metuljcek321
|
Morning! Možek je prišel domov iz Deutschlanda, lepo je, ko smo spet vsi 3je na kupu. Mami ima nove uhane (2 para - opa, opa), Anja pa leseno račko, ki jo vleče za sabo (oz. midva jo vlečeva, ona jo lovi), pa obrača krila, miga z glavo in dela klak, klak, klak ... Prav fajn. Večer je bil prima, v takem stilu: KLIKNI IZVIRNO SPOROČILO: auroraa metuljček - marks&spencer - ja, nabavit moraš za 60€, da ti potem obračunajo 20€ popusta. sicer pa rada tam kupujem, za malčke imajo kar luštne stvari, kvalitetne in ne predrage. sploh bodiji so mi všeč, pa za mene spodnje hlačke. jih ful rada nosim. Aha, se mi je zdelo, da je ena finta populis, joj, tega joka in stoka v povezavi z izraščanjem zobkov je mene kar konkretno strah ... so far so good, ker sta prva 2 prišla ven bp, ampak čaka nas jih pa še malo morje ... ajej, ajej, ... we'll see ... flower, so palačinke vžgale? rebeca, aha, vidim, da tudi ti nisi mogla odmontirat celotne zadevščine & jo dat barvat. Pri nas ne gre dol senčnik - in glih tam je najbolj obšlesano - too bad. Me izredno moti, a nimam kaj. Kako si potem uštimala? Majuška, še dobro, da so našli slikice - to bi bilo pa kar smotano, da bi jih nekje usjali. Speaking of slikce: dobim 8GB USB, pa priletim enkrat & bova pretankali fotkice naših mitingov, a prav? Almera, za uspešno mini žurkico ob rojstvu Alje! Krasne mere. hd, če drži tvoja domneva, bo 5. tule na rr-ju zelo živahna - pride keš, pridejo julijke Aja, saj res, ravno 5. 7. se dobimo s frendi & bomo praznovali 2 rd-ja: Anja in njen prijateljček Rok sta rojena točno na isti dan ... kolk bo fajn - se veselim. Aja, bomo pa blizu Velenja - Arnače. inigo, želim ti uspešno rifrešanje frizure & sprejemanje gostov ter prevajanje! Drž se! mirjam, kam jo boste pa mahnili na taborjenje? Mejte se! Ojej, mala se je zakantala .... aha, že rešeno .... sestrična ji je kupila oranžno gumasto žogico z obrazom smajlija - ko jo vržeš ob tla, začnejo svetiti lučke .... Anji se kar meša - meče jo po stanovanju & potem šiba za njo .... Sva pa bili to v trgovini SEWA zraven Lovca na Viču ---- OMG, koliko enih reči imajo - spominki, igrače, darila, okraski iz celega sveta - kolk kul, kul, kul, meni se take stvari takoooo dopadejo! Nisem si mogla kaj, da ne bi kupila še enega rumenega metulja za v Anjino sobico. Vsi praznovalčki: happy b'day!!!