mal smole z vremenom in sem rabla vsak dan dolg rokav, kar je zaleglo kar precej placa. Uživajte. Jaz sem tudi ravnokar Žiga dala nazaj spat, Nejc je tud že zrihtan, tako da lahko pridem do kavice Si jo grem skuhat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:52:25
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro hvala za zajtrk, bom samo sokec ker sm na dieti; no pa pomaga v 5 dneh je šla 1 kg Naša je spet vstala že 6.15 , sej če bi kakšno kitico potegnila bi blo tud krasno! Tamika uživejte! Katjuša ful dobre slikce! No zdej grem pa na kavico!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:54:57
|
|
|
|
Čebel@
|
DANNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no mi smo nazaj-je prehitro minilo ....komarji so me požrli celo ......prišli smo včeraj zvečer,ker imamo ob 9.30 posvetovalnico........imeli smo se full fajn .......Hana je prespala vse noči(ji je zgleda pasal morski zrak) .....včeraj smo pa direktno iz morja šli še moji mami voščit za RD in je bolj malo spala,tko da je po kopanjuzalegla in do sedaj še tudi muksnila ni no da vidim kaj sem si zapomnila: shuka.......bejba moja,full sem vesela da ste končno doma ........joj Maj je full cuker .......ti pa kar na izi,ker pospravljanje počaka(preverjeno)in uživaj z malijem urša........super da ste se imeli fajn na dopustu ......pri nas je bil tudi na čas kislo vreme ampak nama ni bilo panike ......sva špilala karte in igrala fuzbal na dežju .......glede ležišča:midva imava dolarja in sva res full zadovoljna-imaš različno trdoto glede na kile(meni je dormeo full pretrd ) tanci......v BC v Kopru sem vidla tazga pingvina ki ga ima kolumbo salt......sem vidla da si me pogrešala-ne veš kok sem jaz pogrešala računalnik .......sem res huda odvisnica srečanje.......sem vidla da ste se imele full fajn-lepi fantje tamika.....uživajte na dopustu boma.....mi hoduljico imamo podarjeno ampak je ne bomo uporabljali.....bo imela pa poganjalčka.......stajice pa tudi ne bomo imeli(vsaj zaenkrat ne) katjuša....sem vesela za tvojga atija da je doma no ostalo sem pa pozabila
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 3.7.2009 7:55:19 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 7:58:30
|
|
|
|
Čebel@
|
cita.......se strinjam z ostalimi puncami-mogoče ti bo lažje če se nam zaupaš.....res je da se tko osebno ne poznamo,ampak jaz zase vem da rajši zaupam popolnemu neznancu(vam)kot pa nekomu ki gleda samo na svojo rit(tvoja prijateljica)......vse dobro ti želim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 8:00:45
|
|
|
|
simonakr
|
JJJJJEEEEEEEEEEEE MAJCHY JE DOMA!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 8:01:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr JJJJJEEEEEEEEEEEE MAJCHY JE DOMA! kakšno veselje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 8:04:18
|
|
|
|
Urša08
|
majchy welcome back Super da ste uživali. Še kako slikico pričakujemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 9:05:51
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana, Gaja se je zbudila šele ob 6h za papcat in pol je pančala do 8h. Jst bi pa še... tamika, uživejte na doputstu!!! majchy, welcome back! Vidim, da ste uživali na morju! Gaja me kliče, pridem bol pole...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 9:44:45
|
|
|
|
simonakr
|
midve šprintava na sprehod!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 9:47:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr JJJJJEEEEEEEEEEEE MAJCHY JE DOMA! kakšno veselje SMO TE RES POGREŠALI. DOBRODOŠLA NAZAJ SLIKICE aja pa hvala vsem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 9:51:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr JJJJJEEEEEEEEEEEE MAJCHY JE DOMA! dobrodošla nazaj Majchy..... smo te pogrešale ker te dooolgo ni bilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 9:55:08
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi bomo postavli bazen sam morem mojga počakat, da mi bo pomagal.... če mi bo pa preveč dolgčas ga bom pa mogoče sama sam morem it še kupit neki za pod bazen pa mal mivke dodat..... samo težko delo (fizično mislim) zdle grem pa mal kosit, da bo lepo okol hiše in da bom mela okol bazena spucano.... Brkn rabim info. kako cav rabim pravzaprav kak je vem sam kolk debela nej bo pol cole, cola, 3/4
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 9:59:07
|
|
|
|
kayica24
|
halo punce!!!! Majchy...fajn da si nazaj Pa da ti kar takoj dam delo.... za seznamček... Marinela 4 mesece1teden 7890g 65,5cm Pa drugega pikeca sma dobili..Malo je blo jokca, ampak nič hudega...Pa nič "posledic" potem doma... Je pa P rekla naj še malo počakava z GH in jo bom poslušala...Še kakšne 3 tedne ne bom dala nič, potem pa počasi.... Danes pa greva z Marinelo končno kupit igralni center
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 10:25:02
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo že nazaj s sprehoda. Uf je blo kar soparno. Žiga pančka, Nejc je malico, jaz pa mal čekiram kaj je kej novga Katjuša super za bazen men se tud lušta kayica lepe mere
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 10:39:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...nocka prespana do 8h(vmes seveda zbujanje za jest )...zvecr pa je zaspal ob 20h se ob 22h zbudil in ni zaspal do 23:30h...sploh nisem vec vedla kako naj ga uspavam... FULL LEPE SLIKICEEEEE KATJUSA a lahko se meni kaksno posljes ,ce jih mas se?Super za bazen,se meni tudi lusta Pa ne dviguj teske stvari(kaj ce si pa )...cuvi se MAJCHY dobrodosla nazaj,pa je blo res mal cudno brez tebe,si kr glavna na rr(cvekica) Smo te pogresali...pa se kaksne slikice nam prilimaj Ursa Ste bili ze na sprehodu?lepo... Shuka in SUNY Mihailo preden zaspi,joka,z rokicami krili da ce sem blizu kr "šamar" dobim uglavnem je full pridn dojencek in sam lezi v posteljici in se pogovarja ampak ,ko je cas za spat je obupppp...ce vcasih po kopanju in hranjenu sam zaspi sem tok srecna ,se pol kr ulezemo se midva z lubijem ,da se ja ne bo zbudu...tko ,da sva ze veckrat zaspala ob 20h TAMIKA zelim ti vse soncne dni na morju in veliko uzitkov s tvojo druzino...kako mora bit lustno imet 4 otroke To je moja zelja... No tko midva sva ustala ob 8h ,kot sem ze napisala,sem nahranila sebe nato se in sem sla v akcijo za ciscenjem...vse posesala,prah pobrisala,kopalnico ocistila ostala mi je samo se kuhinja(se spomnim urse,ker ko rece da gre pospravljat je to ponavadi kuhinja ) in nekaj cot od vceraj za zlikat,ampak to bom proti veceru...kosilo mi ni treba danes kuhati imam od vceraj pasto ,tko ,da jo sam pogrejem in solato naredim...Jutri in v ndeljo se gremo pa v Zrece kopati,upam,da bo lepo vreme...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 11:17:13
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo kok si bla pridna Jaz sem pa samo na sprehod uspela it, pa en stroj sem spraznila. Ostalo bo počakalo . Je pa Nejc napolnil album kraljestvo živali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 11:17:43
|
|
|
|
simonakr
|
Midve sva nazaj iz sprehoda, mala spi. Zdej se bom pa lotila mal bajte pospravit, pa juhco morm skuhat, pa stročji fižol. VESELO NA DELO!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 3.7.2009 11:19:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo kok si bla pridna Jaz sem pa samo na sprehod uspela it, pa en stroj sem spraznila. Ostalo bo počakalo . Je pa Nejc napolnil album kraljestvo živali bravo nejc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?