Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: vim Majana79 malce z zamudo ti pošiljam odgovor prijateljice glede kapljic. Morda še kateri pomaga, ona jih je res sprobala 8. kapljice Ljubljanskih lekarn (niso pomagale), Bio Gaya (nam so pomagale do kapljic AD3), Sab Simplex (te so nam pomagale) iz Anglije (naročiš preko spleta, e bay) - Infacol. iz Avstrije - Lefaxin in Babynos (v Celovcu so rekli, da jih tudi pošljejo, no problem) Vim, hvala, zlata si Kapljice LL so itak zanič, Bio gaia so kul, ampak so bolj za uravnavanje prebave, ker so probiotične, to dajem tako za zraven. Zdaj imam koroške kapljice (vetrovne) pa se mi zdi da je boljše pri napenjanju, te avstrijske pa prinese prijatelj naslednji teden. Bom poročala kako bo pri nas. Če bo še katero zanimalo. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zdej se bolj redko še menjava k sem jz padla že v ustaljen ritm, tko da ni panike...eidn če je kdaj res kriza pol jo on merka zvečer da jz vsaj za 3 ure al pa 4 skup zaspim.. ZDEJ GRE PA ZARES... ana** MI JE POSLALA SMS DA SE ODPRAVLJATA V PORODNIŠNICO... PUNCE STISKAJMO PESTI ZA VALA.. DA NAM NE BO TKO NAGAJAL KOT NAŠA GAJA K SM ŠLA 10X V PORODNIŠNICO OBVESTIM K SE KEJ ZGODI Ti si pa dobra, midva se še kar menjava... Pa upava da bo enkrat to bitje spalo celo noč. Včeri je bil tako siten, da je bilo za pop****, je moj kar norel, valda je potem Jure tut. Danes je pa kar priden, samo ne moreva ven, tuki dež pada! Anči, dihamo s tabo!!! Blue, ti nas pa nujno obveščaj. Mi imamo pa spet alarm... men so koroške kapljice full pomagale.. zdej sploh nima več krčov... mogoče 1x na teden da jo sem pa tja kej zvije, to je pa to... prej jih je mela po po cel dan..se mi je kr smilila... ker jih ne rab več, jih zdej uporabljam za to, da vzame dudo, k drgač jo pljuva vn jp, takoj k kej zvem sporočim.. če bi bla slučajno kje zunaj na sprehodu ko mi pošlje sms, ti ga pa posredujem, pa boš ti objavla če boš pri pc-ju.. ok
|